İki günde yapsa seviniyorum bu aralar.. en son Salı veya Çarşamba günü yaptı galibaAh o kakalar yok mu o kakalar ne zaman memlekete gelsek yapamıyor çocukcağız iki gün bizimki de fenalardaydı uykularından uyandı çıkramadı dün iki kez dolu dolu yapıp ancak rahatladı. Kesinlikle iştahı etkiliyor bizlerde bile öyle oluyor bebişler ne yapsın yazık. Rahatlamasına sevindim kuzucuğun
bende bizim oburixs herseyi yer diye dusunuyodum ama hayal olarak kaldi gulduruorim ben daha kaşığı ağzına goturmeden carpiyor eliyle bugün saçına kadar yogurt oldu.Ben zaten butun gun emzirme devam. Gece 9 bucukta yattik. 4 kere kalktik. Sabah oldu saniyorum. Saate bir baktim 1 bucuk. Sonra da 4te tamamen uyandi.
Iki kasik yerse yiyor zaten. Ogleden sonra patates vereyim keyfi yerinde dedim. Pat pat vurup dusurdu. Kasiga saldirdi kasiktan dusurdu. Parmagimla agzina soktum. Dilini cikarip guluyor. En sonunda avucuna parmaklarina buladim. Baska zaman elini agzindan cikarmaz. Sandalyenin tablasina surdu siyirdi atti. Suyu da biberonla icmiyor. Kasikla veriyoruz. Bence bogazindan bir damla anca iniyordur.
Niliko obur her seyi yer dedik yemedi. Oynuyor.
3 gündur yapmiyodu atlas ta dun aksam fitil koyduk katı kati yapti sonra bugün yine yapmadi.2 gundur kaka yapmamisti (normalde gunde 2-3 kaka yapar) 3. gune girdik.bugun ogleden sonra bir kaka yapti ki cok fena.oglen uykusundaydi.uyandigini farkettim odaya girdim.oda kaka kokuyor.bi actim altini tamamen kati sari kahve gibi bir kaka.sonra ikindi biraz daha.bu sefer de yesil yilan gibi tamamen kati bi kaka cikti.biraz daha ikindi sari sivi anne sutu kakasi cikti.rahatladi cocuk.sonra acaba ne kadar yer diye denemek icin kolayda yogurt vardi.bir cay bardagi onu yedi.aksam da bir kase patates havuc puresi yedi.kaka yapamamak da istah kesiyor demek ki.ay cok igrenc anlattim ama kusura bakmayin :)
Ben saate göre değil kafama göre veriyorum. Sabah kacta beslendiyse tahmini 1-1.5 saat sonra gibi sebze corbasi, oglen beslenmesinden 1 2 saat sonra gibi yoğurt.. Akşam 7 de meyve verdigim oldu. Ara öğünlerde veriyorum yani. Mesela dun tüm gün ailece dışarıdaydık. S çorbası olmadı mesela dün. Evimize gelince yoğurt ve sonra meyve verdim.pek düzenli değil zaten benimki de iştahlı değil.Kızlar ben ek gıda ara öğünü oturtamadim bir türlü, alerjik olduğu için kahvalti yok zaten, İkinci mamasını saat 11.30 gibi aldı, saat bir buçukta sebze püresi verdim, üçte mama içti tekrar uyudu, hala uyuyor şuan kalkınca meyve için geç bir vakit mi olacak, normalde üç saatte bir içiyor mamasını altıda mama vermem lazım, meyve vermiyim mi artık saat zaten beş buçuk
Oto koltuğu ne zaman almak gerek tam ve marka vs araştırmadım henüz, iyi günlerde kullanın.Bizde bugun e bebekle ikea ya gittik oto koltugu işini hallettim hediye ceki de geldi iyi olsu ikeadan daantilop mama sandalyesi aldım ama oturma yeri cok dar geldi bana
Z yağ veriyor musunuz ?2 gundur kaka yapmamisti (normalde gunde 2-3 kaka yapar) 3. gune girdik.bugun ogleden sonra bir kaka yapti ki cok fena.oglen uykusundaydi.uyandigini farkettim odaya girdim.oda kaka kokuyor.bi actim altini tamamen kati sari kahve gibi bir kaka.sonra ikindi biraz daha.bu sefer de yesil yilan gibi tamamen kati bi kaka cikti.biraz daha ikindi sari sivi anne sutu kakasi cikti.rahatladi cocuk.sonra acaba ne kadar yer diye denemek icin kolayda yogurt vardi.bir cay bardagi onu yedi.aksam da bir kase patates havuc puresi yedi.kaka yapamamak da istah kesiyor demek ki.ay cok igrenc anlattim ama kusura bakmayin :)
Aynen. Sosyal hesaplarım yok.esim de kullanmıyor.Geçenlerde 70 yaş civarındaki eski bi aile dostumuz aradı, "seni özledik, inst. hesabindan seni takip edeyim.".."Benim yok ki öyle bi hesabim" deyince hem şaşırdı , hem de bi an önce ac lütfen dedi..ama açmayı düşünmüyorum. Sadece burda varım.ay yok canım ya nerde sosyal medyanın hiçbir türünü kullanmıyorum ben tek sosyalliğim sizsiniz. Özelden yaz bari canım kim olduğunu bakayım ben de annemin instagramından:) düşün annemin bile her türlü sosyal medya hesabı var:)
Ben sadece face kullanıyorum sosyal hesap olarak.. o da dünyadan kopmiyim diye.. instgrm twtr falan hiç açmadımAynen. Sosyal hesaplarım yok.esim de kullanmıyor.Geçenlerde 70 yaş civarındaki eski bi aile dostumuz aradı, "seni özledik, inst. hesabindan seni takip edeyim.".."Benim yok ki öyle bi hesabim" deyince hem şaşırdı , hem de bi an önce ac lütfen dedi..ama açmayı düşünmüyorum. Sadece burda varım.
İnsanlar narsistleşiyor gibi düşünüyorum fazla kullandıkça beni kimler beğenmiş ne yorum yazmış kaç gibi bakmış vs. Gerçeklikten kopmaya başlıyor zamanla. Tabi bu sosyal medyayı kullanmayı abartanlar için geçerli de ben kendimi alamıyorum şuna da bakayım buna da bakayım diye o da gereksiz zaman alıyor. Bir de insanları oradan takip edince ne işime yarayacak gereksiz yere zihnimi meşgul edecek boşver diyip açmıyorum. Face vardı 2011de kapattım en son.Aynen. Sosyal hesaplarım yok.esim de kullanmıyor.Geçenlerde 70 yaş civarındaki eski bi aile dostumuz aradı, "seni özledik, inst. hesabindan seni takip edeyim.".."Benim yok ki öyle bi hesabim" deyince hem şaşırdı , hem de bi an önce ac lütfen dedi..ama açmayı düşünmüyorum. Sadece burda varım.
evet corba ve purelerine koyuyorum.2 gun dolunca bi cay kasigi da ona icirdim.ama 3. gun yapti dolu dolu.Z yağ veriyor musunuz ?
Yakın olsak hemen getirirdim..İki günde yapsa seviniyorum bu aralar.. en son Salı veya Çarşamba günü yaptı galibahiç keyfi yok yavrunun, yerinde duramıyor, kıvranıyor habire ağlaya ağlaya uyudu, yarım saatte uyandı.. bir annenin evladı ağlarken aciz kalması ne kötü... Sabah ilk iş doğal zeytinyağı almaya gidiyorum, hiç yok evde
ben dun doktora sordum ters donen mi alayim normal mi diye 1 ay sonra öne bakan kullanabilirsin dedi 8.6 kilo atlas 9 kilo olmus olur dedi besafe aldik biz one dondugunde en cok yatan model o vardi birde adac testleri iyi. Teşekkür ederimOto koltuğu ne zaman almak gerek tam ve marka vs araştırmadım henüz, iyi günlerde kullanın.
Blw icin 7 ay dedi doktorumuz kasigi görünce kafasini cevirip agzini kitliyo bizimki blw mi denesem yer mi öyle dedim daha erken dedi cigneme refleksleri o kadar gelişmedi daha bir de ne kadar buyuk bir parça atacağını bilemezsin bogazinda kalir dedipessinus
Anladım, benzetmiştim birçok yönden,
Sevgili anneler bişi danışcam..
Bende başladım ekgıdaya blw yöntemiyle ilerlicem
Şimdilik dokunuyor ama şunu farkettim yumuşak diye dokunmak istemiyor sanırım yiyeceklere
Muzu tutmak istiyor kabuklu portakalıda ama tamamen soyup önüne koyunca dokunuyor yumuşak oldugunu anlayınca geri çekiyor elini sanki
Oyuncakların sert formuna alışması yumuşak yiyeceklere dokunmasını kösteklemiş olabilir mi acaba?
Bazen diyorum ki oyuncaklarını komple kaldırıym tek ilgi alanı yiyecek olsun,
Çinli blw yapan bi annede görmüştüm odada değil oyuncak halı renkli esya hiçbişi yoktu,
Çocuk ister istemez tek ilgileneceği şey yiyeceklerdi
Ozaman demiştim kendi kendime acaba bilinçli mi yapılmış diye..
Bebede Allah inandırsın 7 aylıktı bir yiyordu sanırsın 1,5 yaşında bebek,
Bizim dr 8 aya kadar kevgirden geçirip ver her şeyi dedi. Ben öyle yapıyorum.ben dun doktora sordum ters donen mi alayim normal mi diye 1 ay sonra öne bakan kullanabilirsin dedi 8.6 kilo atlas 9 kilo olmus olur dedi besafe aldik biz one dondugunde en cok yatan model o vardi birde adac testleri iyi. Teşekkür ederim
Blw icin 7 ay dedi doktorumuz kasigi görünce kafasini cevirip agzini kitliyo bizimki blw mi denesem yer mi öyle dedim daha erken dedi cigneme refleksleri o kadar gelişmedi daha bir de ne kadar buyuk bir parça atacağını bilemezsin bogazinda kalir dedi
Bikaç defa nohut büyüklüğünde muz koydum ağzına geri çıkardı öğürüyo ama bogulma olmadı öğürme refleksleri dilllerinin orta kısmındaymış çıkarıyorlarmış yutamadıklarını yada büyük parçaları boğazına gitmedenben dun doktora sordum ters donen mi alayim normal mi diye 1 ay sonra öne bakan kullanabilirsin dedi 8.6 kilo atlas 9 kilo olmus olur dedi besafe aldik biz one dondugunde en cok yatan model o vardi birde adac testleri iyi. Teşekkür ederim
Blw icin 7 ay dedi doktorumuz kasigi görünce kafasini cevirip agzini kitliyo bizimki blw mi denesem yer mi öyle dedim daha erken dedi cigneme refleksleri o kadar gelişmedi daha bir de ne kadar buyuk bir parça atacağını bilemezsin bogazinda kalir dedi
Merhaba ben de blw ile basladim. Brokoli ile. Ilk gun eline aldi huylandi. Bir iki kez daha denedi sonra aldi aldi atti yere bi kere agzina goturdu gozler kapandi dil disari cikti. Yani dediginiz gibi yumusak diye dokunurken bile huylaniyodu. Ikinci gun daha iyiydi. Ucuncu gun ise mucize gibi eline aldi aldi cicek kisimlari kopararak yedi. Hatta cok korktum buyuk kopariyordu cunku. Birkac defa parmagimi agzina sokup buyuk parcalari cikardim. Hatta sonlara doğru ciddi şekilde öğürdü galiba boğazına kaçtı panik olsam da ona belli etmemeye çalıştım ama korktum gercekten. Brokoliden sonra dun ilk kez kabak verdim. Kabagin disi sert kalmisti galiba hic yiyemedi ben de parmagimla ezip ezip agzina verdim. Biraz da korktum galiba bugun tekrar denicem bakalim.Bikaç defa nohut büyüklüğünde muz koydum ağzına geri çıkardı öğürüyo ama bogulma olmadı öğürme refleksleri dilllerinin orta kısmındaymış çıkarıyorlarmış yutamadıklarını yada büyük parçaları boğazına gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?