2018 Ekim Anneleri

Bizim evde hiç olmaz bisküvi,cips, gofret vs. Çayı da şekersiz iceriz..araştırmaliklar, cig satilan kuruyemişler, cig fındık badem gibi..bir de meyve..markette bisküvi bölümüne hiç girmeyiz bile ama sevmediğimizden..

Negüzel
Evlenmeden önce ne eşimin ne benim böyle bi alışkanlığımız yoktu bu ıvırzıvır atıştırmalıklara nasıl dadandık bilmiyom valla

Nilsibel ek gıdaya gecebildin mi ogunleri nasıl yapıyosun ek gıda uzerıne sut verıyomusunuz yoksa ayrı ogun olarak mı verıyosun?Mama alsam mı almasam mı kararsız kaldım

Akşam yemeğini 7:00-7:15 gibi yiyoruz, sonra hiç bir şey yemeden gayet de dayanıyorum sabaha kadar.. amaa.. eşime kahve, yanına ıvır zıvır, oğluma süt, kendime meyve suyu da giriyor devreye.. eşime diye koyduğum şeylerin yarısı benim mideye iniyor ne edeceuk şu hastalıkları atlatalım, kendime bir çeki düzen vericem inşallah

Bugün sağlık ocağına gittik oğlumla (dünden beri ateşli yavrum). Çok kötü boğazı, 3-4 gün ateş yapabilir dedi aile hekimi. Antibiyotik + 2 farklı ateş düşürücü (sabaha kadar uyumadık, inledi durdu kuzum). Bana da boğazım için hafif bir antibiyotik ve ağrı kesici..
Biz sağlık ocağına gidince kızımı babaanneye bıraktım, muhtemelen ağlaya ağlaya uyuttu.. pamuk gibi bir bebek bıraktım, geri geldiğimden beri çocuk arı gibi.. sürekli ağlıyor, uyumak istemiyor.. emmeye direniyor.. gücüm olsa onu da götürürdüm ama elim kolum tutmuyor resmen

Yogurt verince mi oldu sadece? Digerlerinde de mi?
Yani ne verdiyseniz onlardan dusunup baska bisy vermeden 3 gun deneyebilirsiniz.
En azindan bu kadar bastan denemek kolaylik olur.

En fazla yogurt yedi, diğerlerinde midesi bulandı zorlamadım yemedi sayılır yani.. 2 dra gittik bugün, biri alerji deyip advantan isimli krem verdi , bi süre hiçbir şey vermeyip izleyin dedi.. 3 gün kuralını hatırlattı tabi.. diğer dr da bebek egzaması ,terletmeyin deyip farklı ilaçlar verdi.. bildigim kadarıyla advantan da kortizon var.. karıştım iyice]

Kızlaar hazır 64 kiloya kadar düşmüşken, 68 kiloya çıkmış bulunuyorum o kadar yemeyeydim iyiydi
Ben biara yediklerime dikkat ettim 2kilo verdim bir haftada sutum azaldi ama yada bana oyle geldi bilmiyorum.. oyuzden suan kilo verme isini askiya aldim. Oglum yasini gordukten sonra veririm dedim. Hamilelikten once zayif oldugum icin suan 7kilo fazlam cok goze batmiyor aslinda ama hicbir pantalonum bana olmuyor siyah tayt giymekten biktim:) bu kiloyu kabullenip yeni kiyafet de almiyorum.. kendi kendime neyse yaz geliyor bol bol elbise giyerim diyorum:)

Keske ben de sevmesem. Saka bi yana biz de eve almiyoruz. Alsak yiyorum ama almayinca aklima gelmiyor.

Oyyy çok geçmiş olsun
İşte bu yavrucaklar hep anne istiyo, süt kuzuları daha... yavrum... benimkide durmaz kimsede çığlık çığlığa başkasının kucagındaysa beni arar odada gözleri...

Son düzenleme:
Nilsibel ek gıdaya gecebildin mi ogunleri nasıl yapıyosun ek gıda uzerıne sut verıyomusunuz yoksa ayrı ogun olarak mı verıyosun?Mama alsam mı almasam mı kararsız kaldım
Sut sagmadigim icin mama aliyoruz. Bugun iki saat dersim vardi mesela. 12-2 arasi. Sabah emzirdim. 9 gibi. Uyudu.10 bucuk gibi uyandi. 11 bucukta cok acikmisti. 1 cay tabagi patates havuc kabak soganli corba ama iyice pure halinde yedi. Ben gidince 60 ml mama icmis. Gelince de 15 dakika emzirdim ama pek ac degildi. Ogleden sonra uykulu oldugu icin yemiyor. Sabah veriyoruz. Diger gunler ben yokken yani. Bazen dersim bosken gelirsem. Ama duzenimiz yok henuz.
VosVos35 alistirma bardagi aldik. Suyu ondan iciyor. Kulplarindan tutmayi da cok sevdi.

İlk doğumumda aynısı oldu oğlum yaşına girince kendiliğinden yavaş yavaş gitti kilolar, işe başlayıncada gerikalanı gitmişti
Benimde hiçbir pantolonum olmuyo ama yenide almıyorum almamda kilo veriliyor sonradan biliyorum çünkü
Elbise etek olarak takılıyorum bende daha çok,

Cok gecmis olsun.

Yarasın tosunuma karpuz kabukları hesabı kiloların %90'ı karnıma yağ olarak konuşlanmış durumda.. cidden yaramış
Ben doğum kilomun (14 kg almıştım) hepsini verdim. Sadece göbek bölgem eskisi gibi değil. Spora gidecek de halim yok.. oğlumun hediyesi diyeyim :)))

Çok geçmiş olsun..artık elimiz kolumuz tutmuyor ki...benimki daha 7 kg bilr değil ama artık el kol agrım fena. Az önce netten el ateli sipariş ettim baş parmak destekli olandan..

Çok geçmiş olsun..artık elimiz kolumuz tutmuyor ki...benimki daha 7 kg bilr değil ama artık el kol agrım fena. Az önce netten el ateli sipariş ettim baş parmak destekli olandan..
Dışarda zaten kanguru kullanıyorum ama, evde dediğiniz gibi kollarım yorulunca kanguru takıyorum...
Ben zaten tinimini bi hanımım 7 kiloyu günboyu taşıyamıyorum valla

kizlar dun market donusu fena firtina saganak yagis ve doluya yakalandik. bogazim aciyor arada hapsiriyorum burnum da akmaya basladi :/ ilac kullanmayi sevmiyorum.dogal karisim onerisi olan var mi ?

Eşim tayt giymeme razı gelmiyor, eşofmanla geziyorum paso yazın ne giyerim bilmiyorum, mecbur yeni elbise alınacak.. inşallah veririm birazını yaza kadar

Oyyy çok geçmiş olsun
İşte bu yavrucaklar hep anne istiyo, süt kuzuları daha... yavrum... benimkide durmaz kimsede çığlık çığlığa başkasının kucagındaysa beni arar odada gözleri...
Teşekkür ederim canım ❤ anneler hiç hasta olmasa, kimseye emanet etmese süt kuzularını keşke... Tabi kendi annem veya halam yakınlarda olsa büyük nimet olurdu... Nasıl öğütlersem öyle bakarlardı.. kv kendi kafasına göre takılır, beni sallamaz hiç. Çocuğum da alışmadığı şekilde davranılınca huzursuz oluyor tabi haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…