2018 Ekim Anneleri

kızlar herhalde 3 haftadır giremiyorum. çok yoğun yorgun süreçler geçiriyorum. aklım çok karışık. şu anda 5bucuk aylık 2,5saat 3 saate bir emziriyorum ya da ben işteyken saatli veriliyor. gecede aynı şekilde uyanıyorum. sütüm az 130 ml veriliyor anca bir öğünde. az belki de ama çünkü kilo alımı da az 400 gr almıştı 5aylikken. şimdi ek gıdayı nasıl yapıyorsunuz bir program var mı elinizde ? tarif kitabı almistim sadece gün içinde nasıl uygulayacam ?

Ben de ek gidaya gecmedim 5 ay 12 gunluguz 5. Ay kontrolunda doktorumuza blw yi sordugumda 8. Ay civari dedi ama okudugum kitaplar 6. Ay diyor aklim karisik. Galiba kasikla beslicem ama ayni zamanda eline parmak gidalari da verecegim.. cok mu sacma olur bilemedim

Instagramda takip ettigim bi doktor 8 ay oncesi blwyi onermiyor. Kasik reddi olabiliyormus bebeklerde. Bi arastir istersen.
Her yöntemin riski var,
Mesela oğlumu kaşıkla beslemiştim, kesinlikle kendi kendine yemeyi reddediyordu 4 yaşında hala çorbasını ben içiriyorum desem...

Blw çocuğu gibi duruyo zaten maşaAllah. İlk kızım öyleydi o yuzden zorlanmadm. Yarı blw yarı klasik gittim. Bende 5.5 aylıkken başlamştm. Hep kendi yer.

Sahsi fikrim dogrusu olur.
Cunku dilleriyle ileri itiyorlar önce sonra yavas yavas o oturuyor.Birde parmak yiyeceklerde suan kopardigini ezecek kadar gücü,agzinda geveleyip yutana kadar o hakimiyet yok.Yani parca parca kalirsa agzinda birikir sadece.Ki ciddi anlamda yaninda durmak lazim cunku anlik olur Allah korusun bogazina kacmasi.

Benden baska ek gidaya gecmeyen var mi??

Selam, bizde geçmedik. Geçen gün armut suyu Verdım çok az. Dişimi yaptırdığım için evdekı sütüm bitince verdım. Doktorumuzda sen işteyken evde süt olmayınca bakanlar versin demişti. Biz Mayıs ayında ek gıdaya geçecekmişiz.

Dogum gununuz ne zamandi ki?
Biz 8 nisan'da 6 ayi dolduruyoruz. Kontrole gitcez. Bakalim ne diycek.
Dun gece yine iki saatte bir uyandik. Sabahtan beri de saat basi emziriyorum. Ancak memede dinleniyor. Bi uyusa kendine gelecek. Uyku cayindan icti biraz. Bakalim ise yarayacak mi...

Merhabalar hanımlar mutlu hafta sonları diliyorum hepimize. Ben yine sabaha kadar nöbette geçirdim vaktimi bu kez de akşam oğlumun ateşi yükseldi sanıyorum ki ikinci diş gelirken zorluyor meme ağızda ne kadar uyursa sonrasında ağladı kalktı genel neşesi iyi ama ağzına yakın dokununca ağlıyor. Başka belirtimiz olmadığından diş olduğunu düşünüyorum çok kabarmış patlayamamış damaktan. Kim bilir canı ne kadar acıyor hepimize kolaylıklar diliyorum

Gecmis olsun kuzuya.

15 Ekim doğumluyuz. Kilosu iyi ve anne sütü alıyor diye 7. Ayda başlarız dedi. Doktorumuza 4 Mayıs’ta gideceğiz. Benim kızda geceleri iki üç kere kalkıyor hemen emip uyuyor bazen kokumu istiyor sanırım bırakınca ağlıyor biraz daha tutup yatırıyorum. Sizin için çok yorucu olur inşallah işe yarar..

Merhaba arkadaşlar alerji derdine düştüm buraya bakamıyorum Allahım beterinden korusun ama bu alerji çok kötü bir şeymiş yine başa döndüm ve zeytin ekmeğe başladım havuçtan sonra egzamasını toparlayamadım vucuduna yayıldı geçen hafta hem kızıma hem kendime hacamat yaptırdım inşallah bian önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…