2018 Ekim Anneleri

Iki gecedir masallahimiz var. 7.30da yatti. 9.30 ve 1.30da kalkti. Hala yatiyor masallah. Ama burnu tikali hep done done yatti cocugum. Sabah esime 'cocugumuz artik uyuyor' dedim.

Ayy cok sukur ne guzel 1 bucukta kalkip kacta yatti peki? Birde mamayi gece mi veriyosun

Gunaydin canim 10 da yatti bizimkide 1 de ve 4 e 20 kala ve 6 da kalkti emzirdim yanima aldim bence koku ariyo olabilirler ya
Örtüyü örtünce çok güzel uyuyor. Melekler gibi yavrum benim ❤ muhtemelen örtüden kokumu alıyor.. o esnada ayak ucunda oturuyorum, gözünü hafif açıp kontrol ediyor orda mıyım diye en son dalınca gidiyorum abisinin ayak ucuna yatıyorum. O da uyanıp yanıma sokuluyor biri süt kuzusu, biri ana kuzusu ❤ evet çok zor yalnız başına ama çok seviliyor büyüyorlar bir şekilde ❤

Allah acil şifalar versin canım

Çok çok geçmiş olsun annelik zor gerçekten özellikle böyle durumlarda hep daha güçlü olmamız lazım ve sizde güçlü bir annesiniz inşallah evlatlarınız en kısa zaman da sağlıklarına kavuşurlar

E elaelif123 Nerelerdesin?Görünmüyorsun :)
Külot bezi denedim cok hosuma gitti buarada :) Ne zamandir yazacam unutuyorum.
Giydirmeside daha kolay oldu diger beze gore.
merhaba, pek takip edemiyorum forumu. teşekkür ederim ilginize. Gecen hafta ben bebek esim hastaydık. Cumartesi gece bebek cok kotu oldu. asiri kusma. öksürük, ağlama krizi vs vs gece yarisi acillik olduk. simdi biraz daha iyi, keyfi yok, haliyle benim de öyle. umarım siz de iyisinizdir..
bezi beğenmeniz iyi olmuş, sevindim..

Iki gecedir masallahimiz var. 7.30da yatti. 9.30 ve 1.30da kalkti. Hala yatiyor masallah. Ama burnu tikali hep done done yatti cocugum. Sabah esime 'cocugumuz artik uyuyor' dedim.
Dün akşam benimkide 21:30 da uyudu 22:30 da uyandı ağlayarak tekrar uyuttum normal de uyumazdı 12 ye kadar uyanık kalırdı saat 23: de bende yattım sonra 2 saate bir kalktık ama ben buna bile razıyım bazen o kadar sık uyanıyorki inşallah büyüdükçe uyku düzenleri daha iyi oluşur

Daha önce sadece memede uykuya geçiyor diye üzülüyor nasıl vazgeçirebilirim diye düşünüyordum şimdi ise yeterki uyusunda memede uyusun diyorum çünkü son zamanlarda battaniyede sallanarak uyumayı daha çok istiyor ağlıyorsa hemen susuyor kısa sürede uykuya dalıyor ama ben böyle uyumaya alışmasını istemiyorum
şu ara anne tanı beşiğimiz son günlerini yaşıyor sığmamaya başladı ben odasındaki beşiğine geçene kadar yanımızda park beşik düşünüyordum katla her yere götür mantıklı geliyordu ama eşim battaniyede sallanarak uyumayı sevdiği için hamak beşik alalım diyor 15 kg kadar emniyet kemerli modeller var ama bebeğin isteğine göremi hareket etmeli yoksa başka bir yolmu izlenmeli sallanmadan uyutmak gibi fikirlerinizi bekliyorum

memede uykuya gecmesinde bi sıķıntı yok benim icin.dogdugundan beri park yatakta yatiyor ust kademesinde.yatak odasinda ayak ucumuzda.yerimiz uygun olmadigi icin yanima koyamadik yatagi.yazin yazliga giderken de goturmeyi dusunuyorum katla bagaja at.bi pazar arabasi kadar yer kapliyo sadece.bu saatten sonra hamak besik iyi bi fikir olmaz gibime geliyor.cunku donecek oturacak.kalkmaya calisacak.hem kisa omurlu kullanirsiniz hem de sallanmaya alismasi da anne icin yorucu.siz bilirsiniz tabi.

Emzirdim. 2 gibi daldi. Biraktim. Mama icip yine de uyaninca gece mamasini biraktim. Cunku onu hazirlayana kadar iyice uyanip geri uyumuyor.
Canım mama hazırlama sürecinde benimki de uyaniyor söyle bi çözüm buldum ben
Beşiğinde uyanma mizildanmasi duydum mu hemen koşup mama yapıyorum emziriyorum memeyi bırakınca gözünü açmadan mama veriyorum uykuya devam ediyor

Insallah daha iyisinizdir❤
Insan parca parca oluyor sanki...

Aa toparlamissinizdir diye dusunmustum
Allah yardimcin olsun.
Daha iyidir insallah minik❤
Cocuklar iyi olmayinca evin enerjiside bitiyor sanki...
Iyiyiz cok sukur buara,iyiyiz demeye pek gelmiyor ama

Iste acliktan uyaniyordur diye dusundugum icin mama verdim ama mamadan sonra da uyandi. Alakasi yokmus yani. Ben de ugrasmiyorum mamayla.

Aa toparlamissinizdir diye dusunmustum
Allah yardimcin olsun.
Daha iyidir insallah minik❤
Cocuklar iyi olmayinca evin enerjiside bitiyor sanki...
Iyiyiz cok sukur buara,iyiyiz demeye pek gelmiyor ama
Zaten nasil bir mikropsa cocuktan basladi, evdeki herkesi dolasti, cocuga geri dondu. Tanidigim herkes de hasta...
pessinus cok gecmis olsun.
E elaelif123 gecmis olsun. Evden uzak olsun.

Park yataklarinda sallanabilir ozelligi var isterseniz onlardan alin

Allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun

Arkadaşlar desteğiniz için çoook teşekkür ederim yazan herkese çok teşekkürler okurken alıntılayamadım kusuruma bakmayın. Ateş gece 3.30-4 civarlarında biraz düştü ben de öylece biraz uyuyabildim bölük bölük de olsa biraz uykumu aldım sabah dr a götürdüm kızımı tam da tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş dr bakınca bana da gösterdi ışığı tuttuğu anda bembeyaz görünüyor. Daha önce de boğaz enfeksiyonu olduğundan biliyor dr çubukla bakmıştı o his hoşuna gitmediğinden boğazım ağrımıyor hiçbir şeyim yok diyor ama anne hisleri işte. Öncekiyle benzer süreçten geçince tahmin etmiştim. Antibiyotiğimizi şuruplarımızı aldık geldik inş daha iyi olacak geceden beri ateş düşürücü vermemiştim ateş yoktu şimdi biraz çıkıyor ama enfeksiyon işte normal şeyler onu düşününce. İlginiz desteğiniz için çok teşekkürler şimdi kızım da daha iyi şükür ben de daha iyiyim Allahım herkese sağlık sıhhat versin inş

Bunlar hep şu genellenen kurallardan :)
Emmeden uyusun,yataginda uyusun,gece emmeden uyusun vb diye sirayla gider :)
Aslinda cocugun sevdigi bisy var ve vazgecirilmeye calisirken aslinda ebeveyn yeniliyor bu sefer baska seyler cikiyor.
Yatinca uyuyorsa mesela meme emerek uyumasinin ne sakincasi olabilir ki.Sadece emerek uyuyorsa hadi o bi aliskanliktir senide zorlayacagi ve gerekte olmadigi icin degistirilmek istenebilir.
Bence hislerine guven.Cocugun ve sen ne istiyorsaniz oyle olsun.

Hamak 2-3 aya pek kullanisli olmayabilir gibi geliyor bana tutunup kalkmak isteyecek hatta uyaninca aglamasina gerek kalmadan belki sana dogru gelmek isteyecek.
Hic kullanmadim gerci ama boyle dusundum sadece :)

Canim ben dogumdan sonra atlattim.
Bogazimin kenarlari bembeyazdi ve bigunde oldu birden.Gercekten bogaz agrisi yoktu.Gece sadece yutkunurken bi batma olmustu bikac kez.Ama vucudum o kadar kotuydu ki.Ne yatabildim ne kalkabildim agridan bitkinlikten, ates vurdu bi yandan.
Ben ilk defa yasadim mesela bogazin vucudu o kadar dusurebildigini bilmiyordum.
Minicikler kimbilir nasil zorluyordur.
Insallah cabucak toparlar❤

Amin sağlık eksik olmasın evlerimizden❤

Geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce iyileşir inşallah oğluşun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…