2018 Ekim Anneleri

ben su an 5. reglimi yasiyorum.bebis 2 aylik oldugundan beri oluyorum yani.hamilelik oncesi epey duzensizdi ama.
Benim saat gibi düzenli gelirken, lohusalık sonrası 6 aydan önce gelmiyor. Oğlumda öyle olmuştu, kızçem 2 güne 6 aylık oluyor.. bakalım bu ay içinde gelecek mi..

Ya ne tatli konusuyorlar.ağıźlarıni yiyesim geliyor.azönce yatakta bağisiyor bize dededeee.gün gectiktikce datlaniyorlar.
Ben daha ekmegi kesmedim.canim.simdilik soyle yapicam.yemegimi ekmegimi yicem.ama yaninda kola olmicak.ekmek de mayasiz tandir ekmegi zaten.kilo aldirmiyor.bide hamuru kücük.kahvaltida 1 tane yiyorum.incecik.
Bide aksam yemegimi yiyorum.bu aralarda csnim.isterse 1 adet meyve yiyorum.ya elma ya muz.bunlardan baska bisey yok.yatana kadar su sadece.simdilik böyle gideyim.yemekleri kesersem cabuk rejimi bozarim.
Bide eve aburbucur pasta almicam.alirsam gider hemen agzima atarim.
Canim.senin kilon bölgeselse mekik cek yada yanlara dönerek sıklaşma hareketi yap.
Göbek hepimizde var zaten.5 kilo bisey degil.1 ay dikkat etsen diger ay egzersiz yapsan hemen gider.

Tesekkurler

Hem de ne datlu bunlar teyzesi yerim o dilleri ❤

Yemekleri ben de kesmiyorum, sadece abur cubur yemeyi bıraktım. Ama oğlum pasta istemişti pazar günü, ilk defa istedi diye aldırdım.. yemedi.. babası iradeli, üç dilim getirsem birini yiyor, ikisi bana kalıyor adam yesin de bitsin diye çok koyuyorum tabağa, o da bana kitliyor
Karın-bel bölgesinde şu an kilomun çoğu. Göbek de değil, sanki balon yutmuş gibiyim mekik çekemiyorum belim rahatsız.. farklı hareketler uydurmaya çalışırım artık. İki tane dumble var, yanları çalıştırırken işe yarayabilir de, kızımın keyfine kalıyor spor sürem
Ama seni daha istikrarlı ve planlı gördüm başaracağız inşallah ❤

Acele etmedim şunu bunu yemesi gerek gibi dusunup,yavas yavas,karisim yapmadan tatlarini almasini saglamaya calisiyorum.
Bide tam öğün olsun diye acele etmedim ozellikle.1 öğün tam suan sadece.
Calismiyorum buarada tabii.

Kendinize gore en iyi sekilde ilerleyeceginize inaniyorum.Tek tip dogru denemez o yuzden yapman gerek gibi dusunme tek biseyi.Bebisin ögretecektir :) önüne bisyler koymayi ihmal etme tabii.Alip agzina goturmeyi parmaklarini kullanmayi ögrensin.
Oyle bebekler zaten herseyi agzina goturur gibi dusunmemek lazim :)

Benimkiler ikiz oldugu icin biraz agir kaliyorum. Bakalim iyi ilerleyebiliriz insallah:)

kızlar bı konuda yorumlarınıza ihtıyacım var
bizim ek gıda günlük söyledı sabah 10,30 gibi meyve püresi üstüne 180 ml süt 12.30 da emip uyuyodu 3 gibi sebze püresi üstüne 180 ml süt 6 da emıp tekrar uyuyodu .bi kac gündür meyve ve sebzesinin üstüne sütünü içmiyor zorlasak bıle 50 cc anca içiyor.Hastalandık bide ama süt kısmını baya azalttı normal mı değil mi ?Daha 6 bucuk aylık

Bence 6.5 ayliga göre gayet iyi besleniyor.. Karni tok olunca istemez diğer gidalari..

120 CC sütü zorla içiyoruz üç saatte bir, birazını iciyor gerisini uyuyarak çok yoruluyorum, ek gıda üstüne asla içmez, sütü içtikten bir saat sonra falan ek gıdayı deniyorum

120 CC sütü zorla içiyoruz üç saatte bir, birazını iciyor gerisini uyuyarak çok yoruluyorum, ek gıda üstüne asla içmez, sütü içtikten bir saat sonra falan ek gıdayı deniyorum
4-5 saatte bile 120 icse basari gibi algiliyorum artık, yemeyen bebek gercekten anne icin yıpratıcı oluyor. Yap mama az icsin, sonra itsin, tekrar deneme, evi gezme, disari izleme oyun oynama tekrar deneme, 1 dk emip tekrar itmesi, mamanin çöpe gitmesi, dokerken ki üzüntü..uyumasını bekleme, uyurken besleme mucadelesi.. Ek gıdayi heves edip hazırlayıp sonra dökmek üzücü olsa da saglik olsun...Bugun bi arkadasimin bana dedigi, "senin sabrina hayranim"

Son düzenleme:
Kesinlikle uykuda beslemek beni çok üzüyor tüm bunlarin üstüne birde alerjik olması, ilçede yaşamamız takipli bir Dr umuzun olmaması, aklımın gün boyu evde olması her gün bıkmadan sorduğum sorular ne yedi ne içti kaka yaptı mı mukus oldu mu döküntü var mı sağlıklı olsunlar da gelip geçicidir inşallah

Ek gıda saatinde ac olmasina dikkat ediyorum ben en az 3 saat ac olmassa yemiyor bizimkde. Ustune sagip bıraktığım sütü iciyodu ama son zamanlarda icmemeye basladi. Gecenin 5inde kalkip sut sagiyorum içmiyor ona bozuluyorum bende

İyi akşamlar kızlar .. Evimi bugün aşırı sıcak kızım bugün çok terledi abartısız 10 kere üstünü değiştirdim hasta ederim diye korkuyorum .. Şimdi uyuttum üstüne bir tane uzun kollu zıbın önüne arkasına mendil koydum altınada ayaksız pijama giydirdim terlerse bir şey olur mu bir de sadece bacaklarını mı örteceğim

Bende gece nasıl yatırdığınizi merak ediyorum örtü ortemiyorum doğduğundan beri örtüyü kafasına cekip ağlamaya başlıyor, uyku tulumu giydiriyorum hep, ayakları çıplak mi oluyor gece çorap oluyor mu?

Ben ayaksiz ince tulum giydirdim ustunede muslin ortuyorum cunku oda 25 derece oluyor gece
Gunduzde tisort sort basladim bugun itibariyle o da ev icinde suan icin
Ve su vermeyi ihmal etmiyorum
Yer İzmir

İşte tam da bundan korkuyorum,her isteğini Ağlayarak yaptırabileceğine inanması..Yemek mecbur yapıyordum,yiyordum,ek gıda mecbur hazırlıyordum,bir de gece sık uyanmasından dolayı uykusuzluktan bayılırken ben onun sabah bıcır bıcır olup oyun istemesi,ben gözümü bile açamayınca ağlaması neyseki annem geldi de ferahladım.Artık zorunlu işler yok :))) bebitomu ağlatmak yok artık :)

Oğlumun aldığı anne sütü harici her şey (ek gıda başlangıç, 4 yıllık besleme mücadelem) her öğün yemeği reddetmekle sonuçlandı. Elim kaşıkla havada beklerken omuz bağlarım kopacak bir gün, o olacak Yesin diye kendimi sıkıyorum masada, ne oyunlar şaklabanlıklar.. ona rağmen yemiyor çoğunlukla.. masada gösterdiğim sabrı gün içinde hiç bir konuda gösteremiyorum ne yazık ki.. tüm kredisi orda tükenmiş oluyor paşanın

Pijama takimi corap oluyor gece ustunde.. ev sıcak olduğundan ince battaniyesi var onu kollarindan asagiya örtüyorum

Kolayliklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…