2018 Ekim Anneleri

İnşallah geçmiştir kusması.. bu kurallara ben uyamıcam galiba, 6 ayı daha doldurmadık. Şeker katmadan hoşaf suyu veriyorum azar azar, cok sevdi ve gördüğüm kadarıyla olumsuz bir etkisi olmadı..
geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda geçer..

migroslarda egitici masalcı tırtıl 50 tl ye düştü almanızı öneririm biz aldık Arel çok sevdi. anne bebek ürünlerinde de indirim var hem migrosta hem e bebekte. oyuncaklarda bidaha indirim 23 nisan haftasında gelecekmiş.

Teşekkür ederim canım ateş geçse de ağrıları var mız mız ağlıyor geceler çok zor geçiyor

Yani elinde cesit yapabilecek denediklerin var garantiye almak istersen onlarda 3 guncuk idare et dene :) dokunmaz diye dusunuyorum ama.
Peki kemik suyuna ne zaman başlamalıyız?
Et 8.ayda ama ya suyu?

Bizim kusma uzun sürecek sanırım bugün denemek için çok az muz ezip verdim, severek yedi, üstüne emdi.. 2 dk sonra hepsini çıkardı.. şu ana kadar yoğurt, patates, muz ve elma denedik, kusuyor diye ara verdik her seferinde..
Bebekler meyvenin tadını sever genelde. Suyu veya püresi, ne yapsan yer. Tavsiyem biraz da sebzenin tadını alsın, meyveye iyice alışmadan. Hatta daha kolay kabul etmesi için ben anne sütü de ekledim patatese, sevmişti. Belki tek versem yemez ama ileride belli olur. Şu an sebzeye ara verdim, ne var ne yok kusuyor kuzucuk

Benimki bugun gunduz 3 saat uyudu ama nasil uyudu. 2 bucuk saat meme bilfiil agzinda. Her cikardigimda uyandi. En sonunda ben de kalsin madem dedim. Bir kac bolum dizi izledim. Sonra kalktim. Arkamdan on dk sonra uyandi. Misafir gelsin istemiyorum hic. Odadan cikamiyorum ki.

ben 15 dakikadan fazla emzirmiyorum.cunku bitiyo zaten oyle oyun yapiyo memede.bi de misafir durumlarimda buzluktaki sutlerden cikariyorum.120 ml civari.iyi oluyor.ama buzlukta 2 tane sut kaldi.artik 10 dk odaya cekilip emzirip sonra oyalamacalar emzik takmalar filan :)ama su da var genel olarak sakin kendi kendine duran bi bebek oldugu icin sorun olmuyo.her bebegin huyu farklidir tabi.

Anneeeee oyun oynıyalım mı?
Oğlum kardeşini uyutucam
Anneeeee kakam geldi
Azcık tut oğlum kardeşini emziriyorum
Anneeeee karnım acıktı
Tamam oğlum kardeşinin altını değişiyorum şimdi, sonra hazırlarım yemeğini...

Nedir bu büyük çocukların kardeşten çektikleri
İşte böyle böyle kıskanıyorlarmış demekki
Gerci dereceye vurduğumda %20 falandır kıskançlığı ama şu yukardaki muhabbet beni bile irrite ediyor büyük çocuğu nasıl etmesin : D

Çok yiyor olabilir mi acaba sütle beraber,
Mide kapasitesi küçüktür belki
Hani benim kızda az içiyo sıksık süt içmek istiyo mesela

15 dakikadan fazla emzirmeme kuralini bir hafta yapabildim. Esim izinliydi oyaliyordu. Baska turlu uyumadigi icin ben de yoruluyorum. Okuldan gelince memede onunla beraber yatmak daha kolay geliyor. Zaten uc haftadir gece de iki saatte bir kalkiyor. Dermanim kalmadi artik. Yeter ki uyusun da keyfi yerine gelsin. Emzik tutmadigi icin emzik ben oluyorum malesef.

Allah kolaylik versin. Iki cocugu hayal bile edemiyorum.

Misafir geldiğinde benimkine bi haller oluyo
Evde kimse yokken Çıt sesinden uyanan bebek, kalabalığın çoluk çocuk sesinin içinde anakucağında uyuyuveriyo

Çocuklarım oldugundan beri misafire karşıyım : p
ferhunde001
Bi de misafirin yaninda biberon verince sutun yetmiyor mu demiyorlar mi...
Yok diyorum sizinle oturayim diye veriyorum. E sen odaya gecseydin diyorlar. Kendi basinda salonda takilmaya mi geldin Allah Allah?!

ferhunde001
Bi de misafirin yaninda biberon verince sutun yetmiyor mu demiyorlar mi...
Yok diyorum sizinle oturayim diye veriyorum. E sen odaya gecseydin diyorlar. Kendi basinda salonda takilmaya mi geldin Allah Allah?!
Sütün yetmiyor mu derken yüzlerindeki o dehşet, o ezikleme ifadesine ne dersin..
Sanırsın bütün sınıf sınavdan 5 almış, bi sen 0 çekmişsin..

Çok yiyor olabilir mi acaba sütle beraber,
Mide kapasitesi küçüktür belki
Hani benim kızda az içiyo sıksık süt içmek istiyo mesela
Yok canım azıcık veriyorum, daha küçük, 2 gün sonra 5 aylık olacak kızım. Mide kapasitesi iyidir diye tahmin ediyorum, topiğin tombulu benim kuşum doğduğundan beri kusuyor, fazlasını çıkarıyor diyorlar ama alışkanlık mı yaptı nedir, az da içse çıkarıyor

Maşallah tombul kuşuna o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…