2018 Ekim Anneleri

anabelgunes evde mayaliyorum..hiç sevmedi benimki. Yüzünü bi eksitiyo sanki limon yiyor..itiyor diliyle hep...
Instagramda izmircocukdoktorundiye bir hesap var Çocuğunuzun sebze yemesini istiyorsanız siz sebze yiyin ve emzirin diyordu. Yani bebekler besinlerin tadını anne sütünden alarak o besine alisiyormus. Belki siz bol bol yoğurt yerseniz bebeğinizde sevecektir. denemekte fayda var:)

Face profilimde 7 yıl önce bugün paylaştığım bir durum yazısını gördüm de... Hey gidi günler.. ben de çalışıyordum bir zamanlar dedirtti... Nasıl da uçmuş gitmiş, zalımsın zaman

Benim sütüm yok denecek kadar az. Çoğunluk mama.. mamayi bile zorla yiyen bebek..

Face profilimde 7 yıl önce bugün paylaştığım bir durum yazısını gördüm de... Hey gidi günler.. ben de çalışıyordum bir zamanlar dedirtti... Nasıl da uçmuş gitmiş, zalımsın zaman
Dogduklari dun gibi.. zaman o kadar çabuk geçiyor ki..

Alakası olabılır mı ben hiç meyve yemem yogurtta yemem :)
Uzum pekmezi denemek istermisin icine? Yada sutu degistirip farkli bi yerden alip yapsan?
Günlük pastorize sütten yapmıstım

yoo hamileyken cam sisede alip alip yiyordum da :)))
bebek sevmez çünkü anne de yemiyor benim inanmadigim birsey bu arada.
Annemin yemediği pisirmedigi birçok seyi ben severim mesela..
bu arada izmir e sevgiler :)))

canim merhaba görünce yazmak istedim.vitma dogal gida urunleri var guzel de.istersen bebek tarhanasi bebek biskuvisi malzemelerini alip kendin yapabilirsin tavsiye ederim:)

Merhaba kizlar benim oglumda alerjisi var sanirim ama tam kesfedemedim hangi besine karsi yuzunde egzamasi var. Bi turlu gecmedi kortizonlu krem kullanmama ragmen neden oyle oldugunu anlamiyorum baya kullandim kortizonlu kremi artikta kullanmak istemiyorum var mi boyle basina gelen?

Bir de gece uykulari gunduz 3 kez uyuyorlar gece kizim saat basi kalkiyor bende de esimde de derman kalmadi gece uyanmalarindan dolayi. Tavsiyesi olan var mi?

yoo hamileyken cam sisede alip alip yiyordum da :)))
bebek sevmez çünkü anne de yemiyor benim inanmadigim birsey bu arada.
Annemin yemediği pisirmedigi birçok seyi ben severim mesela..
bu arada izmir e sevgiler :)))
İzmir'i sular seller götürüyor bu günlerde :))
Sevgiler bizden :)) annenin sütüyle geçtiğine inanırım ben, ve emzirirken bolca yediğin şeyin tadına aşina olur minik..
Ek olarak: bizim damak zevkimiz zamanla değişkenlik gösterebilir, bebekken ne yedik bilemeyiz

Ben cok severim.
Sezen'de cok sever ama Simay babaya cekmis diyoruz bu durumda
Esim yogurtlu bisy sever ama sade yogurt yemez.

Gece sık uyanma bizde genelde bir rahatsızlık varsa oluyor. Gazı veya kakası var da yapamıyorsa, canını acıtan bir şey varsa(kıyafet dikişi, çorap v.s), alıştığından sıcak veya soğuk olursa, çişini yapamıyorsa, pişik olduysa, dişleri kaşınıyor veya diş eti, kulağı ağrıyorsa uyanıyor kızım.. başka da vardır ama aklıma gelmiyor şu an..

Simdilik cok sebep sonuc bulamasakta biraz daha buyudukce anne babanin yemeklere karsi yorumu birebir geciyor yalniz :) Istisna yiyecekler mutlaka oluyor ama ben şöyle besleneyim bebegim sek saglikli.Malesef olmuyor.Eve alinan urunler bile zamanla damak tatlarini olusturacak.Ben yiyeyim sen yeme malesef olacak is degildir :)

U Umudumbitmedi_ Vitma'da olabilir.Guvenilir bikac yer daha var.
Ben bulundugum sehirde bi yerden gidip aliyorum.Siteside var.OrganikGurmem.

ah annelik nelere kadir öğlen yemeğinde yogurt yedım varsa oyle bisey gecsin diye atlastan cok yuzumu burusturmusumdur yerken

ben hiç kırmızı et tüketmem esimse tam tersi çok sever. bakalım Arelim kime benzeyecek

canim merhaba görünce yazmak istedim.vitma dogal gida urunleri var guzel de.istersen bebek tarhanasi bebek biskuvisi malzemelerini alip kendin yapabilirsin tavsiye ederim:)
Cok tsk ederim guzel anneler.ben bakayim.neyten siparis edeyim.cok iyi oldu söylemeniz.kalp kalp kalp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…