Ben devam sütü günde 3 kereye kadar kullandım sütüm yetmiyordu çünkü. Ama ek gıdaya geçince şimdi günde 1 kere veriyorum. Ne zaman doğmuştu bebeginiz ?evet duzen olusturmak iyi olucak.evet bi hafta on gune kadar doktora gidicez.o zaman sorayim olculeri ben de.devam sutu mama filan kullanmadim hic.gerekiyorsa onu da sorarim.tesekkurler detayli yazdiginiz ici :)
anladim.2 ekim dogumlu.sizinki?Ben devam sütü günde 3 kereye kadar kullandım sütüm yetmiyordu çünkü. Ama ek gıdaya geçince şimdi günde 1 kere veriyorum. Ne zaman doğmuştu bebeginiz ?
anladim.2 ekim dogumlu.sizinki?
aslinda 6 ay dolunca baslayacaktim.ama doktor 5 aylik kontrolde 6600 gelince bu ay tadimlik olarak baslayalim dedi.6 aylik olunca doyumluk miktarlara geceriz dedi oyle olunca basladik :)5 Ekim de doğum yaptim ben de. Yakinmis tarihler :) Neden erken başladınız ek gıdaya? Ben anne sütü+mama verdiğim için 5. Ayda baslamaliyiz dedi doktorum.
Bakalim ek gidaya geçince kilo almislar mi. Ben de Nisan başı gibi kontrole götüreceğim. Bir de aşi var bu ay..aslinda 6 ay dolunca baslayacaktim.ama doktor 5 aylik kontrolde 6600 gelince bu ay tadimlik olarak baslayalim dedi.6 aylik olunca doyumluk miktarlara geceriz dedi oyle olunca basladik :)
Bazen ben de yaşıyorum bu durumları ve sanırım seni en iyi ben anlarım bebikler tombik kucakta gezince kol bel sırt kalmıyorBaş ağrısı, yorgunluk, dizlerimin ağrısı... Yaşlılık en büyük etken galiba... Hesapta atak bitti ama kızım 2 gündür gece sık uyanıp gündüz de az uyuyor.. tombul da maşallah.. tüm gün kucakta.. bittim.. zar zor ağlaya ağlaya uyudu, biraz dinlenirim derken 15 dakikada abisinin çıkardığı anlamsız seslere uyandı.. ağrı kesici içsem uykumu getiriyor.. çekmeye devam :/
Benim bebis bastan beri hep sık uyanan ve gunduzleri uyusa uyusa 1 saat uyuyan bi bebek oldugundan sanirim bunyem alismis artik:) bir de kucaktan hic inmek istemeyince her yerimiz agriyor. Tabi buna da şükür. :) yani sizi cok iyi anliyorum o kadar zor oluyor ki. Insaallah agriniz gecer. Aslinda kahve cok iyi geliyor bas agrisina. Simayin da uykusu duzene girer insaallah:)Baş ağrısı, yorgunluk, dizlerimin ağrısı... Yaşlılık en büyük etken galiba... Hesapta atak bitti ama kızım 2 gündür gece sık uyanıp gündüz de az uyuyor.. tombul da maşallah.. tüm gün kucakta.. bittim.. zar zor ağlaya ağlaya uyudu, biraz dinlenirim derken 15 dakikada abisinin çıkardığı anlamsız seslere uyandı.. ağrı kesici içsem uykumu getiriyor.. çekmeye devam :/
Hastaneden çıktı ama hala tam olarak iyileşti diyemiyoru ne yazık kiGecmis olsun. Iyidir insallah simdi.
Istah bu istah.
Deneyimli anne degilim tabi. Ek gidaya bile gecmedim.
Benimki de dün öyleydi. Surekli masaj yaptım karnına. Ilık suya oturttum. Bir de poposuma biraz zeytinyağı sürüp su icirdim 1-2 saate yaptı kakasini.Kızlar ilk üç gün patates verdim sonra kabaga başladım o da bitti bugün, ama kakasıni yapamıyor bezde lekesi var zeytinyağı da katmıştım hâlbuki içine
Kızlar ilk üç gün patates verdim sonra kabaga başladım o da bitti bugün, ama kakasıni yapamıyor bezde lekesi var zeytinyağı da katmıştım hâlbuki içine
Almasi gereken tahillari ona kucucuk ekmekler yaparakta halledebilirsin aslinda.Tam bebek ekmegi :) Elinede vermelik :)
Bu saat oldu hala zonkluyor vücut.. dinlensem de geçmiyor mübarek.. neyse ki kızım kakasını yaptı akşam üzeri de, huysuzluk yarıya düştü :) ama uykuları hep kısa kaldığı için hiç tadı yoktu. Diş de zorluyor.Bazen ben de yaşıyorum bu durumları ve sanırım seni en iyi ben anlarım bebikler tombik kucakta gezince kol bel sırt kalmıyor
Teşekkür ederimBenim bebis bastan beri hep sık uyanan ve gunduzleri uyusa uyusa 1 saat uyuyan bi bebek oldugundan sanirim bunyem alismis artik:) bir de kucaktan hic inmek istemeyince her yerimiz agriyor. Tabi buna da şükür. :) yani sizi cok iyi anliyorum o kadar zor oluyor ki. Insaallah agriniz gecer. Aslinda kahve cok iyi geliyor bas agrisina. Simayin da uykusu duzene girer insaallah:)
Çok zor canım ya diş çıkıyor bizim de hatta biri çıktı diğerini bekliyorux. Anlattığın süreci birebir yaşıyoruz ağrısı var herhelde. Ne kadar zorluyorsa oğlumu düzen farklı kalmadıBu saat oldu hala zonkluyor vücut.. dinlensem de geçmiyor mübarek.. neyse ki kızım kakasını yaptı akşam üzeri de, huysuzluk yarıya düştü :) ama uykuları hep kısa kaldığı için hiç tadı yoktu. Diş de zorluyor.
Eşim yorgun geldi 8'de uyudu kaldı.. 9:30'a kadar kucakta küçük hanımoyuncak beğenmez, oturmak ister, uzanmak ister.. emdi, uyudu, 1 saat sonra geri kalktı.. gece boyunca da sık sık uykuda mızmızlanmaya devam.. sanırım dişler çıkana kadar böyle gidecek..
Emziği alınca dönüp uyuyan bebekten eser kalmadı. Kucakta uyutup yerine koyuyorum, şansım varsa devam ediyor. Bir çıt çıksa uyanıyor, başa sarıyoruz..
Amaaan geçecek diyorum yine de halimize şükür ❤ hasta olmasınlar da ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?