2018 Ekim Anneleri

Yavrum... ikinize de cok gecmis olsun.

Dun lor yapacaktim. Eve gec geldik. Bi parca ezine peynirini suya koydum. Sabaha hic tuzu kalmamisti. Bi cay kasigi ancak. Yedi ama kahvaltiyla arasi yok pek... sebze corbasini daha cok seviyor.

ikimizede tahlil yapildi dun benimki mikrobik onunki viral enfeksiyon cikti benden de geçmemiş evdeki çocuk nasil hasta oldu anlamadim.
Yavrum... ikinize de cok gecmis olsun.
Saol canim

Bence 1 cb cok bile. Benimki iyi yiyor diyordum ama olcmedim de yarim cb ancak yiyordur. Istahi olsa bile bi sure sonra ogurmeye basliyor.
Kasede anlamıyorum ne kadar yedigini..artik ek gida neyse hazirladiktan sonra cay bardagina koyup veriyorum. Yoksa ne kadar yedi, belirsiz..

Gecmis olsun cok. Bizimkinden de kan alamadilar en sonunda tamam birakin cocugu diye cikistim. Ust solunum yollari enf. olmustu. Aciller vs vs epey yipranmistik. Tekrar gecmis olsun..

Aynen canim onlar daha kolay.simdilik yemekle aramis yok.ins alisirlar kolayca.sebze corbalarini da sevmiyor.brokloi gaz yapmadi.bugün de blendırda cekip erim diyirum.yoksa oynuyor.

Çok gecmis olsun canim ikinize de...
Ins bian evvel toparlarsiniz..

Dun lor yapacaktim. Eve gec geldik. Bi parca ezine peynirini suya koydum. Sabaha hic tuzu kalmamisti. Bi cay kasigi ancak. Yedi ama kahvaltiyla arasi yok pek... sebze corbasini daha cok seviyor.
Canım sevmediği şeylere kendi Sütünden katıp versen,zamanla süt miktarını azaltarak bıraksan ben öyle Yaptım yumurtayı,şimdi sadece veriyorum ilk günler öğürüyordu hepsini miktarını da azalttım sevdi artık öğürüyor şükür peynirde sıkıntı yok maşallah.Brokoli Çorbası Yaptım iki defadır sevdi onu da

Yumurtayi sutle actim zaten. Yedi ama hic severek yemedigi belliydi. Biraz yedi iste. Peyniri sevdi gibi. Yarin peynirle yumurtayi karistiralim bakayim ne yapacak.

Merhaba, bugün dr kontrolundeydik. Yumurta sarisina basliyacagiz cok az, lor peynir ver dedi sulandirarak..pekmezi onermedi bize.. hakiki harnup pekmezine bi nebze sicak bakti sadece..

Ozellikle almadim canim.Gelmisti,o yuzden veriyorum hatta.Hafif sicak suda bekletince yumusuyor kabuguda cabucak ayriliyor.
Ben onun yarari baska diye biliyorum manevi rahatlik galiba bnmki

Ses dil dudak gelisimi aslinda bi oyun bi kesif bu haller.Keyiflidir genel olarak bunu yaparken.
Ama suya bum demez her bebek.
Yogurt corbasi deneyebilirsin.

Ses dil dudak gelisimi aslinda bi oyun bi kesif bu haller.Keyiflidir genel olarak bunu yaparken.
Ama suya bum demez her bebek.
Yogurt corbasi deneyebilirsin.
Hemde nasil keyifli.sikayet degil benimkiler.onu anliyorum.bi anda sütten farkli bisey yemeye calisiyorlar.kabiz oluyorlar.
Ağzı burnu bulasikken de cok tatli oluyor.yiyecekelerle oynamasina bayiliyorum.
Ben öyle dökülmüs mınciklamis diye kizan annelerden olmicam.sonucta bebekler icin dünya onlar icin kurulmus bi oyun odasi.herseyi oyunla öğreniyorlar.
Yogurt corbasi da güzel fikir.ins yer.
Bırrr diyor ama ne istiyor belli degil.herseyi deniyorum o an.yine de anlayamadim bırrrın ne olduģunu:)

bizim aslinda hala anne sutu yuzde 90. gunde birkac kez vermeyi deniyorum ek gidayi ama almayinca ugrasmiyorum.mesela bi gun sadece 1 cay bardagi yogurt yemis oluyo.baska bi gun 3 kasik sebze corbasi sadece.oyle bizim doktorun dedigi gibi gunde 3 ogun her ogunde bir cay bardagi yeme olayi yok.nasil olsa acliktan aglamiyor diye zorlamiyorum.ama yiyecek hazirlama hevesim de kaciyor acikcasi.bugune kadar elma armut balkabagi muz kabak havuc patates ispanak pirasa yogurt peynir yumurta pekmez yedirdim.bu sabah babasi evdeydi yumurta ve beyaz peynir yedirdi.sonra tum gun disardaydik.baska bisey yok.genel olarak meyvelere ve yogurda hayir demiyor.miktar olarak cok yemiyor.gunde toplasan yarim cay bardagi ancak.bazen 1 cay bardagi. kilo alimi nasil oldu bu ay merak ediyorum o yuzden. E exelanss Nilsibel U Umudumbitmedi_ plojovic
anabelgunes ikinize de cok gecmis olsun

Biz daha iki ogune dort gundur gectik. Yedigi de azicik. Agzini hevesle aciyor ama tadi pek begenmiyor. Yarisi iceri yarisi disari. Suyu da pek sevmiyor. Ayin 8inden beri 500 gr aldigini tahmin ediyorum. Diger aylardan daha cok. Ama bu ay gece de uyumadik. Surekli memedeydik. Bakalim. Daha kontrole iki hafta var. Bu arada on bes gun sebze yedik, simdi kahvalti+sebze. Meyveye bir hafta sonra falan gecicem. Bi de hazir sebze yerken cok meyveye bulasmak istemiyorum.

Off cok gecmis olsun atesliyken kan almak ayri zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…