2018 Ekim Anneleri

Bizde de hediyeler var ama kendim de almak istiyorum. Bi de herkes 6 aylik nisan ayi diye dusunup kolsuz bacaksiz seyler almis. Daha o kadar yaz gelmedi ki.

O da uyumuştur sen kalkmayınca, öyle 1,5 saat durmaz beşikte bizim karyola büyük, şimdilik emniyetli. Abisi de uyuyorsa ben de uyurum, kızım ağlamıyorsa tekrar uyuyor genelde.. veya kendi kendine söyleniyor ama en fazla 10-15 dk. Sonra isyanı basıyor

Bizde de hediyeler var ama kendim de almak istiyorum. Bi de herkes 6 aylik nisan ayi diye dusunup kolsuz bacaksiz seyler almis. Daha o kadar yaz gelmedi ki.
Hiç giyemeden küçülenler bizde de oldu, ayırıyorum, hediye ederim birilerine. 6 aylıklar mümkün değil biz 9 aylıkları bile giyemiyoruz, küçük hepsi

Bazen benimde gozumu açamadığım oluyo bakiyo biz uyuyoruz oda geri uyuyo sesi cikmiyisa sorun yok bence birak takilsin

Nilikonun kiyafetleri bayagi kuculmus. Bugun magazalara baktim. Yazliklar cikmis. Hem kolsuz hem bacaksiz seyler. Bir sey almadan dondum. Hic indirim de yoktu.
Benimde hm den kuponum vardi onunla yazlik biseyler almayi planliyorum bu hafta sonu suresi bitiyo kullanmam lazim 12 aylik almayi dusunuyorum. Bide yazlikta olsa sort tarzi cok almamak lazim yerlerde surunucekler dizleri acikta olursa yara olur hep

Benimde hm den kuponum vardi onunla yazlik biseyler almayi planliyorum bu hafta sonu suresi bitiyo kullanmam lazim 12 aylik almayi dusunuyorum. Bide yazlikta olsa sort tarzi cok almamak lazim yerlerde surunucekler dizleri acikta olursa yara olur hep
Senin bebegin erkekti di mi?

Masallah. Oyle bir saat oyalanmis. Ben yatamiyorum cunku ciglik atiyor gurultu yapiyor.
Durmadi ki canim
Söylendi mizirdandi durdu bi süre sonra.ama ben gözümü acamadigim icin duydum ama kalkamadim.en sonunda ağlayimca aldim.ne vicdansizim:)
Nilikonun kiyafetleri bayagi kuculmus. Bugun magazalara baktim. Yazliklar cikmis. Hem kolsuz hem bacaksiz seyler. Bir sey almadan dondum. Hic indirim de yoktu.
Simdi hersey cok.pahali.
Bende metehana kısin icinde trendyoldan yazlik aldim.cok uyguna geldi.
Lwc soobe koton wonderkids civil bi sürü marka vardi.o kadar kaliteliler ki.bi süru takim yaptim.yaza haziriz:)
Uyumadi canim
Metehanin huyu sabahlari biraz durur.beni bekler:)sonra da baslar söylenmeye.yavaş yavaş volümu arttirir sonra da ağlar.kalkmazsam kendini yırtar.
Senin isin zor be canim..bi tane iskeletor ortada koşup duracak öteki tombiş de uyanacak.siz nasıl uyuyorsunuz.iki cocukla uyku hayal gibi.
Bazen benimde gozumu açamadığım oluyo bakiyo biz uyuyoruz oda geri uyuyo sesi cikmiyisa sorun yok bence birak takilsin
Benimki geri uyumaz canim. kendi kendine oynar sonra da başlar söylenmeye:)
Keske geri uyusa:)

Senin isin zor be canim..bi tane iskeletor ortada koşup duracak öteki tombiş de uyanacak.siz nasıl uyuyorsunuz.iki cocukla uyku hayal gibi.
İşte çoğu zaman güne 7'de başlıyoruz
birinden biri uyanınca ötekini de uyandırıyor bir süre sonra.. erkenci çocuklarım akşam 7'de pilim bitmiş oluyor

İşte çoğu zaman güne 7'de başlıyoruz
birinden biri uyanınca ötekini de uyandırıyor bir süre sonra.. erkenci çocuklarım akşam 7'de pilim bitmiş oluyor
Dun aksam esim 7de ben 7 bucukta yattik. Halamiz nilikoyu 9da uyutabilmis. Gunduz de toplamda 40 dk uyumus. Gece de iki saatte bir kalktik. Bir gun uyusa 5 gun uyumuyor cocuk.

VosVos35 iki gundur aksam erken yatiyor demistim ya hani.dun aksam da bizim yatagimizda 18 gibi uyuyakaldi.1 saat sonra uyandi aldim mama sandalyesine yatirdim.biz yemek yerken orda uyuyakaldi.aldik yatagina koyduk.sabah 5e kadar uyanmadi.sonra emdi yatti 7de gune basladik.

Benim kuzu gece agladı hep uykusunda, sürekli döndü durdu. Dün aşısı kavladı onunla alakalı olabilir mi acaba, durmadan kabuk tutup düşecek mi bu 2 oldu
Bu arada havuçtan sonra elma verdim, patatese cesaret edemiyorum kabız olur diye. Alerjisi varsa ne oluyor? Pişik de dahil mi alerjiye!

Dun aksam esim 7de ben 7 bucukta yattik. Halamiz nilikoyu 9da uyutabilmis. Gunduz de toplamda 40 dk uyumus. Gece de iki saatte bir kalktik. Bir gun uyusa 5 gun uyumuyor cocuk.
Benim evde de hala olsa keşke kendi halam olsa hele tadından yenmez, mükemmel bakar ❤

zeynepcuk?
Benim kız geçen gece sabah 6'ya kadar uyudu. İlk defa tüm gece emmeden uyudu. Tabi benim sütler akmış, her yer ıslak :)
Dün akşam da normale döndü. Saat 10'a doğru yattı, 3 ve 6'da kalkıp emdi. 7'de uyandı, 7:30'da güne başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…