Evet bu canimTeşekkür ederim yardımın ve cevabın için momma ve natural wawe dşye geçen 2 çeşidi var sanırım bahsettiğin bu mu
Biberon Çeşitleri - Bebek Biberon Seti Fiyatları - n11
Biberon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Biberon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Fiyati neydi bizim asi 18 inde olmazsa alayim bendeKızlar hepatit b asisi ne zaman gelecek ki bilginiz var mı
Ben satinaldim mecburen olmayinca
Biz aşılarımızı bugün yaptırdık canım ellerinde varmış sizin sağlık ocağında kalmamış mı? Yoksa ne yaparız ki diye söylene söylene gitmiştim ben ama elimizde var bir ara yoktu geldi şimdi dedilerKızlar hepatit b asisi ne zaman gelecek ki bilginiz var mı
Kızlar hepatit b asisi ne zaman gelecek ki bilginiz var mı
Teşekkür ederim Can'ım umarım bu işime yararEvet bu canim
Bilgi icin tesekkurler, peki emzirmeleri nasil yapiyorsunuz? Yada formul mama veriyorsaniz onu?? Yani ek gidadan kac saat once anne sutu vey formul mama verilmeli? Bide gece beslenmesini kestiniz mi yoksa devam mi?anneler bugun doktor kontrolune gittik.6 ay 2 gunluk.5 aylikken tadimlara basladigi icin bu ay doyumluk gunde 3 ogun yiyecek dedi.sabah ceyrek yumurta sarisi ve yarim kibrit kutusu kadar tuzu alinmis peynir. oglen sebze corbasi, tarhana corbasi (yogurt ve mercimek corbasi gaz yapmazsa verilebilir).aksama dogru da meyve, yogurt olacakmis.bir ogunde bir cay bardagi yiyebilir.yarim cay bardagi yerse zorlamaya gerek yok dedi.bir de yumurta ve peynire alisinca kahvalti icin bir tarif verdi. yarim yumurta sarisi bi cay kasigi uzum pekmezi bi cay kasigi tereyagi birkac tutam tam bugday ekmegi ve bi cay kasigi su karisimi.bu ay 500 gra yakin almis.7065 cikti.10-25 arasi persentilde.her bebek farklidir.boy kilo gelisimi kendi icinde tutarli olmasi gerekli.kiyaslama yapmayin dedi :) ek gida icin fikir olsun diye yazdim :)
Canim bende sütümden sıktım biraz.yumusadi ama cok zorlaniyor.sanki suyunu emiyor posasini agzindan pörtletiyor.bazen de ögürüyor.alicak dedigin gibi.mecbur:)Patates çok yavan gelmiş olabilir canım, içine azıcık anne sütü katabilirsin. İyice ezdiysen boğulmaz, minicik verirsin zaten.. ki tamamı da geçmiyor boğazına, çoğunu tanırken geri itiyor. Tadım yapıyor aslında, itmek gibi düşünmeöğürme ise ilk defa ağzına pütürlü bir şeyler girdiği için.. alıştıkça tadını alacak, sevecek inşallah ❤
Silikon kaşıkla ağzının ucuna ver, ileri ittirme kaşığı, kaşık dilinin üstüne değdiği zaman da öğürür. Dilinin ucuna değsin ki tadına baksın. Kendi gerektiği kadarını ağzında geveleyip yutar
Ben binbir hevesle hazirlayip getiriyorum.aslinda yüz ifadem hep gülectir bebege karsi.esim de hep yanimda duruyor destek oluyor verirken.ama insan panik yapiyor.oluyorda genzine kacar diye.Ilk zamanlar oyle yapmasi normal canim.
Hem sivi olmayan bisy tadiyor hemde degisik bi tat.
Bebeklerin dili once disari itmeye calisir yavas yavas degisecek.Emme hareketide o sekilde cunku.
Damagina farkli bisy degmeside öğürtü gibi yapabilir :)
Sen Metehan'a verirken mutlu ol❤
Yemek konusundada annenin endisesi birebir yuz ifadelerinden bebege kilavuz olur
Ben tek denemelerle baslamistim.Sonra kasik sayisi arttikca 2 ye döndürdüm bir kerede yuklenmemek icin.O sekilde ilerledim.
Sonra ögle ve ikindi oturdu uzerine emzirerek.4-5 gundurde sabahlara basladim.
Kızlar aşı olduk bugün hepatit kaldı calpol vereyim mi yatmadan
anneler bugun doktor kontrolune gittik.6 ay 2 gunluk.5 aylikken tadimlara basladigi icin bu ay doyumluk gunde 3 ogun yiyecek dedi.sabah ceyrek yumurta sarisi ve yarim kibrit kutusu kadar tuzu alinmis peynir. oglen sebze corbasi, tarhana corbasi (yogurt ve mercimek corbasi gaz yapmazsa verilebilir).aksama dogru da meyve, yogurt olacakmis.bir ogunde bir cay bardagi yiyebilir.yarim cay bardagi yerse zorlamaya gerek yok dedi.bir de yumurta ve peynire alisinca kahvalti icin bir tarif verdi. yarim yumurta sarisi bi cay kasigi uzum pekmezi bi cay kasigi tereyagi birkac tutam tam bugday ekmegi ve bi cay kasigi su karisimi.bu ay 500 gra yakin almis.7065 cikti.10-25 arasi persentilde.her bebek farklidir.boy kilo gelisimi kendi icinde tutarli olmasi gerekli.kiyaslama yapmayin dedi :) ek gida icin fikir olsun diye yazdim :)
formul mama kullanmiyoruz.emzirmeler 2-3 saatte bir bizde normalde.ama ek gida verilince iki emzirme arasi 4 saate de cikabiliyor.yani emzirdikten 1-2 saat sonra ek gida verdigimde guzel aliyor.gece beslenmesi 3 aylik oldugundan beri yok uyanmadigi icin.ozellikle keseyim demedim.aksam 9 bucukta emip yatiyor.sabah 6bucukta emiyor.Bilgi icin tesekkurler, peki emzirmeleri nasil yapiyorsunuz? Yada formul mama veriyorsaniz onu?? Yani ek gidadan kac saat once anne sutu vey formul mama verilmeli? Bide gece beslenmesini kestiniz mi yoksa devam mi?
bebegin keyfine gore gittik.yani bazi gunler tadimlik oldu.bazi gunler kasik kasik yedi doydu.nasil isterse oyle davrandim :) elma armut muz balkabagi patates havuc yogurt tarhana corbasi verdim bugune kadar.Masallah baya ek gidaya gecmissiniz gozunuz aydin :)
Peki 1 ay boyunca tadim mi yaptiniz yalnizca?
Cmtsi gidicez bizde dr a bakalim ne dicek
İnşallah olmaz canım bizim aşının biri de kaldı yokmuşAtes olursa ver diyor bana hep dr muz
Cok sukur ates olmadi vermedim bende ins sizde de olmaz
bizim saglik ocaginda pazartesi ve carsamba asi gunu oluyormus.8 nisan yazdilar bize de.siz yarin gitmeden bi arayin bugun gelelim mi pazartesi mi gelelim diye.cumartesi kapali olur.Ya kızlar hemşire bana aşı için 6 nisan yazmış cumartesiye denk geliyor. Sağlık ocağı ctesi açık oluyor mu?
Bide hemşirenin verdiği günde mi gitmek gerekiyor?
Bu konularda cahilimmm :)))
Cumartesi kapalıdır canım muhtemelen yanlış tarihe bakmış hemşire. Bizim de yarındı normalde eşim bugün izinliydi yarın alamayacaktı izin sorduğumuzda olur yaparız dediler yaptırdık bugün. Bence de yarın arayıp öğrenebilirsiniz. Bizim tüm aşılar varmış sıkıntı olmadı. Allahtan bugün yaptırdık bugün yarın dinlenmiş olur.eşim yarın izne ayrılacağı için cumartesi yollarda olacağız daha yorucu olabilirdiYa kızlar hemşire bana aşı için 6 nisan yazmış cumartesiye denk geliyor. Sağlık ocağı ctesi açık oluyor mu?
Bide hemşirenin verdiği günde mi gitmek gerekiyor?
Bu konularda cahilimmm :)))
60 lira sanırımFiyati neydi bizim asi 18 inde olmazsa alayim bende
Biz aşılarımızı bugün yaptırdık canım ellerinde varmış sizin sağlık ocağında kalmamış mı? Yoksa ne yaparız ki diye söylene söylene gitmiştim ben ama elimizde var bir ara yoktu geldi şimdi dediler
Belki biz gidene kadar bizim buraya da gelir iade ederim asiyiBugun gelmis ve yaptirdimben
4 ay anne sütü alabilmiş biriyim, gerisi şekerli yoğurt.. maalesef cehalet varmış.. ve kv hâlâ çocuklara her yoğurt yedirdiğimi gördüğünde, sen de öyle yap dercesine, 'biz şekerli verirdik' der.. ne gerek var zaten yiyorlar diyorum ama anlamıyor bir türlü.. 'emziğe lokum sürerdik' var bir de.. biz şeker bağımlısı olmuşuz, şimdi çocuklar da olsun istiyor...
EVet konuşmuştuk sonuç çoklu gıda alerjisi katı diyetteyim kaka topladı bayağı ama egzamalarda pek değişim olmadı dr egzama tam geçmeyebilir falan dedi bakalım gözlem yap genetik de olabilir senin kullandığın kreme bile olabilir dedi tabi biz alerji teşhisini koydurana kadar 3 5 dr gezdikKonusmustuk sizle faha once o yüzündekiler alerji miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?