2018 Ekim Anneleri

Uyumak sayilir mi bilmem ama memede ne kadar gozlerini dinlendirirse o kadar. Uyutup bi yere koydugumuzda bu ara ya hemen uyaniyor ya 10 dk uyuyor.

Ben 16.00dan sonra uyutmuyorum. Günde iki tur uyuyor kendisine göre ayarladım. 7 saat çok uzun. Ona göre ortam sağladığınız halde mi uyumuyor?
Hergun 7 saat olmuyor tabi normalde gece uykusuna gecmeden once 4-5 saat uyanik kaliyor. Herturlu ortami sagliyorum ama yok uyumadi dun bi dellendi. Umarim bugun aynisi olmaz yine. Birde uyumayan cocuk huzursuz olur derler ya bizimki dun cok da mutluydu hic huysuzlugu da olmadi. Aksine uyutma denemelerimde delirdi:)

Oto koltugu ne zaman almayi dusunuyosunuz modelleri inceleyen varmi anakucaginda sıkışıyor gibi geliyo artik
Sanki omuzlari iki büklümoluyor gibi değil mi
Ben bi model beğendim indirim bekliyorum cybex_global
O olmazsa chicco alacagim
Biz subat indirimlerinden be safe aldik. Hala kullanmadik tabi daha 5,5 aylik, indirim olunca alalim dedik. Cybexi bi arkadasim kullniyor on bari olan modelini hic tavsiye etmedi. Memnun degilmis o bardan.

Biz subat indirimlerinden be safe aldik. Hala kullanmadik tabi daha 5,5 aylik, indirim olunca alalim dedik. Cybexi bi arkadasim kullniyor on bari olan modelini hic tavsiye etmedi. Memnun degilmis o bardan.
Besafe dusunuyorum bende ama surus yonunde gıtmesı ne derece dogru olucak onu bılmıyorum.360 derece dönenlerde kucuk kısa ömürlü olur sankı diye arada kaldım.havalar ısınıyo bol bol gezerız artık arabada rahat ettırmek lazım cocugukı yolculuk ıskence olmasın

Cok tsk ederim canim cvp icin.
Cok gec yaziyorum kusura bakma
Metehan bu aralar iyice bilinclendi.hep ilgi kendinde olsun istiyor.hakli da.cok giremeiyorum.
Suyu da senin yaptigin gibi yapayim.bid4 bugün havucun son günü.simdilik bisy yok.öğleden sonra vericem.bide öğlen kahvaltida tuzsuz hazir peynir verdim biraz
Zaten damagiyla ezip yuttu.sevdi tadini.sonra da 15 20 ml kadar su icti.
Peynir hazri peynirdi.hani su bimde satilan az yağlı tuzsuz peynirden.aslinda aksamdan islatilmali diye duydum ama bu peyniri yeni aldim.hic tuzu yok.aksamdan ıslasam bile tadi ayni kalacak diye kahvaltida 1 cay kasigindan az verdim.bisey olmaz dimi.yogurdu da bikac güne mayalarim.artik.
Bundan sonra ne ile devam edeyim.peynire mi yoksa sebze yada yumurtaya mi basliyim.
Bide daha ne kadar deneme sürecek böyle.herseyi 3 gün tek basina mi denicez?
Ay cok soru sordum.ben bile boğuldum

Acikcasi ben isin icinden cikamadim. Oto koltugu zor bir olay. Dikkat edilmesi gereken cok fazla sey var. en sonunda be safe aldik ama kesinlikle bu olmali diyerek degil. Hepsinin bi eksisi var. belki harika bir model vardir ama onu ben bulamadim

Bu aralar metehanda öyle.uyusa da bulasik yikasam diyorum.en fazla yarim saat uyuyor.tezgahin üstü doldu taşti
Ben onu baştan beri yaşıyorum uyutup mutfağa gelsem, iki kap yıkayana kadar abisinin sesine uyanır. Yanıma getirip yatırsam bulaşık sesine uyanır. Ağrıdan ayakta duramadığım ilk aylarda kafayı yiyecektim. Şimdi kızım uyanıkken yapmaya çalışıyorum. Dayandığı kadar yıkayıp, ağlayınca alıyorum.
Bazen akşam baba evdeyken yapıyorum ama çoğu zaman her ikimiz de yorgun olunca sabaha kalıyor, yığın büyüyor..

Bugün dişler epey sıkıntı verdi, battaniyeyi nasıl ısırıyor görme.. elimle kaşıdım, biraz rahatladı.. sabah 6'da güne başladık kafam kazan gibi. Saat 9:00-9:50 arası uyudu, kahvaltı ettik oğlumla. Sonra 11:50-12:40 arası bi daha uyudu. 2 saattir çok huysuzdu nihayet uyudu, kaşlar çatık..

Başım tuttu ne etsem ki

Bu aralar metehanda öyle.uyusa da bulasik yikasam diyorum.en fazla yarim saat uyuyor.tezgahin üstü doldu taşti

Ahh ahh biz basindan beri oyleyiz yetiskin gibi sabah 8 den aksam 8 e ayaktayiz
Ek gidaya bel bagladim bu saatlerde vericem yogurdu geceye hic degilse guzel uyusun yojsa gece gunduz inanilmaz yorucu oluyor

Kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarıniz için şimdi görüyorum, 7 kiloyuz hemşire kilosuna göre çay kaşığı az gelir dedi tatlı kaşığını çok doldurmadim zaten, aşıdan mi ne bilmiyorum ama elma püresini güzel yiyordu az önce verdim kesinlikle bı kaşık bile almadı

Susamış olabilir, su veriyor musun? Aşılar da keyfini kaçırıyor elbet. Geçince yer yine elmasını kuzucuk ❤

Susamış olabilir, su veriyor musun? Aşılar da keyfini kaçırıyor elbet. Geçince yer yine elmasını kuzucuk ❤
İnsallah canım, ister istemez canım sıkıldı, anne sütü hiç almadı yavrum mamayı iyi yiyordu diyorduk sonra birden azaldı iştahı alerjisi çıktı, şimdi elmayı iyi yiyordu bugün almak istemeyince üzüldüm inşallah geçicidir, su vermiştim bende şimdi :)

Hadi buyur..kim nasil uyutmus hemmmeenn soyluyosun :)
Bugun 7 bucukta uyandik sabah, bu saate kdr sadece emerken gozunu kapadi o kdr
Hala kizi kucaginda iki pispis yapmis uyumus.
Herkesi pazara gonderdim. Yatakta tavana bakiyorum. Cok ozlemisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…