aynı durumdayız. bizim de dün geldiler. minicikler. ben ilgisini dağıtmaya çalışıyorum genel olarak. yer mekan değişikliği oyun değişikliği yapıyorum başka da birşey yapmadım. atlaticaz inşallah bunları da.Helpdişimiz öıkmış dün gördüm hem de iki tane yanyana aynı anda çıkıyor çıkaranlat neler yaptınız nasıl hafifler ağrısı bir de emerken ısırıyor ya yazık canı acıyo ama acıtıyor da :) buna çare bulan var mı?
evet boyle olunca onlardan gelecek yardimi da istemiyor insan.ben de tek buyutuyorum.icine attin mi sinir kupu oluyorsun.sert dille uyardin mi kotu gelin kotu es oluyorsun.iki ucu b.klu degnek yani :) amin cumlemize.farkli sehirde olmak iyidir iyi :)Şaka mı bunlar? Yaşadığım şehirde değil anneanne babaanne allahın bir kulu tanıdığım yok inanılmaz zor böyle çocuk bakmak birtek yaşayan anlar net ama bunları okuyunca iyi ki dedim iyi yanıda varmış.Kimse ağzına birşey tıkayamıyor en azından. Biz 25ine tam 6 aylık olacağız ilk defa bugün karışık bi sebze çorbası yaptım ona şimdiye kadar sadece yoğurt elma vs. Denedik sadece. Allah size sabır versin net bir şekilde uyatın diyeceğim ama insan eşinin ailesine de o kadar ters çıkamaz ki en azından ben saygıdan çıkamazdım üzüldüm
Öyleymiş valla anladım :) hoş haftada bir abla geliyor bana yardıma ev için onla bile zor başediyorum kötü niyetle olmasa da onuda vereyim bunuda yedi benimkilerci:) ben bakarım sana yazık uyu dinlen der sağolsun ama çocuğu saniye yalnız bırakmıyorum tabi uyumuyorum korkudan :) en doğrusu eşinizin uyarması bence bizde öyle yürüyor en azından o kendi ailesine daha usturuplu söyler öyle söylemese bile o oğulları kötü evlat olmaz :)evet boyle olunca onlardan gelecek yardimi da istemiyor insan.ben de tek buyutuyorum.icine attin mi sinir kupu oluyorsun.sert dille uyardin mi kotu gelin kotu es oluyorsun.iki ucu b.klu degnek yani :) amin cumlemize.farkli sehirde olmak iyidir iyi :)
Bugün kehribar kolye aldım ona bajalım Çarşamba gelecek inşallah işe yarar hoş onu da boynuna dolanır diye çok istemiyorum ama gündüz gözümün önündeyken takacağım bir tek inşallah ile yararaynı durumdayız. bizim de dün geldiler. minicikler. ben ilgisini dağıtmaya çalışıyorum genel olarak. yer mekan değişikliği oyun değişikliği yapıyorum başka da birşey yapmadım. atlaticaz inşallah bunları da.
Yeni farkettim sizde baba da veriyormuş o çok kötü işte. Biz çok şükür oğlumuzla alakalı en ufak bir konuda bile konuşup ortak paydada buluşuyoruz asla istemediğim birşeyi yapmaz hoş o benden daha pinpirikli zaten :)evet boyle olunca onlardan gelecek yardimi da istemiyor insan.ben de tek buyutuyorum.icine attin mi sinir kupu oluyorsun.sert dille uyardin mi kotu gelin kotu es oluyorsun.iki ucu b.klu degnek yani :) amin cumlemize.farkli sehirde olmak iyidir iyi :)
Bizde de iki diş var ağrı konusunda pek yardımcı olamayacağım sanırım ağrısının olduğu günler hafif ateşi de olunca calpol vermiştim başka da bir şey yapmadım. Isırma konusuna gelince felaket ısırıyor oğlum bazen hırsından bazen de oyun olsun diye göğüs ucum felaket şişmişti yeni yeni geçiyor çözümü olan varsa beklerim. Kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştık ilkleri yaşatıyor sağolsun oğlumHelpdişimiz öıkmış dün gördüm hem de iki tane yanyana aynı anda çıkıyor çıkaranlat neler yaptınız nasıl hafifler ağrısı bir de emerken ısırıyor ya yazık canı acıyo ama acıtıyor da :) buna çare bulan var mı?
Bende hayır ıııı ıhhhh diye kızmadan sakince uyarıyorum göğüsten ayırıp ama oyun sanıp kahkaha atıyor :) çok kötü ama yaaa :)Bizde de iki diş var ağrı konusunda pek yardımcı olamayacağım sanırım ağrısının olduğu günler hafif ateşi de olunca calpol vermiştim başka da bir şey yapmadım. Isırma konusuna gelince felaket ısırıyor oğlum bazen hırsından bazen de oyun olsun diye göğüs ucum felaket şişmişti yeni yeni geçiyor çözümü olan varsa beklerim. Kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştık ilkleri yaşatıyor sağolsun oğlum
Çok zor canım dişlerin arasına sıkıltırıp çekiyor paşam bir mutlu bir mutlu sorma:) iki dişte bunları yapıyorsa diğerleri çıkınca ne yapmaz diye düşünmeden alamıyorum kendimi:)Bende hayır ıııı ıhhhh diye kızmadan sakince uyarıyorum göğüsten ayırıp ama oyun sanıp kahkaha atıyor :) çok kötü ama yaaa :)
Artik buyuduler, endise ediyorsaniz yan tarafina buyuk yuz havlusunu rulo yapip koyabilirsiniz, donusu engeller..Ya kızlar bugün farkettim yüzüstü dönüp yatıyor korkumdan yatamadım iki kez çevirdim yıne dönüp yatıyor
Bende hayır ıııı ıhhhh diye kızmadan sakince uyarıyorum göğüsten ayırıp ama oyun sanıp kahkaha atıyor :) çok kötü ama yaaa :)
Masallah eyluse.Gece saat 4 te emzirip yuzustu koydum yeni uyandi. Esimin taraf full yuzustu yatarmis kizda onlara cekti zaten gunduz ben sirt ustu koyup arkami donuyorum hemen yuzustu donmus oluyor. Tam terside donebiliyor isteyince aynen dr birak artik napiyorsa yapsin demisti :)
Kesinlikle bende o yğzden severek söylüyorum ama oyun sanıyo işte :)Memede isirmalarina ani tepkiler vermeyelim kizlar bi arkadasimin bebegi korkup emmeyi birakmis bi sure. Artik nasil isirdiysa yazik annesi aniden ciglik atmis bebekte korkup aglamis
Tavsiyem, İran hurması vermenden yana olur arkadaşımMedine hurması canım.
Ben sorarken aslinda mekke medine olarak degil de hani domatese benzeyen hurma var ya o mu anlaminda sormustum.Tavsiyem, İran hurması vermenden yana olur arkadaşımMedine hurması sert sanki biraz.. üniversite yıllarında arkadaşım Tebriz hurması getirmişti, hâlâ unutmadım lezzetini.. Medine hurması yiyemez oldum ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?