2018 Ekim Anneleri

ferhunde001 Gecmis olsunSicak sicak bir dus ardindan yatmak ne iyi gelirdi yapabildiklerinizin yaninda.Insallah daha iyisindir.
Sabahtan C vitaminini dayamak lazim :)

Bu hafta 7 ay doluyor nasipse :) Ne cabuk ahh ah..
Bebis bebis hallerin tadini cikariyoruz.
Daha da keyifli hersey gun gectikce❤
Allah mahrum etmesin gülücüklerinden❤
ne güzel bir enerjiniz var, şu sanal ortamdan bile hissediliyor. iyi ki sizin gibi biri var bu grupta. siz yazın biz de pozitif enerjiyle dolalım.

arel bey uyanır 12 de diye 11den beri bekliyorum uyuyup uyanmak zor oluyor hastalık döneminde ama küçük sipam uyanmadı benim de uykum kaçtı

kizlar dun market donusu fena firtina saganak yagis ve doluya yakalandik. bogazim aciyor arada hapsiriyorum burnum da akmaya basladi :/ ilac kullanmayi sevmiyorum.dogal karisim onerisi olan var mi ?
Hamileliğimden itibaren benim hasta olacağımı hissettiğimde yaptığım bir karışım var. Bana çok iyi geliyor. Hatta eşime de yapıyorum hasta olacağı zaman ve hep de hafif olarak atlattık hastalıkları. Tarif şu, kupa bardağın çeyreği kadar elma sirkesi ( içebilme durumuna göre daha da artırılabilir), yarım limon, ılık su, bir çay kaşığından biraz az zencefil, karabiber ( istediğin miktarda), biraz bal. Karıştır ve iç, şifa olur inşallah sana da

VosVos35 Gecmis olsun
Kucugede ayri uzuldum ama bunlarda hayatin icinden demeden olmuyor galiba.Allah uzun ayriliklar vermesin❤
Teşekkür ederim canım benim ❤
Sabaha kadar resmen yapıştı bana çocuk.. uyutup yatırıyorum, hemen gözünü açıp beni arıyor. Gece emip uyurdu normalde, bu gece uyutma fasılları uzadı epeyce.. ilacın etkisiyle ben uyuşuk vaziyette, kızım ise nezle hafiften, rahat edemiyor.. ikimiz de zorlandık.. neyse ki sabah oldu biraz daha iyiyiz ❤
Oğlum da gece ateşlenmeden güzel uyudu çok şükür ❤

Gun gectikce kendi kendine yemesi daha iyi olacaktir. Biz de blwde cok ilerlemedik ama brokoli ve kabakta ucer gun bitti ikisinde de 3. Gun yedi:) bugun avakadoya baslayacagiz, ama onu eline vermem zor olur. Puturlu yapip kasikla verecegim.

Cok gecmis olsun. Daha da iyi olsun kuzular..

Gecti gittiii inşallah:)))

Teşekkür ederim
Bu arada kızımın eline ekşi mayalı ekmeğin içinden verdim çok küçücük. Diliyle ezebilir rahatlıkla diye. Ağzında geveledi durdu, yutmaya çalışırken öğürüp kustu. Kaşıkla beslenme daha uygun bizim için galiba.. en azından iki ay daha.. kaşığa ağzını açıyor şimdilik bizim kuzu blw ile gidenleri de takip ediyorum, kolaylıklar diliyorum ❤

Havucta dudak alt tarafinda minik minik kırmızı noktalar olmuştu.
Herşeyi ağzına sokan kızıma dolaptan havuç verdim dişini kaşısın diye, beğenmedi.. ya soğuk olduğu için ya da tadından dolayı.. eline verdikçe her seferinde attı. Pırasa vermiştim, onunla iyi kaşıdı mesela.. böyle olunca havucu yemezmiş gibime geliyor.. bekletiyorum..

puresıne bende havuc koydugumda yemedı.kabak patates yaptıgımda daha bı yedı sanki.Bende bu sefer az koydum diğerleri daha baskın olucak sekilde o sekılde yedırmeye calısıyorum.

bu sabah hem sinirlendim hem güldüm.Normalde işe gitmeden emzirip bırakıyorum tekrar uyuyo o arada yapacak işleri varmış ki uyumadı.Bizim yatagın üstüne bıraktım kamerayı koydum kalktım.bacaklarını kaldırıp tutarak dört döndü yatağın içine 2 kere köseden aldım sonra sacma sapan bi şekilde uyudune güzel büyüyolar ne kadar zor olsada arıcaz bu günleri sanki

Çok geçmiş olsun canım Allahım tez vakitte sağlık sıhhat versin. Gördüm yazdıklarını yazacak fırsatım olmadı.kayınvalidelere geçtik çocuklar mızmız inanılmaz yoruluyorum ancak okuyorum yazılanları. Hastayken çok zor ilgi bekleyen iki çocuk Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim canım ❤ daha iyiyiz ailecek tek sıkıntı şu an polenler. Dışarı çıkılmaz halde her yer sapsarı. Bahçeye çıktık ama keyif vermiyor her yer uçuşan sarı toz olunca

puresıne bende havuc koydugumda yemedı.kabak patates yaptıgımda daha bı yedı sanki.Bende bu sefer az koydum diğerleri daha baskın olucak sekilde o sekılde yedırmeye calısıyorum.
Benimki de havucu cok sevmiyor. Ilginc aslinda iclerinde tuzsuz en yenilebilecek olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…