Sut ictikleri icin mi yogurdun ustune dusmuyorsun? Yani zaten kalsiyum aliyor baska gidalar alsin diye mi?Ben normal sutle yapiyorum bize,ona da ondan veriyorum.Ama cok ustune dusmuyorum acikcasi bebekte yogurdun.
Alerji yapacak mi diye 3 gun denedikten sonra 1 kere verdim daha.
Alerjiniz yoksa mayalandigi icin farketmiyor.
Bu akşam yemek hazırlarken kızımı yatırdım ana kucağına, müzik açtım telefondan, hem söyledim birlikte hem dans ettim, kızımın da çok hoşuna gitti. Ne güzel duran çocuğu kv geldi aldı. Ne işgüzar kadın Yarabbi.. yardım ediyor güya.. ağlarken gelmez..Tesvik et canim.
Buyuk resimli kitaplar olabilir sarkilar oyunlar olabilir yatarken,sen yuzustu yatir sende uzan.
Yani koyayim dursun kismi konusunda cocuklar hakli yalniz naapsin :) Yani anne bu kisimlarda cok uzaklasiyorsa o da etkili olabiliyor.
Sut ictikleri icin mi yogurdun ustune dusmuyorsun? Yani zaten kalsiyum aliyor baska gidalar alsin diye mi?
Bu akşam yemek hazırlarken kızımı yatırdım ana kucağına, müzik açtım telefondan, hem söyledim birlikte hem dans ettim, kızımın da çok hoşuna gitti. Ne güzel duran çocuğu kv geldi aldı. Ne işgüzar kadın Yarabbi.. yardım ediyor güya.. ağlarken gelmez..
Hazır bisey almak istemiyorum mümkün olduğunca kendim yapacağımEn guzelini yapmissin :)❤
Boyle cok goze sokmak istemiyorum kim neye kirilir belli olmuyor ama sevindim bebis adina
Benim doktorum yogurt icin bulabilirsen keci sutuyle daha iyi olur dediw
Bende bi ara keçi sütünün. Daha üstün olduğunu düşünüyordum. Ama doktorum hepsinin içeriği farklı her annenin sütü kendine özel. Dedi yani keçi yavrusunu oEl inek yavrusuna özel. Üretiyor tıpkı anne sütü gibi sadece keçi sütü sindirimi kolay o yüzden tavsiye ediliyormuş bebeklere yoğurt yaptıktan sonra çok da fark etmez diye düşünüyorum
Cok gecmis olsun. Şükür bebeginiz iyi❤ aynen dikkatli olmak lazim cunku cok hareketli donemdeler.Kizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Termometre yok suan canim.
Uzerinde tek citcitli ve tulum oluyor ayakli(corap giydirmiyorum)
Uzerine bi pike var kucuk onu örtüyorun daha serinse ici tuylu bi battaniyesi var onu.
Dedigin gibi kollari disarda kaliyor gogsune icinden bisy koyuyorum.
Sık uyaniyorsa susuzluktan anliyorum degistiriyorum ustundeki örtüyü.
Evimiz sicak gunduz gunes aliyor hep.
Ama yattigimiz oda arkada ve serin.Nefes alirken acikcasi daha rahat oluyorum kendimde.
Deneyerek ilerle derim.
Tesvik et canim.
Buyuk resimli kitaplar olabilir sarkilar oyunlar olabilir yatarken,sen yuzustu yatir sende uzan.
Yani koyayim dursun kismi konusunda cocuklar hakli yalniz naapsin :) Yani anne bu kisimlarda cok uzaklasiyorsa o da etkili olabiliyor.
Bu akşam yemek hazırlarken kızımı yatırdım ana kucağına, müzik açtım telefondan, hem söyledim birlikte hem dans ettim, kızımın da çok hoşuna gitti. Ne güzel duran çocuğu kv geldi aldı. Ne işgüzar kadın Yarabbi.. yardım ediyor güya.. ağlarken gelmez..
Kizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Gecmis olsun. O korkuyu dusunemiyorum bile.Kizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Cok geçmis olsun canim.cok sükür bisey olmamiş.Allah bi daha yaşatmasin.Kizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Benim doktorum yogurt icin bulabilirsen keci sutuyle daha iyi olur dedi
[/QUOTE
Heelesin görüşü farklı olabiliyor tabi ama mantıklı gelmişti muhtemelen sindirim kolaylığı olduğu için önermişti sizede Doktorunuz
Cok geçmiş olsun benm kızımda 5 aylıkken kanepeden düştü ve ben o geceyi nasıl. Geçirdim bilmiyorum ama.çok şükür hiç bişey yok hani derler ya eskiler melekler koruyor onlariKizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Canım ben kizimin altını temizlerken baya açık. Bırakıyorum üzerinde bişey olmayınca dönmek daha kolay olduğu için olduğu yerde dönüp duruyor etrafında da oyuncakları oluyor onlara uzanmaya çalışıyor böyle böyle. Alisti tabi bazen hiç istemiyor yüzüstü yatınca ağlıyor diyeceğim fırsat tanımak. Lazım Birazda işlerini kolaylaştırmakHimm haklisin ben yuzustu koyup yaninda duruyordum ancak kafayi kaldirip goruyor beni ama karsisina oyuncaklarini koyup konusuyodum dur yarin bende yanina uzanayaim
Sorma yaa.. çorbayı karıştırırken kuğu (?) gölü balesi yaptık kızımla, sonra onu yatırdım kendim devam ediyordum. Kızım da şarkıya eşlik ediyordu.. geldi gelmez olasıca.. aldı gitti salona.. ck ck ck ..cok guldum.En gereksiz anlari bulurlar.
Benim doktorum yogurt icin bulabilirsen keci sutuyle daha iyi olur dedi
Olacak canim böyle büyüyecekler bende zeynepi babama görüntülü gösterirken 2 aylıktı yüzüne telefon düştü elimden kendimde ağlamıştımAzonce metehan elimden ictigim su sisesini aldi.kapagi kapaliydi.babasi da gekdi eline dis kasiyiciyi verdi.kasiyiciyi gorunce agzindan siseyi cikartti.kasiyici beyaz ya bi baktim kan damliyor agzindan.damağini yaralamis.cok üzüldüm
Kendime kizdim ama durmuyor iste. kucakta da hersey elini atiyor.vermeyince huysuzlasiyor.zaten sürekli hım him him...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?