2018 Ekim Anneleri

Muzigi ben gun icinde cok aciyorum youtubeda bebek sarkilari yazip tlf uzak bi yere koyuyorum hep oynayip hem soyluyorum hosuna gidiyor :)
Aslında bebek şarkıları değil, baya kendim için sevdiğim müzikleri açtım, yemek yaparken motive olayım diye. Biraz kızımla dans ettim, biraz kendim müzikal tarzı hem söyledim hem dans ettim, hem çorbamı yaptım

Bu arada patates haşlamıştım, küçük bir parçayı çatalla ezip iki tatlı kaşığı anne sütü ekleyerek kızıma tattırdım. Az yedi, pütürlü geldi yutamıyor. Yine de başlamış olduk hayırlısıyla, ilk gıda patates..
üç gün akşam yemeğinde vermeyi düşünüyorum. Gün içinde pek hazırlama şansım yok, akşam eşim gelince sofrayı kurarken anca hazırlıyorum

Cok gecmis olsun. Şükür bebeginiz iyi❤ aynen dikkatli olmak lazim cunku cok hareketli donemdeler.
Oy gecmis olsun cok sukur bir sey yokmus
Gecmis olsun. O korkuyu dusunemiyorum bile.
Cok geçmis olsun canim.cok sükür bisey olmamiş.Allah bi daha yaşatmasin.
Saolun kizlar ben çok korktum eve nasi geldiğimi bilemedim annemde yerde gorunce cok korkmuş kadin kemerini takmayinca dusmus tabi simdi uzulmesin diye bisey dememeye çalıştım ama cok kızdım dikkatsizligine

Geçmiş olsun canım ❤
Eline verdiğim herşeyi köşe bucak dolanıyorum elimle.. paranoyak oldum iyice.. şöyle yatsa buraya devrilir mı? bunu ağzına alsa koparıp yutar mı? en son çekmecede gördüğüm yuvarlak bir süs parçasına takıldım, oğlum görüp eline alır da kardeşine verirse falan.. Allah korusun yavruları, çok minik ve muhtaçlar.. dilleri dönse de dertlerini söyleseler ❤
anabelgunes çok geçmiş olsun, sert zemin olmadıkça sorun olmayacağını umut ediyorum. Evin her yerine halı döşek falan atın, yakında yuvarlanarak gezecek, kaplayın her yeri :)

Olacak canim böyle büyüyecekler bende zeynepi babama görüntülü gösterirken 2 aylıktı yüzüne telefon düştü elimden kendimde ağlamıştım
Aman ne zor annelik.o kan metehandan akti diye cok üzüldüm.esimde kızdı tabi bana.
Insan cok uzülüyor.bende hemen ağlamakli oluyorum ama tutuyorum kendimi.böyle büyüyeekler tesellisi iste.
Allah daha beterinden saklasin.

Çok geçmiş olsun canım bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor en güvenli olacakları şekildebırakmakgerekiyor artık.kim bilir o dk lar ne uzun gelmiştir sana tekrar çok geçmiş olsun

Andız ve keçiboynuzu icindeki proteinden ve hmfden sebep kullanilabilecekler.Ama cok detayli bi konu bu.Icindeki bi maddeden dolayi karbonhidratli gidalarinda kizartilmamasi,kavrulmamasi ve firilanmamasi onerilir mesela yine ayni konu uzerinden.Kek mesela tam bugday unu ve kuru meyveler kullanilarak 120'de pisirilmesi onerilir.
Yani detay cok.
Pekmezlerde de boyle dikkat edilmesi gereken seyler oluyor.
Keciboynuzu unuda isini gorebilir.
Pekmez eskilerin saklama sekli aslinda.

Biskuviyi islatmadan elinede verebilirsin 2 aya fln.En azindan tam dilini kullanmayi ogrenmis olur.Illa islatip yesin diye dusumezsen.
Denemedim ama formul mama ile de olabilir bence.Simdide verilir eline ama cok dikkat etmek lazim parca olmasin diye ama 1-2 aya daha cok tolare edebilir durumu.

Rica ederim canim.Sende dikkatini ceken seyleri yaz,ogrenecek cok seyimiz var daha :)

Ahh kuzum❤
Cok sevindim iyi olmasina.
Allah beterinden korusun.

Oyle kaydiriyorlar ki kendilerini hic belli olmuyor nerde ne yapacaklari.Hep garantiye almak lazim.

Anneciginde ne kadar cok korkmustur

Bu gece bende sadece nohutlu battaniye ortucem. Giyim bizde de ayni ayakli tulum corapsiz peki kollari usuyomudur ana yuregi iste :)) icine bi agiz bezi tarzinda mi koydugun? Ay ne cok soru sordum hoş gör :)

Aşk olsun☺

Bende kollari örtünse daha sicak olur diye dusunuyorum ama uyurken cidden vucut cok dengeliyor.Bide buyugunu goruyorum yaz kiş örtünmüyor.Allah'a emanetler.
Evet agiz bezi vardi cift kat penye.Ondan koyuyorum en azindan gogsu onemli diye.

Himm haklisin ben yuzustu koyup yaninda duruyordum ancak kafayi kaldirip goruyor beni ama karsisina oyuncaklarini koyup konusuyodum dur yarin bende yanina uzanayaim

Her zaman,ozellikle guzel ve onemli zamanlarda göz hizasında olman daha güzel olur❤

Yaa gecmis olsun size de.Allah beterinden korusun.
Onlar bazi kararlari veremezler canim.Hemen baska seyle dagitabilirsin dikkatini❤

Desen ki en keyifli anımız :) cocuk bundan ne anlar der bide :)))))

E elaelif123 Nerelerdesin?Görünmüyorsun :)
Külot bezi denedim cok hosuma gitti buarada :) Ne zamandir yazacam unutuyorum.
Giydirmeside daha kolay oldu diger beze gore.

İyi geceler hanımlar bu saat oldu hala uyanığım benim durumumda pek kimse yoktur herhalde şu saatte. Büyük kızım ateşliydi gün boyu ateş düşürücülerle günü geçirdik gece sadece 45 dk kadar uyudum o vakitten beridir de uyanığım sanırım enfeksiyon var tahminim boğaz enfeksiyonu yine. Ah ahh günümüz kızımın huzursuzluğundan çok zor geçti çok yoruldum Allah beterinden saklasın tabi bugünümüze şükür. Annelik ne zor şeymiş hele de yanında destek kuvvetler yani aileler olmadan uzakta olunca. Akşam eşim geç geldi işten kızım ateşten artık zıplıyordu yerinde oğlum bir yandan ağlıyor... ağlasam bırakacağım kendimi oğlum korkacak falan derken hiç bu zamana kadar böyle çaresiz kaldığımı hissetmemiştim yarın dr a gideceğiz umarım ciddi bir şeyi yoktur. Gece gece içimi dökmek istedim yorulup okuyan herkesin affına sığınıyorum. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum....

Kıyamam sana gülüm ❤ benim de ödüm kopuyor oğlum hasta olacak diye.. onunla mı ilgilenirim, bebekle mi.. enfeksiyon varsa acile gitseydiniz, antibiyotik başlatırdı dr. Yüksek ateş gözümü korkutur benim. Hastanelerde çok dikkate almasalar da, enfeksiyon akciğerlere inmeden ilaç kullanma taraftarıyım. Çok geçmiş olsun ❤

Benim cimcime 3:30 gibi uyanıp emdi, yatırdım. Mız-mız derken 4:30'a kadar idare ettik yarı uykulu.
Sonra telefonu aldım elime, ışığı görmüş başladı söylenmeye, almak zorunda kaldım, biraz emdi bakınıyor, abisini kolaçan ediyor karanlıkta gülücük atıyor o tarafa
Yatırdım yatağıma, biraz söylendi, en son emziği alıp pes etti uyudu şükür.
Birkaç gündür bu saatlerde alıp kendi yatağıma yatırdım, peteğin yanında daha mı rahat yoksa muhabbet mi arıyor bilemedim ama çok güzel uyuyor, kaldırıp yerine koymaya kıyamıyorum.
Gideyim abisinin yanına yatayım bari

Gecmis olsun canim keske çocuklar hasta olmaz diye bi kural olsa. Duzelir hemen inşallah

Gelmis gecmis olsun Allah beterinden korusun 2. Cocugu sorduklarinda inanilmaz korkuyorum nasil olur nasil vakit ayiririm gucum yeter mi diye gercekten haklisiniz hepimiz yorgunuz genel olarak kimimizin anneanne babaanne olmasina ragmen yinede tum yuk bizlerde Allah yardimcimiz olsun

Gunaydin canim 10 da yatti bizimkide 1 de ve 4 e 20 kala ve 6 da kalkti emzirdim yanima aldim bence koku ariyo olabilirler ya

Gunaydin canim 10 da yatti bizimkide 1 de ve 4 e 20 kala ve 6 da kalkti emzirdim yanima aldim bence koku ariyo olabilirler ya
Iki gecedir masallahimiz var. 7.30da yatti. 9.30 ve 1.30da kalkti. Hala yatiyor masallah. Ama burnu tikali hep done done yatti cocugum. Sabah esime 'cocugumuz artik uyuyor' dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…