Canım biz de Nisan ayında peş peşe hastalandık. Eşim, oğlum, ben.. kızım da hafif nezle gibi oldu bizden sonra.. çocuğun hastalığı bitiriyor insanı ama hayatın akışı maalesef.. ben henüz okula yollamadım, oradan enfeksiyon gelse nasıl olur bilmiyorum.. şimdilik üşütme kaynaklı hasta oluyor, boğazı kızarıyor ama antibiyotikle çabuk atlatıyor şükür.. bu da geçecek diye telkin ediyorum kendime.. ıhlamur içince hem boğazım hem sinirlerim yatışıyor.. temiz havaya çıkmak + sıcak bir duş.. oh missBu sıra moral olarak diplerdeyim biraz canım. Salıdan beri kızım ateşliydi kaç gündür dr a götür ilaç ver gece takip et derken sabah ateşi düşmüştü sevindim baktım sabah bu kez de oğlumun hafiften ateşi var genel olarak çok rahatsız etmese de neşesi yerinde olsa da uykuya dalmakta zorlanıyor moral motivasyon kalmadı elim ayağım tutmuyor valla kendimi iyi hissetmediğimden iyice takıntılı oldum her şeye. Allah daha büyük rahatsızlıklar vermesin de yoruldum bu sıra bunlarla
Canim birak bebekligi cocukken bile bugun de mi yemek yiycez derdim. Simdi topac gibiyim. Kolay hasta da olmam.
Ben kızımdan çok umutluydum ama sebze sevmedi. Titriyor ağzında hissedince, tatlıcı olacak kuzuNasılsınız kızlar umarım herkes iyi ve her şey yolundadır. @anabelgunes canım biraz daha iyisinizdir umarım hastalıklar çok yorucu oluyor. Ek gıdalarda durum büyük ölçüde iyi gidiyor sanırım topiğimizin bizim biraz zorlu geçiyor ama az önce biraz yoğurt ve sebze çorbası yedi oğlum sizinle paylaşmak istedim. Herkes paylaşıyor ben üzülüyorum açıkçası söylenilenlerin yarısını bile yemiyor istemiyor diye bugün mutlu oldum ama yedi diye
Çok geçmiş olsun canim.haklısin zor tabi.cocuk bakmak başlı başina sabır ve emek gerektrirken hasta olduklarinda bu durum daha ağır olabiliyor.ama hepsinden daha önemli bisey var o da senin sağlıģin ve ruhsal durumun.sen iyi olmazsan bütün sistem çöker.kendini mutlu edecek biseylee yap.mesela alişveris yada kitap okuma yada dizi yada film.çok iyi gelir.azcik ara ve kendine vakit ayırma en iyi motivasyon.Bu sıra moral olarak diplerdeyim biraz canım. Salıdan beri kızım ateşliydi kaç gündür dr a götür ilaç ver gece takip et derken sabah ateşi düşmüştü sevindim baktım sabah bu kez de oğlumun hafiften ateşi var genel olarak çok rahatsız etmese de neşesi yerinde olsa da uykuya dalmakta zorlanıyor moral motivasyon kalmadı elim ayağım tutmuyor valla kendimi iyi hissetmediğimden iyice takıntılı oldum her şeye. Allah daha büyük rahatsızlıklar vermesin de yoruldum bu sıra bunlarla
Pişik geçince kendin bir dene gözlemle tek yolu dene yanıl malesef inşallah bir sıkıntı olmazÜç
Canım Konya dayım ben de , düzenli bir Dr umuz bile yokkime sorayım, vermeyeyim mi şimdi pirinç tekrar
İnşallah canım sağolBen evde yokken hala yapiyor yemegi. Bi tatli kasigi koyuyor ama cok bence. Bi cay kasigi veya iki yeter. Hele gecen gun kakasi yumusasin diye kabak sogan pirinc yap sadece dedim. Bi baktim cocuk pilav yiyo resmen. Bi yaptigimiz yemegi iki gun yediriyoruz. Bi kere pirincli bi kere pirincsiz yaptiriyorum. Evde irmik olsa pirincten daha iyi aslinda. O gun hazirda bir sey yoktu diye oyle basladik.
Insallah tez kurtulursunuz alerjilerden.
Dogum sonrasi duzen olmamasi normal demisti benim dr um. Ama 2 hafta surmesi fazla olmus, dr unuza bi danisin..Kızlar ben taşınıyorum ev telaşından yazamıyorum kac gündür aklımda size sormak istedim
Ben dogumdan sonra 2 defa adet oldum ilki 2 gün ikincisi 5 gün ilki ile 2.arasında 2 ay var 3.sunu 2 hafta önce oldum halen devam ediyor. Normal mi sizce? Gece hafta damla damla geliyordu bu hafta çok fena
kizlar birkac gundur hep ayni saatlerde uykusu geliyor.gune 6.30da basliyoruz. sabah 9.30-11 arasi uyuyor.bir de ogleden sonra 14-15 arasi.bazen aksam uzeri de bi yarim saat kestiriyor.bu saatleri kacirmamaya dikkat edeyim bari.bu arada yatak odasini sık sık havalandiriyorum.soguk buhar makinesi de aldik.bogazimin kurumasi nefes alamama halim gecti.odanin nemi yuzde 25mis.makine yuzde 40-50lere cikariyor.
Masallah, devami gelsin insallah..bizimki de gunduz sadece 45 dk civari. Babannemiz pire uykulu oglum diye seviyor :)))Bizimki de gece kesintisiz 5 ila 9 saate yakin uyumaya basladi 4-5 gundur. Masallah deyin.
Benim mama sandalyem tekerlekli. WC kapısına getirip içine koyuyorum kızımıÇok geçmiş olsun canim.haklısin zor tabi.cocuk bakmak başlı başina sabır ve emek gerektrirken hasta olduklarinda bu durum daha ağır olabiliyor.ama hepsinden daha önemli bisey var o da senin sağlıģin ve ruhsal durumun.sen iyi olmazsan bütün sistem çöker.kendini mutlu edecek biseylee yap.mesela alişveris yada kitap okuma yada dizi yada film.çok iyi gelir.azcik ara ve kendine vakit ayırma en iyi motivasyon.
Annelik zor iş.ama artık bu yola girdik.alişmak zorluğu kabullenmek en doğru çozüm.
Bazen metehan çıldiriyor.mesela 2 gündür.çatlayana kadar ağliyor.sanki aşi yapilmis gibi.kalkip gezdirince susuyor biraz.oturunca yine basliyor.10 kiloyu odadan odaya gezdiriuorum habire.wc ye bile onunla gidiyorum.Allah bi sabır veriyor katlaniyorum.
Geceleri de sürekli uyaniyor.sabah 5 de güne basliyor.gündüz uykusu kalkti.yatana kadar sırtımda.diş mi cikariyor yoksa genel bi huysuzluk mu bilemedim.
Böyle böyle büyüyecekler.Allah kötü şeyler vermesin.
Gündüz kızım da öyle. 30-45 dk arası kısa uykuları var. Şükür yine de.. ya hiç uyumasaMasallah, devami gelsin insallah..bizimki de gunduz sadece 45 dk civari. Babannemiz pire uykulu oglum diye seviyor :)))
Mevsimi geçmeden çilek vermeyi çok istiyorum yaa.. şöyle eline alsın sıvasın suratına yerkenCilek, kivi ve portakal alerji yapabilir, dikkat :))
Amin canim.bende wc ye giderken yürütec kullaniyorum.büyük banyoda klozet var.yere de 4 metrekare hali serdim.üzerine koyuyorum metehani.ama hep dibime geliyor.tuvalet kagidini görünce bi seviniyor ki.kosarak geliyor.onu ittirmekten rahat edemiyorum:)Benim mama sandalyem tekerlekli. WC kapısına getirip içine koyuyorum kızımıçamaşır asmaya balkona çıkınca da, balkon kapısına koyuyorum sandalyeyi.. şu an elim kolum oldu sandalye.. yoksa boyun ve sırt ağrısı dayanılmaz hal alıyor.. neyse ki gündüz kısa kısa da olsa uyuyor. Yoksa temelli çökerim.. bu halimize şükür, Rabbim başka dert vermesin kuzulara ❤
Bizim sadece 1 kez 45 dk uyuyor gündüz :))Gündüz kızım da öyle. 30-45 dk arası kısa uykuları var. Şükür yine de.. ya hiç uyumasa
Bizimki de gece kesintisiz 5 ila 9 saate yakin uyumaya basladi 4-5 gundur. Masallah deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?