Uyumak sayilir mi bilmem ama memede ne kadar gozlerini dinlendirirse o kadar. Uyutup bi yere koydugumuzda bu ara ya hemen uyaniyor ya 10 dk uyuyor.Arkadaslar bebeginizin maksimum uyaniklik suresi kac saat oluyor? Benim oglum bazen sapitiyor. Mesela bugun saat 17.00 dn beri uyumadi suan saat 23.40 hala uyumuyor. 7 saattir uyanik nerdeyse. Size gunumuzu yazayim hatta
08.00 uyanma (bir onceki gece 22de uyumustu)
10-11.30 uyuma
14.00-14.30 uyuma
16.00-17.00 uyuma
Suan saat 23.40 uyutmaya calisinca kiyamet kopuyor isiklari acip dik pozisyona getirince guluyor. Yani tek derdi uyukuyla.. cocuk uykuya tepkili:) su saat oldu hala oyun oynuyoruz evde gezdiriyoruz. Umarim bir ara uyumaya karar verir
Ateşi çok yüksek değilmiş ya canım, erken vermiş zaten. O doza alışırsa, daha yüksek ateşlerde iki kaşık gerekebilir. Neyse, doktorun önerdiği dozdur dediğin gibi..T tuanadereli bizimki 7 kiloyken doktor iki cay kasigi verebilirsiniz dedi.
Hergun 7 saat olmuyor tabi normalde gece uykusuna gecmeden once 4-5 saat uyanik kaliyor. Herturlu ortami sagliyorum ama yok uyumadi dun bi dellendi. Umarim bugun aynisi olmaz yine. Birde uyumayan cocuk huzursuz olur derler ya bizimki dun cok da mutluydu hic huysuzlugu da olmadi. Aksine uyutma denemelerimde delirdi:)Ben 16.00dan sonra uyutmuyorum. Günde iki tur uyuyor kendisine göre ayarladım. 7 saat çok uzun. Ona göre ortam sağladığınız halde mi uyumuyor?
Oto koltugu ne zaman almayi dusunuyosunuz modelleri inceleyen varmi anakucaginda sıkışıyor gibi geliyo artik
Biz subat indirimlerinden be safe aldik. Hala kullanmadik tabi daha 5,5 aylik, indirim olunca alalim dedik. Cybexi bi arkadasim kullniyor on bari olan modelini hic tavsiye etmedi. Memnun degilmis o bardan.Sanki omuzlari iki büklümoluyor gibi değil mi
Ben bi model beğendim indirim bekliyorum cybex_global
O olmazsa chicco alacagim
Besafe dusunuyorum bende ama surus yonunde gıtmesı ne derece dogru olucak onu bılmıyorum.360 derece dönenlerde kucuk kısa ömürlü olur sankı diye arada kaldım.havalar ısınıyo bol bol gezerız artık arabada rahat ettırmek lazım cocugukı yolculuk ıskence olmasınBiz subat indirimlerinden be safe aldik. Hala kullanmadik tabi daha 5,5 aylik, indirim olunca alalim dedik. Cybexi bi arkadasim kullniyor on bari olan modelini hic tavsiye etmedi. Memnun degilmis o bardan.
Uyumak sayilir mi bilmem ama memede ne kadar gozlerini dinlendirirse o kadar. Uyutup bi yere koydugumuzda bu ara ya hemen uyaniyor ya 10 dk uyuyor.
Bugun ben yokken iki saat uyumus desem...Biri Eylulu anlatmis yine :/
Cok tsk ederim canim cvp icin.Yogurdu ikindi vaktine ayarlayabilirsin.
Cikarken yanina alabilirsin yaptiklarini.Zaten miktarlar az al bebegini mutfaga gec yarim saatini ayir canim.Hatta arkadaslarina gidiyorsun orda bile hazirlarsin.
Armut deneyebilirsin.
Emer gibi yutuyorlar hala yani iri degilse korkma aslinda ama tetikte olmak her zaman iyidir tabi :)
Suyu ben ilk 3-5 cay kasigiyla basladim.Cunku hic icmemisti.
20-30 ml arasi gunicine yayiyorum.
Bebege bagli ve tukettiklerine kendide belli eder
Bu aralar metehanda öyle.uyusa da bulasik yikasam diyorum.en fazla yarim saat uyuyor.tezgahin üstü doldu taştiBiri Eylulu anlatmis yine :/
Acikcasi ben isin icinden cikamadim. Oto koltugu zor bir olay. Dikkat edilmesi gereken cok fazla sey var. en sonunda be safe aldik ama kesinlikle bu olmali diyerek degil. Hepsinin bi eksisi var. belki harika bir model vardir ama onu ben bulamadimBesafe dusunuyorum bende ama surus yonunde gıtmesı ne derece dogru olucak onu bılmıyorum.360 derece dönenlerde kucuk kısa ömürlü olur sankı diye arada kaldım.havalar ısınıyo bol bol gezerız artık arabada rahat ettırmek lazım cocugukı yolculuk ıskence olmasın
Ben onu baştan beri yaşıyorumBu aralar metehanda öyle.uyusa da bulasik yikasam diyorum.en fazla yarim saat uyuyor.tezgahin üstü doldu taşti
Bugun ben yokken iki saat uyumus desem...
Bu aralar metehanda öyle.uyusa da bulasik yikasam diyorum.en fazla yarim saat uyuyor.tezgahin üstü doldu taşti
Salçada tuz olduğundan dolayı yasak değil mi?bugun ek gida olarak sabah yarim elmanin puresi ogleden sonra da 150 ml civari az salcali ve zeytinyagli rendelenmis kabak havuc corbasi icti.aksama da yogurt vericem.
Susamış olabilir, su veriyor musun? Aşılar da keyfini kaçırıyor elbet. Geçince yer yine elmasını kuzucuk ❤Kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarıniz için şimdi görüyorum, 7 kiloyuz hemşire kilosuna göre çay kaşığı az gelir dedi tatlı kaşığını çok doldurmadim zaten, aşıdan mi ne bilmiyorum ama elma püresini güzel yiyordu az önce verdim kesinlikle bı kaşık bile almadı
İnsallah canım, ister istemez canım sıkıldı, anne sütü hiç almadı yavrum mamayı iyi yiyordu diyorduk sonra birden azaldı iştahı alerjisi çıktı, şimdi elmayı iyi yiyordu bugün almak istemeyince üzüldüm inşallah geçicidir, su vermiştim bende şimdi :)Susamış olabilir, su veriyor musun? Aşılar da keyfini kaçırıyor elbet. Geçince yer yine elmasını kuzucuk ❤
Hala kizi kucaginda iki pispis yapmis uyumus.Hadi buyur..kim nasil uyutmus hemmmeenn soyluyosun :)
Bugun 7 bucukta uyandik sabah, bu saate kdr sadece emerken gozunu kapadi o kdr
bir aydir tadimlik baslamistik.bu gittigimizde artik az tuzlu ve salcali corbalar icebilir dedi.ama her bebegin durumu degisir tabi.Salçada tuz olduğundan dolayı yasak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?