2018 Ekim Anneleri

Gecmis olsun canim.cok zor ya.benimki de gece gec yatiyor.ustüne 1 bucuk gibi kalkip emiyor.agkiyor.sonra da sabah 7 de güne basliyor.öglene kadar uyumuyor.tabi beni de.
Birde benim bulasik makinem var ama metehan doğmadan bozulmustu.esim bi türlü yaptiramadi.elimde yikamak da zorlandim
Cünkü doğalgaz yoktu kisin.buz gibi suyla yikarken el kemiklerim sızliyordu.simdi sicak su geldi ama bu sefer de cocuk disten durmuyor.suluğu parcalicak resmen.bi hınćla isiriyor.üzeine örttügümüz battaniyeyi parcalitor agzinda.ne bulursa kaslarini catip hircin hircin isirıyor
Ben bu gece metehan uyursa düsup.yatacam hemen.hic esimi dinlemicem.yatma diyor
Erken diyor ama gece uyanan benim.
Ahh ahh biz basindan beri oyleyiz yetiskin gibi sabah 8 den aksam 8 e ayaktayiz
Ek gidaya bel bagladim bu saatlerde vericem yogurdu geceye hic degilse guzel uyusun yojsa gece gunduz inanilmaz yorucu oluyor
Allah yardimcin olsun canim.uyumuyorlar bu ara.gece uykusu en fazla 8 saat toplamda.tabi sık sık uyaniyor:)
gündüz zaten yok.ya sen bebeksin yat da dinlensene dimi:)
Yoğurt da kimine uyku yapiyor kimine yapmiyor.beni hic etkilemez mesela.ins eylüsüe yarar da annesi babasi bi güzel uyur.
Hala kizi kucaginda iki pispis yapmis uyumus.
Herkesi pazara gonderdim. Yatakta tavana bakiyorum. Cok ozlemisim.
Bende cok özledim.boş boş bakmak ne güzel ya.ama metoş da ćok tatli.iyiki var diyorum.
Niliko da biliyor nazinin kime gececegini.aman rahat durim de yaramaz demesinler diyor:)sonra kücük oğullarina almazlar:)

Aklimdaydiniz. Insallah hastalik tamamen gitmistir.

Geçmiş olsun, umarım sıkıntılar bitmiştir. Ek gıdayı sevmedi mi? Diş çıkarma ne alemde?

Merhaba, nasilsiniz? Valla eve misafir kabul etmiyorum..o kadar hastane olayından sonra korkar olduk. Tabiki olacak olan olur ama insan yine de tereddüt ediyor.

Gelmis gecmis olsun hicbir sey sizdeji sagliktan muhim degil sonra gelsinler misafirler artik
Onlem almak en mantiklisi

Kizlar suyu biberon yerine sulukla veriyosunuz ya ne farkli var? Biberon bitti mi artik

Gelmis gecmis olsun hicbir sey sizdeji sagliktan muhim degil sonra gelsinler misafirler artik

Kizlar suyu biberon yerine sulukla veriyosunuz ya ne farkli var? Biberon bitti mi artik
Ben oğluma alıştırma bardağı dedikleri kulplu bardaktan almıştım, devrilse de dökülmeyen. Çok işe yarıyor. Aynı biberon gibi çekince geliyor. İstersen biberonla devam edebilirsin, işe başladığında süt içecek sonuçta, biberon olacak hayatınızda. Ama su için ayrı bardak kullandın gibi düşün, alıştırma bardağı alabilirsin

Teşekkürler, suyu ben biberonla veriyorum.

Tuzsuz peynirse verebilirsin ama mesela sütü kesip sen lor bile yapabilirsin.Tuzluysada evet geceden suya koyabilirsin.
Yumurta icin 6 ayı doldurmayı bekledim ben hatta son 1 haftadir fln var.Tam 6bucuk aylik Simay.

Herseyi tek 3 gun dedigin nasil?
Mesela sen havucun son gunu dedin ya peyniride bugun verdin.Aslinda simdi alerji olsa hangisinden oldugunu bilemezsin.Bu yuzden ilk denedigin bir urun bitmeden digerine gecmemek icin yeterli sure adina 3 gun mantigi var.
Mesela denedin alerji olmadi havuc,elma,kabak vs diyelim.Cesitlendirip verebilirsin.Yani acele etmeye gerek yok zaten.
Ilk gecis biraz sıkıcı ama bikac cesit oturunca 3 gun denemekte zor gelmez.
Peyni bugun ilk gunse yarin ve pazarda peyniri dene.Ilk defa yiyecegi bisy ekleme ki dokunursa anlayabilesin.

Sevindim iyi olduğunuza❤

Ben biberonu biraktigim sutleri bile almayinca suda hic denemedim.
Suluğuda almadı.Bardakla takılıyor cok bilmiş ablası kılıklı

Ben biberonu biraktigim sutleri bile almayinca suda hic denemedim.
Suluğuda almadı.Bardakla takılıyor cok bilmiş ablası kılıklı
Masallah simosa.
Ben de cok az biberon kullanmisim. Bardakla dokmeden icermisim. Kardesimse tam bir emzik ve biberon bagimlisiydi.

Kizlar bugun kontrole gittik. Nilikonun uykusu vardi. Giyinmeyi de sevmiyor. Bas bas bagirdi. Doktorla ek gida hakkinda konustuklarimizi hic anlamadim. Soracaklarimi unuttum. Sebzeyle baslayin dedi. Bugun patates vercem ama hasliyim mi buharda mi pisireyim? Ezerken sulandirayim mi sut mu katayim zeytinyagi koyabilir miyim? Ustune emzireyim mi su mu icireyim? Ne kadar icireyim? Siz nasil yaptiniz?

Ben heralde yemek yesin diye cocugun pesinde koşan annelerden olucam kesinlikle kasiga açmıyor ağzını nasil sevdiricem ya

patatesi haslayip catalla ezip haslandigi sudan azicik katarak yedirmistim.bi cay kasigi kadar da zeytinyagi katmistim.uzerine de bikac kasik su icirdim.sonra da emmek isterse emzirdim.istemediyse emzirmedim.ilk gun birkac mama kasigi yemisti sanirim.minik minik dograyip cezvede haslamak kolay oluyo kisa suruyo.ama buharda da pisirebilirsin.

Patatesi soyup dörde böl parmak şeklinde, buharda su kaynamaya başlayınca en kısık ateste 10 dk da yiyebileceği hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…