2018 Ekim Anneleri

Ben normal sutle yapiyorum bize,ona da ondan veriyorum.Ama cok ustune dusmuyorum acikcasi bebekte yogurdun.
Alerji yapacak mi diye 3 gun denedikten sonra 1 kere verdim daha.
Alerjiniz yoksa mayalandigi icin farketmiyor.
Sut ictikleri icin mi yogurdun ustune dusmuyorsun? Yani zaten kalsiyum aliyor baska gidalar alsin diye mi?

Tesvik et canim.
Buyuk resimli kitaplar olabilir sarkilar oyunlar olabilir yatarken,sen yuzustu yatir sende uzan.
Yani koyayim dursun kismi konusunda cocuklar hakli yalniz naapsin :) Yani anne bu kisimlarda cok uzaklasiyorsa o da etkili olabiliyor.
Bu akşam yemek hazırlarken kızımı yatırdım ana kucağına, müzik açtım telefondan, hem söyledim birlikte hem dans ettim, kızımın da çok hoşuna gitti. Ne güzel duran çocuğu kv geldi aldı. Ne işgüzar kadın Yarabbi.. yardım ediyor güya.. ağlarken gelmez..

Sut ictikleri icin mi yogurdun ustune dusmuyorsun? Yani zaten kalsiyum aliyor baska gidalar alsin diye mi?

Evet hem suan anne sutu aldigi icin hemde emmesede mutlaka yogurt yemeli sut icmeli diye dusunmuyorum.Kalsiyum icinde alternatif cok.

cok guldum.En gereksiz anlari bulurlar.

En guzelini yapmissin :)❤
Boyle cok goze sokmak istemiyorum kim neye kirilir belli olmuyor ama sevindim bebis adina
Hazır bisey almak istemiyorum mümkün olduğunca kendim yapacağım
Bu tadimlardan sonra bebe biakuvisi yapacağım ama onu formül mama ile kullanabilirmiyim onunla islatsam?
Birde şeker kullanmadığımız için keçiboynuzu özü ya da pekmezi ile tatlandirsam pekmez pişince vitamini gidiyor ama
Bu arada pekmezi tatlandırmak icin kullanabilirmiyiz

Ben alınmam öğreniyorum sonuçta sagol canim

Benim doktorum yogurt icin bulabilirsen keci sutuyle daha iyi olur dedi

Kizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim

Cok gecmis olsun. Şükür bebeginiz iyi❤ aynen dikkatli olmak lazim cunku cok hareketli donemdeler.

Bu gece bende sadece nohutlu battaniye ortucem. Giyim bizde de ayni ayakli tulum corapsiz peki kollari usuyomudur ana yuregi iste :)) icine bi agiz bezi tarzinda mi koydugun? Ay ne cok soru sordum hoş gör :)

Tesvik et canim.
Buyuk resimli kitaplar olabilir sarkilar oyunlar olabilir yatarken,sen yuzustu yatir sende uzan.
Yani koyayim dursun kismi konusunda cocuklar hakli yalniz naapsin :) Yani anne bu kisimlarda cok uzaklasiyorsa o da etkili olabiliyor.

Himm haklisin ben yuzustu koyup yaninda duruyordum ancak kafayi kaldirip goruyor beni ama karsisina oyuncaklarini koyup konusuyodum dur yarin bende yanina uzanayaim

Muzigi ben gun icinde cok aciyorum youtubeda bebek sarkilari yazip tlf uzak bi yere koyuyorum hep oynayip hem soyluyorum hosuna gidiyor :)

Oy gecmis olsun cok sukur bir sey yokmus

Gecmis olsun. O korkuyu dusunemiyorum bile.

Cok geçmis olsun canim.cok sükür bisey olmamiş.Allah bi daha yaşatmasin.

Azonce metehan elimden ictigim su sisesini aldi.kapagi kapaliydi.babasi da gekdi eline dis kasiyiciyi verdi.kasiyiciyi gorunce agzindan siseyi cikartti.kasiyici beyaz ya bi baktim kan damliyor agzindan.damağini yaralamis.cok üzüldüm
Kendime kizdim ama durmuyor iste. kucakta da hersey elini atiyor.vermeyince huysuzlasiyor.zaten sürekli hım him him...

Himm haklisin ben yuzustu koyup yaninda duruyordum ancak kafayi kaldirip goruyor beni ama karsisina oyuncaklarini koyup konusuyodum dur yarin bende yanina uzanayaim
Canım ben kizimin altını temizlerken baya açık. Bırakıyorum üzerinde bişey olmayınca dönmek daha kolay olduğu için olduğu yerde dönüp duruyor etrafında da oyuncakları oluyor onlara uzanmaya çalışıyor böyle böyle. Alisti tabi bazen hiç istemiyor yüzüstü yatınca ağlıyor diyeceğim fırsat tanımak. Lazım Birazda işlerini kolaylaştırmak

cok guldum.En gereksiz anlari bulurlar.
Sorma yaa.. çorbayı karıştırırken kuğu (?) gölü balesi yaptık kızımla, sonra onu yatırdım kendim devam ediyordum. Kızım da şarkıya eşlik ediyordu.. geldi gelmez olasıca.. aldı gitti salona.. ck ck ck ..

Olacak canim böyle büyüyecekler bende zeynepi babama görüntülü gösterirken 2 aylıktı yüzüne telefon düştü elimden kendimde ağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…