Bu haftalarda annenin gidebileceğini fark edermiş kuzular, ondan böyle davranırlarmış. Bir sıçramadan geçiyorlar. Bazı bebekler böyle daha yoğun yaşarken, bazılarını hiç etkilemiyor işte.Arkadaşlar selam hepinize günaydın :)
Benim oğluşum son iki haftadır yanından ayırmıyor beni,odadan çıkmayı geçtim iki adım uzaklaşsam basıyor çığlığı.Bir de geceleri çok sık uyanır oldu.Uykulara dalması 5 dk iken yarım saat bir saate uzadı ve Ağlayarak Uyanıyor artık .İnternette araştırdım kaygılı bağlanma durumunda olabiliyormuş bunlarişe başladığımdan beri çok zorlanıyorum okula Öğlen gidiyorum ama sabahları yemek,bulalık,çamaşır,ek gıda hazırlama telaşından çocuğa vakit ayıramıyorum,o ağlıyor ben yapıyorum Iki bakıcı gördük iki ay içinde Yarin annem geliyo kısmetse,bana bir bakıcıdan daha fazlası lazım sanırım böylesi daha iyi olacak.Çocukla daha fazla vakit geçirebilirim böylece.
Sizlerde durumlar nasıl,nasılsınız ?
Yürüteç alacak olanlar var mı ? Erkek bebeklere önerilmiyor diye almamıştım ama rahatlatır seni deniyor kararsızım
Kimsenin kimseyi elestirmeye hakki yok ki :))) herkesin sartlari, dusunceleri farklidir. Her anne bebegi icin elinden geleni yapiyordur.. herkesin dogrusu kendine...Evet ben kullaniyorum.baya rahatlik oluyor.ama dikkat etmek lazim.ulasabilecegi yerlere biseyler koymamak lazim.
Benimki dönmeye ve emeklemeye hevesli değil diye yürütece koydum.
Yerde biraktigim zaman basıyor cıģligı.arkami dönsem ağliyor.bi yemek yaparken bi wcdeyken yada biraz dinlenmek isterken koyuyorum.o da geziyor odada.mecburum yani.bizde emzik de yok.tek kurtaricim yurüteç.simdi bazı anneler bana icten ice kızabilir ama elimden bu kadar geliyor.metehan kucaktan inmek istemeyen bi bebek ve ev işi yemek bulasik camasir hep aksar.
Guya iyice aciksin diye 4 saatte 1 veriyoruz ama yemiyor. Basta biraz emiyor sonra itiyo, basini saga sola ceviriyor..Once biberon, istemezse biberon tabaga bosaltilip kizana kadar kasikla...yemeyen bebek gercekten kolay degil. Biberonunu bitirmesi bizim icin bir hayal.. yapilan cogu mama çöpe gidiyor. 7 aylik 7 kilo degil benim kuzu..Saglik olsun.Canım mamayı nasıl veriyorsun ya ben üç saatte bir uyutup zorla mama iciriyorum uyumazsa halinde olur
Sizin icin doktora sordum. Besinleri vermeden once kulak arkasina sursun dedi..bi yarim saat icinde belirti yoksa versin dedi..Şu alerji durumumuz olmasa keşke, ağız kenarında minik kırmızı noktalar ve popoda pişik var çok önemsemeden devam etmeyi düşünüyorum vucudu alışır belki, yoksa cozemeyecegim kakada mukus yok epeydir, takipli bir Dr muz yok, irmiğe alerjisi olmasın çok sevdi gerçekten bir çay bardağı suya tepeleme bir tatlı kaşığı koyup pişirdim ılıyinca yarım muz koydum ezip, itiraz etmeden yedi öğürmeden
Saol canim.aslinda hani haklilar zararli ama hersey oyle.biraz rahatlik biraz zarar.eksisi artisi var.ben yapiyorum da öneriyormusum gibi olmasin dedim.Kimsenin kimseyi elestirmeye hakki yok ki :))) herkesin sartlari, dusunceleri farklidir. Her anne bebegi icin elinden geleni yapiyordur.. herkesin dogrusu kendine...
Çok mantıklı.çocukta resmen korku var uzaklaştıkça ağlama Şiddeti artıyoBu haftalarda annenin gidebileceğini fark edermiş kuzular, ondan böyle davranırlarmış. Bir sıçramadan geçiyorlar. Bazı bebekler böyle daha yoğun yaşarken, bazılarını hiç etkilemiyor işte.
Estagfurullah canim. Biz cocukken herkesin yuruteci vardi. O donemki anneler iyi anne degil miydi? Kimse oyle dusunmez.Evet ben kullaniyorum.baya rahatlik oluyor.ama dikkat etmek lazim.ulasabilecegi yerlere biseyler koymamak lazim.
Benimki dönmeye ve emeklemeye hevesli değil diye yürütece koydum.
Yerde biraktigim zaman basıyor cıģligı.arkami dönsem ağliyor.bi yemek yaparken bi wcdeyken yada biraz dinlenmek isterken koyuyorum.o da geziyor odada.mecburum yani.bizde emzik de yok.tek kurtaricim yurüteç.simdi bazı anneler bana icten ice kızabilir ama elimden bu kadar geliyor.metehan kucaktan inmek istemeyen bi bebek ve ev işi yemek bulasik camasir hep aksar.
Önceden ana kucağına koyuyordum işlerimi yapıyordum şimdi hepsi kakıyor okul işlerim bile üst üste birikiyor evrak işi internet işleri Sınavlar hep bekliyor.Tek çok zor annem gelince bi Baksyım nasıl olcak yine de rahatlamazsam Alırım belki ben deGünaydin canim.
Bizde de durumlar ayni.iyice alistilar bize.
Uykularimiz da sorunlu.
Ben yürütec kullaniyorum.baya rahatlik.uzmanlar önermiyor ama mecburum.yoksa hic dinlenemicem.wc ye gidemicem bi yemek bi temizlik yapamicam.
Biz tek bakan anneler böyle seylere mecburuz.
Saol canim.kötü bi seyi tavsiye etmek istemiyorum.sonucta herkesin kendi doğrulari var.ama süreç de zorlu.Estagfurullah canim. Biz cocukken herkesin yuruteci vardi. O donemki anneler iyi anne degil miydi? Kimse oyle dusunmez.
Ana kucaginda oyun halisinda durmuyorlar artik canim.Önceden ana kucağına koyuyordum işlerimi yapıyordum şimdi hepsi kakıyor okul işlerim bile üst üste birikiyor evrak işi internet işleri Sınavlar hep bekliyor.Tek çok zor annem gelince bi Baksyım nasıl olcak yine de rahatlamazsam Alırım belki ben de
Ne kadar teşekkür etsem azdır herhaldeSizin icin doktora sordum. Besinleri vermeden once kulak arkasina sursun dedi..bi yarim saat icinde belirti yoksa versin dedi..
Ay canim okurken guldum hakkini helal et. Benim annem de tarhana corbasi yaptim icir diyor. Anne aci, pisik olur diyorum. Ben size iciriyordum diyor. Aciyi cok severim ama alerjim de var. Iyi gelmemis iste.kizlar bugun bebegimin yediklerinden bahsedeyim.esimin cocugun agzina ne bulsa vermesinden bahsetmistim.artik onunla tartismaktan yoruldum biktim.sehriyeli tavuk suyu corba, akcaabat kofte, mezelerden haydari, şalgam suyu, acili ezme.evet hepsinden azar azar yedi icti.7 aylikken şu yenirmis 9 aylikken bu yenirmis diye bisey malesef bizde yok.gunduz ben dikkat ediyorum.aksama esim geldiginde sofrada ne varsa artik.esimin hic umrunda olmuyo doktorlarin gorusleri.yoruldum laf anlatmaktan.bi gun bi kizariklik dokuntu vb. olursa heralde ciddiye alacak.
tarhana corbasi bizimki aci degil.verdiklerimi yiyor.yani miktar olarak az yiyor ama herseye agzini aciyor.1.5 litrelik pet siseden su da iciriyoruz kafaya dikiyor(wee baby alistirma bardagi var ondan iciyor normalde).cok yemiyor ama verdiklerimi.az az herseyi.ay iste eskiden boyle alerjiler yok diye kimse sallamiyor.zaman degisti hastaliklar degisti.abartmamak lazim yine de hicbirseyi :/Ay canim okurken guldum hakkini helal et. Benim annem de tarhana corbasi yaptim icir diyor. Anne aci, pisik olur diyorum. Ben size iciriyordum diyor. Aciyi cok severim ama alerjim de var. Iyi gelmemis iste.
Bebegin yiyo mu peki verdiklerini? Biz guya dikkat ediyoruz da yarisi iceri yarisi disari.
Herseye agzini acmasina masallah hepimize nasip olsun insallah ta bu gidisle alkole de baslar :) hem kizdim hem guldum ne diyim o kadar da olmazkizlar bugun bebegimin yediklerinden bahsedeyim.esimin cocugun agzina ne bulsa vermesinden bahsetmistim.artik onunla tartismaktan yoruldum biktim.sehriyeli tavuk suyu corba, akcaabat kofte, mezelerden haydari, şalgam suyu, acili ezme.evet hepsinden azar azar yedi icti.7 aylikken şu yenirmis 9 aylikken bu yenirmis diye bisey malesef bizde yok.gunduz ben dikkat ediyorum.aksama esim geldiginde sofrada ne varsa artik.esimin hic umrunda olmuyo doktorlarin gorusleri.yoruldum laf anlatmaktan.bi gun bi kizariklik dokuntu vb. olursa heralde ciddiye alacak.
Ne demek, rica ederim...Ne kadar teşekkür etsem azdır herhalde
Kofte, salgam ve acili ezme miiiiiii T tuanadereli bizim kuzulara bunlari mi denesek, ac yavrular :)))))kizlar bugun bebegimin yediklerinden bahsedeyim.esimin cocugun agzina ne bulsa vermesinden bahsetmistim.artik onunla tartismaktan yoruldum biktim.sehriyeli tavuk suyu corba, akcaabat kofte, mezelerden haydari, şalgam suyu, acili ezme.evet hepsinden azar azar yedi icti.7 aylikken şu yenirmis 9 aylikken bu yenirmis diye bisey malesef bizde yok.gunduz ben dikkat ediyorum.aksama esim geldiginde sofrada ne varsa artik.esimin hic umrunda olmuyo doktorlarin gorusleri.yoruldum laf anlatmaktan.bi gun bi kizariklik dokuntu vb. olursa heralde ciddiye alacak.
Eşin gerçekten cok bilincsizmis.aç oku yani dimi ama.bir bebegin bünyesi kaldirir mi o kadar seyi.kizlar bugun bebegimin yediklerinden bahsedeyim.esimin cocugun agzina ne bulsa vermesinden bahsetmistim.artik onunla tartismaktan yoruldum biktim.sehriyeli tavuk suyu corba, akcaabat kofte, mezelerden haydari, şalgam suyu, acili ezme.evet hepsinden azar azar yedi icti.7 aylikken şu yenirmis 9 aylikken bu yenirmis diye bisey malesef bizde yok.gunduz ben dikkat ediyorum.aksama esim geldiginde sofrada ne varsa artik.esimin hic umrunda olmuyo doktorlarin gorusleri.yoruldum laf anlatmaktan.bi gun bi kizariklik dokuntu vb. olursa heralde ciddiye alacak.
Sonradan cikiyor iste. Ben yedim yedim acilari. 24 falan yasimda bi gun her yerim kizardi. Yillarin birikimi patlamis.tarhana corbasi bizimki aci degil.verdiklerimi yiyor.yani miktar olarak az yiyor ama herseye agzini aciyor.1.5 litrelik pet siseden su da iciriyoruz kafaya dikiyor(wee baby alistirma bardagi var ondan iciyor normalde).cok yemiyor ama verdiklerimi.az az herseyi.ay iste eskiden boyle alerjiler yok diye kimse sallamiyor.zaman degisti hastaliklar degisti.abartmamak lazim yine de hicbirseyi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?