İnşallah geçmiştir kusması.. bu kurallara ben uyamıcam galiba, 6 ayı daha doldurmadık. Şeker katmadan hoşaf suyu veriyorum azar azar, cok sevdi ve gördüğüm kadarıyla olumsuz bir etkisi olmadı..Ben denemek için biraz patates haşlayıp ezerek anne sütüyle karışık verdim, üç gündür kaka yapmayan çocuk, kaka yaptı. Ama çok kusuyor benim minnak, başladım ama devam edemedim patatese.. biraz zaman geçsin bakalım azalacak mı kusması
geçmiş olsunMerhabalar hanımlar mutlu hafta sonları diliyorum hepimize. Ben yine sabaha kadar nöbette geçirdim vaktimi bu kez de akşam oğlumun ateşi yükseldi sanıyorum ki ikinci diş gelirken zorluyor meme ağızda ne kadar uyursa sonrasında ağladı kalktı genel neşesi iyi ama ağzına yakın dokununca ağlıyor. Başka belirtimiz olmadığından diş olduğunu düşünüyorum çok kabarmış patlayamamış damaktan. Kim bilir canı ne kadar acıyor hepimize kolaylıklar diliyorum
Merhaba arkadaşlar alerji derdine düştüm buraya bakamıyorum Allahım beterinden korusun ama bu alerji çok kötü bir şeymiş yine başa döndüm ve zeytin ekmeğe başladım havuçtan sonra egzamasını toparlayamadım vucuduna yayıldı geçen hafta hem kızıma hem kendime hacamat yaptırdım inşallah bian önce geçer
Teşekkür ederim canım ateş geçse de ağrıları var mız mız ağlıyor geceler çok zor geçiyorİnşallah geçmiştir kusması.. bu kurallara ben uyamıcam galiba, 6 ayı daha doldurmadık. Şeker katmadan hoşaf suyu veriyorum azar azar, cok sevdi ve gördüğüm kadarıyla olumsuz bir etkisi olmadı..
geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda geçer..
Peki kemik suyuna ne zaman başlamalıyız?Yani elinde cesit yapabilecek denediklerin var garantiye almak istersen onlarda 3 guncuk idare et dene :) dokunmaz diye dusunuyorum ama.
Bizim kusma uzun sürecek sanırımİnşallah geçmiştir kusması.. bu kurallara ben uyamıcam galiba, 6 ayı daha doldurmadık. Şeker katmadan hoşaf suyu veriyorum azar azar, cok sevdi ve gördüğüm kadarıyla olumsuz bir etkisi olmadı..
geçmiş olsun
İnşallah tez zamanda geçer..
Benimki bugun gunduz 3 saat uyudu ama nasil uyudu. 2 bucuk saat meme bilfiil agzinda. Her cikardigimda uyandi. En sonunda ben de kalsin madem dedim. Bir kac bolum dizi izledim. Sonra kalktim. Arkamdan on dk sonra uyandi. Misafir gelsin istemiyorum hic. Odadan cikamiyorum ki.Kizlar bugun 2 cocuklu bi arkadasimlaydim, Eylule emzirme zamani geldi odaya gectim gelip gidip bakiyo kizcagiz cay koymus dedim en iyisi siZ beni beklemeyin icin cunku oyle emerken uyucak ve kucakta uyumaya devam edicek birakinca, kiz sasirdi nasil olurmu oyle koy cocugun yatagina uyusun vs yok dedim uyanir sen memeyi birakinca ver bana dedi nitekim birakti verdim Eylulu yatirdi hemen cocugunun yatagina Eylus bu acti gozleri tabi pispisladi arkadasimda ve geri uyudu hos 10 dk sonra uyandi ama kaka yapmisti ondan mi uyandi bilmiyoruz ama kizcagiz kiyamam nasil koyunca uyanir e nasil olcak sen gunduz ne dinlenebilirsin ne is yapabilirsin falan dedim ben hep boyleyim ztn yarim saat uyuyo gunduz onuda kucakta valla artik duzene sokmak istiyorum hic degilse koyunca uyanmasin artik
ben 15 dakikadan fazla emzirmiyorum.cunku bitiyo zaten oyle oyun yapiyo memede.bi de misafir durumlarimda buzluktaki sutlerden cikariyorum.120 ml civari.iyi oluyor.ama buzlukta 2 tane sut kaldi.artik 10 dk odaya cekilip emzirip sonra oyalamacalar emzik takmalar filan :)ama su da var genel olarak sakin kendi kendine duran bi bebek oldugu icin sorun olmuyo.her bebegin huyu farklidir tabi.Benimki bugun gunduz 3 saat uyudu ama nasil uyudu. 2 bucuk saat meme bilfiil agzinda. Her cikardigimda uyandi. En sonunda ben de kalsin madem dedim. Bir kac bolum dizi izledim. Sonra kalktim. Arkamdan on dk sonra uyandi. Misafir gelsin istemiyorum hic. Odadan cikamiyorum ki.
Çok yiyor olabilir mi acaba sütle beraber,Bizim kusma uzun sürecek sanırımbugün denemek için çok az muz ezip verdim, severek yedi, üstüne emdi.. 2 dk sonra hepsini çıkardı.. şu ana kadar yoğurt, patates, muz ve elma denedik, kusuyor diye ara verdik her seferinde..
Bebekler meyvenin tadını sever genelde. Suyu veya püresi, ne yapsan yer. Tavsiyem biraz da sebzenin tadını alsın, meyveye iyice alışmadan. Hatta daha kolay kabul etmesi için ben anne sütü de ekledim patatese, sevmişti. Belki tek versem yemez ama ileride belli olur. Şu an sebzeye ara verdim, ne var ne yok kusuyor kuzucuk
15 dakikadan fazla emzirmeme kuralini bir hafta yapabildim. Esim izinliydi oyaliyordu. Baska turlu uyumadigi icin ben de yoruluyorum. Okuldan gelince memede onunla beraber yatmak daha kolay geliyor. Zaten uc haftadir gece de iki saatte bir kalkiyor. Dermanim kalmadi artik. Yeter ki uyusun da keyfi yerine gelsin. Emzik tutmadigi icin emzik ben oluyorum malesef.ben 15 dakikadan fazla emzirmiyorum.cunku bitiyo zaten oyle oyun yapiyo memede.bi de misafir durumlarimda buzluktaki sutlerden cikariyorum.120 ml civari.iyi oluyor.ama buzlukta 2 tane sut kaldi.artik 10 dk odaya cekilip emzirip sonra oyalamacalar emzik takmalar filan :)ama su da var genel olarak sakin kendi kendine duran bi bebek oldugu icin sorun olmuyo.her bebegin huyu farklidir tabi.
Allah kolaylik versin. Iki cocugu hayal bile edemiyorum.Anneeeee oyun oynıyalım mı?
Oğlum kardeşini uyutucam
Anneeeee kakam geldi
Azcık tut oğlum kardeşini emziriyorum
Anneeeee karnım acıktı
Tamam oğlum kardeşinin altını değişiyorum şimdi, sonra hazırlarım yemeğini...
Nedir bu büyük çocukların kardeşten çektikleri
İşte böyle böyle kıskanıyorlarmış demekki
Gerci dereceye vurduğumda %20 falandır kıskançlığı ama şu yukardaki muhabbet beni bile irrite ediyor büyük çocuğu nasıl etmesin : D
Misafir geldiğinde benimkine bi haller oluyoBenimki bugun gunduz 3 saat uyudu ama nasil uyudu. 2 bucuk saat meme bilfiil agzinda. Her cikardigimda uyandi. En sonunda ben de kalsin madem dedim. Bir kac bolum dizi izledim. Sonra kalktim. Arkamdan on dk sonra uyandi. Misafir gelsin istemiyorum hic. Odadan cikamiyorum ki.
Masallah. Benimki misafir gelse de daha da cok uyumasam sonra yorulup bagirip aglasam diyor.Misafir geldiğinde benimkine bi haller oluyo
Çıt sesinden uyanan bebek, kalabalığın çoluk çocuk sesinin içinde anakucağında uyuyuveriyo
Çocuklarım oldugundan beri misafire karşıyım : pMasallah. Benimki misafir gelse de daha da cok uyumasam sonra yorulup bagirip aglasam diyor.
Çocuklarım oldugundan beri misafire karşıyım : p
Sütün yetmiyor mu derken yüzlerindeki o dehşet, o ezikleme ifadesine ne dersin..ferhunde001
Bi de misafirin yaninda biberon verince sutun yetmiyor mu demiyorlar mi...
Yok diyorum sizinle oturayim diye veriyorum. E sen odaya gecseydin diyorlar. Kendi basinda salonda takilmaya mi geldin Allah Allah?!
Kadin kadinin kurdudur diye bosa dememisler...Sütün yetmiyor mu derken yüzlerindeki o dehşet, o ezikleme ifadesine ne dersin..
Sanırsın bütün sınıf sınavdan 5 almış, bi sen 0 çekmişsin..
Yok canım azıcık veriyorum, daha küçük, 2 gün sonra 5 aylık olacak kızım. Mide kapasitesi iyidir diye tahmin ediyorum, topiğin tombulu benim kuşumÇok yiyor olabilir mi acaba sütle beraber,
Mide kapasitesi küçüktür belki
Hani benim kızda az içiyo sıksık süt içmek istiyo mesela
Ama zeynep öyle olmıcak gibi:))) her çocuk ne kadar da farklı. Yetiştirmek önemli ama karakter belirliyor biçok şeyi2 yaşında kendi yiyor öyle mimaşallah ❤ hayalimdeki çocuk ❤
Maşallah tombul kuşuna o zamanYok canım azıcık veriyorum, daha küçük, 2 gün sonra 5 aylık olacak kızım. Mide kapasitesi iyidir diye tahmin ediyorum, topiğin tombulu benim kuşumdoğduğundan beri kusuyor, fazlasını çıkarıyor diyorlar ama alışkanlık mı yaptı nedir, az da içse çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?