2018 Ekim Anneleri

Biz yookidoo gymotion aldik pek kimse bilmiyor bunu ama bence cok iyi hareketli bir hali olunca bebegin ilgisini daha cok cekiyor bence, biberon konusunda cahilim, roto 2.-4. Aylar yada 3.-5. Aylar ilki ne zamanda ikincisin2 ay sonra
çok sağol canım

Eşim, ben ve bebek hasta olduk..öksürük.. burun akıntısı, geniz bogaz enfeksiyonu..maskeyle geziyoruz evde şimdi ama artık hastalandık bi kere . Sira sira dr a gidiyoruz..
Cok gecmis olsun canim hepinize.ins en kisa sürede atlatirsiniz.
Benim esim grip oldu mu o akşam sürekli kupa kupa nane limon bal kaynatirim.sürekli icer.sabaha biseyi kalmaz.hep öyle atlatti.ama ilk aksam yapilmali.ilk gunden kendine iyi bakmazsan yayiliyor uzuyor iyilesmek.
Kendinize de bebege dr iyi bakin.iyi yiyin icin.bagisikliginizi güclendirin canim.gecmis olsun tekrar.

geçirdik o zaman rotayı

Eşim, ben ve bebek hasta olduk..öksürük.. burun akıntısı, geniz bogaz enfeksiyonu..maskeyle geziyoruz evde şimdi ama artık hastalandık bi kere . Sira sira dr a gidiyoruz..
Geçmiş olsun canım. Biz onu eşim hariç yaşadık. Oğlum, kızım, ben sırasıyla.. çok tatsız bir durum. Bahar geldi havalar ısındı derken..

Aniden sütü azalan var mı Pazartesi çok dolu olduğu için sağım yaptım daha,Salı gününden beri sütüm çok az. Hep yaptığım arttırıcıları deniyorum hiç faydası olmadı napacağım ben

Kilo alimi normal yalniz.500 gr altina dusmesini istemezler ama bu cok bariz bi sorun demek degil.
6 aya kadar ortalama aylik 800 gr hesaplamak lazim.Ama ilk aylarda 1bucuk-1 kg alirken nedense kimseyi rahatsiz etmiyor :)
Bence sen gonlunu ferah tut.Bu cok dusuk degil ilk kizimdanda biliyorum simdide 5.6.aylar daha da dusuyor.Zamanla duracak boy uzamasi devam edecek.
Bence duzeninizi bozma.Hastalik vs tabii ki etkileyecek.Hayatin sartlari bunlar.Ac olsa 3 saat durmaz kesinlikle.
Eger sut icin bisy yapmak isterim dersen 7-8 tane dolmalik fistigi aksam cay bardagina ilik ve az sekerli (istege bagli) suya koyabilirsin.Sabah kalkincada ac karina suyu icip fistiklari yiyorsun.1 hafta.

Ben inanç olarak bakiyorum tamamen.Icerigi elbette yediklerimizle degisiyor yediklerimizde etkiliyor ama sen inaniyorsan gerisi bos.

AhGecmis olsun.Cabuk toparlarsiniz insallah

Yedigin,ictigin,moralin,yasadigin bisy bile etkilemis olabilir.Cok dolu oluyorsa son zamanlarda dolup dolup bosalmamasida etkilemis olabilir.Bol bol emzir devam et

Yedigin,ictigin,moralin,yasadigin bisy bile etkilemis olabilir.Cok dolu oluyorsa son zamanlarda dolup dolup bosalmamasida etkilemis olabilir.Bol bol emzir devam et
Bol bol emiyor doymadığından zaten buzluktaki sağdığım sütlerden veriyorum sıkışınca hiç toparlamayacakmış gibi geliyor ısırgan benim en güvendiğim şeydi o bile etki etmiyor

Tek aklıma gelen Pazartesi bebeğim bronşiolit olmuş ona biraz üzüldüm akciğer falan çekildi. O gece de öksürmekten uyuyamıdığı için çok uykusuz kaldım ardına ben de nezle oldum burnum,kulaklarım tıkalı.

Cok gecmis olsun.Daha iyidir insallah❤
Sana da gecmis olsun.
Simdilik stoktan ek yapmaya devam o zaman bence siz toparlandikca normale döner.Beslenmeylede desteklersin.
Suyu,siviyi biraz daha cogalt istersen

Onun disinda yukarda yazdigim kür var denemek istersen

Ben de seninle ayni durumdayim 4.ayda biraz azalirken 5.ayda 400 gram az aldi kiloyu. Emmeyi azaltti az cekip birakiyordu ve gece cok sık uyaniyor doktor da dedi acliktan uyanıyordur diye. 4.ayin basindan beri istah azalmasi var sanki anneler hisseder ya sanirim oyle. Ben azar azar tattirmaya basladim havuc,patates yogurt vs. Kilo aldirmaz ama en azindan vitamin alir diye dusunuyorum. Insaallah kilo alimi iyidir bu sefer. Sütünüz arttigini hissediyorsaniz korkmayin bence insaallah yarar bebeginize. Eger hala dusukse azar azar baslayabilirsiniz ek gidaya.

Kızlar sabah dudağımda uçuk varmış farketmedim şimdi birden şişti çocuğu da kac defa öptüm bisey olurmu acaba çok canim sıkıldı

plojovic U Umudumbitmedi_ VosVos35 pessinus @Yukakita teşekkürler çok. Ben antibiyotiğe başladım. Burnum felaket akıyor. Öksürük hapşırık. Ben sabah kendim için gittim dr a. öğleden sonra bebeği götürdük.. gribal enf. olmuş, bebege antibiyotik verdi dr. Bebekte de öksürük hapşırma ve burun akıntısı. Günde 4 kez burun solüsyonu damlat 3 er damla dedi..Kaşık maması hip i tavsiye etti. Ben milupa almıştım.balkabagi ver dedi.

Tekrar geçmiş olsun, bir an önce atlatırsınız inşallah ❤

Acil şifalar diliyorum canım çabucak toparlanırsınız umarım

Doktordan geldik bir haftada 200 gram almis oglum, artik acliktan agladigini hissetmedikce vermicem mama, ben de tadimlara baslamaya karar verdim doktor inatla hayir 6 bitsin diyor ama azicik azicik en azindan tadini alabilecegi kadar verecegim 3 gun kuralina gore dediginiz gibi kilo aldirmaz ama en azindan vitaminini alsin bide 6. Ayda belki daha rahat alir tatlarini bildigi icin

Tekrar cok gecmis olsun. Cabucak atlatirsiniz insaAllah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…