2018 Ekim Anneleri

Oğlum çok rahat etmişti alıştırma bardağıyla, kızıma da alayım yaza şimdilik biberonla idare ediyor. Niliko özgür kız, kendi tavrı tarzı var ❤ kendi başına içmek hoşuna gittiyse yemekleri de öyle tercih edebilir

Ben doğum kilomun (14 kg almıştım) hepsini verdim. Sadece göbek bölgem eskisi gibi değil. Spora gidecek de halim yok.. oğlumun hediyesi diyeyim :)))
64 kiloyla başladım, muhtemelen 75le girdim doğuma.. 69 hastane çıkış kilom. 2 ayda 64'e indim, göbek hep vardı ama üstüne 4 kilo daha alınca dışarıdan hamile görüntüsü verdim iyice.. adet yerini bulunca değişir inşallah..

bende kv yok vefat etti biz nisanliyken.allah rahmet eylesin tabi.ama sınırını bilen insan pek olmuyor malesef.ben de gorumceye ozlu sozler araciligiyla isime karismamasi kendi hayatina bakmasi gerektigini yazdim watsaptan.15 yas buyuk benden.herkes şok tabi.bakalim bundan sonrasi iyi olsun herkes icin :)

Dışarda zaten kanguru kullanıyorum ama, evde dediğiniz gibi kollarım yorulunca kanguru takıyorum...
Ben zaten tinimini bi hanımım 7 kiloyu günboyu taşıyamıyorum valla
Orda da şöyle bi durum var. Dışarda ben de Hep kanguru kullanıyorum.. Evde yorulunca (benimki hep kucakta ya) Kanguruyu evde de kullanınca iyice kucak isteyen oluyorlar

Kizlar 6. Ay asilarindan sonra banyo yasagi var mi? Yarin asiya gircez de ona gire bugun banyo yapalim

Eşim tayt giymeme razı gelmiyor, eşofmanla geziyorum paso yazın ne giyerim bilmiyorum, mecbur yeni elbise alınacak.. inşallah veririm birazını yaza kadar
Aslinda yazin vermek daha kolay olur. Ben hep yazin istemeden zayifliyordum umarim bu sefer de boyle olur:?

Geçmiş olsun canım ❤ çok ilerlemeden ıhlamur, bal, limon içebilirsin. Halamın sevdiği bir tarif de, bir dilim zencefil rendeleyip balla karıştırıp yemek. Şifa olsun ❤
kizlar dun market donusu fena firtina saganak yagis ve doluya yakalandik. bogazim aciyor arada hapsiriyorum burnum da akmaya basladi :/ ilac kullanmayi sevmiyorum.dogal karisim onerisi olan var mi ?

Herkes kendi bildiğini empoze etmeye çalışıyor.. bırakın yahu, biz kendi yağımızda kavrulalım.. soran olursa fikir verirsiniz dimi

Sorma. Akrep olmasin basina buyruk olur dediler. Misal amcasi ve annesini gosterdiler. Sonuc terazi ve basina buyruk...

En ucuzunu al dedim esime. Zaten aldigimiz hic bir seyi kullanmiyor. Wee baby almis. 25 mi 29 lira mi ne dedi. Dokulmuyor. Sevdi.
Ya ben bu minnoşu yerim.
Annesi o kadar yaramaz diyorsun ya bu şirinliği telafi ediyordur artik:)
Hep diyorum ki bebek zor ama Allah öyle tatli yaratiyor ki insan bakmaya yada tüm yorgunluklara katlaniyor.hele de bi gülünce herseyi,bütün sıkıntıları unutuyor.
Maşallah niloşa...Allah hepimizin yavrularını güldürsün.

Kızlar ek gida verince agiz kenarlarında minik minik sivilce gibi kızarıklıklar oluyor mu bazen, yoksa bizde alerji olduğu için ben mi çok takıyorum

merhabalar.. biz bugün hem 6aylik aşılarımızı olduk hemde dr kontrolünü. ek gıdaya tam anlamıyla başlıyoruz ama daha çok blw ve tadımlık. doktorun tavsiyesi üzerine brokolileri haşladım önüne güzelce dizdim azıcık da püre yaptim, o önündekileri mincikladi ağzına götürmeye çalıştı bende arada kaşıkla pureden verdim bir çay kaşığı kadar.3 gün böyleyiz. 4sebze 4meyve sonra yoğurt sonra yumurta dedi ama ben yoğurtta başlamıştım gelecek ay ki kilo durumuna bakacakmışız..​

Görsel zeka hayatin akışı kadar iyi olamaz diye biliyorum ben.Ekran pek iliskili olmuyor.
Sizin hareketlerinizi zaten ornek aliyor,disari ciktikca uzak yakin mesafeler renk degisiklikleri vs uygun gelisimlerine.
Hic durmuyor diyecegiz yakinda ama bizi bunca zaman izleyip ayaklanip durmadan tekrarlayacaklar :)
Ekranin suresi olmaz bence bu zamanda.Olmamali hic.Zaten alisirsa o 5 dakika 2 gunde uzar gibi geliyor bana.
Hic gerek yok o kadar merakli ogrenmeye aciklar ki hersey hayatin icinden olunca daha guzel geliyor bana.

Cok ilerlemediyse sadece beslenmeyi kesip bekleyebilirsin diye dusundum.Ama cilt durumuda onemli tabii.
Allah yardimciniz olsun.

Alıştırma bardağı marka önerisi olan?

Suavinex aldim gecen gun.Seviyorum urunlerini.Bardaktan iciyordu ama yazin yanimizda olmasi iyi olacak diye dusundum.İcti ve cok sevindim :)
Damlama,akma vb yok.Artik geneli boyle zaten galiba.

VosVos35 Gecmis olsun
Kucugede ayri uzuldum ama bunlarda hayatin icinden demeden olmuyor galiba.Allah uzun ayriliklar vermesin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…