2018 Ekim Anneleri

D dooris123 vucut alismis 21-22 ye 24-25 cok geliyor iste.ama nemle ilgili bi sorunumuz da olabilir belki yatak odasinda.cunku sadece o odada nefes almakta gucluk cekiyorum surekli bogazim kuruyo su iciyorum.diger odalarda yattigimda boyle bisey yasamiyorum.nemine bakicak bi cihaz mi alsam acaba.

Yogurt verince mi oldu sadece? Digerlerinde de mi?
Yani ne verdiyseniz onlardan dusunup baska bisy vermeden 3 gun deneyebilirsiniz.
En azindan bu kadar bastan denemek kolaylik olur.

Basiniz sagolsun.

E elaelif123 Disler icin en guzel kolaylik serin seyler vermek.Sulu dislikleri buzdolabinfa biraz bekletip ya da biber,havuc vermek eline serin serin.
Zeytinyagi ile karanfil yagini seyreltip damaklara surebilirsiniz iyice huzursuzluk varsa❤
Karanfili ezip toz haline getirerekte yapabilirsiniz sürmek icin sadece.

Evet canım havuç alerjenmiş en sona bırak dedi doktoru tekrar denemiyorum şimdi zaten benim kız ne versem almıyor sadece emiyor şu an bi de suyu çok keyifle içiyor bana çekmiş :)))

Birsüreliğine canım şöyle 1 ay gibi falan, sürekli olarak tabiki kaldırmam kaldıramam oyuncaklarını
Çok korkuyorum oğlum gibi yemek seçecek yada yiyeceklere ilgisiz olacak diye
Benim yorumum Çinli bebekle ilgiliydi canım, sen ölçüyü kaçırmazsın eminim ❤ yine de sıkma o kadar kendini, bebek de tedirgin olur..

Oğlumda ben çok hatalı ilerlediğim için çocuk yemek yemiyor ama her türlü mevsim meyvesi ve süt ürünü tüketiyor.. meyvelerin tadını pürelerden aldı, süt ürünleri de uzun emzirme süreciyle ilgili..
Şu an kızım bir şeyler tattıkça oğluma da hafif ısrarla yemek (seveceği şeyler genelde) yedirmeye başladık. Hiç olmazsa bizimle sofraya gelip, izin verilene kadar kalkmıyor. Böyle böyle aşarız inşallah..
Bir de kızım büyüdükçe farklı yemekler pişirip ikisine de yedirebilirsem acayip mutlu olurum

Günaydın kızlar .. Günde 5 dakika çizgi film izletiyorlarmış görsel zeka için doğru mudur ? Mesela müzikli kırmızı balık ? ben hiç tv açmıyorum evde sürekli oyun oynuyoruz ekran gerekli mi bilmiyorum gerçekten

Evet canım havuç alerjenmiş en sona bırak dedi doktoru tekrar denemiyorum şimdi zaten benim kız ne versem almıyor sadece emiyor şu an bi de suyu çok keyifle içiyor bana çekmiş :)))
Su içmesi büyük nimet aslında ❤ zamanla alerjiyi de aşıp çeşitli yemekler yer inşallah kuzucuk ❤

İzlemesi gerekiyorsa kreşte gerektiği kadar izletir öğretmenler, sen en iyisini yapıyorsun bence. Ben oğluma izlettim, çocuk bağımlı gibi, izlemese de sesini dinliyor. Şimdi sürekli açık olunca kızım da izliyor arada ama daha çok abisini gözlemliyor hangisi daha zararlı emin olamıyorum abisi gibi hoplayıp zıplamak istiyor, kollarımda derman kalmıyor

Kreş zamanı değilde şuan 6 aylık bebekler için yani telden açıp izletiyorlarmış bazısı 5 dakikayı bölüp birer dakika olarak izletiyormuş falan bende size sorayım bide dedim :)) hiç ekran göstermediğim halde birinin elinde tel görsün uçuyor resmen sonrada ay nasıl alıştırmışsınız diyorlar :))) halbuki hiç görmedi ve alamadığı için öyle :)

Ona göstermesen de bir şekilde senin ya da eşinin elinde görüyor, merak ediyor. Nedir bu, herkes ona odaklanmış bakıyor, çok güzel bir şey olmalı diye mümkünse TV'den izlesin ama telefondan uzak dursun. Ben de kızıma dokundurmuyorum hiç ama elimde görünce hemen eğilip bakmak, dokunmak istiyor. Kendi bağımlılığımız onlara sirayet ediyor

Neyse ben yine izletmeyim kartlarına bakıyor görsel zeka için yeter sanırım yaşına gelsin en azından

Bizim doktorumuz 2 yasina kadar hic tv tablet telefon yok dedi. Gorsel zekayi destekleyecek bir cok sey var zaten. Bol konusma, temas, oyun, oyuncaklar.

Nem dusuktur ozaman zaten ankaranin havasi kuru bir de uzerine kisin kaloriferlerden dolayi iyice kuruyor ben yatak odasina radyatorlere asilan bi aparat aldim bir milyoncular da falan satiliyor. Icine su dolduruyorum oda nemleniyor. Arada da havlu islatip peteklerin uzerine atiyorum. Ama siz kaloriferi hic yakmiyorsaniz nasil nemlendirilir bilemedim.

Kızlaar hazır 64 kiloya kadar düşmüşken, 68 kiloya çıkmış bulunuyorum o kadar yemeyeydim iyiydi

evet kisin en soguk gunlerinde bile yatak odasinin petegini kapali tutuyorduk diger odalar yaniyordu.belki nemlendiren cihazlardan alirim duruma gore :)

Bilgiler için teşekkür ederim.. aktardan alayim karanfil yagi..

Aynen yemek konusunda abisinin kardeşine örnek olacagı yok ama, inş kız abiye örnek olur daha doğrusu imrendirir diyim

Kızlaar hazır 64 kiloya kadar düşmüşken, 68 kiloya çıkmış bulunuyorum o kadar yemeyeydim iyiydi

Bizde herakşam çay içeriz eşimle kupa bardağa 4 şeker ikimizde, yanınada varsa pasta yoksa bisküvi çikolata mısır cekirdek...
Her akşam yedikten sonra yemeyelim artık diyoruz, ertesi gün yine yemiş buluyoruz kendimizi
Ki sadece cay vve yanına yediğimiz ıvırzıvır şeyleri yemeyi bıraksak rahat 3 kilo gidiyo,
Hamilelikte bulantıdan dolayı ben yiyemiyodum hiçbişi, eşimde ben yemiyom diye yemek istemiyodu tek başına, ordan biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…