Anladım zatenBen sorarken aslinda mekke medine olarak degil de hani domatese benzeyen hurma var ya o mu anlaminda sormustum.plojovic de ona gore cevap verdi bence.
Nerenin hurmasi bilmem ama ici dolu olan hurmayi seviyorum ben. Canim cekti.
Yok ya. Pazarda vardi. Sogan fiyatlarina bakarken unuttuk.Anladım zatensadece Tebriz hurmasını övmek istemiştim biraz yersiz oldu, bir sürü emziren anne ortamında
Yok ya. Pazarda vardi. Sogan fiyatlarina bakarken unuttuk.Anladım zatensadece Tebriz hurmasını övmek istemiştim biraz yersiz oldu, bir sürü emziren anne ortamında
Ben bazen tattirdigim her seyden bazen bazilarindan corba gibi pure yapiyorum. Patates, havuc, kabak, sogan, pirinc.Ek gıda ile aranız nasılbir şey soracağım. Tadım günlerinde olan arkadaşlar her 3 güne bir meyve-sebze deniyoruz ya, onu tattıktan sonra bitiriyor musunuz yoksa önceki günlerde denediğiniz şeylerle bi öğün hazırlıyor musunuz? Malum ilk kez denediği tatlara çok sıcak bakmıyor hemen
Bir de bebeği emeklemeye başlayıp da uykusunda yüzüstü döne döne uyanan var mı
Migrostan bizde aldik, gecen yazmistim size. Basta benimki de hep puskurttu..simdi alisti. Zaman ve sabir gerek..Kızlar bebeğim kesinlikle ek gıda kabul etmiyor ağlıyor ağzına koyduklarımı ağlayarak ağzında tutuyor yutmuyor ve püskürtüyor. Zaten daha yeni geçtik 3 gün patates 3 gün havuç 2 gündür de yeşil kabak verdim birkaç kez de elma verdim. Tadına bile bakmamış oluyor bu şekilde aylardır meme reddi yaşadık şimdi de ek gıdada zorlanıyoruz
Migrostan bizde aldik, gecen yazmistim size. Basta benimki de hep puskurttu..simdi alisti. Zaman ve sabir gerek..
Bende hic sirtüstü yatamam.yuzustu de yatamam.yan yatarim.metehan da bana cekmis.o da yan yatiyor.arkasina rulo seklinde bi yastik koyuyirum.sirt ustü düsunce huzursuz oluyor uyaniyor.ayagimda sallarken de hemen basini yan ceviriyor:)Masallah eyluse.
Ben de yuzustu yatarim. Belki cocuk ondan uyumuyor. Hahay. Benimki sirttan yuzustune donuyor ama yuzustunden sirta donemiyor daha.
Denediklerini birleştirip yedirebilirsin daha once 3 gun denedigin bi sebzeyle ilk defa deneyecegin birseyi birlestirebilirsin. Benimki daha emeklemiyor yuz ustu de yatmiyo ama kafasindan destek alıp uykusunda yan donuyoEk gıda ile aranız nasılbir şey soracağım. Tadım günlerinde olan arkadaşlar her 3 güne bir meyve-sebze deniyoruz ya, onu tattıktan sonra bitiriyor musunuz yoksa önceki günlerde denediğiniz şeylerle bi öğün hazırlıyor musunuz? Malum ilk kez denediği tatlara çok sıcak bakmıyor hemen
Bir de bebeği emeklemeye başlayıp da uykusunda yüzüstü döne döne uyanan var mı
Sanirim bebekler ayni.yogurttan baska herseye ağzini kilitliyor.bugün ilk defa elma rendesini yogurt gibi yedi.biraz sulu olmustu sanirim ondan.aksam üstüde bebrk muhallebisi yaptim.6 7 kasiktan sonrasina ağzini kilitledi.ama yogurdu veeince yine ağzini acti.yogurt yemesini seviniyorum ama keske yumurtayu yada corbalari da sevse.Eylus sebze corbasi disinda bir sey sevmedi yemiyor :) ha bide yogurt canavari desem yeridir haftada 2 lt sutten yogurt yapiyorum ve yalnizca ona yapiyoruz max 1,5 haftada bitiriyor. Ogle ve aksam yemeklerinin yaninda veriyorum. Bugun tereyaginda sogani ve sirasiyla havuc patates kabak kavurdum az suyla pisirdim ve ezdim baya sevdi. Gelgelelim kahvaltiyi yaptiramiyorum. Ya cok erken veriyorum yada kahvalti olayini sevmiyor bakalim dr na sordum kasma aylik kontroldeki kg suna bakicam dedi baska alternatif yapariz dedi. Evde bebe biskuvisi yaptim gayet guzel oldu bakalim yarin sabah yogurt pekmez damlatip deneyecegim sabah mi sikintisi yoksa kahvalti malz sevmedi diye. Yogurda hayir diyemez malum :)
Sanirim bebekler ayni.yogurttan baska herseye ağzini kilitliyor.bugün ilk defa elma rendesini yogurt gibi yedi.biraz sulu olmustu sanirim ondan.aksam üstüde bebrk muhallebisi yaptim.6 7 kasiktan sonrasina ağzini kilitledi.ama yogurdu veeince yine ağzini acti.yogurt yemesini seviniyorum ama keske yumurtayu yada corbalari da sevse.
Ek gida isi cok zor cidden.bir emzirme bir ara öğun olarak gidiyoruz simdilik.her seferinde ayni seyi vermek istemiyorum.bu seferde ne yapacam derdine dusüyorum.
Bugün brokoli haslayip koydum önune.mıncıkladi durdu.herseyi agzina götüren cocuk bunu götürmedi oynadi durdu:)
Bide bu aralar bırrrrr bırrrr diyip duruyor.anlayan varsa ne istiyor ablamaiyorum.esim su dedi ama su bum değil mi?
Öyle yapıyorum da demek istediğim şu zamanlarda tek öğün o dA tadım öğünü olarak mı veriyorsunuz,yoksa tadım yaptırdığınız öğün dışında bi çorba,püre vs hazırlıyor musunuzduDenediklerini birleştirip yedirebilirsin daha once 3 gun denedigin bi sebzeyle ilk defa deneyecegin birseyi birlestirebilirsin. Benimki daha emeklemiyor yuz ustu de yatmiyo ama kafasindan destek alıp uykusunda yan donuyo
Hepsi az az patates kabak ispanak brokiliyi 1 y kasigi pirinci haslayip blendar.. az z yag. Ama 1 cay bardagi zor yiyor..Brokoli gaz yapmisti bizde aman dikkat et :) ben suyu aklima geldikce veriyorum o diliyle itiyor zaten istemeyince. Aynen yogurda surekli agiz acik ama baska seye yok bakalim napicaz. Bende sebze corbasini nasil cesitlendirebilirim diye dusunuyorum farkli seyler yapip hem vitamen hem tat alsin istiyorum ama bakalim. Ek gida hem zor hem eglenceliymis ama ne yalan soyliyim emzirme yada mama daha kolaymis :)
Hepsi az az patates kabak ispanak brokiliyi 1 y kasigi pirinci haslayip blendar.. az z yag. Ama 1 cay bardagi zor yiyor..
Bence 1 cb cok bile. Benimki iyi yiyor diyordum ama olcmedim de yarim cb ancak yiyordur. Istahi olsa bile bi sure sonra ogurmeye basliyor.Hepsi az az patates kabak ispanak brokiliyi 1 y kasigi pirinci haslayip blendar.. az z yag. Ama 1 cay bardagi zor yiyor..
kizlar bebegin corbasini ya da yiyecegi gidanin sicakligini mama termosu muhafaza eder mi?ya da disarda yedirmek icin nasil tasiyabiliriz?
Geçmiş olsun canım ❤ her şeye de kan tahlili gerekmiyor ki, ne gerek var çocukları ağlatmayaKac gundur fenalardayim pazar gununden beri dusmeyen bir atesim var dun aksam serum taktilar serum bitmeden annem aradi atkasin atesi var oksuruyor diye kendimi birakip onu hastaneye getirdim. Kan alana kadsr harap ettiler cocugu 3.kisi alabildi atesi düştü ama oksuruk fena balgamli balgamli kustu biraz oncede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?