2018 Ekim Anneleri

Anladım. Mantıklı ilk.geçiş açısından aslında ben korkarak verdim pütürlü ama benim kızım benden cesaretli cikti bide böyle. Deneyeyim cok sağolun.

Kizlar gun icinde bebileri nasil uyutuyorsunuz? Biz hala memede uyuyoruz ve yerimize koydugumuz an uyaniyoruz ne olacakboyle
Merhaba bende eylül annesiyim malesef benm kızımda. Memede uyuyor yerine bırakırsam. Uyanıyor bende ayağıma alıyorum daha rahat yatsın diye ama gerçekten çok zor oluyor. Böyle

Çok. Haklısıniz bide ilk çocuk olmasının verdiği tedirginlik var şuan kızım herşeyi yiyebilecek gibi görüniyor diye babası çok hevesli ama.bide diyorum nasılsa ömür boyu yiyecek eksik Kalmaz bişeylerden..ama.bide herşeyden ver alışsın diyen sonra yemek secer diyen kesim.var

Kizlar gun icinde bebileri nasil uyutuyorsunuz? Biz hala memede uyuyoruz ve yerimize koydugumuz an uyaniyoruz ne olacakboyle
Aynı sıkıntı bizde de var canım hem de sese aşırı duyarlı oldu, uyumuş olsa da çıt çıkınca uyanıyor.. memede uyurken yavaşça yatağa bıraktım, yanına uzandım en son, emmeye devam etti.. kendi bırakınca da uyanmadı..

Tabi bizde abi var. Anne bana soğuk çay getir bahanesiyle beni kaldırıp kardeşini uyandırıyor.. veya sakız istiyor.. kızım uykulu ise tekrar uyutmaya çalışıyorum.. bazen de ayılıyor, oyuna başlıyor..

bu sabah 6'da kalktı, yorgunum, ben de biraz kestireyim dedim.. öğle uykusu keyfimiz 20 dk sürdü.. abisi seslenince uyandık..

Yerine koyamıyorum çünkü uyusa da 15 dk'da kalkıyor.. bi ara mutfakta ana kucağında uyuttum gündüz, orada 30-40 dk uyuyor..

Gece uykusu nispeten daha iyi ama uyanma sayısı bariz arttı.. diş yüzünden diye düşünüyorum. Allah kolaylık ve sabır versin ❤

Son düzenleme:
Biz bugun 8de gune basladik. 9 bucuk 10 bucuk arasi memede gozumuzu dinlendirdik. Tam gaz eglence devam...

Hani boyle duyuyorum cevreden iste cocuk uyuyunca hemen yemegimi yaptim, dusumu aldim yada herhangi bir is neyse ki ben is yapmayi degil dinlenmeyi iple cekiyorum iyide bizimkide uyuyo gunduz yarim saat ama ya omzumda ya memede nasil olcak bilemiyorum

Bizimki ana kucaginda artik durmuyor bile joie almistik kizim diyorum daha taksiti bitmedi gozunu seveyim yapma :)) gece 2 saatte bir bizim bu ara yine. Yenidogan hallerine donduk farkindamisiniz kucakta uyuma iki saatte bir emme falan hani buyudukce daha baska olcakti :))

Ben gun ıcınde yatarak emzırıyorum oda emerken uyuyo memeyı bırakınca yavasca kalkıyorum yanından zaten yerinde oldugu için koyarken uyanma derdi olmuyo

Anladım. Mantıklı ilk.geçiş açısından aslında ben korkarak verdim pütürlü ama benim kızım benden cesaretli cikti bide böyle. Deneyeyim cok sağolun.

Pütürü kalsın yine :) ezdirdigindeki hali yine sana bagli.

Biz neocate mamaya devam.. ek gida 7. 8. Ayda dedi doktor.. su bile vermeyin dedi.. başka şeylerin tadini ögrenirse mamayi içmez dedi..

Biz 3. Ayda ilk dozunu olduk simdi 5. Ayda 2. Dozunu olucaz..
Canım merhaba biz de neocate mama kullanıyoruz ben ek gıdaya başladım 29 unda altı aylık olacağız

Canım kaç saatte bir kaç CC veriyorsun bir günde toplam kaç CC içmiş oluyor?

Ana kucağına uyuyunca bırakıyorum, emzik ve arada sallayarak biraz uyumasını sağlıyorum. Atak bitti benimki çıldırdı

Hadi gündüz uyaranlar, oyun isteği, tek başına oturamıyor, oyun oynayamıyor bize muhtaç.. gece ne oluyor peki.. dişten başka aklıma bişey gelmiyor, bozuk plak gibi 'dişten' diyip duruyorum...

Ben gun ıcınde yatarak emzırıyorum oda emerken uyuyo memeyı bırakınca yavasca kalkıyorum yanından zaten yerinde oldugu için koyarken uyanma derdi olmuyo
Ben de denedim bugün, yanından kalkınca uyandı.. esasen uyumayı tercih ederim kızımın yanında ama oğlum seslenince kalkmak zorundayım..

E exelanss biz bi bebe magazasindan uyduruk bi anakucagi almistik.ilk 3 ay cok kullandik.ama kumasi gevsedi 3 aydan sonra kullanmadim.oto koltugunu kullaniyorum su an evde.mesela sabah 6bucukta uyandi alt degistirme emzirme.sonra mutfaga gidiyoruz mama sandalyesinde orta kademede yari oturur yari yatar gibi etrafina bakinirken kahvaltimi yapiyorum.sonra aksamdan kalan bulasiklar mutfak toparlamasi.oturma odasina geciyoruz.mizirdaniyor emziriyorum uyuyakaliyor 30-40 dklik bir uyku kanepede.sonra kalkinca oto koltuguna koyup antreye goturuyorum o sirada makineye camasir atarken beni izliyor.ya da baska ufak isler yaparken.gun boyle geciyor.aksama dogru alti temiz emzirmisim mama sandalyesinde oyalanirken yemek yapiyorum.2 gune bir de bebek arabasiyla dolasmaya cikiyoruz disari market park gezmesi.hava soguk da olsa hep cikiyoruz.siz de cikiyo musunuz.ben mizactan sonra en cok bebegin disari cikip hava almasinin onemli olduguna inaniyorum huzurlu olmasi, uyumasi icin.

Bizim.o ay tumuyle boyle gecmisti.
5 ayı doldurmasina yakin yumusadi sonra duzeldi canim.
Kuzenimin bebisle seninki ayni ya onunkide boyleymis.

Sorun bizde mi acaba diycem ama baskasi da uyutamiyor...

Bizim de geceler olmaz olasi geceler...
Hafta sonu temmuzda dogum yapan bir arkadasla gorustum. 6 aydan sonra beter oldu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…