2018 Ekim Anneleri

Şu alerji durumumuz olmasa keşke, ağız kenarında minik kırmızı noktalar ve popoda pişik var çok önemsemeden devam etmeyi düşünüyorum vucudu alışır belki, yoksa cozemeyecegim kakada mukus yok epeydir, takipli bir Dr muz yok, irmiğe alerjisi olmasın çok sevdi gerçekten bir çay bardağı suya tepeleme bir tatlı kaşığı koyup pişirdim ılıyinca yarım muz koydum ezip, itiraz etmeden yedi öğürmeden

Bu haftalarda annenin gidebileceğini fark edermiş kuzular, ondan böyle davranırlarmış. Bir sıçramadan geçiyorlar. Bazı bebekler böyle daha yoğun yaşarken, bazılarını hiç etkilemiyor işte.

Eklentiler

• Screenshot_20190428-124953_Harika Haftalar.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 34
Kimsenin kimseyi elestirmeye hakki yok ki :))) herkesin sartlari, dusunceleri farklidir. Her anne bebegi icin elinden geleni yapiyordur.. herkesin dogrusu kendine...

Canım mamayı nasıl veriyorsun ya ben üç saatte bir uyutup zorla mama iciriyorum uyumazsa halinde olur
Guya iyice aciksin diye 4 saatte 1 veriyoruz ama yemiyor. Basta biraz emiyor sonra itiyo, basini saga sola ceviriyor..Once biberon, istemezse biberon tabaga bosaltilip kizana kadar kasikla...yemeyen bebek gercekten kolay degil. Biberonunu bitirmesi bizim icin bir hayal.. yapilan cogu mama çöpe gidiyor. 7 aylik 7 kilo degil benim kuzu..Saglik olsun.

Sizin icin doktora sordum. Besinleri vermeden once kulak arkasina sursun dedi..bi yarim saat icinde belirti yoksa versin dedi..

Kimsenin kimseyi elestirmeye hakki yok ki :))) herkesin sartlari, dusunceleri farklidir. Her anne bebegi icin elinden geleni yapiyordur.. herkesin dogrusu kendine...
Saol canim.aslinda hani haklilar zararli ama hersey oyle.biraz rahatlik biraz zarar.eksisi artisi var.ben yapiyorum da öneriyormusum gibi olmasin dedim.

Bu haftalarda annenin gidebileceğini fark edermiş kuzular, ondan böyle davranırlarmış. Bir sıçramadan geçiyorlar. Bazı bebekler böyle daha yoğun yaşarken, bazılarını hiç etkilemiyor işte.
Çok mantıklı.çocukta resmen korku var uzaklaştıkça ağlama Şiddeti artıyo

Estagfurullah canim. Biz cocukken herkesin yuruteci vardi. O donemki anneler iyi anne degil miydi? Kimse oyle dusunmez.

Önceden ana kucağına koyuyordum işlerimi yapıyordum şimdi hepsi kakıyor okul işlerim bile üst üste birikiyor evrak işi internet işleri Sınavlar hep bekliyor.Tek çok zor annem gelince bi Baksyım nasıl olcak yine de rahatlamazsam Alırım belki ben de

Kizlar gunes kremi kullanmaya basladiniz mi?
Bugun botanik bahcesine gittik. Ay bacagi acildi, ay kolu siyrildi, ensesi yanmasin diye yorulduk. Mustela alacagim sanirim. Havalar oralarda nasil?

Estagfurullah canim. Biz cocukken herkesin yuruteci vardi. O donemki anneler iyi anne degil miydi? Kimse oyle dusunmez.
Saol canim.kötü bi seyi tavsiye etmek istemiyorum.sonucta herkesin kendi doğrulari var.ama süreç de zorlu.
Ana kucaginda oyun halisinda durmuyorlar artik canim.
Esim de öğretmen.yetiştiremiyirum diye söyleniyor hep.cocuga hep ben baktigim halde.yemek yaparken yada bi isim.olunca babasina veriyorum.onda da durmuyor cogu zaman.geri mutfaga getiriyor yanima.
Sizin isiniz daha zor canim.

kizlar bugun bebegimin yediklerinden bahsedeyim.esimin cocugun agzina ne bulsa vermesinden bahsetmistim.artik onunla tartismaktan yoruldum biktim.sehriyeli tavuk suyu corba, akcaabat kofte, mezelerden haydari, şalgam suyu, acili ezme.evet hepsinden azar azar yedi icti.7 aylikken şu yenirmis 9 aylikken bu yenirmis diye bisey malesef bizde yok.gunduz ben dikkat ediyorum.aksama esim geldiginde sofrada ne varsa artik.esimin hic umrunda olmuyo doktorlarin gorusleri.yoruldum laf anlatmaktan.bi gun bi kizariklik dokuntu vb. olursa heralde ciddiye alacak.

Ay canim okurken guldum hakkini helal et. Benim annem de tarhana corbasi yaptim icir diyor. Anne aci, pisik olur diyorum. Ben size iciriyordum diyor. Aciyi cok severim ama alerjim de var. Iyi gelmemis iste.
Bebegin yiyo mu peki verdiklerini? Biz guya dikkat ediyoruz da yarisi iceri yarisi disari.

tarhana corbasi bizimki aci degil.verdiklerimi yiyor.yani miktar olarak az yiyor ama herseye agzini aciyor.1.5 litrelik pet siseden su da iciriyoruz kafaya dikiyor(wee baby alistirma bardagi var ondan iciyor normalde).cok yemiyor ama verdiklerimi.az az herseyi.ay iste eskiden boyle alerjiler yok diye kimse sallamiyor.zaman degisti hastaliklar degisti.abartmamak lazim yine de hicbirseyi :/

Herseye agzini acmasina masallah hepimize nasip olsun insallah ta bu gidisle alkole de baslar :) hem kizdim hem guldum ne diyim o kadar da olmaz

Kofte, salgam ve acili ezme miiiiiii T tuanadereli bizim kuzulara bunlari mi denesek, ac yavrular :)))))

Eşin gerçekten cok bilincsizmis.aç oku yani dimi ama.bir bebegin bünyesi kaldirir mi o kadar seyi.
Bugün bizdr disarda yedik.tanidik birinin yeri.biz yemege baslayinca adam bize 2 ayran bide meyva suyu getirdi.buda bebege dedi.esimde biz vermiyoruz diyince basladi.onunki de bizimkinden 2 ay kücükmüs.2 aydir herseyden veriyorlarmis.yediklerinden.yaş pasta veriyoruz dedi.benim lokmam boğazimda kaliyordu.süt ürünü seyler 1 yasa kadar verilmemeli dedim.biz yemeklerden veriyoruz herseyden tattiriyoruz diyor adam.bize de siz ne veriyorsunuz dedi.bende meyva sebze corbasi yogurt yayla corbasi gibi seyler söyledim.bize diyor ki o kadar da sakinmayin tarzi biseyler geveledi.esim de zaten ilerde herseyi yicek.gerek yok simdi.zararli onlar dedi.simdilik bünyesi hassas dikkat edilmeli dedi.
Esim benden de pinpiriklidir.zorlama, bu zararli mı,mamasi uygun sicaklikta mi diye hep kontrol eder.benden izinsiz cocugun agzina hicbisey vermez.
Allah sana sabır versin cabim.özellikle cocukla ilgili konularda anne baba aynı görüste olmali.yoksa kavga gürültü cok olur.

Sonradan cikiyor iste. Ben yedim yedim acilari. 24 falan yasimda bi gun her yerim kizardi. Yillarin birikimi patlamis.
Cuma lise arkadaslarimla bulustum. Aman yedir her seyi biz yedik bi sey mi oldu diyorlar. 5 kisiyiz 3umuz kilolu, birimiz zayif ama insulin direnci var. Bir kisi normal sadece.
Ben de simdi dikkat ediyorum ama benim gibi tombik olmasin diye aslinda.
Bi de moda oldu simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…