ah annelik nelere kadir öğlen yemeğinde yogurt yedım varsa oyle bisey gecsin diye atlastan cok yuzumu burusturmusumdur yerken
Güzel yoğurt bulana kadar değiştir derimah annelik nelere kadir öğlen yemeğinde yogurt yedım varsa oyle bisey gecsin diye atlastan cok yuzumu burusturmusumdur yerken
Yoğurt sadece vitamin değildir amaAslinda cok kati olmamak lazim :)
Vucudun istemiyorda olabilir.
Baska seylerden ya da baska sekilde kullanarak alabilirsiniz sonucta vitaminini.
Canim bugün metehana yoğurt verdim.Aslinda cok kati olmamak lazim :)
Vucudun istemiyorda olabilir.
Baska seylerden ya da baska sekilde kullanarak alabilirsiniz sonucta vitaminini.
İnanirmisin sen anlatırken ben rahatladim.ben evde herseyi atarim:)bugun evde ufak bi ayiklama yaptim.catal kasik bardak tava ayakkabi bebegim hosgeldin zimbirtilari filan koli yaptim koydum disarda copun yanina.at at bitiremedim su evin fazlaligini.:) bu arada sabah yumurta ve peynir veriyim dedim yemedi hic.oglen haslanmis kabak yedi seve seve.günü gününü tutmuyor bebislerin.
zaten az hazirladigim icin onun yemedigini ben yiyorum ne yaparsamİnanirmisin sen anlatırken ben rahatladim.ben evde herseyi atarim:)
Esim dün diyorki herseyi atiyorsun yakinda bebi de atacaksin.ne yapim dedim.sanki ev tasimiyor ben sırtimda tasiyorum:)
Bebosun da belki toktu canim.biraz acken vermek daha iyi gibi.yemiyorlar doğru cope gidiyor
Yoğurt sadece vitamin değildir amayoğurt dünyanın en sağlıklı yiyeceği ilan edilmişti.. akciğeri temizler, vücuttan radyasyonun atılmasını kolaylaştırır, bağırsakları düzenler.. aklıma gelenler sadece..
Sebze puresinide 2 kasik zorla yedirmis annem yine kafasini çevirmiş. Ne onerirsiniz zorliyim mi yoksa biraz ara mi vereyim
Canim bugün metehana yoğurt verdim.
Ben yaptim ama hafif mayhoştu.
Sevdi.agzini acti baya yedi masallah.
Demekki bana cekmemis:)
Ben yogurdu sevmem.olursa da tatli olsun iserim.ama esim yoğurdu cok sever.hele eksi ayrana bayilir.metoş da babasina cekmis.
Sekerli seyleri sevmiyor.bugüne kadar peynir ve yogurdu sevdi.galiba hızla bebe tarhanasini siparis etmeliyim:)
Kız gül gül öldüm.rejim insana neler yaptiriyor.ben yemiyorum.hep döküyorum.ne bilim ben karisim yada ezilmis seyleri pek sevmem:)zaten az hazirladigim icin onun yemedigini ben yiyorum ne yaparsamama tabi zamanla porsiyonlar buyuyunce is degisir :)
Bak bide o var dimi.bebekler yiyecekler konusunda cok degisken.ins herseyi yer.dua ediyorum.yemeyen cocuk zor.Peynirinide tarhanada hayal ettimde :) missss
Demek istedigim sadece cocuk yemeli diye annelere baski olusmamasi lazim.Cunku bu cocugada tamamen geciyor.Kaldi ki bi donem yediklerine bi donem ara verebiliyor minikler.Vucutlarinin bi etkilesimi sonucta.Eksikligi can cekmesi gibi algiliyoruz ne inceliklere gebeyiz❤
Masallah Metehan'a :) Şifa olsun❤
1 bardak suya 5 gr yulaf samanı 5 dakika kaynayacak sonra egzama neresindeyse sürün geçer inşallah hacamat çok işe yaradı bu arada şuan kuzu eti kabak semizotu patates biber dana eti bulgur makarna irmik pişmiş domates yiyebiliyorum .. Bir de balmumu ve zeytinyağını eritip nemlendirici yaptım onu kullanıyorum şuan herşey yolunda çok şükür süt ürünlerinide 2 hafta sonra deneyeceğimNasıl yaptınız kürü diyete razıyım kaşınmasın yeter perişAn oluyor
Cb cay bardagi mi? Oyleyse masallah kuzuya. Istahi iyi. Darisi herkesin basina.Sabah kahvalti yine etmedi, tereyagini cikaricam yarin belki kokuyodur
Oglen sebze corbasi az yogurt 5 kasik yedi
Ceyrek elmanin yarisini 1 dilim muzla yedi
Aksam 1 cb tarhana 1 cb yogurt yedi
Emer uyur diye dusunuyorum
Aman ya yemesin valla hatrim kalir kucukuk bebe tepki olusturuyo bideKaşıga bi tepki olusabilir :) Bence ara verebilirsin hic zorlama.Ya da haslayip parca olarak ver agziyla ezebilecek yumusaklikta.Ya da eline ver direkt.O sekilde bile sevmiyor olabilir.
Kuru naneyle tüketince de kemik erimesine karşı çok iyi bir ilaç ❤ sıradan bir yiyecek olmadığı için yazmıştım canım ben de..Tansiyonada iyi gelir.Tatli isteginide azaltir.Fazla yagin atilmasini saglar.Hastaliklara karsi T hucrelerini aktiflestirir :) Cildede iyidir.Saymakla bitmez.
Kefir belki daha cok uyar agiz tadina.Ya da sade degilde cevizli bademli kullanabilir.Sadece salatalik bile cok guzel oluyor baska hicbisy katmadan.Bide taze nane :) yani bicok sey var.Bende oyle soyledim.Sadece ayran olarak tuketeceklerdir belki.
Ama illa yenmiyorsa hic tuketmeyen,tuketemeyen insanlarda var tabii.
Vucudun tepkileride onemli.
Canim ailen nerde?Kuru naneyle tüketince de kemik erimesine karşı çok iyi bir ilaç ❤ sıradan bir yiyecek olmadığı için yazmıştım canım ben de..
bizim yoğurtla aşkımız bambaşka ❤ köyde doğup büyüdüm, ailem hâlâ köyde (Balkanlar)
Her ailede büyükbaş hayvan vardır, süt ürünleri çokça tüketilir.. evde devamlı bir kova ayran vardır, su yerine içilir resmen
zaten yoğurt Türklerin icadı, ismi dahî dünyaya bizden yayılmış ne mutlu ❤
Kefir bizim de gözdemiz son zamanlarda. Oğlum sevince almaya başladık. Mayalanması uzun sürdüğü için evde yapmıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?