2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar ek gıdalara iyice geçiş yapılmış maşallah bebişlere iştahları hep açık yedikleri şifa olsun inşallah
Birkaç gün çok hastaydım mikrop kapmışım serum antibiyotik derken geçti gitti,şükür ki Kerem Asaf’a geçmeden atlattık
Bende ek gıdada 3 gün kuralıyla ilerliyorum ama miktarı öyle çay kaşığı filan değil 2-3 yemek kaşığı oluyordur Keremin maşallahı var daha mama kasesini elimde görünce heyecan yapıyor son günlerde tabağınıda bitiriyor daha versem yer hatta anası babası gibi iştahlı olacak galiba
Mesela bugüne kadar havuç,balkabağı,yoğurt,elma,irmik denedim bugünde avokado deneyeceğim ben ilk gün şade veriyorum 2.gün karışım yapıyorum mesela irmiği haşlayıp elmayla karıştırdım bazen de yoğurtda ekledim çok güzel oldu ben bile yerim. Bu çocuk aç kitabını sipariş verdim oradan bakarım birazda
plojovic kan ilacınız neydi sorulmuştu ama ben unuttum bize dr sidefer aldı iki kere verdim çok gaz yaptı üstelik içinde şeker varmış başka denemeyi düşünüyorum artık.

Sana coook gecmisler olsun. Hicbirimiz ve bebitolarimiz hasta olmasa keske.
Masallah kerem asaf'a. Kafasini yedigim. Kalp kalp.

gündüz uykularını azaltmak mi lazım? 6 aylik olacaz bir hafta sonra ve süt olayımız gecede 3saate bir. çokyorucu oldu uykusuz geceler. gece beslemesini nasıl kesebilirim?

gündüz uykularını azaltmak mi lazım? 6 aylik olacaz bir hafta sonra ve süt olayımız gecede 3saate bir. çokyorucu oldu uykusuz geceler. gece beslemesini nasıl kesebilirim?
Biz gunduz uyutmayi becerebilirsek maksimum toplamda 2.5 saat.
Gece de 8 saat uyudu mesela. Beraber yatip kalkiyoruz.
Gece uyaninca esim uyutmaya ugrasiyor. Nadiren geri uyuyor. Genelde 40 dk veya bi saat ugrasip sonunda memeye koymak zorunda kaliyoruz. Hatta dun gece mama verdik. Butince yine agladi yine memeye dönduk. Dun gece bir kere kalkti ama 3 saate yakin uyanikti.

Bende yarin basliyorum insallah. Hasladiginiz sebzelerin kivamini acmak icin haslama suyundan mi katiyorsunuz? Bizim dr her ne kdr korkma o damagiyla rahatlikla ezer desede ben cekiniyorum hala
Yogurt yiyosa elmayi bide o sekilde mi denesen?
Yok canım suyundan koymadım hiç içine bir çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum o kadar, birde çatalla eziyorum blender değil, canım alerjisi var yoğurt yok o yüzden

Yok canım suyundan koymadım hiç içine bir çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum o kadar, birde çatalla eziyorum blender değil, canım alerjisi var yoğurt yok o yüzden

Sabah kahvaltinin yarisini yedi
Oglen 1 kase tarhana ve yogurt yedi
Gece mamasini yemedi
Yogurt sevdi gibi en cok meyve vermedim bugun
Yrn patates havuc yapicam oglen suyundan bende koymayayim o zmn

Kızlar hepinize merhaba :)
7.aya girdik.Ben yavaş yavaş gece beslenmelerini kessem diyorum,sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Tahta kaşıkla ezmelisin bence,Çatal da blender ucu gübi metal

Gece mamasini yemedi

Ben de tarhana aldım da,hani şu normal bildiğiniz tarhana bebek tarhanası deyip istedim aktardan,bebek tarhanası dediği moral tarhana dedi ben de aldım.senin kullandığın da normal tarhana mi ? Bir de nasıl pişirdin sadece su koyup kaynaşmışsındır dşye tahmin ediyorum ama...

fundurtan Bizde dönme bayaadır var.Desteksiz oturuyorda.Sadece bazen oyuna dalıp ya da gülerken yana dogru yamuldugu oluyor :) (6bucuk aylik oldu)
Oturma odasi yer tumuyle onun dolanip duruyor :)
Bnm buyugude 7 aylikken emekliyordu 9 aylik yurudu.Esim erkenciymis boyle ve hala durdugu yerde durmaz.Genetik belki de.
Buyugede hala cok hareketli dun bale ogretmenide dedi hatta :)))

Her cocuk farklidir.3-4 gun bile farkeder boyle seylerde.Bence denedikce gelsitiriyorlar zaten kendilerini.Dengeyide kuruyorlar❤
Yakindir sizinde

Purferro.Ama yeni uretimde seker eklenecek denilmisti.Dikkat edersiniz.
Nutrigen almayi dusunuyorum bende devam edersek.
Bu ay kan tahlili var sonuclara gore bakilacak.

Yalniz gecede 3 saatte 1 yine de gayet iyi bir surec :)))
Susuyor olabilir mi diye dusundum.
Belki su deneyebilirsin ama eger acliksa durmayabilir.Uykusu acilabilir.

ya uyutma konusunda ben kötüyüm ama benim dışında uyutanlar var. Bugün sabah 2 öğlen 3bucuk bi ara yarım saat uyudu sonrada 9bucukta uyudu 12bucukta kalktı sütünü içti şimdi teyzesi uyutmaya calisiyor. en geç 4te süt için uyanacaktır sonra 7de e sonrada ben işe gidecem
blw yöntemiyle ekgıdaya gecen birileri var mı aramızda?

bir hafta sonra başlayacam insallah
Kızlar hepinize merhaba :)
7.aya girdik.Ben yavaş yavaş gece beslenmelerini kessem diyorum,sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

kesilmesi gerektiğini düşünsemde uygulayamiyorum çünkü bildiğin açlık ağlaması oluyor bende çözüm arıyorum
Yalniz gecede 3 saatte 1 yine de gayet iyi bir surec :)))
Susuyor olabilir mi diye dusundum.
Belki su deneyebilirsin ama eger acliksa durmayabilir.Uykusu acilabilir.

gerçekten de iyi mi ya ? bizimki hiç 6 saat felan uyumuyor yani aslında gündüz gece uykusu ayrımı yapmıyor. bir yerlerde yanlış yaptık ama nerde ?

Evet ben de uygulayamadım,4 civarı emzirdim saat başı uyanıyordu uyusun da uyuyayım bari dedim

Gayet dogru ilerliyorsunuz aslinda.
Tabii ki her bebek tum gece uyumaz.Bu gayet normal.Hatta kesintisiz uyuyanlar istisnadir genelde.
Eger bebek uyanip bi sure uyanik kalmiyorsa gece gunduz ayrimini yapmis oluyor aslinda.Yani sadece kipirdaniyor ve sen emziriyorsan devam ediyorsa bu uyuyan bi bebek :)
Ama uyaniyor 2 saat vs uyanik kaliyor gece boyle bi surec oluyorsa onu halletmek gerekir tabii.

Gece mamasini yemedi
Ben akşam çeyrek patates ezdim ama gözüme çok koyu geldi. Azıcık anne sütü ekliyim dedim, sıktım sıktım üç damla sağılmıyor bir türlü.. yine olmadı, suyundan kattım azıcık. Baktım yine kıvamlı, yoğurt ekledim 1 kaşık. Mama gibi oldu, yedi hepsini. Üstüne su verdim. Lakin aradan 1 saat geçti, tepine tepine ağladı ağır geldi sanırım.. bugün rezene veririm kaka yapamazsa öğleye kadar..

Eylüş de iyi yemiş maşallah ❤ afiyet olsun kuzuya ❤

Emzirmeden farkli bir yol deneyince bizimki uyanik kaliyor. Hatta emzirme yerine mama vermek bile. Emzirince uykuya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…