Canim ben her gun cikariyorum. 0 derecede bile cikardim. Eve 50 metre kala uyuyor. Kapidan girince uyaniyor.E exelanss biz bi bebe magazasindan uyduruk bi anakucagi almistik.ilk 3 ay cok kullandik.ama kumasi gevsedi 3 aydan sonra kullanmadim.oto koltugunu kullaniyorum su an evde.mesela sabah 6bucukta uyandi alt degistirme emzirme.sonra mutfaga gidiyoruz mama sandalyesinde orta kademede yari oturur yari yatar gibi etrafina bakinirken kahvaltimi yapiyorum.sonra aksamdan kalan bulasiklar mutfak toparlamasi.oturma odasina geciyoruz.mizirdaniyor emziriyorum uyuyakaliyor 30-40 dklik bir uyku kanepede.sonra kalkinca oto koltuguna koyup antreye goturuyorum o sirada makineye camasir atarken beni izliyor.ya da baska ufak isler yaparken.gun boyle geciyor.aksama dogru alti temiz emzirmisim mama sandalyesinde oyalanirken yemek yapiyorum.2 gune bir de bebek arabasiyla dolasmaya cikiyoruz disari market park gezmesi.hava soguk da olsa hep cikiyoruz.siz de cikiyo musunuz.ben mizactan sonra en cok bebegin disari cikip hava almasinin onemli olduguna inaniyorum huzurlu olmasi, uyumasi icin.
E exelanss biz bi bebe magazasindan uyduruk bi anakucagi almistik.ilk 3 ay cok kullandik.ama kumasi gevsedi 3 aydan sonra kullanmadim.oto koltugunu kullaniyorum su an evde.mesela sabah 6bucukta uyandi alt degistirme emzirme.sonra mutfaga gidiyoruz mama sandalyesinde orta kademede yari oturur yari yatar gibi etrafina bakinirken kahvaltimi yapiyorum.sonra aksamdan kalan bulasiklar mutfak toparlamasi.oturma odasina geciyoruz.mizirdaniyor emziriyorum uyuyakaliyor 30-40 dklik bir uyku kanepede.sonra kalkinca oto koltuguna koyup antreye goturuyorum o sirada makineye camasir atarken beni izliyor.ya da baska ufak isler yaparken.gun boyle geciyor.aksama dogru alti temiz emzirmisim mama sandalyesinde oyalanirken yemek yapiyorum.2 gune bir de bebek arabasiyla dolasmaya cikiyoruz disari market park gezmesi.hava soguk da olsa hep cikiyoruz.siz de cikiyo musunuz.ben mizactan sonra en cok bebegin disari cikip hava almasinin onemli olduguna inaniyorum huzurlu olmasi, uyumasi icin.
Zaten agzindan meme cikinca uyaniyor...Yatarak emzirmeyi arada bende yapiyorum ama tehlikeli diyorlarorta kulak iltihabi gibi
Bizim de geceler olmaz olasi geceler...
Hafta sonu temmuzda dogum yapan bir arkadasla gorustum. 6 aydan sonra beter oldu diyor.
Zaten agzindan meme cikinca uyaniyor...
Canım merhaba biz de neocate mama kullanıyoruz ben ek gıdaya başladım 29 unda altı aylık olacağız
Bizim doktor başlatmadi canim.. yaklasik 3-4 saatte bir 120 cc veya 150 cc aliyor. Günde 4 kez felan iciyor.. maksimum toplam 600 cc aliyordur..Canım kaç saatte bir kaç CC veriyorsun bir günde toplam kaç CC içmiş oluyor?
Biz sadece mama alıyoruz anne sütü yok toplam 720 CC falan içiyor Dr a gitmeden başladım bakalım Rabbim yardimcimiz olsunBizim doktor başlatmadi canim.. yaklasik 3-4 saatte bir 120 cc veya 150 cc aliyor. Günde 4 kez felan iciyor.. maksimum toplam 600 cc aliyordur..
bizde de havuc ve balkabagi oyle turuncu parcalar seklinde cikti.oh kaka yapinca rahatlamistir :)Şükür üç gündür beklenen kaka yapıldı :) Kızlar bugün bakıcı bal kabağı vermişti kakada turuncu şekilde çıktı tamamen az mukusumuz var birde normal mi turunculuk?
Hemde nasıl en çokta ben rahatladım :) sırayla patates kabak bal kabağı denedim yarın havuç mu denesem yoksa elma ve armuttan birini mi alerjimiz var havuctan korkuyorum açıkçasıbizde de havuc ve balkabagi oyle turuncu parcalar seklinde cikti.oh kaka yapinca rahatlamistir :)
Patatesle baslıcm galiba dimi :)Ekstra aciliyet yoksa taze hazirlaman daha iyi olur.2-3 kup haslayip onun kasigiyla olcerek verebilirsin.
Ben mesela dun yola cikmadan gittigim yerde elimde hazir olsun diye sabahtan yaptim.Yiyecegi zaman benmari usulu ilik yaptim biraz.
Uyurken hazirlanabilir.Yani hemen yiyecegi zaman degilde o gun yapabilirsin en azindan.
Bizim de geceler olmaz olasi geceler...
Hafta sonu temmuzda dogum yapan bir arkadasla gorustum. 6 aydan sonra beter oldu diyor.
İnşallah her sey yerli yerince gelir geçer.. benim de kimsem yok yakınımda, ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum , bu halde maddi durum müsade ederse ben de yardımcı tutarım heralde, hayal gibi geliyor tek maaşla ama işteBen 35 yasindayim. Hatta yil bazinda 36. Benim de myomum vardi. Hayirlisi olsun diyorum. Bu cocukta cok zorlandim. Iki tane birden bakmam mumkun degil. Belki buyuyunce veya bir seyler degisince. Yardimci tutabilecek maddi durum, aile yakinina tasinma vb.
Yok uni. Baslayana kadar beklentim yok acikcasi. Sadece akil sagligim icin gece 3 saat kesintisiz uyumak istiyorum. Sinir kupuyum cunku... yani bu da kabullenilmez ki. Bedensel ihtiyac.Hic daha iyi olacak gibi beklememek lazim canim.Cunku beklenti artiyor.Boyle de iste vakit geciyor gidiyor...
Ne bekliyoruz cocuklardan ya da onlar bizden ne bekler dusunmek gerek :)))
Bence duzelecek diye diye daha hazirlikli olmuyor insan.Kabullenerek degisiyor.
Patatesle baslıcm galiba dimi :)
Yok uni. Baslayana kadar beklentim yok acikcasi. Sadece akil sagligim icin gece 3 saat kesintisiz uyumak istiyorum. Sinir kupuyum cunku... yani bu da kabullenilmez ki. Bedensel ihtiyac.
Doktorum olmaz demişti. Çünkü emerken kendileri ayarlar o yutkunmayı bu yüzden kolay kolay olmaz inşallah. Ben çok emzirdim öyle 3 Aylıktan itibaren. Tabi anne hissayatı da önemli. İç sesiniz ne diyorsa öyle davranın.Yatarak emzirmeyi arada bende yapiyorum ama tehlikeli diyorlarorta kulak iltihabi gibi
Insallah. Yoksa kizim kardessiz kalacak.Unutacaksın desem inanır mısın :))))
Ama boyle yasarken cok zor biliyorum.İnşallah sizde ek gıdayla bi dönüm noktası olur.
Ben de yatarak emziriyorum. Kolunuzla destekleyin diyorlar ama onu beceremedim. Bi de kolum kafasinin altindayken uyuyunca birakip kacamiyorum.Doktorum olmaz demişti. Çünkü emerken kendileri ayarlar o yutkunmayı bu yüzden kolay kolay olmaz inşallah. Ben çok emzirdim öyle 3 Aylıktan itibaren. Tabi anne hissayatı da önemli. İç sesiniz ne diyorsa öyle davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?