yok uyuyor. biraz uğraştırıyor ama gündüz gibi değil kesinlikle uyku modunda genel hali. yani sizin tecrübelere göre iyi diyorsunuz. o zaman ben uykusuz gecelere alışayım
benim oğlan emerek uyuyanlardan değil. yani le uyusa da uyumak için illa emzirmem gerekmiyor. ana dizi diye birşey var civilde satilan onda güzel uyuyor. sonra yatağına alıyoruz.
Bugun hepatit b haric diger asilari olduk. Gelince arayacaklarmis. Demin patates yedirdim biraz. Kasiga saldiriyor ama yarisi agzindan cikiyor ne kadar yedi tam anlamiyorum. Bi de su icirmeyi unuttum. Emzirdim. Ustune su verdim, icmedi. Az da yese olur herhalde degil mi?
Uyku konusu da dun gece kurulmus saat gibi 3 saatte bir kalkti.
Yok zaten uykuyu kafaya takmaktan baska seyleri takamiyorum.Ben niye okurken siritiyorum acaba bu bebelere :))))
Cok tatlilar ya gozumde canlandiriyorumda❤
Allah mahrum etmesin kokularindan❤
Vermeden koydugun kaba onun kasigiyla koyarsan anlarsin ne kadar yedigini.Ama cok takilma bence illa koydugunu bitirecek gibide dusunme
Bende gelecek aya kadar gece beslenmesini kesmeyi düsünüyorum.dün degil evvel gün 8 defa kalkti.tabi ben pert oldum.dünde cok kalkti.zaten süt kalmiyor ki geceye.sürekli de kalkinca süt yok zaten.neyini emzireyim.artik kalkip mama yapiyorum.yine de 20 dakika sonra yine kalkiy
Maşallah prenseslere canim.
Metehanda oturuyor artik.ama ayaklarina dpgru egilince dengeyi kuruyor.ben arkasinda oturuyorum bebe yatmaz gibi:)
Ara sira geriye atiyor kendini.ar sira da yana devriliyor.
Ama hala dönmek istemiyor.emeklemek istemiyor sanki.yüzüstü yatirinca sırtıstü fönüyot geri.bizim oğlan ters galiba:)
Canim peyniti sevdi.iclerinde en sevdigi o oldu.denemeler bitiyir gibi.dün de cici bebeye basladik.icine biraz elma rendeliyorum.1 yada 2 tane cici bebe ve az bisey labne koyuyorum.biraz da sıcak suyla eziyorum.ilk gün yemedi.bugün yedi ama.emzirmistim.üstüne verdim yedi.
Sirada muz var ama kabiz olur diye korkuyorum.aslinda cici bebeyi burda pek secenek yok diye mecburiyetten verdim.
Kabak yada dogru düzgün meyve sebze yok burda.yaz gelse de çesit cesit yese yavrum.
Yogurtta sevmedi
Yok zaten uykuyu kafaya takmaktan baska seyleri takamiyorum.
Asidan herhalde iki saattir dinlene dinlene agliyor. Sabahtan beri toplam belki bir saat uyumustur.
Taze mayalanmış yoğurt sever genelde bebişler ama, hazır değil galiba ek gıdaya kuzucukYogurtta sevmedi
baska seylerin sevip onu sevmese biraz olsun umutlanabilirdim belkiSimay'da sevmedi yogurt :)
Garipsedim ilk ama kabullendim.
Meyve baskin.1 aydir israrla meyveli denemedim ara ara sade hep verdim ama bugun armutlu yedi yogurdu sadece.
Yaz hamilesi olduguma cok sevinmistim cok fazla severim meyve cocugun agiz tadi sadece meyve olmamis iyi ki en azindan baska seylerde yiyor diye seviniyorum
Galiba oyle hafta sonu kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne dicek bu durumaTaze mayalanmış yoğurt sever genelde bebişler ama, hazır değil galiba ek gıdaya kuzucuk
Ben krem kullanmayı bıraktım daha iyi oldu nemlemdirici hiçbir şey sürmüyoruEVet konuşmuştuk sonuç çoklu gıda alerjisi katı diyetteyim kaka topladı bayağı ama egzamalarda pek değişim olmadı dr egzama tam geçmeyebilir falan dedi bakalım gözlem yap genetik de olabilir senin kullandığın kreme bile olabilir dedi tabi biz alerji teşhisini koydurana kadar 3 5 dr gezdik
Canim benimkide kaka yapiyor ama görmen lazim.cok zorlaniyor.büyük adam gibi ıkınıyor.gözlerinin etrafi kıpkırmızi oluyor.yaptigi da afedersin kaskati.muzu da verirsem ne olur diye düsünüyorum.Ben de patatesten kabiz olacak diye korktum ama kaka yapip duruyor.
Canim burda okudum doktorun biri dedigi icin aldim bende.kücuk bi paket aldik.Ne varsa ondan ver ama cici bebe verme bence.Biraz arastirirsan iceriginide okursan anlarsin.Zaten cicibebe birinin senin bebegini dusunerek yaptigi bi iyilik degil.Yani bunu sen yapabilirsin ancak paket gidalari tazecik vucuduna sokma hic simdiden.
Bebek tarhanasi alsan guvenilir bi yerden ondan daha iyi yani.
Internet alisverisi yapiyorsun zaten.
Zaten mevsim cok gecis zamani.Az cesit.Yesillik bol suan.
Hareketler tamamen bebislere özgü zamani var demek ki Metehan'in keyfi :)
Merhabalar oglumun 5. Ayinda kilo alimi az cikinca doktorumuzun yonlendirmesiyle kasik mamaya basladik. Doktorumuz hangisini severse onu ver demisti. Ben once aptamil aldim sonra hipp organige dondum. Hepsini kabul etti oglum. Eger kasik mama deneyecekseniz hipplerin organikleri var onlar daha saglikli. Ama bence sebze yiyorsa hic kasik mamaya yonelmeyin. Sonucta paketli gida icinde palm yagi vs var organik de olsa ve kasik mamalar inanilmaz tahil bazli oluyorlar. Tahillar doyurucu ama ne kadar besleyici tartisilir. Tabi bunlar benim kisisel fikrim her ailenin beslenme tarzi farkli:) kasik mamayi iki hafta kadar kullandim biraktim, simdi oglumun ac oldugunu hissedersem sadece yogurt veriyorum. Ayin 17sinde 6. Ayimiz doluyor. 17sinden sonra sebzelere gececegim ben de.Kızlar aptamilin kaşık mamasını veren oldu mu hiç yada kaşık mama veriyomusunuz ben denemek istiyorum ama gerek var mı onuda bilemedim şimdiye kadar sadece elma havuç patates yoğurt verdim ama çok çok az Bi çay kaşığı kadar 5ay 25 günlüğüz
baska seylerin sevip onu sevmese biraz olsun umutlanabilirdim belki
Galiba oyle hafta sonu kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne dicek bu duruma
Havuc kabak tatli patates pure yaptim yarin vericek annem bakalım o nasil gidicek. Eger sevmesse biraz daha beklemeyi dusunuyorum 1 hafta sonra fln tekrar denerimCikar sevecegi seyler.Kivamini bile sevmiyor olabilir.Simay baskin sekilde parca seviyor.Muzu ezince yemiyor mesela.
Sen nasilsa yemeyecek kivamina gelmede :) gelisine birak.Oyle umudumuzu kesecegimiz zamanlarda degiller ❤
Canim benimkide kaka yapiyor ama görmen lazim.cok zorlaniyor.büyük adam gibi ıkınıyor.gözlerinin etrafi kıpkırmızi oluyor.yaptigi da afedersin kaskati.muzu da verirsem ne olur diye düsünüyorum.
Canim burda okudum doktorun biri dedigi icin aldim bende.kücuk bi paket aldik.
Bugün bende bebek tarhanasini düsündum nerden bulacam diye.bizde tarhana var ama disli iri buğdaydan:)
Bu arada ıspanak verebilirmiyim.haslayip bira ezsem elmayla versem?
Metoş hic sirt ustü yatmadığı icin kucakta gezdigi icin kafasi düzlesmedi:)bizim sırtimiz kanbur oldu:)
Taze mayalanmış yoğurt sever genelde bebişler ama, hazır değil galiba ek gıdaya kuzucuk
Bebe bisküvisi için hipp veya bir marka daha demiş doktor, cici bebe çok tatlı oluyor zaten. İnternetten sipariş verebilir veya kendin güzel tarifler bulup evde yapabilirsin.Canim burda okudum doktorun biri dedigi icin aldim bende.kücuk bi paket aldik.
Bugün bende bebek tarhanasini düsündum nerden bulacam diye.bizde tarhana var ama disli iri buğdaydan:)
Bu arada ıspanak verebilirmiyim.haslayip bira ezsem elmayla versem?
Metoş hic sirt ustü yatmadığı icin kucakta gezdigi icin kafasi düzlesmedi:)bizim sırtimiz kanbur oldu:)
Yoğurdu sevmeyen bebiklerin anneleri yoğurt sevmiyor olabilir mianabelgunes evde mayaliyorum..hiç sevmedi benimki. Yüzünü bi eksitiyo sanki limon yiyor..itiyor diliyle hep...
anabelgunes evde mayaliyorum..hiç sevmedi benimki. Yüzünü bi eksitiyo sanki limon yiyor..itiyor diliyle hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?