Bizde yatagina yatiramiyoruz resmen omzumuzda uyuyo iyice dalana kadar bekliyoruz geri koydugumuzda yine aglamaya başlıyorSeninkinde öyle olabilir canim.benimki kuacgima alinca gece tepiniyor.geri yatagima birak diyor resmen.koyunca rahatliyor.sonra geri uyaniyor.ya kac gündür böyleyiz.uykuyu cok özledim.2 saat bile uyumadim günlerdir.ah bi uyusam mışıl mışıl:)
Aynı saatlerde uyanmaya alıştığı için de olabilir. Diş bizim de çıkmadı daha. Kaşıyor kaç aydır, yumruk ağzında hep. Bir ton salya döktü yavrucum..Ben direk pütürlü elmayla başlamıstim.yoğurdu sona saklamistim.ama baslarda benimkifr.yemedi
Cok zorlandi.diliyke itti.suyunu emip pksasini cikatiyordu.ama sonra alisti.sen vazgecme ver canim.alisacaklar ins.kolay gelsin.
Canim bu seferki horlamayla ilgili degil.cünkü.esimi yanima aldim.yatak odasina gectik.en ufak bi sesde dürtüyorum.cocuk bizden bagimsiz ağlayarak uyaniyor.gundüzdr bi düzen kurduk.besigini yatak odasinda koyuyorum.biz salonda oturuyrouz.esim gündüz yok zaten.bende ses yapmiyorum.yine de ayni canim ya.yakinda 7 ay dolacak.bizde hâlâ diş yok.onun sıkıntisı galiba.
Cins bu cocuklar.aman sizinki daha zor.ayrilmak istemiyor.bizimki artik kucakta oturmak bile istemiyor.atiyor kendini.koyunca durmuyor.ne istiyorsun diyorum.kiziyorum bazen.Bizde yatagina yatiramiyoruz resmen omzumuzda uyuyo iyice dalana kadar bekliyoruz geri koydugumuzda yine aglamaya başlıyor
Canim saatler ayni degil.zırt pırt uyaniyor.disten cok korkuyorum.gec ciksin istiyordum.burdaki arkadaşlar harap oldu.Aynı saatlerde uyanmaya alıştığı için de olabilir. Diş bizim de çıkmadı daha. Kaşıyor kaç aydır, yumruk ağzında hep. Bir ton salya döktü yavrucum..
Ben de azmettim kilo vermeye bakalım ne olacakYaa kizlar surekli yemek yemek istiyorum.
Ben regl olcam bugun ama hic karnim da agrimiyor. Grubun ilk bombasi benden gelirmis.Ben de azmettim kilo vermeye bakalım ne olacakklasik, pazartesi başlıyorum havasına girdim cumadan haftasonu yedikce yedim gözüm doysun diyerekten..
Amacım iki ayda 5 kilo vermek ama sadece abur cubur keserek ve ekmeği, tatlıyı minimumda tutarak. Tek ekstramız akşam yürüyüşü olacak. Bahara kadar evde tıkılı kaldık ondan şiştim iyice..
Durumuma yazayım hele dur
Olmaya başlamış mıydın? Bende hiç yok dahaBen regl olcam bugun ama hic karnim da agrimiyor. Grubun ilk bombasi benden gelirmis.
Biz de bugun 4 de uyandik :))Herkese günaydin.tek gözle yaziyorum.diğeri acilmiyor.metehan bu gece her yatirdigimda geri uyandi.bu aralar böyle.gece 20 kere kalkiyor.onu geri uyut.geri zıp diye ağlayarak kalksin.5 de de güne basliyor.geri de yatmiyor.uykusuzluktan ölüyorum.
Sizce niye böyle olabilir.disler yok daha.
Aaa bak hiç aklıma gelmemişti sağolasın fileye öyle koyayım alışır inşallah .. Birde kızım 2 haftadır sabit saat başı kalkıyor ve huzursuz gibi sürekli memede normalde akşam 8.30 da bazen 7.30 da yatıp sabah 6 da kalkıyordu gece ben kendim yatmadan önce uyurken alıp yatırıyordum güvenli bağlanmada sıkıntı olabilir dedi arkadaşım olabilir miyoksa alerjisinden mi bir dişi daha yeni çıktı ondan mı güvenli bağlanma sıkıntılıysa ne yapacağım neden öyle oldu ki
Kizlar beboşlar konuşmaya basladi mi?biseylee söylüyorlar mi?metehan ba ba diyordu.simdi de de de de diyor.sizce anlamli bi kelime mi yoksa öylesine mi ses cikariyor.
Çok teşekkür ettim kendime getirdin yine :)) birde kayınpederinin yoğurt mayalama yöntemini yazar mısın canım zahmet olmazsa ss almıştım ama tel değişince gitti o da malesef bir hafta sonra deneme yapacağım inşallah heyecanlıyım :)Oncelikle farkli biseyi yutmaya alistirip yavas gecisten yanayim ben.Sonra puturleri alinca dilinide farkli kullaniyorlar.Direkt sivi beslenince bide hakli olarak bogaza degmesi rahatdiz edici dusununce bile.
Diger konuda da tek bisy var denemez aslinda.Zaman zaman boyle seyler olacak.Cocuk onlar.Bizler gibi programli ve daha cok kabullenmis degiller :) Yemek ye kalk uyku zamani yat uyu fln.Biz bile zaman zaman uyuyamiyoruz.Mecvut isteklerimiz degisiyor.
Ki onlarin degisimleri cok hizli.
Yani boyle oldugunda hep sorun var diye dusunursen onu bulup kosturmaya calisirken baska seyleri kacirirsin canim.
Once sakin ol❤
Guvenli baglanma derin bi konu aslinda.Daha cok yasam bicimi gibi geliyor bana.
Yani gun icinde ihtiyaclarini sadece ihtiyac gibi karsilamamak alt ust degisitken konusmak dokunmak,yemek yerken eglenebilmek,gun icinde oyuncakla oyalansindan ziyade oturup onunla oynamak,uyku gecisinde gulusup eglenmek,daha bicok sey manevi anlamda guclenmek baglanmak demek.Yani sadece ihtiyac degilde his.Ama bi yandan hep uzerinde olmamak kendi kesiflerinede izin vermek.Konu yine dengeye geliyor :)
Aslinda sunu bunu yapmali gibi davranmadan kendi hayatinizi doya doya yasayarak ilerle yani❤ isin özü bence.
Şunu gercekten unutmamak gerek.Cocuklarda bi seyler varsa once kendimize dönüp bakmaliyiz.Inan onlarda durup dururkende hicbisy olmuyor.Buyumenin getirdikleri var elbette ama genel olarak durum bu.Buyudukce daha cok gorursun
Canim seninki yine azmis.yaza tam fit girersin.ben ne yapayim.100 kiloyum.40 kilo fazlam var.4 senedir bu kilodsyim.üzerime yapisti kaldi.ne güzel önceden 55 kiloydum.175 boyunda manken gibiydim.hep o gerizekali kpss sinavi yuzünden.her sene 10 kilo aldimBen de azmettim kilo vermeye bakalım ne olacakklasik, pazartesi başlıyorum havasına girdim cumadan haftasonu yedikce yedim gözüm doysun diyerekten..
Amacım iki ayda 5 kilo vermek ama sadece abur cubur keserek ve ekmeği, tatlıyı minimumda tutarak. Tek ekstramız akşam yürüyüşü olacak. Bahara kadar evde tıkılı kaldık ondan şiştim iyice..
Durumuma yazayım hele dur
Ay çok kötü ya.benim gözlerimden artik yaslar akiyor gözüm acilmiyor.azcik ver de sen git uyu diyenim yok.Biz de bugun 4 de uyandik :))
Abla mi diyor kurban oldugum.yerim o dilini.benimki de bi ara abla diyordu.simdi dede.bana hâlâ ungi diyor.ara sira anne gibi sesler cikariyor.en cok da babasina laf veriyor.Bizde gayet bilincli ablaya yönelik ozellikle :)
3 kere oldun canim. 3 aydan sonra. Her biri 30 gunde bir.Olmaya başlamış mıydın? Bende hiç yok daha
Canim 40 demissin de bence 25 kilo versen yeter sana. Yine de kolay degil. Bence cok zor. Yemekler cok guzel.Canim seninki yine azmis.yaza tam fit girersin.ben ne yapayim.100 kiloyum.40 kilo fazlam var.4 senedir bu kilodsyim.üzerime yapisti kaldi.ne güzel önceden 55 kiloydum.175 boyunda manken gibiydim.hep o gerizekali kpss sinavi yuzünden.her sene 10 kilo aldimtabai dogumdan sonra da 7 kilo almisim.100 e ciktim ben bu yaz da şişkoyum
Ay çok kötü ya.benim gözlerimden artik yaslar akiyor gözüm acilmiyor.azcik ver de sen git uyu diyenim yok.
Abla mi diyor kurban oldugum.yerim o dilini.benimki de bi ara abla diyordu.simdi dede.bana hâlâ ungi diyor.ara sira anne gibi sesler cikariyor.en cok da babasina laf veriyor.
Gecen esim değil mi oğlum dedi.sordu.hayır dedi metehan.yada uyuyacagi zaman hadi hadi diyordu:)
Oncelikle farkli biseyi yutmaya alistirip yavas gecisten yanayim ben.Sonra puturleri alinca dilinide farkli kullaniyorlar.Direkt sivi beslenince bide hakli olarak bogaza degmesi rahatdiz edici dusununce bile.
Diger konuda da tek bisy var denemez aslinda.Zaman zaman boyle seyler olacak.Cocuk onlar.Bizler gibi programli ve daha cok kabullenmis degiller :) Yemek ye kalk uyku zamani yat uyu fln.Biz bile zaman zaman uyuyamiyoruz.Mecvut isteklerimiz degisiyor.
Ki onlarin degisimleri cok hizli.
Yani boyle oldugunda hep sorun var diye dusunursen onu bulup kosturmaya calisirken baska seyleri kacirirsin canim.
Once sakin ol❤
Guvenli baglanma derin bi konu aslinda.Daha cok yasam bicimi gibi geliyor bana.
Yani gun icinde ihtiyaclarini sadece ihtiyac gibi karsilamamak alt ust degisitken konusmak dokunmak,yemek yerken eglenebilmek,gun icinde oyuncakla oyalansindan ziyade oturup onunla oynamak,uyku gecisinde gulusup eglenmek,daha bicok sey manevi anlamda guclenmek baglanmak demek.Yani sadece ihtiyac degilde his.Ama bi yandan hep uzerinde olmamak kendi kesiflerinede izin vermek.Konu yine dengeye geliyor :)
Aslinda sunu bunu yapmali gibi davranmadan kendi hayatinizi doya doya yasayarak ilerle yani❤ isin özü bence.
Şunu gercekten unutmamak gerek.Cocuklarda bi seyler varsa once kendimize dönüp bakmaliyiz.Inan onlarda durup dururkende hicbisy olmuyor.Buyumenin getirdikleri var elbette ama genel olarak durum bu.Buyudukce daha cok gorursun
Evet.cok istahli biriyim.tokken bile yerimCanim 40 demissin de bence 25 kilo versen yeter sana. Yine de kolay degil. Bence cok zor. Yemekler cok guzel.
Sefaniz olsun :)) ben tum kilolarimi verdim. Bana da nasil kilo verdin diyorlar (14 kg almıştım hamilelikte) , 6 ay tek basima bakarak diyorum :)) babanne geldi 15 gundur bizde ve bi sure bizimle yasayacak..sabah 4 de ben kalkiyorum 7 de babanneye teslim edip 1-2 saat uyuyorum. Desteksiz cok zor oluyo, bilmez miyimmmmEvet.cok istahli biriyim.tokken bile yerim
Nasil vericem.bi türlü 90 dan aşağı inemedim.dogumdan sonra 93 e düstüm ne güzel.süt olsun diye yedim ictim
Ben de oyleyim. Yemem dedigim cok nadir. Bi ara ne guzel dikkat ediyorum. Sonra her sey bozuluyor.Evet.cok istahli biriyim.tokken bile yerim
Nasil vericem.bi türlü 90 dan aşağı inemedim.dogumdan sonra 93 e düstüm ne güzel.süt olsun diye yedim ictim
Sevindim sizin icin. Gerci siz hic sikayet etmiyordunuz ama gorun bakin el agriniz azalacak.Sefaniz olsun :)) ben tum kilolarimi verdim. Bana da nasil kilo verdin diyorlar (14 kg almıştım hamilelikte) , 6 ay tek basima bakarak diyorum :)) babanne geldi 15 gundur bizde ve bi sure bizimle yasayacak..sabah 4 de ben kalkiyorum 7 de babanneye teslim edip 1-2 saat uyuyorum. Desteksiz cok zor oluyo, bilmez miyimmmm
Ben en cok chicco natural feeling +0 kullaniyordum. Eskiden onu bile bogazina kaciriyordu. Artik cok kacirmiyor. Bebedorun manuel pompasinin biberonu var. Ona 5 gunlukken hemsire iyi demisti. Ama biz beslerken yine de kacirtiyorduk. Bi de hemsire bebegi yatik degil tam dik tutuyordu. Oyle daha az kaciyor. Son olarak bir de lansinohun elektrikli pompasinin 240 ml olan biberonlari var. Onlar da basta cok kaciyordu. Meger orta akismis. Simdi biraz kaciyor. Ben de yenilemiyorum. Zaten memeden emerken bile tikaniyor cocugum.Kızlar biberonla besleyenler varsa bisey sorucam.. ben 6 aya uygun uç aldim ama hiç içemiyor çok akitiyor ağzından.. yarisi yere gidiyor.. mama zaten pahali yok yere ziyan oluyor.. bu durum normalmi yoksa benim kızmi icemiyor.. yada ben mi düzgün veremiyorum hala eski uçlarla veriyorum bu durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?