Oğlum çok rahat etmişti alıştırma bardağıyla, kızıma da alayım yazaSut sagmadigim icin mama aliyoruz. Bugun iki saat dersim vardi mesela. 12-2 arasi. Sabah emzirdim. 9 gibi. Uyudu.10 bucuk gibi uyandi. 11 bucukta cok acikmisti. 1 cay tabagi patates havuc kabak soganli corba ama iyice pure halinde yedi. Ben gidince 60 ml mama icmis. Gelince de 15 dakika emzirdim ama pek ac degildi. Ogleden sonra uykulu oldugu icin yemiyor. Sabah veriyoruz. Diger gunler ben yokken yani. Bazen dersim bosken gelirsem. Ama duzenimiz yok henuz.
VosVos35 alistirma bardagi aldik. Suyu ondan iciyor. Kulplarindan tutmayi da cok sevdi.
64 kiloyla başladım, muhtemelen 75le girdim doğuma.. 69 hastane çıkış kilom. 2 ayda 64'e indim, göbek hep vardı ama üstüne 4 kilo daha alınca dışarıdan hamile görüntüsü verdim iyice.. adet yerini bulunca değişir inşallah..Ben doğum kilomun (14 kg almıştım) hepsini verdim. Sadece göbek bölgem eskisi gibi değil. Spora gidecek de halim yok.. oğlumun hediyesi diyeyim :)))
bende kv yok vefat etti biz nisanliyken.allah rahmet eylesin tabi.ama sınırını bilen insan pek olmuyor malesef.ben de gorumceye ozlu sozler araciligiyla isime karismamasi kendi hayatina bakmasi gerektigini yazdim watsaptan.15 yas buyuk benden.herkes şok tabi.bakalim bundan sonrasi iyi olsun herkes icin :)Teşekkür ederim canım ❤ anneler hiç hasta olmasa, kimseye emanet etmese süt kuzularını keşke... Tabi kendi annem veya halam yakınlarda olsa büyük nimet olurdu... Nasıl öğütlersem öyle bakarlardı.. kv kendi kafasına göre takılır, beni sallamaz hiç. Çocuğum da alışmadığı şekilde davranılınca huzursuz oluyor tabi haliyle
Orda da şöyle bi durum var. Dışarda ben de Hep kanguru kullanıyorum.. Evde yorulunca (benimki hep kucakta ya) Kanguruyu evde de kullanınca iyice kucak isteyen oluyorlarDışarda zaten kanguru kullanıyorum ama, evde dediğiniz gibi kollarım yorulunca kanguru takıyorum...
Ben zaten tinimini bi hanımım 7 kiloyu günboyu taşıyamıyorum valla
Berbat tadina ragmen zencefil olabilir mi?kizlar dun market donusu fena firtina saganak yagis ve doluya yakalandik. bogazim aciyor arada hapsiriyorum burnum da akmaya basladi :/ ilac kullanmayi sevmiyorum.dogal karisim onerisi olan var mi ?
Aslinda yazin vermek daha kolay olur. Ben hep yazin istemeden zayifliyordum umarim bu sefer de boyle olur:?Eşim tayt giymeme razı gelmiyor, eşofmanla geziyorum pasoyazın ne giyerim bilmiyorum, mecbur yeni elbise alınacak.. inşallah veririm birazını yaza kadar
kizlar dun market donusu fena firtina saganak yagis ve doluya yakalandik. bogazim aciyor arada hapsiriyorum burnum da akmaya basladi :/ ilac kullanmayi sevmiyorum.dogal karisim onerisi olan var mi ?
Herkes kendi bildiğini empoze etmeye çalışıyor.. bırakın yahu, biz kendi yağımızda kavrulalım.. soran olursa fikir verirsiniz dimibende kv yok vefat etti biz nisanliyken.allah rahmet eylesin tabi.ama sınırını bilen insan pek olmuyor malesef.ben de gorumceye ozlu sozler araciligiyla isime karismamasi kendi hayatina bakmasi gerektigini yazdim watsaptan.15 yas buyuk benden.herkes şok tabi.bakalim bundan sonrasi iyi olsun herkes icin :)
Sorma. Akrep olmasin basina buyruk olur dediler. Misal amcasi ve annesini gosterdiler. Sonuc terazi ve basina buyruk...Oğlum çok rahat etmişti alıştırma bardağıyla, kızıma da alayım yazaşimdilik biberonla idare ediyor. Niliko özgür kız, kendi tavrı tarzı var ❤ kendi başına içmek hoşuna gittiyse yemekleri de öyle tercih edebilir
En ucuzunu al dedim esime. Zaten aldigimiz hic bir seyi kullanmiyor. Wee baby almis. 25 mi 29 lira mi ne dedi. Dokulmuyor. Sevdi.Alıştırma bardağı marka önerisi olan?
Burçlar da bir yere kadarSorma. Akrep olmasin basina buyruk olur dediler. Misal amcasi ve annesini gosterdiler. Sonuc terazi ve basina buyruk...
Ya ben bu minnoşu yerim.En ucuzunu al dedim esime. Zaten aldigimiz hic bir seyi kullanmiyor. Wee baby almis. 25 mi 29 lira mi ne dedi. Dokulmuyor. Sevdi.
Bizdeki de wee baby, dokulmuyor memnunuzAlıştırma bardağı marka önerisi olan?
Günaydın kızlar .. Günde 5 dakika çizgi film izletiyorlarmış görsel zeka için doğru mudur ? Mesela müzikli kırmızı balık ? ben hiç tv açmıyorum evde sürekli oyun oynuyoruz ekran gerekli mi bilmiyorum gerçekten
En fazla yogurt yedi, diğerlerinde midesi bulandı zorlamadım yemedi sayılır yani.. 2 dra gittik bugün, biri alerji deyip advantan isimli krem verdi , bi süre hiçbir şey vermeyip izleyin dedi.. 3 gün kuralını hatırlattı tabi.. diğer dr da bebek egzaması ,terletmeyin deyip farklı ilaçlar verdi.. bildigim kadarıyla advantan da kortizon var.. karıştım iyice]
Alıştırma bardağı marka önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?