Aslında bebek şarkıları değil, baya kendim için sevdiğim müzikleri açtım, yemek yaparken motive olayım diye. Biraz kızımla dans ettim, biraz kendim müzikal tarzı hem söyledim hem dans ettim, hem çorbamı yaptımMuzigi ben gun icinde cok aciyorum youtubeda bebek sarkilari yazip tlf uzak bi yere koyuyorum hep oynayip hem soyluyorum hosuna gidiyor :)
Cok gecmis olsun. Şükür bebeginiz iyi❤ aynen dikkatli olmak lazim cunku cok hareketli donemdeler.
Oy gecmis olsun cok sukur bir sey yokmus
Gecmis olsun. O korkuyu dusunemiyorum bile.
Saolun kizlar ben çok korktum eve nasi geldiğimi bilemedim annemde yerde gorunce cok korkmuş kadin kemerini takmayinca dusmus tabi simdi uzulmesin diye bisey dememeye çalıştım ama cok kızdım dikkatsizligineCok geçmis olsun canim.cok sükür bisey olmamiş.Allah bi daha yaşatmasin.
Geçmiş olsun canım ❤Azonce metehan elimden ictigim su sisesini aldi.kapagi kapaliydi.babasi da gekdi eline dis kasiyiciyi verdi.kasiyiciyi gorunce agzindan siseyi cikartti.kasiyici beyaz ya bi baktim kan damliyor agzindan.damağini yaralamis.cok üzüldüm
Kendime kizdim ama durmuyor iste. kucakta da hersey elini atiyor.vermeyince huysuzlasiyor.zaten sürekli hım him him...
Aman ne zor annelik.o kan metehandan akti diye cok üzüldüm.esimde kızdı tabi bana.Olacak canim böyle büyüyecekler bende zeynepi babama görüntülü gösterirken 2 aylıktı yüzüne telefon düştü elimden kendimde ağlamıştım
Çok geçmiş olsun canım bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor en güvenli olacakları şekildebırakmakgerekiyor artık.kim bilir o dk lar ne uzun gelmiştir sana tekrar çok geçmiş olsunKizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Hazır bisey almak istemiyorum mümkün olduğunca kendim yapacağım
Bu tadimlardan sonra bebe biakuvisi yapacağım ama onu formül mama ile kullanabilirmiyim onunla islatsam?
Birde şeker kullanmadığımız için keçiboynuzu özü ya da pekmezi ile tatlandirsam pekmez pişince vitamini gidiyor ama
Bu arada pekmezi tatlandırmak icin kullanabilirmiyiz
Ben alınmam öğreniyorum sonuçta sagol canim
Kizlae bugün isteyken annem aradi atlas mama sandalyesi olan anakucagi vardi ondan dusmus 2 dk sutunu hazirliyodum dedi eve kac dk da geldim bilmiyorum doktora goturdum hemen cok sukur bisey yok ama daha donemiyoken bile dusmeyi basarmis cok dikkatli olmak lazim
Bu gece bende sadece nohutlu battaniye ortucem. Giyim bizde de ayni ayakli tulum corapsiz peki kollari usuyomudur ana yuregi iste :)) icine bi agiz bezi tarzinda mi koydugun? Ay ne cok soru sordum hoş gör :)
Himm haklisin ben yuzustu koyup yaninda duruyordum ancak kafayi kaldirip goruyor beni ama karsisina oyuncaklarini koyup konusuyodum dur yarin bende yanina uzanayaim
Azonce metehan elimden ictigim su sisesini aldi.kapagi kapaliydi.babasi da gekdi eline dis kasiyiciyi verdi.kasiyiciyi gorunce agzindan siseyi cikartti.kasiyici beyaz ya bi baktim kan damliyor agzindan.damağini yaralamis.cok üzüldüm
Kendime kizdim ama durmuyor iste. kucakta da hersey elini atiyor.vermeyince huysuzlasiyor.zaten sürekli hım him him...
Sorma yaa.. çorbayı karıştırırken kuğu (?) gölü balesi yaptık kızımla, sonra onu yatırdım kendim devam ediyordum. Kızım da şarkıya eşlik ediyordu.. geldi gelmez olasıca.. aldı gitti salona.. ck ck ck ..
Kıyamam sana gülüm ❤ benim de ödüm kopuyor oğlum hasta olacak diye.. onunla mı ilgilenirim, bebekle mi.. enfeksiyon varsa acile gitseydiniz, antibiyotik başlatırdı dr. Yüksek ateş gözümü korkutur benim. Hastanelerde çok dikkate almasalar da, enfeksiyon akciğerlere inmeden ilaç kullanma taraftarıyım. Çok geçmiş olsun ❤İyi geceler hanımlar bu saat oldu hala uyanığım benim durumumda pek kimse yoktur herhalde şu saatte. Büyük kızım ateşliydi gün boyu ateş düşürücülerle günü geçirdik gece sadece 45 dk kadar uyudum o vakitten beridir de uyanığım sanırım enfeksiyon var tahminim boğaz enfeksiyonu yine. Ah ahh günümüz kızımın huzursuzluğundan çok zor geçti çok yoruldum Allah beterinden saklasın tabi bugünümüze şükür. Annelik ne zor şeymiş hele de yanında destek kuvvetler yani aileler olmadan uzakta olunca. Akşam eşim geç geldi işten kızım ateşten artık zıplıyordu yerinde oğlum bir yandan ağlıyor... ağlasam bırakacağım kendimi oğlum korkacak falan derken hiç bu zamana kadar böyle çaresiz kaldığımı hissetmemiştimyarın dr a gideceğiz umarım ciddi bir şeyi yoktur. Gece gece içimi dökmek istedim yorulup okuyan herkesin affına sığınıyorum. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum....
Gecmis olsun canim keske çocuklar hasta olmaz diye bi kural olsa. Duzelir hemen inşallahİyi geceler hanımlar bu saat oldu hala uyanığım benim durumumda pek kimse yoktur herhalde şu saatte. Büyük kızım ateşliydi gün boyu ateş düşürücülerle günü geçirdik gece sadece 45 dk kadar uyudum o vakitten beridir de uyanığım sanırım enfeksiyon var tahminim boğaz enfeksiyonu yine. Ah ahh günümüz kızımın huzursuzluğundan çok zor geçti çok yoruldum Allah beterinden saklasın tabi bugünümüze şükür. Annelik ne zor şeymiş hele de yanında destek kuvvetler yani aileler olmadan uzakta olunca. Akşam eşim geç geldi işten kızım ateşten artık zıplıyordu yerinde oğlum bir yandan ağlıyor... ağlasam bırakacağım kendimi oğlum korkacak falan derken hiç bu zamana kadar böyle çaresiz kaldığımı hissetmemiştimyarın dr a gideceğiz umarım ciddi bir şeyi yoktur. Gece gece içimi dökmek istedim yorulup okuyan herkesin affına sığınıyorum. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum....
İyi geceler hanımlar bu saat oldu hala uyanığım benim durumumda pek kimse yoktur herhalde şu saatte. Büyük kızım ateşliydi gün boyu ateş düşürücülerle günü geçirdik gece sadece 45 dk kadar uyudum o vakitten beridir de uyanığım sanırım enfeksiyon var tahminim boğaz enfeksiyonu yine. Ah ahh günümüz kızımın huzursuzluğundan çok zor geçti çok yoruldum Allah beterinden saklasın tabi bugünümüze şükür. Annelik ne zor şeymiş hele de yanında destek kuvvetler yani aileler olmadan uzakta olunca. Akşam eşim geç geldi işten kızım ateşten artık zıplıyordu yerinde oğlum bir yandan ağlıyor... ağlasam bırakacağım kendimi oğlum korkacak falan derken hiç bu zamana kadar böyle çaresiz kaldığımı hissetmemiştimyarın dr a gideceğiz umarım ciddi bir şeyi yoktur. Gece gece içimi dökmek istedim yorulup okuyan herkesin affına sığınıyorum. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler diliyorum....
Benim cimcime 3:30 gibi uyanıp emdi, yatırdım. Mız-mız derken 4:30'a kadar idare ettik yarı uykulu.
Sonra telefonu aldım elime, ışığı görmüş başladı söylenmeye, almak zorunda kaldım, biraz emdi bakınıyor, abisini kolaçan ediyorkaranlıkta gülücük atıyor o tarafa
Yatırdım yatağıma, biraz söylendi, en son emziği alıp pes etti uyudu şükür.
Birkaç gündür bu saatlerde alıp kendi yatağıma yatırdım, peteğin yanında daha mı rahat yoksa muhabbet mi arıyor bilemedim ama çok güzel uyuyor, kaldırıp yerine koymaya kıyamıyorum.
Gideyim abisinin yanına yatayım bari
Iki gecedir masallahimiz var. 7.30da yatti. 9.30 ve 1.30da kalkti. Hala yatiyor masallah. Ama burnu tikali hep done done yatti cocugum. Sabah esime 'cocugumuz artik uyuyor' dedim.Gunaydin canim 10 da yatti bizimkide 1 de ve 4 e 20 kala ve 6 da kalkti emzirdim yanima aldim bence koku ariyo olabilirler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?