- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Gecmis olsun canim.cok zor ya.benimki de gece gec yatiyor.ustüne 1 bucuk gibi kalkip emiyor.agkiyor.sonra da sabah 7 de güne basliyor.öglene kadar uyumuyor.tabi beni de.Ben onu baştan beri yaşıyorumuyutup mutfağa gelsem, iki kap yıkayana kadar abisinin sesine uyanır. Yanıma getirip yatırsam bulaşık sesine uyanır. Ağrıdan ayakta duramadığım ilk aylarda kafayı yiyecektim. Şimdi kızım uyanıkken yapmaya çalışıyorum. Dayandığı kadar yıkayıp, ağlayınca alıyorum.
Bazen akşam baba evdeyken yapıyorum ama çoğu zaman her ikimiz de yorgun olunca sabaha kalıyor, yığın büyüyor..
Bugün dişler epey sıkıntı verdi, battaniyeyi nasıl ısırıyor görme.. elimle kaşıdım, biraz rahatladı.. sabah 6'da güne başladık kafam kazan gibi. Saat 9:00-9:50 arası uyudu, kahvaltı ettik oğlumla. Sonra 11:50-12:40 arası bi daha uyudu. 2 saattir çok huysuzdu nihayet uyudu, kaşlar çatık..
Başım tuttu ne etsem ki
Allah yardimcin olsun canim.uyumuyorlar bu ara.gece uykusu en fazla 8 saat toplamda.tabi sık sık uyaniyor:)Ahh ahh biz basindan beri oyleyiz yetiskin gibi sabah 8 den aksam 8 e ayaktayiz
Ek gidaya bel bagladim bu saatlerde vericem yogurdu geceye hic degilse guzel uyusun yojsa gece gunduz inanilmaz yorucu oluyor
Bende cok özledim.boş boş bakmak ne güzel ya.ama metoş da ćok tatli.iyiki var diyorum.Hala kizi kucaginda iki pispis yapmis uyumus.
Herkesi pazara gonderdim. Yatakta tavana bakiyorum. Cok ozlemisim.
Aklimdaydiniz. Insallah hastalik tamamen gitmistir.Merhaba, epeydir yoktum. 6 ay 1 haftalık olduk. Hastalıklarla uğraştık olmadigim süreçte. 6. Aşısını dr onayıyla gecikmeli oldu. Bütün aşılar vardı aile hekimliğinde. Ek gıdaya ara verdik. Bizden bu kadar şimdilik :))
Merhaba, nasilsiniz? Valla eve misafir kabul etmiyorum..o kadar hastane olayından sonra korkar olduk. Tabiki olacak olan olur ama insan yine de tereddüt ediyor.Aklimdaydiniz. Insallah hastalik tamamen gitmistir.
Geçmiş olsun, umarım sıkıntılar bitmiştir. Ek gıdayı sevmedi mi? Diş çıkarma ne alemde?Merhaba, epeydir yoktum. 6 ay 1 haftalık olduk. Hastalıklarla uğraştık olmadigim süreçte. 6. Aşısını dr onayıyla gecikmeli oldu. Bütün aşılar vardı aile hekimliğinde. Ek gıdaya ara verdik. Bizden bu kadar şimdilik :))
Hala kizi kucaginda iki pispis yapmis uyumus.
Herkesi pazara gonderdim. Yatakta tavana bakiyorum. Cok ozlemisim.
Merhaba, nasilsiniz? Valla eve misafir kabul etmiyorum..o kadar hastane olayından sonra korkar olduk. Tabiki olacak olan olur ama insan yine de tereddüt ediyor.
Ben oğluma alıştırma bardağı dedikleri kulplu bardaktan almıştım, devrilse de dökülmeyen. Çok işe yarıyor. Aynı biberon gibi çekince geliyor. İstersen biberonla devam edebilirsin, işe başladığında süt içecek sonuçta, biberon olacak hayatınızda. Ama su için ayrı bardak kullandın gibi düşün, alıştırma bardağı alabilirsinGelmis gecmis olsun hicbir sey sizdeji sagliktan muhim degil sonra gelsinler misafirler artik
Onlem almak en mantiklisi
Kizlar suyu biberon yerine sulukla veriyosunuz ya ne farkli var? Biberon bitti mi artik
Doktoru bu ara bu kadar hastalık vs bu ara birşey verme dedi..kilo verdi bebek. Zaten zayif. dişten ses soluk yok :)))Geçmiş olsun, umarım sıkıntılar bitmiştir. Ek gıdayı sevmedi mi? Diş çıkarma ne alemde?
Teşekkürler, suyu ben biberonla veriyorum.Gelmis gecmis olsun hicbir sey sizdeji sagliktan muhim degil sonra gelsinler misafirler artik
Kizlar suyu biberon yerine sulukla veriyosunuz ya ne farkli var? Biberon bitti mi artik
Cok tsk ederim canim cvp icin.
Cok gec yaziyorum kusura bakma
Metehan bu aralar iyice bilinclendi.hep ilgi kendinde olsun istiyor.hakli da.cok giremeiyorum.
Suyu da senin yaptigin gibi yapayim.bid4 bugün havucun son günü.simdilik bisy yok.öğleden sonra vericem.bide öğlen kahvaltida tuzsuz hazir peynir verdim biraz
Zaten damagiyla ezip yuttu.sevdi tadini.sonra da 15 20 ml kadar su icti.
Peynir hazri peynirdi.hani su bimde satilan az yağlı tuzsuz peynirden.aslinda aksamdan islatilmali diye duydum ama bu peyniri yeni aldim.hic tuzu yok.aksamdan ıslasam bile tadi ayni kalacak diye kahvaltida 1 cay kasigindan az verdim.bisey olmaz dimi.yogurdu da bikac güne mayalarim.artik.
Bundan sonra ne ile devam edeyim.peynire mi yoksa sebze yada yumurtaya mi basliyim.
Bide daha ne kadar deneme sürecek böyle.herseyi 3 gün tek basina mi denicez?
Ay cok soru sordum.ben bile boğuldum
Merhaba, epeydir yoktum. 6 ay 1 haftalık olduk. Hastalıklarla uğraştık olmadigim süreçte. 6. Aşısını dr onayıyla gecikmeli oldu. Bütün aşılar vardı aile hekimliğinde. Ek gıdaya ara verdik. Bizden bu kadar şimdilik :))
Gelmis gecmis olsun hicbir sey sizdeji sagliktan muhim degil sonra gelsinler misafirler artik
Masallah simosa.Ben biberonu biraktigim sutleri bile almayinca suda hic denemedim.
Suluğuda almadı.Bardakla takılıyor cok bilmişablası kılıklı
patatesi haslayip catalla ezip haslandigi sudan azicik katarak yedirmistim.bi cay kasigi kadar da zeytinyagi katmistim.uzerine de bikac kasik su icirdim.sonra da emmek isterse emzirdim.istemediyse emzirmedim.ilk gun birkac mama kasigi yemisti sanirim.minik minik dograyip cezvede haslamak kolay oluyo kisa suruyo.ama buharda da pisirebilirsin.Kizlar bugun kontrole gittik. Nilikonun uykusu vardi. Giyinmeyi de sevmiyor. Bas bas bagirdi. Doktorla ek gida hakkinda konustuklarimizi hic anlamadim. Soracaklarimi unuttum. Sebzeyle baslayin dedi. Bugun patates vercem ama hasliyim mi buharda mi pisireyim? Ezerken sulandirayim mi sut mu katayim zeytinyagi koyabilir miyim? Ustune emzireyim mi su mu icireyim? Ne kadar icireyim? Siz nasil yaptiniz?
kasiga acmiyorsa parmagina surup yedirmeyi denedin mi.bebegin degil annenin parmagi :)Ben heralde yemek yesin diye cocugun pesinde koşan annelerden olucam kesinlikle kasiga açmıyor ağzını nasil sevdiricem ya
Patatesi soyup dörde böl parmak şeklinde, buharda su kaynamaya başlayınca en kısık ateste 10 dk da yiyebileceği hale geliyorKizlar bugun kontrole gittik. Nilikonun uykusu vardi. Giyinmeyi de sevmiyor. Bas bas bagirdi. Doktorla ek gida hakkinda konustuklarimizi hic anlamadim. Soracaklarimi unuttum. Sebzeyle baslayin dedi. Bugun patates vercem ama hasliyim mi buharda mi pisireyim? Ezerken sulandirayim mi sut mu katayim zeytinyagi koyabilir miyim? Ustune emzireyim mi su mu icireyim? Ne kadar icireyim? Siz nasil yaptiniz?
Ben heralde yemek yesin diye cocugun pesinde koşan annelerden olucam kesinlikle kasiga açmıyor ağzını nasil sevdiricem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?