ne güzel bir enerjiniz var, şu sanal ortamdan bile hissediliyor. iyi ki sizin gibi biri var bu grupta. siz yazın biz de pozitif enerjiyle dolalım.Bu hafta 7 ay doluyor nasipse :) Ne cabuk ahh ah..
Bebis bebis hallerin tadini cikariyoruz.
Daha da keyifli hersey gun gectikce❤
Allah mahrum etmesin gülücüklerinden❤
Hamileliğimden itibaren benim hasta olacağımı hissettiğimde yaptığım bir karışım var. Bana çok iyi geliyor. Hatta eşime de yapıyorum hasta olacağı zaman ve hep de hafif olarak atlattık hastalıkları. Tarif şu, kupa bardağın çeyreği kadar elma sirkesi ( içebilme durumuna göre daha da artırılabilir), yarım limon, ılık su, bir çay kaşığından biraz az zencefil, karabiber ( istediğin miktarda), biraz bal. Karıştır ve iç, şifa olur inşallah sana dakizlar dun market donusu fena firtina saganak yagis ve doluya yakalandik. bogazim aciyor arada hapsiriyorum burnum da akmaya basladi :/ ilac kullanmayi sevmiyorum.dogal karisim onerisi olan var mi ?
Teşekkür ederim canım benim ❤VosVos35 Gecmis olsun
Kucugede ayri uzuldum ama bunlarda hayatin icinden demeden olmuyor galiba.Allah uzun ayriliklar vermesin❤
Gun gectikce kendi kendine yemesi daha iyi olacaktir. Biz de blwde cok ilerlemedik ama brokoli ve kabakta ucer gun bitti ikisinde de 3. Gun yedi:) bugun avakadoya baslayacagiz, ama onu eline vermem zor olur. Puturlu yapip kasikla verecegim.merhabalar.. biz bugün hem 6aylik aşılarımızı olduk hemde dr kontrolünü. ek gıdaya tam anlamıyla başlıyoruz ama daha çok blw ve tadımlık. doktorun tavsiyesi üzerine brokolileri haşladım önüne güzelce dizdim azıcık da püre yaptim, o önündekileri mincikladi ağzına götürmeye çalıştı bende arada kaşıkla pureden verdim bir çay kaşığı kadar.3 gün böyleyiz. 4sebze 4meyve sonra yoğurt sonra yumurta dedi ama ben yoğurtta başlamıştım gelecek ay ki kilo durumuna bakacakmışız..
Cok gecmis olsun. Daha da iyi olsun kuzular..Teşekkür ederim canım benim ❤
Sabaha kadar resmen yapıştı bana çocuk.. uyutup yatırıyorum, hemen gözünü açıp beni arıyor. Gece emip uyurdu normalde, bu gece uyutma fasılları uzadı epeyce.. ilacın etkisiyle ben uyuşuk vaziyette, kızım ise nezle hafiften, rahat edemiyor.. ikimiz de zorlandık.. neyse ki sabah oldu biraz daha iyiyiz ❤
Oğlum da gece ateşlenmeden güzel uyudu çok şükür ❤
Havucta dudak alt tarafinda minik minik kırmızı noktalar olmuştu.Kızlar ek gida verince agiz kenarlarında minik minik sivilce gibi kızarıklıklar oluyor mu bazen, yoksa bizde alerji olduğu için ben mi çok takıyorum
Zaman ne çabuk geçiyor..Sağlıkla huzurla geçsin, sağlıkla büyüsün bu minikler....Bu hafta 7 ay doluyor nasipse :) Ne cabuk ahh ah..
Bebis bebis hallerin tadini cikariyoruz.
Daha da keyifli hersey gun gectikce❤
Allah mahrum etmesin gülücüklerinden❤
Gecti gittiii inşallah:)))Teşekkür ederim canım benim ❤
Sabaha kadar resmen yapıştı bana çocuk.. uyutup yatırıyorum, hemen gözünü açıp beni arıyor. Gece emip uyurdu normalde, bu gece uyutma fasılları uzadı epeyce.. ilacın etkisiyle ben uyuşuk vaziyette, kızım ise nezle hafiften, rahat edemiyor.. ikimiz de zorlandık.. neyse ki sabah oldu biraz daha iyiyiz ❤
Teşekkür ederimGun gectikce kendi kendine yemesi daha iyi olacaktir. Biz de blwde cok ilerlemedik ama brokoli ve kabakta ucer gun bitti ikisinde de 3. Gun yedi:) bugun avakadoya baslayacagiz, ama onu eline vermem zor olur. Puturlu yapip kasikla verecegim.
Cok gecmis olsun. Daha da iyi olsun kuzular..
İnşallah ❤ nietzsche'nin dediği gibi, bizi öldürmeyen şey güçlendirirGecti gittiii inşallah:)))
Herşeyi ağzına sokan kızıma dolaptan havuç verdim dişini kaşısın diye, beğenmedi.. ya soğuk olduğu için ya da tadından dolayı.. eline verdikçe her seferinde attı. Pırasa vermiştim, onunla iyi kaşıdı mesela.. böyle olunca havucu yemezmiş gibime geliyor.. bekletiyorum..Havucta dudak alt tarafinda minik minik kırmızı noktalar olmuştu.
Onemsedin mi canım annem her çocukta olur o diyor verelim dedi, pirinç yaptı sanırım bizde de bir çay kaşığı eklemiştim sebze püresine, vermeye devam ettin mi?Havucta dudak alt tarafinda minik minik kırmızı noktalar olmuştu.
puresıne bende havuc koydugumda yemedı.kabak patates yaptıgımda daha bı yedı sanki.Bende bu sefer az koydum diğerleri daha baskın olucak sekilde o sekılde yedırmeye calısıyorum.Herşeyi ağzına sokan kızıma dolaptan havuç verdim dişini kaşısın diye, beğenmedi.. ya soğuk olduğu için ya da tadından dolayı.. eline verdikçe her seferinde attı. Pırasa vermiştim, onunla iyi kaşıdı mesela.. böyle olunca havucu yemezmiş gibime geliyor.. bekletiyorum..
Yok, vermiyorum.ne gerek var risk almaya dedim..Onemsedin mi canım annem her çocukta olur o diyor verelim dedi, pirinç yaptı sanırım bizde de bir çay kaşığı eklemiştim sebze püresine, vermeye devam ettin mi?
İ
Çok geçmiş olsun canım Allahım tez vakitte sağlık sıhhat versin. Gördüm yazdıklarını yazacak fırsatım olmadı.kayınvalidelere geçtik çocuklar mızmız inanılmaz yoruluyorum ancak okuyorum yazılanları. Hastayken çok zor ilgi bekleyen iki çocuk Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim canım benim ❤
Çok teşekkür ederim canım ❤ daha iyiyiz ailecekÇok geçmiş olsun canım Allahım tez vakitte sağlık sıhhat versin. Gördüm yazdıklarını yazacak fırsatım olmadı.kayınvalidelere geçtik çocuklar mızmız inanılmaz yoruluyorum ancak okuyorum yazılanları. Hastayken çok zor ilgi bekleyen iki çocuk Allah yardımcın olsun
Benimki de havucu cok sevmiyor. Ilginc aslinda iclerinde tuzsuz en yenilebilecek olan o.puresıne bende havuc koydugumda yemedı.kabak patates yaptıgımda daha bı yedı sanki.Bende bu sefer az koydum diğerleri daha baskın olucak sekilde o sekılde yedırmeye calısıyorum.
Benimkide hiç sevmedi, bi kaç defa agzına koydum küçük parça yemişti ama çok pişik yapmıştıBenimki de havucu cok sevmiyor. Ilginc aslinda iclerinde tuzsuz en yenilebilecek olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?