- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Ben biberonla veriyorum dolu dolu 3-5 yudumundan sonra cekiyorum..daha cok içmek istiyor ama suyla doymasını istemedigimden cekiyorum, sonra az emiyo. Emdikten sonra verince de kusuyo.. yani ben de bilmiyorum tam olarak ne kadar verilmesi gerektiğini.. hep böyle yaptımNe kadar su veriyosunuz arkadaslar peki? Bende veriyorum ama 2-3 tatli kasigidir gun icerisinde
Anladim canim.ben daha vermesdim de bezleri bombos.galiba susuz kaliyor.2 bez degistim dün.ikisi de toplamsan 100 gr gelmez.böbrekleri bozulacak.cok korkuyorum.ondan su verdim.icti biraz.beni emmek istemiyor.gunde 1 kere de mama veriyorum.120 ml hazirliyirum.30 40 milimi birakiyor.ciddi iştahsızlaşti.birde 15 günde 200 gr verdi.geriye gidiyor metehan.hic olmazsa kilosu iyi diyorum ama kilo vermesi de doğru mu yanlis mi bilemedim.Doğru yaptığımdan emin olmamakla birlikte günlük 40 CC kadar veriyorum toplam. Zaten yeni yeni alışıyor, çok içemiyor. Ben de istediği kadar içmesine izin veriyorum. Daha çok diş kaşıyor su içmek yerinealmak istediğimde kolumu tutuyorsa geri veriyorum. Kızıma bıraktım anliycanız
Aslında bu aşamada vermesi beklenmez ama hem az yiyip hem hareketlendikleri bir dönem..Anladim canim.ben daha vermesdim de bezleri bombos.galiba susuz kaliyor.2 bez degistim dün.ikisi de toplamsan 100 gr gelmez.böbrekleri bozulacak.cok korkuyorum.ondan su verdim.icti biraz.beni emmek istemiyor.gunde 1 kere de mama veriyorum.120 ml hazirliyirum.30 40 milimi birakiyor.ciddi iştahsızlaşti.birde 15 günde 200 gr verdi.geriye gidiyor metehan.hic olmazsa kilosu iyi diyorum ama kilo vermesi de doğru mu yanlis mi bilemedim.
İnek sütüyle yaptığım yoğurttan tattırıyorum, öyle devam ederim sanırımArkadaslar ek gidaya gecme konusunda, yogurdu keci sutuyle mi yapiyorsunuz?
Aslında bu aşamada vermesi beklenmez ama hem az yiyip hem hareketlendikleri bir dönem..
kızım bugün ilk defa itti beni, emmek istemiyor. Tüm gün oturmak, oynamak istiyor.. sabah 7'de kalktı 10:30-11:00 arası uyudu. O zamana kadar hep yanında onu oturtarak veya ayakta tutarak oynattım. Belim iptal oldu iyice. Yatırınca hemen kafayı kaldırıyor. Yüz üstü biraz oyalanıyor, yine kalkmak istiyor.
Hâlâ dönme belirtisi yok. Sırt üstü kaldığı yok ki dönsünsadece bez çıkana kadar zar zor yatıyor..
Kv geldi öğlen, çocuğu araba koltuğuna oturtmuş oynasın diye, ben de oğluma yemek hazırlamaya gittim. O esnada sallayıp uyutmuş. Çocuk 2 saat uyudu o vaziyette. Alışacak diye korktum ama daha sonra oturmak bile istemedi içine. Şu an beşiğinde uyuyor mışıl mışıl
Velhasıl, su verilebilir bence ama az az, memeyi emsin sıpalar
İnek sütüyle yaptığım yoğurttan tattırıyorum, öyle devam ederim sanırım
Sen 1 ay kadar öndesin, izindeyiz vallaSeninkide ayni benim kiz gibi :) beni sirtustu sakin yatirma arada bi oturtabilirsin ama cok degil ayy ammaan bu oyuncaklardan cok sıkıldım elime tutusturup duruyosun al attim iste benim istedigim sen beni kucaginda karsiya donuk gezdir ben gordugum seylere heyecanlanayim elime alayim agzimla kesfedeyim senin belin beni pek ilgilendirmiyor annecim :)))) ha bide su beni gunduz uyutma cabalarindan bi vazgec bence uyumuyorum iste :)))
Süt olarak içmeyeceği için sorun olmaz benceHani keci sutu anne sutune en yakinmis ya acaba yogurduda onunla mi yapsam dedim
Bende bi ara keçi sütünün. Daha üstün olduğunu düşünüyordum. Ama doktorum hepsinin içeriği farklı her annenin sütü kendine özel. Dedi yani keçi yavrusunu oEl inek yavrusuna özel. Üretiyor tıpkı anne sütü gibi sadece keçi sütü sindirimi kolay o yüzden tavsiye ediliyormuş bebeklere yoğurt yaptıktan sonra çok da fark etmez diye düşünüyorumHani keci sutu anne sutune en yakinmis ya acaba yogurduda onunla mi yapsam dedim
w
Bende bi ara keçi sütünün. Daha üstün olduğunu düşünüyordum. Ama doktorum hepsinin içeriği farklı her annenin sütü kendine özel. Dedi yani keçi yavrusunu oEl inek yavrusuna özel. Üretiyor tıpkı anne sütü gibi sadece keçi sütü sindirimi kolay o yüzden tavsiye ediliyormuş bebeklere yoğurt yaptıktan sonra çok da fark etmez diye düşünüyorum
Sen 1 ay kadar öndesin, izindeyiz valla
Uyku aralarını açtı iyice, ama süreler kısa yine. Öğlen pusette iyi uyudu ama her gün öyle yatmaz ki, iki büklüm..
Oyuncakları 3 saniye bakıp bırakıyor. Kucakta tüm gün gezebilirfavorisi şimdiden benim telefon ve abisinin tableti. Bittik biz
Kv nin ilk sefa yaptığı bibise yaramiş:)benimki hayatta pusette durmazAslında bu aşamada vermesi beklenmez ama hem az yiyip hem hareketlendikleri bir dönem..
kızım bugün ilk defa itti beni, emmek istemiyor. Tüm gün oturmak, oynamak istiyor.. sabah 7'de kalktı 10:30-11:00 arası uyudu. O zamana kadar hep yanında onu oturtarak veya ayakta tutarak oynattım. Belim iptal oldu iyice. Yatırınca hemen kafayı kaldırıyor. Yüz üstü biraz oyalanıyor, yine kalkmak istiyor.
Hâlâ dönme belirtisi yok. Sırt üstü kaldığı yok ki dönsünsadece bez çıkana kadar zar zor yatıyor..
Kv geldi öğlen, çocuğu araba koltuğuna oturtmuş oynasın diye, ben de oğluma yemek hazırlamaya gittim. O esnada sallayıp uyutmuş. Çocuk 2 saat uyudu o vaziyette. Alışacak diye korktum ama daha sonra oturmak bile istemedi içine. Şu an beşiğinde uyuyor mışıl mışıl
Velhasıl, su verilebilir bence ama az az, memeyi emsin sıpalar
Peki sizler nasil ortuyosunuz kac oluyor odanin isisi mesela? Yani kollar disarida ama iceri sokamam ki uyku hali yuzune ceker
Kendim yaptım bile canim mayalanmasını bekliyorum
Ne kadar su veriyosunuz arkadaslar peki? Bende veriyorum ama 2-3 tatli kasigidir gun icerisinde
Arkadaslar ek gidaya gecme konusunda, yogurdu keci sutuyle mi yapiyorsunuz?
Ya bi yere koysamda serbest hareket etse diyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?