2018 Ekim Anneleri

Günaydin kizlar...
Suyu nasil veriyorsunuz?
Çesme suyunu kaynatip soguyunca mi yoksa hazir suyu mu kaynatiyorsunuz?
Birde alistirma bardagi ve suluk diye biseyler yaziyor nette.siparis ettim.suluk aldim.alistirma bardagini da almali miyim?
Sizce hangisi kullaniliyor bu dönemde.

Ben içme suyunu kaynatıp soğutuyorum canım. Biberonla veriyorum suyunu da.. biberonun su başlığı var ama içemedi kızım, fazla akıtıyor

Canım gunaydin
Hazır su kaynatıyorum aslında hayat bebek suyu aliyorum o kaynamış ama yine kaynatıp soğutup veriyorum
Aldigim alıştırma biberonundan çok memnun kaldim kesinlikle akıtmıyor kendisi kulplardan tutup içmeye çalışıyor ters çeviriyor ama akmiyor nuk first choice learner silikon biberon tavsiye ederim

Gunaydin kizlar, gece saat basi uyandi her uyandiginda da agladi ve ancak emerek sakinlesti haliyle saat basi emincede siskinlik oldu bu seferde ondan uyuyamadi. Bizim odanin isisi mi garip bizde mi gariplik var anlamadim esim ortunmuyor sicak geliyor diyor bense battaniye ortunup sirtim usuyor diyorum kizi ince 2 tane battaniyesi var onunla ortuyorum ama kollar disarida acaba usuyor mu yoksa sicak mi geliyorda bu gece sık uyanmalar anlamiyorum

Insallah. Yoksa kizim kardessiz kalacak.
Aclikla alakali diye mi oyle dusundun? Gecen gece mama vereyim uyusun dedim yine uyandi.
Iki haftadir ilk defa bu gece uyuduk. Sukur.

Yok yepyeni bi donem ve yakinda o var diye dusundum :)
Mama verdigindede uyandigini okumustum.Beslenmesi iyi diye hatirliyorum❤
Bazen cidden bi sebep aramamak lazim.

Ayni biz. Ben polarla sirtim usuyor diyorum. Acaba cocuk da usuyo mudur diyorum. Esim atlet donla yatiyor bu oda cok sicak cocuk ondan uyumuyor diyor.

Dene canim bence.Biz sicak gelse bi ayagimizi fln cikariyoruz dönüyoruz en azindan.
Ama soguk geliyorsada bebek uyanabilir.
Bide ortunme sicakligi ayri odanin kendi isisi nefes olarak ayri sicak gelebilir.

Dene canim bence.Biz sicak gelse bi ayagimizi fln cikariyoruz dönüyoruz en azindan.
Ama soguk geliyorsada bebek uyanabilir.
Bide ortunme sicakligi ayri odanin kendi isisi nefes olarak ayri sicak gelebilir.

Peki sizler nasil ortuyosunuz kac oluyor odanin isisi mesela? Yani kollar disarida ama iceri sokamam ki uyku hali yuzune ceker

Ayni biz. Ben polarla sirtim usuyor diyorum. Acaba cocuk da usuyo mudur diyorum. Esim atlet donla yatiyor bu oda cok sicak cocuk ondan uyumuyor diyor.

:) te allam bizim her seyimiz ayni farkindamisin bebelerin uyumama sorunuda aynidir kesin ha gayret bulucaz :) peki bebetoyu nasil ortuyosunuz

Ben de yatarak emziriyorum. Kolunuzla destekleyin diyorlar ama onu beceremedim. Bi de kolum kafasinin altindayken uyuyunca birakip kacamiyorum.
Ben de kolumla desteklemeden Emziriyorum. Çok şükür de bir şey olmadı. Doktorum biberon ile emme yaparsa o zaman olabilme ihtimali var o şekilde yatırıp biberonda verme, çünkü biberonun akış hızını kendisi ayarlayamaz demişti.

:) te allam bizim her seyimiz ayni farkindamisin bebelerin uyumama sorunuda aynidir kesin ha gayret bulucaz :) peki bebetoyu nasil ortuyosunuz
Kalin orttugumde terlemis kalkiyordu. Dun ince orgu battaniyeyle orttum. Genelde oyle yapiyorum. Kundak yaparsam muslinle yapip sadece belden asagisini penyeyle ortuyordumama bayagidir yapmadim.

Biberonu pusette bile veremiyorum. Bogazina kaciyor hemen.

Ben içme suyunu kaynatıp soğutuyorum canım. Biberonla veriyorum suyunu da.. biberonun su başlığı var ama içemedi kızım, fazla akıtıyor
Bende böyle yapayim canim.tsk ederim.
Canim tsk ederim.bende wee baby nin kulplu sulugunu aldim.ins akitmaz.
Ay ne güldüm:)
Atlet don:)

Ne kadar su veriyosunuz arkadaslar peki? Bende veriyorum ama 2-3 tatli kasigidir gun icerisinde

Bende bi soruyu merak ediyorum.ne kadat ve gunde kac kere hangi aralarda verilmeli acaba?
Doğru yaptığımdan emin olmamakla birlikte günlük 40 CC kadar veriyorum toplam. Zaten yeni yeni alışıyor, çok içemiyor. Ben de istediği kadar içmesine izin veriyorum. Daha çok diş kaşıyor su içmek yerine almak istediğimde kolumu tutuyorsa geri veriyorum. Kızıma bıraktım anliycanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…