evet kullanici adimdan sıkıldım degisiklik olsun dedim :) iyi masallah.gece emmelerini biraktiginda benim de her yer islak oluyordu basta.sonra gogus pedine azicik akip alisti.bazen ac ac uyuyor diye uzuluyorum 9-10 saat uyudugunda.ama bi yandan da 'aman ellemeyim ne guzel uyusun iste' diyorum.masallah tombise :)zeynepcuk?
Benim kız geçen gece sabah 6'ya kadar uyudu. İlk defa tüm gece emmeden uyudu. Tabi benim sütler akmış, her yer ıslak :)
Dün akşam da normale döndü. Saat 10'a doğru yattı, 3 ve 6'da kalkıp emdi. 7'de uyandı, 7:30'da güne başladı
Ne guzel ya calismama ragmen çocuğu benden baska uyutan yok sabah uyutup birakiyorum oglen gidip emzirip tekrar uyutuyorum aksam zaten ben uyutuyorum her seferinde aynı bogusma geliyolar bazenDun aksam esim 7de ben 7 bucukta yattik. Halamiz nilikoyu 9da uyutabilmis. Gunduz de toplamda 40 dk uyumus. Gece de iki saatte bir kalktik. Bir gun uyusa 5 gun uyumuyor cocuk.
Allah yardimcin olsun canim.ins güzelce söyle.10 a kadar uyurlar.İşte çoğu zaman güne 7'de başlıyoruz
birinden biri uyanınca ötekini de uyandırıyor bir süre sonra.. erkenci çocuklarımakşam 7'de pilim bitmiş oluyor
Ben hala gece uyanmasa bile yavasca alıp emzirip geri uykuya donduruyorum birakmalimi acabaevet kullanici adimdan sıkıldım degisiklik olsun dedim :) iyi masallah.gece emmelerini biraktiginda benim de her yer islak oluyordu basta.sonra gogus pedine azicik akip alisti.bazen ac ac uyuyor diye uzuluyorum 9-10 saat uyudugunda.ama bi yandan da 'aman ellemeyim ne guzel uyusun iste' diyorum.masallah tombise :)
3 ayliktan beri gece emmesi yok bizde.doktora sordugumda gerek yok demisti.heralde ilk 3 ay onemli ya da kilosu dusukse filan.Ben hala gece uyanmasa bile yavasca alıp emzirip geri uykuya donduruyorum birakmalimi acaba
Oğlum 4.5 yaşında, 8'den geç kalktığı sayılıdırAllah yardimcin olsun canim.ins güzelce söyle.10 a kadar uyurlar.
Ben denemek için biraz patates haşlayıp ezerek anne sütüyle karışık verdim, üç gündür kaka yapmayan çocuk, kaka yaptı. Ama çok kusuyor benim minnak, başladım ama devam edemedim patatese.. biraz zaman geçsin bakalım azalacak mı kusmasıBenim kuzu gece agladı hep uykusunda, sürekli döndü durdu. Dün aşısı kavladı onunla alakalı olabilir mi acaba, durmadan kabuk tutup düşecek mi bu 2 oldu
Bu arada havuçtan sonra elma verdim, patatese cesaret edemiyorum kabız olur diye. Alerjisi varsa ne oluyor? Pişik de dahil mi alerjiye!
Bence birak. Zaten bazi doktorlar 6 aydan kimi 9 aydan sonra, ama hepsi 1 yastan sonra gece beslenmesine gerek yok diyor. Zaten calisiyorsun. Sen de dinlen.Ben hala gece uyanmasa bile yavasca alıp emzirip geri uykuya donduruyorum birakmalimi acaba
Hala da uyutamiyor zaten. Gunde yarim saat en fazla 1 saat uyuyor. Bence uyaninca geri uyutmaya ugrasmiyor. Sevecek diye seviniyor bile olabilir. Bi de asiri ilgileniyor cocukla. Biraz kendi haline birakmak lazim. Yine de Allah razi olsun tabi ki. Aksam da oynasin aglayinca alirim diye verdim ama uyutabilmis. Iyi oldu. Sonra cok uyandi. Biz de 11e kadar uyuduk. Yetiniyoruz artik.Ne guzel ya calismama ragmen çocuğu benden baska uyutan yok sabah uyutup birakiyorum oglen gidip emzirip tekrar uyutuyorum aksam zaten ben uyutuyorum her seferinde aynı bogusma geliyolar bazen
Bende baslamadim dahaBenden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Sagdigimda yeterince sut cikmiyor diye stres oluyordun. Ne yaptin? Benim buzlukta son 3 paketim kaldi. Artik hic sagmiyorum cunku halim kalmiyor. 3 haftadir ben yokken 1 kere mama veriliyordu. Bu haftadan itibaren sadece mama olacak.Bende baslamadim daha
Emzirmesem sut sagmaya kalkicam zaten birini emzirip digerini sagiyodum gece emmezse 2sinide sagarimBence birak. Zaten bazi doktorlar 6 aydan kimi 9 aydan sonra, ama hepsi 1 yastan sonra gece beslenmesine gerek yok diyor. Zaten calisiyorsun. Sen de dinlen.
Hesaplarima gore 1 haftalik daha sutum var ondan sonra gece ne sagarsam o olucak ustunede mama vericem ek gida oturana kadar. Simdilik zorluyorum kendimi 6 ay dolana kadar yetiriyim diye ama zor gozukuyo.Sagdigimda yeterince sut cikmiyor diye stres oluyordun. Ne yaptin? Benim buzlukta son 3 paketim kaldi. Artik hic sagmiyorum cunku halim kalmiyor. 3 haftadir ben yokken 1 kere mama veriliyordu. Bu haftadan itibaren sadece mama olacak.
Purpplee ne yapti acaba? Ne zamandir yazmiyor sanki.
Bisey soracagim
Yoğurt tadımı yaptım 3 gün alerjisi yok
Avakadoya başladım ama onu hic sevmedi
Bugün avakado yaninda labne de tattirmak
Istiyorum ama yogurta alerji yoksa labne de 3 gün kuralına gerek var mi yoksa diğer tadımlık yaninda 3 gün kurali uygulamadan verebilirmiyimplojovic
Benden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Benden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
BenBenden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Instagramda takip ettigim bi doktor 8 ay oncesi blwyi onermiyor. Kasik reddi olabiliyormus bebeklerde. Bi arastir istersen.Ben
Blw yöntemiyle başlayıp öyle devam edicem bi aksilik olmazsa...
5ay18 günlük bugün..
Destekli oturuyor, eline ne gecse agzına götürüyor...
Bugünlerde hep acaba başlasam mı diyorum 6 ayı doldurmasını beklemeden...
Bu arada hayalet gibiyim bi kaybolup bi karışırıyorum aranıza :))
Affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?