normal rendeden gecirip haslayip vermistim 3 gun.ama bi daha vermedim baska seyleri denemekten :)kızlar havuc verenler nasıl verdı cam rendeden gecırerek mı buharlı pişirerek mi.Elma dan sonra havuc verıcem ama cam rende de cok pütürlü kalır gibi geliyo
Allah yardimcin olsun canim.. işin çok zormuş.. inşallah en kisa zamanda kolaylığa ersin..Arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamıyorum günler fena yoğun geçiyor. Benim tosun paşam beni çok yoruyor. Kendi kendine 5 dakikadan fazla oyalanamiyor başlıyor bağırıp ağlamaya. Aşırı gazlı döneminden sallanmaya da alıştı sallanmadan uyuyamıyor sallayıp yatırsam geri uyanıyor. Gece 12 de uyuyor sabah 7de kalkıyor ve sabaha kadar 3-4 defa da emmek icin uyaniyor. Ana sınıfına giden oğlum da iyice huy deģiştirdi ben yedirmeden yemek yemiyor. Ben götürmesem başkasıyla okula gitmiyor. Engelli annem bende kalıyor şekeri kolestrolü yüzüneen o da herşeyi yiyemiyor. Ben önüne yemek getirmesem aç kalır ancak tuvaletine gidip geliyor ona da şükür. Ve şimdi bir de taşınma durumu çıktı 1 ay sonra taşınıyoruz. Ben günlük işlerimi geliştiremiyorken şimdi de eve koli doldurduk. ölsem mı kalsam mı yoksa çıldırsam mı bilemedim(
ilk bikac gun kakalar azaldi (gunde 2 kaka filan oldu) sonra degiskenEk gidaya gecenler, kakalar nasil?
4.5 ay 5 ay 5.5 ay 6 ay 7 ay 8 ay her turlu baslayani var.bebeginizin ozel bir durumu yoksa (hastalik, alerji, premature vb.) 1 hafta once 1 hafta sonra cok onemli degildir diye dusunuyorum.sadece fikrim :) biz doktor onerisiyle 5 aylikken basladik.Merhaba güzel anneler ek gıdaya tam 180. Günde mi geçmek gerekiyor yoksa bebeğin muhtemel Doğum tarihine göre hesaplayıp öyle mi geçmek gerekiyor bir bilginiz var mı
hiç tepkı vermeden yıyomu hepsını elmayı 1. gün yüzünü buruşturmuş bugunde kafasını cevırıp agzını kıtlemiş elmayı sevmedıyse ne sevıcek merak edıyorumnormal rendeden gecirip haslayip vermistim 3 gun.ama bi daha vermedim baska seyleri denemekten :)
Aslında çok hakılısın teşekkür ederim4.5 ay 5 ay 5.5 ay 6 ay 7 ay 8 ay her turlu baslayani var.bebeginizin ozel bir durumu yoksa (hastalik, alerji, premature vb.) 1 hafta once 1 hafta sonra cok onemli degildir diye dusunuyorum.sadece fikrim :) biz doktor onerisiyle 5 aylikken basladik.
genelde emzirdikten bikac saat sonra verdim.hepsini yiyor istiyor.elimizdeki cay bardagina filan uzanmaya calisiyo.bi kere agzini kapatti sanirim.istahli heralde bizimki.ne kadar versen yiyor.ama belli olmaz belki elma o an hosuna gitmemistir.baska gun yer baska saatte yiyebilir.hiç tepkı vermeden yıyomu hepsını elmayı 1. gün yüzünü buruşturmuş bugunde kafasını cevırıp agzını kıtlemiş elmayı sevmedıyse ne sevıcek merak edıyorum
burda alerjik bebegi olan bir arkadas havuc vermisti epey egzamasi olmus belki okumussunuzdur.aman alerjikse doktor ne diyosa o olsun :)Aslında çok hakılısın teşekkür ederim ☺ bebeğim 8 Ekim doğumlu ama allerjik bir bebek sanırım doktor önerisiyle başlamam gerekiyor. Alerji, doğduğundan beri yaşadığım meme reddi ve ek gıda olayı beni çok korkutuyor. Ek gidaya geçince hiç emmek istemeyecek diye çok korkuyorum
Bende kamera istiyorum.. Uzun zaman olmuş konuyu açalı nasıl bir yol izlediniz merak ettim :) sonradan dahil oldum konuya ama belki bana da yol göstermiş olursunuz.Evet doğru ama en çok kullanılan yere koyulabilir sanki
Ben dört önce sorduğumda hepsi vardı şimdi hiçbirisi yokmuş yaptıramadık bugün6.ay asilarini olan arkadaslar tr genelinde hepatit b yokmus vebu asi yapilmayacakmis yarin var mi basina gelen
Bebek sinyal verir.. yemek sırasında izliyor mu, sofraya ilgisi nasıl? Siz yerken ağzını şapırdatıyor mu? Sofraya uzanıyor mu?Merhaba güzel anneler ek gıdaya tam 180. Günde mi geçmek gerekiyor yoksa bebeğin muhtemel Doğum tarihine göre hesaplayıp öyle mi geçmek gerekiyor bir bilginiz var mı
Bende başlamadım neyle başlayacağımı da bilmiyorum şuan alerjiden dolayı kayı diyetteyim (haşlama prinç marul zeytin) önce ufak ufak kendi diyetimi açıp sonrA oğluma ek gıda vermem lazım tam teşhis edebilirsem alerjisinin olduğu yiyeceği bi rahatlıcam daBenden baska ek gidaya gecmeyen var mi??
Ben arkadaşa önermiştim kendim çalışmıyorum evdeyimBende kamera istiyorum.. Uzun zaman olmuş konuyu açalı nasıl bir yol izlediniz merak ettim :) sonradan dahil oldum konuya ama belki bana da yol göstermiş olursunuz.
Bende aynı durumdayım ne dokunduğunu bulmak çok zor yani bana zor geldi neden ? Dana eti denedim bir şey olmadı eline havuç vereim egzaması fena arttı ve geçmesi çok uzun sürdü normalde 3 4 güne alerjen vücuda girmediği sürece geçiyordu şuan yine egzama var balık denemesinden sonra hala geçmedi bende tekrar katı diyete başladım egzama geçse önce kendimde deneyerek kızıma ek gıda başlanacak doktor öyle söyledi ama deneyemiyorum ki mubarek egzama bi çıktımı geçmek bilmiyorBende başlamadım neyle başlayacağımı da bilmiyorum şuan alerjiden dolayı kayı diyetteyim (haşlama prinç marul zeytin) önce ufak ufak kendi diyetimi açıp sonrA oğluma ek gıda vermem lazım tam teşhis edebilirsem alerjisinin olduğu yiyeceği bi rahatlıcam da
Teşekkür ederim canım amin inşallahB Bir mucize cok gecmis olsun bebege sifalar versin.
ay zaten heo cocuklari kolaydir harikadir.ben de bi misafirlige gittim.kadin diyo ki 4.5 kilo dogmustu.sutum oyle coktu ki cok kilolu bi bebekti.o kadar uzun sure emzirdim ki artik erkeklerin yaninda emzirmedigimi anliyo beni anne gel diyip baska odaya goturuyordu diyor.
Chicco bakıyordum kararda vermiştim ama şimdi a101 e geliyor 300 tl ye onu alacağımMerhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.Telefonum sevmedi bu sürümü giremiyorum ama çok merak ediyorum hepinizi.
Biz ek gıda tadıyoruz.Dilini kullanmayı öğrendi yutmayı filan maşallah.
Oturma konusunda ise 1 dk olmadan yoruluyor mu sıkılıyor mu anlamadım ağlıyor oturmayı mi sevmedi bilmem.bebeyatmaz diye bir şey gördüm insta da onu mu alsam diyorum.Daha mama sandalyesi alıcam sizler ne aldınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?