Yine kendimi gördümHer yöntemin riski var,
Mesela oğlumu kaşıkla beslemiştim, kesinlikle kendi kendine yemeyi reddediyordu 4 yaşında hala çorbasını ben içiriyorum desem...
2 yaşında kendi yiyor öyle miBlw çocuğu gibi duruyo zaten maşaAllah. İlk kızım öyleydi o yuzden zorlanmadm. Yarı blw yarı klasik gittim. Bende 5.5 aylıkken başlamştm. Hep kendi yer.
:)Yine kendimi gördümdün ilk defa kendi kendine ben yerim diyip içti çorbasını. Daha kaşığı tutmayı bilmiyor garibim.. ve dökülünce çok dert ediyor.. nasıl işlediysem çocuğu
Teşekkür ederim canım benim umarım bir an önce atlatırız çok zorlu geçecek gibi görünüyor amapessinus geçmiş olsun canım ❤ oğlum dişleri zor çıkardı, çoğunda ateşliydi.. kesici dişler ve köpek dişleri çıkarken de 39° üzerinde seyretti, boğaz enfeksiyonu çıktı altından.. inşallah çabuk atlatır kuzucuk ❤ ablasına da nice mutlu yaşlar dilerim
Teşekkür ederim canım
İnşallah canım teşekkürlerB Bir mucize sana da çok geçmiş olsun canım ❤ alerji hep gözümü korkutur.. sabır ve kolaylık diliyorum, geçecek inşallah ❤
bizim bir ay içinde 300 gram aldigi için mama başlanmişti. Mamadan sonra aldi.. ama doktorlar genelde bir haftalik değil birkaç haftalik ilerlemeyi gözlemek istiyor..Merhaba benim bebegım de kilo almadı. 41 günlüğüz gecen hafta 4100 dü bu haftada bir aynı. Doktor gecen hafta mama yı bırak sütün yeter demişti. Bir hafta anne sütü ile beskemiştim. Doktorun dediği geçiş süreci 2 hafta daha bekleyelim süte devam kilo almazsa o zaman mama verlriz dedi siz ne yaptınız
Bizim çevrede görülmüş şey değildi öyle ver eline yesin.. aman döker kirlenir bıdıbıdısı ile büyüdük, büyüttük.. ağzım yandı aynen.. iştahsız diye büyüyünce de devam ettim peşinden koşmaya.. sonuç hüsran.. miniklere gereğini yapabiliriz inşallah ❤:)
benimki sütten ağzı yanan durumu
Oğlanı ben besledim sonuç hüsran
Kız kendini beslesin bakalım sonuç ne olacak :)
Teşekkürler ilginize, bu ara hep dr ve hastanelerdeydik ve ben artık yorgunluk, stres vs düzenimiz yok gibi.. birkaç gündür normale dönmeye calisiyoruz..
chicco pollyKızlar mama sandelyenizi hangi marka aldınız internetten almak zorundayım da ayakları kaymayan sağlam ne önerirsiniz
En yakin zamanda toparlayin insallah. Ozledik.Teşekkürler ilginize, bu ara hep dr ve hastanelerdeydik ve ben artık yorgunluk, stres vs düzenimiz yok gibi.. birkaç gündür normale dönmeye calisiyoruz..
Kizlar sanirim hasta oluyorum bogazlarim aciyo ve burnum akiyo grip ilacı fln icebiliyomuyuz biz ne onerirsiniz
Tsk ederim canim merak ettigin icin.bizde metehanla ilgileniyoruz bu ara.ek gidaya basladik 3 gündür.elma verdim bitti.bugünde ek gida vermeyi unuttum zira disaridaydik sonra da gelince epey uyudu uyanmayinca kaldi.artik yarin veririm.
Canim cok gecmis olsun.ya ne zamandir yazacam da girip de bi yazamiyorum.Teşekkürler ilginize, bu ara hep dr ve hastanelerdeydik ve ben artık yorgunluk, stres vs düzenimiz yok gibi.. birkaç gündür normale dönmeye calisiyoruz..
ay zaten heo cocuklari kolaydir harikadir.ben de bi misafirlige gittim.kadin diyo ki 4.5 kilo dogmustu.sutum oyle coktu ki cok kilolu bi bebekti.o kadar uzun sure emzirdim ki artik erkeklerin yaninda emzirmedigimi anliyo beni anne gel diyip baska odaya goturuyordu diyor.Kizlar bugun 2 cocuklu bi arkadasimlaydim, Eylule emzirme zamani geldi odaya gectim gelip gidip bakiyo kizcagiz cay koymus dedim en iyisi siZ beni beklemeyin icin cunku oyle emerken uyucak ve kucakta uyumaya devam edicek birakinca, kiz sasirdi nasil olurmu oyle koy cocugun yatagina uyusun vs yok dedim uyanir sen memeyi birakinca ver bana dedi nitekim birakti verdim Eylulu yatirdi hemen cocugunun yatagina Eylus bu acti gozleri tabi pispisladi arkadasimda ve geri uyudu hos 10 dk sonra uyandi ama kaka yapmisti ondan mi uyandi bilmiyoruz ama kizcagiz kiyamam nasil koyunca uyanir e nasil olcak sen gunduz ne dinlenebilirsin ne is yapabilirsin falan dedim ben hep boyleyim ztn yarim saat uyuyo gunduz onuda kucakta valla artik duzene sokmak istiyorum hic degilse koyunca uyanmasin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?