2018 Ekim Anneleri

tinimini_hnm
Ya kizlar beni korkutuyorsunuz. Cocuk buyutmek niye bu kadar zor?
Vosvos senin oglan raw food akimini takip ediyor desen e
Gözünü korkutmasın canım her çocuk birbirinden o kadar farklı ki... bizim alışkanlıklarımız ya da ona alışkanlık olarak bilerek bilmeyerek etkili olsa da biraz damak tadı biraz mizaç derkenortaya çıkıyor beslenme düzeni. Sen rahat ol. Benim kızım da seçer yemek ama bıkmadan usanmadan denerim ben hala. Bir gün muhakkak yiyecek aç olursa zaten başka şeylerden de olsa yiyor

Herkese iyi aksamlar, 2.disin beyazligi gozuktu bizde ve bizi ilkinden daha cok zorluyor yada ilki cikali 1 ay oldugu icin unutmusta olabilirim. Bugun yine gunduz hic uyumadi aksamda disi oyle kasiniyodu ki yumruk yapip dis etlerini isiriyodu parmagimi verdim nasil bi hirsla isirdi kuzum sanirim dis konusunda erkenci kus olduk burada

Peki sen soylesen? Senin yuzunden boyle olmus olabilir mi desen mesela? Ki kaybedecegin bir sey yoksa mutlaka demelisin bence

Sizinkiyle bizimki erkenci çıktılar ya benim oğlumun da göründü dün akşam ve ikinci evet ilkinden daha zor geliyor ağrısı çok oldu hayırlısıyla gelseler de kuzucuklar da rahatlasa. Cumadan beri çok zorlu geçiyor gündüzlerimiz gecelerimiz

Ilk disin cikmasi ne kadar surdu beyazlik gozuktukten sonra bizimkinde ayni uykular bozuldu cokta fena ısıtıyor dis kasiyicilar yetmiyo oyun halisindeki oyuncakların cemberini ısırıyor artik

Ne olacak bu gunduz uykulri hic bilmiyorum artik algilarda full acik koy kenarda dursun bitti al beni gezdir dunyayi kesfedicem basladi yani gun icinde dinlenmeyi gectim ihtiyaclari karsilamakta zorlasti 2 ay sonra ise donuyorum bi yandan nasil olacak dusuncesi bi yandan gunduz full hizla gecmesi yaslandim resmen :)

Ilk disin cikmasi ne kadar surdu beyazlik gozuktukten sonra bizimkinde ayni uykular bozuldu cokta fena ısıtıyor dis kasiyicilar yetmiyo oyun halisindeki oyuncakların cemberini ısırıyor artik

pessinus sizinde mi 2. Dis? Benim kizim gece saat basi kalkti ve susturamayacagimiz bir sekilde baya agladi hani sanki enerjisi varmista bu sekilde atiyormus gibi ne meme ne omuzda ev gezme ne yatis ne kalkis hicbir sekilde susturamadik 2 gun sonra 2. Gozuktu ve hala devam ediyor sancilar az once kasigin ucuyla calpol verdim

anabelgunes 2.aydan beri gelisiminin bir parcasi olan el emme basladi sonra yumruklar girdi agza 2.ay kontrolunda dr disler erken gelicek yuvalari olusmus hazir dedi bizim o oyuncaklarin halkasi isirali cok olmustu hatta kesmiyor bile 4.ayda kullanilmasi gereken dis kasiyicilar elindeydi hep 5 ay 3 gunlukken cikti ilk pirinc tanesi :) ilk hafta dikkatle bakinca gorundu yarin 6 ay doluyor bariz agizla gulerken aglarken belli artik

Bizim de ikinci canım ilkini gördük geçen hafta dün de yeni dişin ucunu gördüm cuma aksamını hafif ateşli ve çoook huzursuz ağlamalı geçirdik dün akşama kadar da huzursuz uykuya dalmada güçlük çeken kucakta durmak isteyen bir haldeydik bugün biraz hafifledi ama bitti diyemiyorum zor oldu bu gelen dişi çıkarmak

Uzun zamandir öyleyiz bizde bakalim ne zamn cikicak. Ciksada azcik rahatlasa

Peki sen soylesen? Senin yuzunden boyle olmus olabilir mi desen mesela? Ki kaybedecegin bir sey yoksa mutlaka demelisin bence
Genelde uyarıyorum, verirken gördüğümde. Yemek yemiyor, verme diyorum her seferinde.. benim zoruma giden, suçlandığım esnada akıl tutulması yaşayıp o cevabı verememiş olmak.. yoksa her zaman söylüyorum iştahını keser, vermeyin diye.. dün tam kahvaltı ederken patlamış mısır getirdi bir büyük tabak, kapıda gördüm, getirme işareti yaptım, Allah'tan hemen geri çıktı oğluma görünmeden. Sonra tekrar geldi, yediyse vereyim diyerek.. yavaştan yola geliyor ama çok yıpratıcı oldu benim için.. sürekli ikaz ediyorum çocuk gibi.. nane aromalı şekerleri daha az şekerli zannediyor kadın.. avuç avuç getiriyor.. hafif onlar, tatlı değil fazla diyerek.. 1,5 cm çapında top şeklinde şeker, sadece nane aroması ilave edilmiş ama haberi yok, anlatıyorum algılamıyor

Arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamıyorum günler fena yoğun geçiyor. Benim tosun paşam beni çok yoruyor. Kendi kendine 5 dakikadan fazla oyalanamiyor başlıyor bağırıp ağlamaya. Aşırı gazlı döneminden sallanmaya da alıştı sallanmadan uyuyamıyor sallayıp yatırsam geri uyanıyor. Gece 12 de uyuyor sabah 7de kalkıyor ve sabaha kadar 3-4 defa da emmek icin uyaniyor. Ana sınıfına giden oğlum da iyice huy deģiştirdi ben yedirmeden yemek yemiyor. Ben götürmesem başkasıyla okula gitmiyor. Engelli annem bende kalıyor şekeri kolestrolü yüzüneen o da herşeyi yiyemiyor. Ben önüne yemek getirmesem aç kalır ancak tuvaletine gidip geliyor ona da şükür. Ve şimdi bir de taşınma durumu çıktı 1 ay sonra taşınıyoruz. Ben günlük işlerimi geliştiremiyorken şimdi de eve koli doldurduk. ölsem mı kalsam mı yoksa çıldırsam mı bilemedim(

çok zormus işiniz okudukcA Allah yardımcınız olsun dedim. sakin olmaya çalışın, inşallah kolaycacik atlatırsınız taşınmayı da

Gece 12de uyuyup sabah 7 de kalkması bi yönden iyi hani sende alıyorsundur uykunu, tabi daha erken uyusa daha iyi olur ama işte...
Bu aylarda hemen gepimizin bebekleri öyle çok yorucular gercekten...
Evde 3 tane bakıma muhtaç insan var yani gercekten Allah yardımcınız olsun,
Sabır versin...

Allah kolaylık versin o durumlarda gücünü veriyor Allah

kızlar havuc verenler nasıl verdı cam rendeden gecırerek mı buharlı pişirerek mi.Elma dan sonra havuc verıcem ama cam rende de cok pütürlü kalır gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…