2018 Ekim Anneleri

Masallah yahu ne yapiyorsunuz peki? Biz uzun zmndr yenidogan gibi 2 saatte bir uyaniyoruz
Al bizden de o kadar.benimki her saat basi uyaniyor.5 de güne basliyor.gündüz de hic uyumuyor.diş mi alıskanlık mi bilemedim.alişkanliksa benimde alişmam lazim.bide çok huysuz.aksilesti iyice.biseyi degistirsek yada biseyine müdahale etsek hemen kızıyor.tamam abi sen ne istersen o diyoruz:)

Masallah yahu ne yapiyorsunuz peki? Biz uzun zmndr yenidogan gibi 2 saatte bir uyaniyoruz
Hic bir sey. Onun icin diyorum ya acliktan olduguna inanmiyorum diye.
Bu aksam 7-10.30 arasi uyku. Biraz meme. 2.15e kadar uyku. Bir saattir ev geziyoruz ama. Yine de iyi uykumu almisim.

Merhaba arkadaşlar ne güzel uykular düzene girmeye başlamış benim oğluş gündüz iki saate bir yarım saat uyuyor fazlası yok gecede bazen iki kere bazen de 12 kere filan kalkıyoruz henüz bir dengesi yok kuzumun
Kızlar oğlum ilk defa çok sık değil ama öksürmeye başladı burnunda tıkanmış gibi yarın dr götüreceğim ama yarına kadar doğal evde ne yapabilirim

Otribebe ile burnunu actiniz mi? Buhar neml yoksa evde, ketil ile odayi nemlendirip ara ara evi havalandirmaniz iyi olabilir..

Benim de son adet 9 gün Erkrn başladı 15 gün sürdü doktora şimdilik girmedim önümüzdeki ay Bakslım nolcak

Arkadaşlar selam hepinize günaydın :)
Benim oğluşum son iki haftadır yanından ayırmıyor beni,odadan çıkmayı geçtim iki adım uzaklaşsam basıyor çığlığı.Bir de geceleri çok sık uyanır oldu.Uykulara dalması 5 dk iken yarım saat bir saate uzadı ve Ağlayarak Uyanıyor artık .İnternette araştırdım kaygılı bağlanma durumunda olabiliyormuş bunlar işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum okula Öğlen gidiyorum ama sabahları yemek,bulalık,çamaşır,ek gıda hazırlama telaşından çocuğa vakit ayıramıyorum,o ağlıyor ben yapıyorum Iki bakıcı gördük iki ay içinde Yarin annem geliyo kısmetse,bana bir bakıcıdan daha fazlası lazım sanırım böylesi daha iyi olacak.Çocukla daha fazla vakit geçirebilirim böylece.

Sizlerde durumlar nasıl,nasılsınız ?

Yürüteç alacak olanlar var mı ? Erkek bebeklere önerilmiyor diye almamıştım ama rahatlatır seni deniyor kararsızım

Arkadaslar, blackout perde aldim. 5.5 da uyaniyor belki 7 vs olur diye.. fayda etmedi ama bana faydasi oldu. Eskiden direkt dalamazken simdi hemen uyuyorum :))

Bende sabah 6 da uyaniyor uykusu acilmasin diye kalin perdeleri cekip emziriyorum sansim varsa yeniden uyuyor :) ama gece uykusunda gram uzama yok bizde ki o kdr da yiyor yani aksam bildiginiz 1 corba kasesi sebze corbasi ve yogurt karisik yiyor ustune uyurken emiyor ama gece yine uyaniyor baZen su iciriyorum direk uyuyor bazen illa meme

Cunku o cok tatli bir sepet prensesi.

U Umudumbitmedi_ yurutec kullaniyor.

Pütürlü yemeğe nasıl alıştırabilirim ki acaba verdikçe kabul eder mi .. Suyunu vereyim bende o zaman bugün file alayım ya da öyle yesin
Silikon meyve emziği deneyebilirsin canım hem bir şeyleri ısırmış olur hem de tatlı suyu geldikçe hoşuna gider

Evet ben kullaniyorum.baya rahatlik oluyor.ama dikkat etmek lazim.ulasabilecegi yerlere biseyler koymamak lazim.
Benimki dönmeye ve emeklemeye hevesli değil diye yürütece koydum.
Yerde biraktigim zaman basıyor cıģligı.arkami dönsem ağliyor.bi yemek yaparken bi wcdeyken yada biraz dinlenmek isterken koyuyorum.o da geziyor odada.mecburum yani.bizde emzik de yok.tek kurtaricim yurüteç.simdi bazı anneler bana icten ice kızabilir ama elimden bu kadar geliyor.metehan kucaktan inmek istemeyen bi bebek ve ev işi yemek bulasik camasir hep aksar.

Pütürlü yemeğe nasıl alıştırabilirim ki acaba verdikçe kabul eder mi .. Suyunu vereyim bende o zaman bugün file alayım ya da öyle yesin
Canim ben hep pütürlü verdim.dün yayla corbasini ds blendirda cekmedim.verdim öýlece.meyveleri de cok ezmiyorum.muzu da bazen eline veriyorum.minik şempanzeler gibi yiyor.bide eline kahvaltida tandir ekmeginin kenarıni veriyorum.yiyor baya.seviyor.sulu seylere alistirmadim.az yiyor simdilik ama alışacaklar.

Günaydin canim.
Bizde de durumlar ayni.iyice alistilar bize.
Uykularimiz da sorunlu.
Ben yürütec kullaniyorum.baya rahatlik.uzmanlar önermiyor ama mecburum.yoksa hic dinlenemicem.wc ye gidemicem bi yemek bi temizlik yapamicam.
Biz tek bakan anneler böyle seylere mecburuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…