Yavrum... ikinize de cok gecmis olsun.Kac gundur fenalardayim pazar gununden beri dusmeyen bir atesim var dun aksam serum taktilar serum bitmeden annem aradi atkasin atesi var oksuruyor diye kendimi birakip onu hastaneye getirdim. Kan alana kadsr harap ettiler cocugu 3.kisi alabildi atesi düştü ama oksuruk fena balgamli balgamli kustu biraz oncede
ikimizede tahlil yapildi dun benimki mikrobik onunki viral enfeksiyon cikti benden de geçmemiş evdeki çocuk nasil hasta oldu anlamadim.Geçmiş olsun canım ❤ her şeye de kan tahlili gerekmiyor ki, ne gerek var çocukları ağlatmayaçocuğu hastaneye götürmeye korkuyorum, daha yüzüne bakmadan tahlil isteyen doktorlar var
İnşallah bir an önce iyileşirsiniz ikiniz de ❤ bebekler hasta olunca anneler kendini unutuyor...
Saol canimYavrum... ikinize de cok gecmis olsun.
Kasede anlamıyorum ne kadar yedigini..artik ek gida neyse hazirladiktan sonra cay bardagina koyup veriyorum. Yoksa ne kadar yedi, belirsiz..Bence 1 cb cok bile. Benimki iyi yiyor diyordum ama olcmedim de yarim cb ancak yiyordur. Istahi olsa bile bi sure sonra ogurmeye basliyor.
Gecmis olsun cok. Bizimkinden de kan alamadilar en sonunda tamam birakin cocugu diye cikistim. Ust solunum yollari enf. olmustu. Aciller vs vs epey yipranmistik. Tekrar gecmis olsun..Kac gundur fenalardayim pazar gununden beri dusmeyen bir atesim var dun aksam serum taktilar serum bitmeden annem aradi atkasin atesi var oksuruyor diye kendimi birakip onu hastaneye getirdim. Kan alana kadsr harap ettiler cocugu 3.kisi alabildi atesi düştü ama oksuruk fena balgamli balgamli kustu biraz oncede
Kac gunde duzeldi evde bisey yaptiniz mi yardimci olmak icinGecmis olsun cok. Bizimkinden de kan alamadilar en sonunda tamam birakin cocugu diye cikistim. Ust solunum yollari enf. olmustu. Aciller vs vs epey yipranmistik. Tekrar gecmis olsun..
Solunumla geciyor.. bi misafir olur vs vs.. bir sure misafir kabul etmeyin..ikimizede tahlil yapildi dun benimki mikrobik onunki viral enfeksiyon cikti benden de geçmemiş evdeki çocuk nasil hasta oldu anlamadim.
Saol canim
1 hafta surmustu. Mutfaktaki ketili salona getirdim ara ara nemlemdirdim odayi..bebegi baska odaya alip salonu havalandırdım gün içerisinde..atesini kontrol edin aralarda.. iyi olacak insallah en kisa surede :))Kac gunde duzeldi evde bisey yaptiniz mi yardimci olmak icin
Aynen canim onlar daha kolay.simdilik yemekle aramis yok.ins alisirlar kolayca.sebze corbalarini da sevmiyor.brokloi gaz yapmadi.bugün de blendırda cekip erim diyirum.yoksa oynuyor.Brokoli gaz yapmisti bizde aman dikkat et :) ben suyu aklima geldikce veriyorum o diliyle itiyor zaten istemeyince. Aynen yogurda surekli agiz acik ama baska seye yok bakalim napicaz. Bende sebze corbasini nasil cesitlendirebilirim diye dusunuyorum farkli seyler yapip hem vitamen hem tat alsin istiyorum ama bakalim. Ek gida hem zor hem eglenceliymis ama ne yalan soyliyim emzirme yada mama daha kolaymis :)
Çok gecmis olsun canim ikinize de...Kac gundur fenalardayim pazar gununden beri dusmeyen bir atesim var dun aksam serum taktilar serum bitmeden annem aradi atkasin atesi var oksuruyor diye kendimi birakip onu hastaneye getirdim. Kan alana kadsr harap ettiler cocugu 3.kisi alabildi atesi düştü ama oksuruk fena balgamli balgamli kustu biraz oncede
Canım sevmediği şeylere kendi Sütünden katıp versen,zamanla süt miktarını azaltarak bıraksan ben öyle Yaptım yumurtayı,şimdi sadece veriyorum ilk günler öğürüyordu hepsini miktarını da azalttım sevdi artık öğürüyor şükür peynirde sıkıntı yok maşallah.Brokoli Çorbası Yaptım iki defadır sevdi onu daDun lor yapacaktim. Eve gec geldik. Bi parca ezine peynirini suya koydum. Sabaha hic tuzu kalmamisti. Bi cay kasigi ancak. Yedi ama kahvaltiyla arasi yok pek... sebze corbasini daha cok seviyor.
Yumurtayi sutle actim zaten. Yedi ama hic severek yemedigi belliydi. Biraz yedi iste. Peyniri sevdi gibi. Yarin peynirle yumurtayi karistiralim bakayim ne yapacak.Canım sevmediği şeylere kendi Sütünden katıp versen,zamanla süt miktarını azaltarak bıraksan ben öyle Yaptım yumurtayı,şimdi sadece veriyorum ilk günler öğürüyordu hepsini miktarını da azalttım sevdi artık öğürüyor şükür peynirde sıkıntı yok maşallah.Brokoli Çorbası Yaptım iki defadır sevdi onu da
Tavsiyem, İran hurması vermenden yana olur arkadaşımMedine hurması sert sanki biraz.. üniversite yıllarında arkadaşım Tebriz hurması getirmişti, hâlâ unutmadım lezzetini.. Medine hurması yiyemez oldum ondan sonra
Sanirim bebekler ayni.yogurttan baska herseye ağzini kilitliyor.bugün ilk defa elma rendesini yogurt gibi yedi.biraz sulu olmustu sanirim ondan.aksam üstüde bebrk muhallebisi yaptim.6 7 kasiktan sonrasina ağzini kilitledi.ama yogurdu veeince yine ağzini acti.yogurt yemesini seviniyorum ama keske yumurtayu yada corbalari da sevse.
Ek gida isi cok zor cidden.bir emzirme bir ara öğun olarak gidiyoruz simdilik.her seferinde ayni seyi vermek istemiyorum.bu seferde ne yapacam derdine dusüyorum.
Bugün brokoli haslayip koydum önune.mıncıkladi durdu.herseyi agzina götüren cocuk bunu götürmedi oynadi durdu:)
Bide bu aralar bırrrrr bırrrr diyip duruyor.anlayan varsa ne istiyor ablamaiyorum.esim su dedi ama su bum değil mi?
Hemde nasil keyifli.sikayet degil benimkiler.onu anliyorum.bi anda sütten farkli bisey yemeye calisiyorlar.kabiz oluyorlar.Ses dil dudak gelisimi aslinda bi oyun bi kesif bu haller.Keyiflidir genel olarak bunu yaparken.
Ama suya bum demez her bebek.
Yogurt corbasi deneyebilirsin.
Tereyagi sordunuz mu?Merhaba, bugün dr kontrolundeydik. Yumurta sarisina basliyacagiz cok az, lor peynir ver dedi sulandirarak..pekmezi onermedi bize.. hakiki harnup pekmezine bi nebze sicak bakti sadece..
Biz daha iki ogune dort gundur gectik. Yedigi de azicik. Agzini hevesle aciyor ama tadi pek begenmiyor. Yarisi iceri yarisi disari. Suyu da pek sevmiyor. Ayin 8inden beri 500 gr aldigini tahmin ediyorum. Diger aylardan daha cok. Ama bu ay gece de uyumadik. Surekli memedeydik. Bakalim. Daha kontrole iki hafta var. Bu arada on bes gun sebze yedik, simdi kahvalti+sebze. Meyveye bir hafta sonra falan gecicem. Bi de hazir sebze yerken cok meyveye bulasmak istemiyorum.bizim aslinda hala anne sutu yuzde 90. gunde birkac kez vermeyi deniyorum ek gidayi ama almayinca ugrasmiyorum.mesela bi gun sadece 1 cay bardagi yogurt yemis oluyo.baska bi gun 3 kasik sebze corbasi sadece.oyle bizim doktorun dedigi gibi gunde 3 ogun her ogunde bir cay bardagi yeme olayi yok.nasil olsa acliktan aglamiyor diye zorlamiyorum.ama yiyecek hazirlama hevesim de kaciyor acikcasi.bugune kadar elma armut balkabagi muz kabak havuc patates ispanak pirasa yogurt peynir yumurta pekmez yedirdim.bu sabah babasi evdeydi yumurta ve beyaz peynir yedirdi.sonra tum gun disardaydik.baska bisey yok.genel olarak meyvelere ve yogurda hayir demiyor.miktar olarak cok yemiyor.gunde toplasan yarim cay bardagi ancak.bazen 1 cay bardagi. kilo alimi nasil oldu bu ay merak ediyorum o yuzden. E exelanssNilsibel U Umudumbitmedi_ plojovic
anabelgunes ikinize de cok gecmis olsun
Off cok gecmis olsunKac gundur fenalardayim pazar gununden beri dusmeyen bir atesim var dun aksam serum taktilar serum bitmeden annem aradi atkasin atesi var oksuruyor diye kendimi birakip onu hastaneye getirdim. Kan alana kadsr harap ettiler cocugu 3.kisi alabildi atesi düştü ama oksuruk fena balgamli balgamli kustu biraz oncede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?