2018 Ekim Anneleri

Karisim yapmadan tek tek denemeni tavsiye ederim.Gluten icinde merak edersen bebeklerde acele edilmemesi iyidir.Arastirirsin.Nacizane fikirler

Evet katılıyorum size çocuğumda çoklu gıda alerjisi var her bulduklarını ağzına sokamıcaklar diye bazen bu duruma bile seviniyorum büyükler bizi Allah'a emanet büyütmüş alerji teşhisi konmadan önce daha 3aylık civarı arkamı dönmemle ağzına hazır yoğurt soktular uyardım bir iki gün sonrA yine arkamı döndüm bu sefer mercimek çorbası soktular salçalı baharatlı yağlı bi çorba düşünün şimdi bile korkuyorum gerçi arkamı dönünce bu abartıyor deyip ağzına yine bişey sokacaklar diye biraz hassasiyet lazım diyorum ama nerdeeee

Yahu alerjik bebeğe bari yapmasalar her gün geliyor benimki kâbus gibi, çocuğa soruyor şeker istiyor musun diye.. oğlum da koşa koşa iniyor peşinden şeker almaya.. hiç soran yok, yemek yedi mı, yemedi mi.. bana sıkıntı versin de, isterse çocuk bundan zarar görsün.. böyle bir kafa.. Allah ıslah etsin

Yogurdu ikindi vaktine ayarlayabilirsin.
Cikarken yanina alabilirsin yaptiklarini.Zaten miktarlar az al bebegini mutfaga gec yarim saatini ayir canim.Hatta arkadaslarina gidiyorsun orda bile hazirlarsin.
Armut deneyebilirsin.
Emer gibi yutuyorlar hala yani iri degilse korkma aslinda ama tetikte olmak her zaman iyidir tabi :)
Suyu ben ilk 3-5 cay kasigiyla basladim.Cunku hic icmemisti.
20-30 ml arasi gunicine yayiyorum.
Bebege bagli ve tukettiklerine kendide belli eder

Arkadaslar bebeginizin maksimum uyaniklik suresi kac saat oluyor? Benim oglum bazen sapitiyor. Mesela bugun saat 17.00 dn beri uyumadi suan saat 23.40 hala uyumuyor. 7 saattir uyanik nerdeyse. Size gunumuzu yazayim hatta
08.00 uyanma (bir onceki gece 22de uyumustu)
10-11.30 uyuma
14.00-14.30 uyuma
16.00-17.00 uyuma
Suan saat 23.40 uyutmaya calisinca kiyamet kopuyor isiklari acip dik pozisyona getirince guluyor. Yani tek derdi uyukuyla.. cocuk uykuya tepkili:) su saat oldu hala oyun oynuyoruz evde gezdiriyoruz. Umarim bir ara uyumaya karar verir

Masallah uyku konusunda bi duzen yakalamissiniz.. darisi bizlerin de basina. Benim bir hafta duzenli bir hafta duzensiz.

Saat 3 ten 12 ye kadar uyutmadım bende

Sabah beş buçuk gibi ateşi 37.5 oldu vücudu sıcaktı baya mamayi da zor içti yarısi kaldı, 38 i geçmeyince vermeyin diyorlar ama dayanamadım işe de gidecek olunca bir tatlı kaşığı calpol verdim

Sabah beş buçuk gibi ateşi 37.5 oldu vücudu sıcaktı baya mamayi da zor içti yarısi kaldı, 38 i geçmeyince vermeyin diyorlar ama dayanamadım işe de gidecek olunca bir tatlı kaşığı calpol verdim
Geçmiş olsun, yükselmez inşallah. Bebişin kilosu nasıl, tatlı kaşığı fazla gelmesin? Silikon mama kaşığıyla veriyorum ben, çay kaşığından derin ama tatlı kaşığı kadar kapasitesi yok. Kızım da tombul bir bebek

Siz de aşı olmuştunuz değil mi? Hafif ateş şu an bizde de var. İyi yapmışsın bence ağrısını hafifletir hiç değilse.bu ayda yarım ölçek yazıyor zaten fazla da gelmez diye düşünüyorum.geçer inş kuzucuğun durumu

Amin böyle böyle çocukların genetiğiyle oynuyorlar sağlıksız nesiller geliyor.şuan bile her an oğlumun ağzına bişe atcaklar diye korkuyorum ama mecbur işe başlıcam artık Allah yardımcım olsun arkamdan bişey vermesinler

Oto koltugu ne zaman almayi dusunuyosunuz modelleri inceleyen varmi anakucaginda sıkışıyor gibi geliyo artik

Oto koltugu ne zaman almayi dusunuyosunuz modelleri inceleyen varmi anakucaginda sıkışıyor gibi geliyo artik
Sanki omuzlari iki büklümoluyor gibi değil mi
Ben bi model beğendim indirim bekliyorum cybex_global
O olmazsa chicco alacagim

Oğlumdan kalma oto koltuğu var, evin içinde oturmak istediği zaman kullandım birkaç kere, kemeri takıp oturttum. Oturak kısmı çok ince, sanki direk plastiğe oturuyor gibi, ben de küçük bir döşek attım altına. Pek rahat edemese de çamaşırları serene kadar idare etti. Uzun yola katlananiycak sanırım. Marka bir ürün değil ama ortopedik demişler eşime.. kızım şimdiden sıkıştı rahat edemiyor. Herhalde daha büyüğünü almak zorunda kalıcam yolculuk için.

Ben öyle aşı var yok durumlarını bilmyrum burada okuyunca öğrendim. Bakalım ay dolmadan yapmıyolar diyede duymuştum. Haftaya gitsem daha iyi olur o zAman

Ben 16.00dan sonra uyutmuyorum. Günde iki tur uyuyor kendisine göre ayarladım. 7 saat çok uzun. Ona göre ortam sağladığınız halde mi uyumuyor?

T tuanadereli bizimki 7 kiloyken doktor iki cay kasigi verebilirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…