2018 Ekim Anneleri

İki günde yapsa seviniyorum bu aralar.. en son Salı veya Çarşamba günü yaptı galiba hiç keyfi yok yavrunun, yerinde duramıyor, kıvranıyor habire ağlaya ağlaya uyudu, yarım saatte uyandı.. bir annenin evladı ağlarken aciz kalması ne kötü... Sabah ilk iş doğal zeytinyağı almaya gidiyorum, hiç yok evde

bende bizim oburixs herseyi yer diye dusunuyodum ama hayal olarak kaldi gulduruorim ben daha kaşığı ağzına goturmeden carpiyor eliyle bugün saçına kadar yogurt oldu.
3 gündur yapmiyodu atlas ta dun aksam fitil koyduk katı kati yapti sonra bugün yine yapmadi.

Bizde bugun e bebekle ikea ya gittik oto koltugu işini hallettim hediye ceki de geldi iyi olsu ikeadan daantilop mama sandalyesi aldım ama oturma yeri cok dar geldi bana

Ben saate göre değil kafama göre veriyorum. Sabah kacta beslendiyse tahmini 1-1.5 saat sonra gibi sebze corbasi, oglen beslenmesinden 1 2 saat sonra gibi yoğurt.. Akşam 7 de meyve verdigim oldu. Ara öğünlerde veriyorum yani. Mesela dun tüm gün ailece dışarıdaydık. S çorbası olmadı mesela dün. Evimize gelince yoğurt ve sonra meyve verdim.pek düzenli değil zaten benimki de iştahlı değil.

Bizde bugun e bebekle ikea ya gittik oto koltugu işini hallettim hediye ceki de geldi iyi olsu ikeadan daantilop mama sandalyesi aldım ama oturma yeri cok dar geldi bana
Oto koltuğu ne zaman almak gerek tam ve marka vs araştırmadım henüz, iyi günlerde kullanın.

Z yağ veriyor musunuz ?

Aynen. Sosyal hesaplarım yok.esim de kullanmıyor.Geçenlerde 70 yaş civarındaki eski bi aile dostumuz aradı, "seni özledik, inst. hesabindan seni takip edeyim.".."Benim yok ki öyle bi hesabim" deyince hem şaşırdı , hem de bi an önce ac lütfen dedi..ama açmayı düşünmüyorum. Sadece burda varım.

Uykusuzlarda bu gece... Kızım ağlaya çırpına 22:00 gibi uyudu (4 saattir uyanıktı, o kadar uzun durmaz normalde, en fazla 3 saat durup, hiç olmazsa yarım saat uyur)
22:30 ağlayarak uyandı, emdi uyudu. 23:30 aynı şekilde.. 01:00 uyandı emdi, uyudu.. 03:00 uyandı emdi, kendi yatağıma yatırdım.. 6'ya kadar uyudu, 6'da uyandı, emdi, 10 dakika uyudu ve güne başladı. Kendi kendine konuşuyor yarım saattir, ben de oturuyorum yanında
Ek: abisini de uyandırdı bıdık.. çocuğum bakıyor öyle boş boş.. TV açmak istedi açtırmadım

Ben sadece face kullanıyorum sosyal hesap olarak.. o da dünyadan kopmiyim diye.. instgrm twtr falan hiç açmadım

İnsanlar narsistleşiyor gibi düşünüyorum fazla kullandıkça beni kimler beğenmiş ne yorum yazmış kaç gibi bakmış vs. Gerçeklikten kopmaya başlıyor zamanla. Tabi bu sosyal medyayı kullanmayı abartanlar için geçerli de ben kendimi alamıyorum şuna da bakayım buna da bakayım diye o da gereksiz zaman alıyor. Bir de insanları oradan takip edince ne işime yarayacak gereksiz yere zihnimi meşgul edecek boşver diyip açmıyorum. Face vardı 2011de kapattım en son.

Yakın olsak hemen getirirdim..

pessinus
Anladım, benzetmiştim birçok yönden,

Sevgili anneler bişi danışcam..
Bende başladım ekgıdaya blw yöntemiyle ilerlicem
Şimdilik dokunuyor ama şunu farkettim yumuşak diye dokunmak istemiyor sanırım yiyeceklere
Muzu tutmak istiyor kabuklu portakalıda ama tamamen soyup önüne koyunca dokunuyor yumuşak oldugunu anlayınca geri çekiyor elini sanki
Oyuncakların sert formuna alışması yumuşak yiyeceklere dokunmasını kösteklemiş olabilir mi acaba?
Bazen diyorum ki oyuncaklarını komple kaldırıym tek ilgi alanı yiyecek olsun,
Çinli blw yapan bi annede görmüştüm odada değil oyuncak halı renkli esya hiçbişi yoktu,
Çocuk ister istemez tek ilgileneceği şey yiyeceklerdi
Ozaman demiştim kendi kendime acaba bilinçli mi yapılmış diye..
Bebede Allah inandırsın 7 aylıktı bir yiyordu sanırsın 1,5 yaşında bebek,

Oto koltuğu ne zaman almak gerek tam ve marka vs araştırmadım henüz, iyi günlerde kullanın.
ben dun doktora sordum ters donen mi alayim normal mi diye 1 ay sonra öne bakan kullanabilirsin dedi 8.6 kilo atlas 9 kilo olmus olur dedi besafe aldik biz one dondugunde en cok yatan model o vardi birde adac testleri iyi. Teşekkür ederim
Blw icin 7 ay dedi doktorumuz kasigi görünce kafasini cevirip agzini kitliyo bizimki blw mi denesem yer mi öyle dedim daha erken dedi cigneme refleksleri o kadar gelişmedi daha bir de ne kadar buyuk bir parça atacağını bilemezsin bogazinda kalir dedi

Bizim dr 8 aya kadar kevgirden geçirip ver her şeyi dedi. Ben öyle yapıyorum.

Bikaç defa nohut büyüklüğünde muz koydum ağzına geri çıkardı öğürüyo ama bogulma olmadı öğürme refleksleri dilllerinin orta kısmındaymış çıkarıyorlarmış yutamadıklarını yada büyük parçaları boğazına gitmeden

Merhaba ben de blw ile basladim. Brokoli ile. Ilk gun eline aldi huylandi. Bir iki kez daha denedi sonra aldi aldi atti yere bi kere agzina goturdu gozler kapandi dil disari cikti. Yani dediginiz gibi yumusak diye dokunurken bile huylaniyodu. Ikinci gun daha iyiydi. Ucuncu gun ise mucize gibi eline aldi aldi cicek kisimlari kopararak yedi. Hatta cok korktum buyuk kopariyordu cunku. Birkac defa parmagimi agzina sokup buyuk parcalari cikardim. Hatta sonlara doğru ciddi şekilde öğürdü galiba boğazına kaçtı panik olsam da ona belli etmemeye çalıştım ama korktum gercekten. Brokoliden sonra dun ilk kez kabak verdim. Kabagin disi sert kalmisti galiba hic yiyemedi ben de parmagimla ezip ezip agzina verdim. Biraz da korktum galiba bugun tekrar denicem bakalim.
Bu arada oğlumun iki tane dişi var yemesinde Dişi de etkilidir eminim. 5. Ayda yogurt vermeye basladim buarada onu hep kasikla verdim. Akiskan seylerde kasiktan devam etcem ben hatta katialrda zorlandigi yerlerde elimle ezip agzina verecegim. Yari blw gibi bisey benimki galiba:)

tinimini_hnm Bu arada yazmayı unuttum Tüm oyuncakları kaldırmak Ne kadar doğru olur bilemedim dişlerini kaşıması için sert şeylere de ihtiyacı var çünkü. Zaman tanirsaniz oyuncak ve yemek farkına eminim anlayacaktır blw zor bir süreç sabırlı olmak gerekiyor galiba. Brokoliyle cok guzel basladik kabak da tekrardan basa donduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…