2018 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim canım benim çok güzel geçti şükür siz de iyisinizdir umarım ah şu diş sorunlarımız... onlar da geçip bitseydi çabucak
Sevindim❤ bizde iyiyiz cok sukur
Korktugum gibi ikisi birden geliyor dişleri Simay'ın.Buyugude ayni baslamisti alt 2yi ust 2yi kalanlarida hep 4 er 4 er cikarmisti

Bende öyle yapayim olmazsa
Bu arada kocaman bi bal kabagi buldum dondurucuya depoladım ama yoğurt tadına varınca bal kabagi pek yemiyor :)

Cok tadi olmadigi icin belki sebzelerlede yer :)
Ne yiyeceklerini seciyorlar cidden :)

Hoşbuldum canım :) Dediğin mama sandalyesine bakayım ben de.

.oturmicak bu çocuk diye çok korktum :))))

Bende buyugunde vardi.Yattigi icin kucucukken bile yemek yaparken,yerken hep isimi gordu.Kuzenime vermistim ondan yine bana döndü.Eger baskasina verseydim para verip almazdim muhtemelen aynisindan.Yani iş gorur cogu.Zamanla baglamak ve hareketli olacaklarinida dusunerek tabii :)

Yarın 6.ay aşılarımiz var stres bastı simdiden

4-5 saat sonrasinda bi huysuzluk oldu bizde.Kucagimda uyudu o gun sadece bende birakmadim acikcasi dinlensin diye.Sonra hic sikayet olmadi.Insallah sizinde olmaz❤

Bizimde carsamba. Kac tane olacak biliyomusumuz?
3 tane bacaktan,1 tane agizdan.

Simay'in 2 disi birden cikiyor.Cukuru olustu gorunmesi yakin.Korkarak bekliyordum bu durumu abladan sebep ama :)

Allah yardimcin olsun.Cok zordur...

Ek gidaya gecenler, kakalar nasil?

Gunde 1 ya da 2 fiks.Yedigine gore renk ve dokusu :)))))) ve kokulu

hiç tepkı vermeden yıyomu hepsını elmayı 1. gün yüzünü buruşturmuş bugunde kafasını cevırıp agzını kıtlemiş elmayı sevmedıyse ne sevıcek merak edıyorum

Hafif pisirmek hosuna gider mi acaba?
Aslinda ilk zamanlar tepki degil pek saskinlik.Degisik bi tat,agiza yaklasan yabanci cisim fln :)
Bizimki armutsever cikti :)))

6.ay asilarini olan arkadaslar tr genelinde hepatit b yokmus vebu asi yapilmayacakmis yarin var mi basina gelen

Yoksa yapilmaz sonra 3 e tamamlanir.
Bizim burda da yoktu.
Gecen ay vurulamayanlarinkiler gelmis 1 tane fazla vardi.Vuruldu yani.
Önümüzdeki ay gelir demisti ebemiz ama.

Arkadaslar memede uyumaya alistik malesef ve bu beni gece gunduz artik cok zorlamaya basladi gece surekli uyanip iki emince uyuyor bu da ne bebegim icin ne de benim icin kaliteli uyku alamamak demek
Gunduzde yine memede uyudugu icin yatagina yatirinca uyaniyor
Nasil biraktirabiliriz bunu
Bayramdan sonra ise donecegim kim nasil uyutacak diye dusunuyorum

Ben sana nasıl yol izlersen izle kararlı olmanı tavsiye ederm. Yani bi memede bi başka türlü olunca olmuyo. Ben ikisinde de bunu gördüm. Bi kere taviz yada değişiklk düzeni bozabliyr ve inan sonra tek zararlı evlatlarmz oluyor. Emzirdkten sonra pijamalarını giydireblrsn bi dikkati dağılır:))
Ben öyle yapıyrm. Bazen emerken dalıyo. Dikeltip güzel şeyler söylüyorum ayılıyo tabi:)))

Uyutamiyorlar canim. Bos dersimde geliyorum uyutuyorum gidiyorum. Okuldan sonra geliyorum aksama kadar memede tutuyorum. Aksam uykusu yine memede. Ben yanindan kalkinca da on dakikada uyaniyor.
Ek gidaya gecince belki degisir diyorlar. Sanmam ya...

Nilsibel E exelanss Kizlar davranis degismezse bebek kendi kendine degismez aslinda.Yani dinlenmek icin ya da kolay oldugu icin direkt memeye dayamayin ya da uzun tutmayin.Ilk gunler zorlar ama baska turlude degismez.
Yani emerek uykuya gecmek ve devam etmek ayri ama uykuyu memede gecirmek ayri.Ikiniz icinde zor.
Anne hazirsa degisir boyle seyler genelde.Esinizde yardimci olacaksa tabii ozellikle gece uykulu ya da yorgunken genelde kolayi seciyoruz.Ek gida baglantisi su vermeye basladiginizdan olabilir.Gece emmek yerine susadigini dusunup su verilebilir.

Biz 2,3 gun ardarda ciksak mesela diger gun evde kangurunun pozisyonunda uyumak istiyor

Dişlerde Allah kolaylık versin canım sağlıkla çıkarsın simay dişlerini ablamızın da 4 lü çıkmıştı dişler ama tabi oğlumunki kadar yormamıştı bu sefer dişler bizi yordu. Hala tam olarak geldi diyemiyorum 2. Dişe

Baska turlu de uyumuyor ki. Saatlerce ugrasiyoruz. Donuyor yine memeye geliyor. Kimse uyutamiyor. Gece bi derece ama gunduz imkansiz.

Nilsibel kilo kontrolü ne alemde? Ben çok yemeye başladım, rejime giresim var ama irade zayıf tatlı yiyorum sürekli.. gofret, bisküvi, kekler.. çanta dolusu almaya başladım.. gözüm görünce tok da olsam canım çekiyor. Şiştim iyice, tartılmaya korkuyorum

bana sorulmadi ama yazmak istedim kullanici adimin altina yazdigim gibi 18 martta beyaz ekmek ve tum abur cuburlari ve tatliyi, bi hafta sonra da makarnayi pilavi biraktim. gittigim misafirliklerde de tartisma pahasina yemedim (cok gicigim) disarda da sadece corba iciyorum ya da tek lahmacun.simdilik 2.5 kilo vermis durumdayim.yani aslinda diyet degil zararli seyleri yememek.ha bir de gunde 30 dk youtube dan leslie yapiyorum.her aksam esim aburcubur yiyor yanimda.nereye gitsem ye ye diye israr ediyorlar ailede en zayif benim dusunun artik.ama hic bu kadar kararli olmamistim.diyet yapmadan sadece abur cuburu cikarmayi deneyebilirsiniz.yerine ceviz findik meyve yogurt gibi seyler konabiliyormus :)

Helal olsun valla ❤ benim de düşmanım abur cuburlar zaten.. bir de hamur işi seviyorum, dün bir oturuşta çeyrek tepsi böreği yedim.. kararlı olup tatlı zımbırtıları yemesem veririm aslında.. Leslie de yapsam fit olurum çok rahat ama zorlar beni. Dizlerim, bacaklarım ağrıyor tempolu hareket pek mümkün olmuyor

annenin hazir ve kararli olmasi onemli di mi.biz dogdugundan beri ne zaman aglasa (gaz emme alt degistirme ihtiyaclari haric) yattigi yerde konusarak, jimnastik yaptirarak, muzik dinleterek, oyuncaklar, emzik vb. sakinlestirdik.gaz cikarma disinda hic kucakta gezmedi.belki biraz gaddarcaydi ama huzurlu bi bebek.beni de cok rahat ettirdi kucaga alismamasi.ama genelde kiyamama durumu oluyo.annem bana kiziyordu kizim al kucagina agliyo diyordu.ama dedigim sekilde yaparak sakinlesmeyi ogrendi.simdi mutfakta bi saat mama sandalyesinde durabilen kendi kendine uykuya gecebilen bi bebek oldu. ama ne olursa olsun ben bazi seylerin anne tavri kadar mizacin da etkili olduguna inaniyorum.yine de denemek lazim cesitli yontemleri :) mesela siz kanguruyla cok cikiyorsunuz.biz iki kere ciktik.ben sevmedim.dogdugundan beri bebek arabasiyla cikiyoruz :) her bebek farkli iste.

70.0da kaldim. Inmiyor. Bu hafta hala kizi geldi. Cheesecake, manti, pilav yapiyor. Nasil yemiyim? Gitti rejim.

70.0da kaldim. Inmiyor. Bu hafta hala kizi geldi. Cheesecake, manti, pilav yapiyor. Nasil yemiyim? Gitti rejim.
bi de sen emziklisin canin ceker ye diye israr ederler di mi.valla c.tesi kayinpederin dogumgununu kutladik.pide yaptirildi yas pasta kesildi.ben sadece corba ve ayran ictim.ha bi de cay.zor bi aksamdi ama ne zaman yesem hep pisman olup kendimi kotu hissettigim icin sabrettim.

Ah o egzamalar tam bir dert hala arayıştayım ip ucu dA yok denecek kadar az

Aynı ben yemin ederim mutfakları kuruttum
Kilo aldı başıı gitti 36 bedendim şuan 40 bedenim
Hiçbir kıyafetim olmuyo
Yeni de alamıyorum zatıflıycam diye
Zaten memeler hakgetire karnımda geziyorlar
Destekli sütyenler bile artık memelerimi desteklemiyor

Dogdugu gun bile o besikte durmadi. 9 gunlukten beri gunduz uyumuyor. Almamaya cok calistim ama siddetini arttirarak agliyor. Hic kendi kendine susmadi. Kucak seviyor. Kendi oynasa da bi sure sonra kucak istiyor. Uyusa boyle olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…