2018 Ekim Anneleri

Canim ben her gun cikariyorum. 0 derecede bile cikardim. Eve 50 metre kala uyuyor. Kapidan girince uyaniyor.

Aslinda gunumuz hemen hemen hepimizin ayni geciyor sizde de gune erken baslama varmis ben bazen yere koyup serbest hareket etmesini istiyorum emeklemeye alistirma veya tam tur donme gibi ama nerdee koyar koymaz olay cikiyor bizde al beni gezdir
Ben her gun cikariyorum hicbir sey yapmasam parka cikariyorum

Şükür üç gündür beklenen kaka yapıldı :) Kızlar bugün bakıcı bal kabağı vermişti kakada turuncu şekilde çıktı tamamen az mukusumuz var birde normal mi turunculuk?

bizde de havuc ve balkabagi oyle turuncu parcalar seklinde cikti.oh kaka yapinca rahatlamistir :)
Hemde nasıl en çokta ben rahatladım :) sırayla patates kabak bal kabağı denedim yarın havuç mu denesem yoksa elma ve armuttan birini mi alerjimiz var havuctan korkuyorum açıkçası

Patatesle baslıcm galiba dimi :)

Bizim de geceler olmaz olasi geceler...
Hafta sonu temmuzda dogum yapan bir arkadasla gorustum. 6 aydan sonra beter oldu diyor.

Hic daha iyi olacak gibi beklememek lazim canim.Cunku beklenti artiyor.Boyle de iste vakit geciyor gidiyor...
Ne bekliyoruz cocuklardan ya da onlar bizden ne bekler dusunmek gerek :)))
Bence duzelecek diye diye daha hazirlikli olmuyor insan.Kabullenerek degisiyor.

İnşallah her sey yerli yerince gelir geçer.. benim de kimsem yok yakınımda, ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum , bu halde maddi durum müsade ederse ben de yardımcı tutarım heralde, hayal gibi geliyor tek maaşla ama işte

Yok uni. Baslayana kadar beklentim yok acikcasi. Sadece akil sagligim icin gece 3 saat kesintisiz uyumak istiyorum. Sinir kupuyum cunku... yani bu da kabullenilmez ki. Bedensel ihtiyac.

Yok uni. Baslayana kadar beklentim yok acikcasi. Sadece akil sagligim icin gece 3 saat kesintisiz uyumak istiyorum. Sinir kupuyum cunku... yani bu da kabullenilmez ki. Bedensel ihtiyac.

Unutacaksın desem inanır mısın :))))

Ama boyle yasarken cok zor biliyorum.İnşallah sizde ek gıdayla bi dönüm noktası olur.

Yatarak emzirmeyi arada bende yapiyorum ama tehlikeli diyorlar orta kulak iltihabi gibi
Doktorum olmaz demişti. Çünkü emerken kendileri ayarlar o yutkunmayı bu yüzden kolay kolay olmaz inşallah. Ben çok emzirdim öyle 3 Aylıktan itibaren. Tabi anne hissayatı da önemli. İç sesiniz ne diyorsa öyle davranın.

Unutacaksın desem inanır mısın :))))

Ama boyle yasarken cok zor biliyorum.İnşallah sizde ek gıdayla bi dönüm noktası olur.
Insallah. Yoksa kizim kardessiz kalacak.
Aclikla alakali diye mi oyle dusundun? Gecen gece mama vereyim uyusun dedim yine uyandi.
Iki haftadir ilk defa bu gece uyuduk. Sukur.

Ben de yatarak emziriyorum. Kolunuzla destekleyin diyorlar ama onu beceremedim. Bi de kolum kafasinin altindayken uyuyunca birakip kacamiyorum.

plojovic bisey soracagim kabak elma havuç yoğurt denedim labne denemek istiyorum erken mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…