ben geçmedim. 5bucuk ayligiz daha. 2hafta sonra başlarım diye düşünüyorum. geceleri de hala kalkıyoruz en az 1 en fazla 3 kez sonra 7de güne başlangıç. bitik durumda geziyorumBenden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Ben de ek gidaya gecmedim 5 ay 12 gunluguz 5. Ay kontrolunda doktorumuza blw yi sordugumda 8. Ay civari dedi ama okudugum kitaplar 6. Ay diyor aklim karisik. Galiba kasikla beslicem ama ayni zamanda eline parmak gidalari da verecegim.. cok mu sacma olur bilemedimBen
Blw yöntemiyle başlayıp öyle devam edicem bi aksilik olmazsa...
5ay18 günlük bugün..
Destekli oturuyor, eline ne gecse agzına götürüyor...
Bugünlerde hep acaba başlasam mı diyorum 6 ayı doldurmasını beklemeden...
Bu arada hayalet gibiyim bi kaybolup bi karışırıyorum aranıza :))
Affola
Her yöntemin riski var,Instagramda takip ettigim bi doktor 8 ay oncesi blwyi onermiyor. Kasik reddi olabiliyormus bebeklerde. Bi arastir istersen.
Ben yine denedm ama hiiiiç niyeti yok. Dilinin üstünde tutuyo:))) bıraktm o yuzden yine:)) 2 haftada 1-2 gun denedm ya bakalımBenden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Blw çocuğu gibi duruyo zaten maşaAllah. İlk kızım öyleydi o yuzden zorlanmadm. Yarı blw yarı klasik gittim. Bende 5.5 aylıkken başlamştm. Hep kendi yer.Ben
Blw yöntemiyle başlayıp öyle devam edicem bi aksilik olmazsa...
5ay18 günlük bugün..
Destekli oturuyor, eline ne gecse agzına götürüyor...
Bugünlerde hep acaba başlasam mı diyorum 6 ayı doldurmasını beklemeden...
Bu arada hayalet gibiyim bi kaybolup bi karışırıyorum aranıza :))
Affola
Negüzel...Blw çocuğu gibi duruyo zaten maşaAllah. İlk kızım öyleydi o yuzden zorlanmadm. Yarı blw yarı klasik gittim. Bende 5.5 aylıkken başlamştm. Hep kendi yer.
Tabi tecrubeli annesiniz daha iyi bilirsiniz. Doktorlarin her dedigi pratikte uygulanamiyor zaten.Her yöntemin riski var,
Mesela oğlumu kaşıkla beslemiştim, kesinlikle kendi kendine yemeyi reddediyordu 4 yaşında hala çorbasını ben içiriyorum desem...
Ben de ek gidaya gecmedim 5 ay 12 gunluguz 5. Ay kontrolunda doktorumuza blw yi sordugumda 8. Ay civari dedi ama okudugum kitaplar 6. Ay diyor aklim karisik. Galiba kasikla beslicem ama ayni zamanda eline parmak gidalari da verecegim.. cok mu sacma olur bilemedim
Benden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Dogum gununuz ne zamandi ki?Selam, bizde geçmedik. Geçen gün armut suyu Verdım çok az. Dişimi yaptırdığım için evdekı sütüm bitince verdım. Doktorumuzda sen işteyken evde süt olmayınca bakanlar versin demişti. Biz Mayıs ayında ek gıdaya geçecekmişiz.
Gecmis olsun kuzuya.Merhabalar hanımlar mutlu hafta sonları diliyorum hepimize. Ben yine sabaha kadar nöbette geçirdim vaktimi bu kez de akşam oğlumun ateşi yükseldi sanıyorum ki ikinci diş gelirken zorluyor meme ağızda ne kadar uyursa sonrasında ağladı kalktı genel neşesi iyi ama ağzına yakın dokununca ağlıyor. Başka belirtimiz olmadığından diş olduğunu düşünüyorum çok kabarmış patlayamamış damaktan. Kim bilir canı ne kadar acıyor hepimize kolaylıklar diliyorum
Dogum gununuz ne zamandi ki?
Biz 8 nisan'da 6 ayi dolduruyoruz. Kontrole gitcez. Bakalim ne diycek.
Dun gece yine iki saatte bir uyandik. Sabahtan beri de saat basi emziriyorum. Ancak memede dinleniyor. Bi uyusa kendine gelecek. Uyku cayindan icti biraz. Bakalim ise yarayacak mi...
Teşekkür ederim canım inş en kısa sürede geçerGecmis olsun kuzuya.
Amin canım inş bir de kızımın doğum günü kutlamasını ertelemiştim bayadır pazar yapayım diye arkadaşlara haber verdim hazırlıklarla uğraşıyorum bir yandan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?