2018 Ekim Anneleri

Masallah bende sırf havuc cam rendede nasıl olur acaba dıye denıyım dedım cıkanıda parmagımım ucuyla atlasın agzına attım yuzunu görmeliydiniz bide geveleyip durdu agzında.havucta hüsran oldu

İnşaAllah ablasını örnek alr:))) işte bazen biz göstersek de çocuklarında istemesi lazım. Bendeki tek düstur zorlamamak. Kendimde sevmem yemek yemeyi. O yüzden soğumasınlar

Konusmustuk sizle faha once o yüzündekiler alerji miymiş

Masallah bende sırf havuc cam rendede nasıl olur acaba dıye denıyım dedım cıkanıda parmagımım ucuyla atlasın agzına attım yuzunu görmeliydiniz bide geveleyip durdu agzında.havucta hüsran oldu

Canim bebekler direkt yutmaz ama aklinda olsun.Daha cok yeni hersey.
Ve havuc tek basina cok kuru olur.Sadece pütürleri gezer agzinda.Elma ya da armut denediysen azcik onuda cam rende de gecip ikisini birlikte verebilirsin.Kivamini kolaylastirir.

aslında kendımı denemek ıcın yaptım dün aksam cam rendede kolay olucak mı dıye cok puturlü kalırsa buharlı pişiriciyi cıkarırım diye düşündüm :) denemişkende verdim agzına surat ifadesi cok komik oluyo insallah zamanla alişir

İki büklüm yürüme çalıştırmaca oğlum parmaklarımı tutup günde 200 tür atardı salon - mutfak arası
Tatlı ve hamur işi kesinlikle yedikçe daha çok yediriyor.. bir saatte hiç yememiş gibi tekrar acıktırıyor tatlı..
Eşim de su içmeyi çok sever, bir dikişte 1 litre içer rahat yazın daha çok içiyorum ben de ama çok da terliyorum, yerini tutuyor mu bilmiyorum.. komposto çok severim ama o da şekerli.. en iyisi yine ayran sanırım. İyi bir idrar söktürücü aynı zamanda.
Cevizi oğlum için kırıp tabağından otlanırım artık ❤

İnternette brokoli tadan bebeğin videosu vardı öyle hevesle açtı ağzını, brokoliyi yiyince yıkıldı yavrucak çok tatlılar Allah tüm bebişleri korusun

kompostoyu cok severim ama sekersiz yapiyorum.sevdigim meyve veya kuru incir kuru kayisi gibi seyleri kaynatiyorum sadece.sekersiz alisinca daha guzel geliyor

kompostoyu cok severim ama sekersiz yapiyorum.sevdigim meyve veya kuru incir kuru kayisi gibi seyleri kaynatiyorum sadece.sekersiz alisinca daha guzel geliyor
Biz yaz meyvelerini kışlık olarak kavanozlara doldurmak amaçlı şekerli kaynatıyoruz ki dayansın. Böylece bir dahaki yaza kadar dayanıyor. Şekersiz olursa ekşimeye başlıyor

Biz yaz meyvelerini kışlık olarak kavanozlara doldurmak amaçlı şekerli kaynatıyoruz ki dayansın. Böylece bir dahaki yaza kadar dayanıyor. Şekersiz olursa ekşimeye başlıyor
anladim.onlardan degil de mesela elma her zaman alabiliriz.elma ve kuru incir.ya da elma ve kuru kayisi gibi dusundum ben direk :)

Biz kuru meyve kaynatınca hoşaf diyoruz ona, oldukça da uzun kaynar, rengi ve tadı suya geçer, yoğun olur. Onu şekersiz içeriz. Ama depolamayız, tek içimlik olur, kaynatıp bitiririz 1 günde

anladim.onlardan degil de mesela elma her zaman alabiliriz.elma ve kuru incir.ya da elma ve kuru kayisi gibi dusundum ben direk :)
Öyle pazardan alıp kaynatıyorum bazen ama sek yapıyorum, çok meyve az su olursa lezzetli oluyor anca. İçine kuru kayısı veya incir katarım bundan sonra ❤

O iki buklum gecisler zor cidden :)
Tutunup kalkmalar,el tutup gezmek istemeler derken uzunca bi sureye yayiliyor.

Naneli ayran yazin cok severim
Sekersiz kaynatiyorum ben ne yaparsam.Kendi aromasi oluyor sadece,seviyoruz.Cok mayhos olacaksa daha yumusak tadi olan bisy ekliyorum.
Yine de iyi bence sivi vucut icin.Kendin daha fazla sulandirip icebilirsinde.
Ben yazlik kislik yapmiyorum sadece.

Aslinda hep oturmus agiz tadi aliskanliklarimizdan vazgecemiyoruz.Buyuklerden yadigar bizede cogu :))))

Kızlar merhaba 5 aylık bi bebeğim var anne sütüyle besleniyor doğdu doğalı çok emmeyle pek ilgisi Yok ama çok şükür bu zamana kdr geldik. 1 hafta önce işe başladım bakıcımız var ilk zamanlar sağdığım sütlerden 100 cc galan alıyordu maksimum(07.00-12.00 çalışıyorum) ama her seferinde zorla hoplaya zıplaya bugün ben gelene kadar hiç almamış biberonu sürekli reddediyır. Kullandığım biberonlar da avent natural silikon nuk kauçuk yanş alsın diye ili türlüsünü De denemedim Yok olmuyor ben bu çocuğu biberona basıl alıştırırım fikri olan yardım etsin lütfen

Canim bende calisiyorum avent denedim bende ayina gore olan ucuda aldim yine sevmedi reddetti lansinoh un mor renkli bi beberonu var onu aldin ayni meme alir gibi agzini dolduruyo ucuda cok yumusak onunla cok guzel iciyor denemende fayda var

4 ay anne sütü alabilmiş biriyim, gerisi şekerli yoğurt.. maalesef cehalet varmış.. ve kv hâlâ çocuklara her yoğurt yedirdiğimi gördüğünde, sen de öyle yap dercesine, 'biz şekerli verirdik' der.. ne gerek var zaten yiyorlar diyorum ama anlamıyor bir türlü.. 'emziğe lokum sürerdik' var bir de.. biz şeker bağımlısı olmuşuz, şimdi çocuklar da olsun istiyor...

Canim bende calisiyorum avent denedim bende ayina gore olan ucuda aldim yine sevmedi reddetti lansinoh un mor renkli bi beberonu var onu aldin ayni meme alir gibi agzini dolduruyo ucuda cok yumusak onunla cok guzel iciyor denemende fayda var
Teşekkür ederim yardımın ve cevabın için momma ve natural wawe dşye geçen 2 çeşidi var sanırım bahsettiğin bu mu

Kızlar hepatit b asisi ne zaman gelecek ki bilginiz var mı
Ben satinaldim mecburen olmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…