Ben avent kullanıyorum şuan 2 delikli olan, 6 ay üzerine 4 delik diyor 2 numarada bile ağız kenarından akıyor anlamadım kiKızlar biberonla besleyenler varsa bisey sorucam.. ben 6 aya uygun uç aldim ama hiç içemiyor çok akitiyor ağzından.. yarisi yere gidiyor.. mama zaten pahali yok yere ziyan oluyor.. bu durum normalmi yoksa benim kızmi icemiyor.. yada ben mi düzgün veremiyorum hala eski uçlarla veriyorum bu durumda..
Babanne destek oluyor, sagolsun.Sevindim sizin icin. Gerci siz hic sikayet etmiyordunuz ama gorun bakin el agriniz azalacak.
Biberon olarak dr browns baslangic seti almistim. Icinden 0-3 ay ve 3-6 ay icin 1 ve 2 no olarak cikmisti...6 ay sonrasi icin de gectigimiz ay 3. aşamayı aldik..Kızlar biberonla besleyenler varsa bisey sorucam.. ben 6 aya uygun uç aldim ama hiç içemiyor çok akitiyor ağzından.. yarisi yere gidiyor.. mama zaten pahali yok yere ziyan oluyor.. bu durum normalmi yoksa benim kızmi icemiyor.. yada ben mi düzgün veremiyorum hala eski uçlarla veriyorum bu durumda..
Acaba gecmiyor bu gunler mi demek istiyor kuzuu :)))Bu aralar niliko surekli gun gun gun diyor. Cok komik.
ben su an 5. reglimi yasiyorum.bebis 2 aylik oldugundan beri oluyorum yani.hamilelik oncesi epey duzensizdi ama.Olmaya başlamış mıydın? Bende hiç yok daha
Ben en cok chicco natural feeling +0 kullaniyordum. Eskiden onu bile bogazina kaciriyordu. Artik cok kacirmiyor. Bebedorun manuel pompasinin biberonu var. Ona 5 gunlukken hemsire iyi demisti. Ama biz beslerken yine de kacirtiyorduk. Bi de hemsire bebegi yatik degil tam dik tutuyordu. Oyle daha az kaciyor. Son olarak bir de lansinohun elektrikli pompasinin 240 ml olan biberonlari var. Onlar da basta cok kaciyordu. Meger orta akismis. Simdi biraz kaciyor. Ben de yenilemiyorum. Zaten memeden emerken bile tikaniyor cocugum.
Cok anlattim yine. Cenem dustu.
Ben avent kullanıyorum şuan 2 delikli olan, 6 ay üzerine 4 delik diyor 2 numarada bile ağız kenarından akıyor anlamadım ki
Bende ilk göğüs pompasinin avent tek delikli biberonu vardi.. sonra chicco natural feeling in biberonunu almıştım. Ikisini degismeli kullaniyordum.. sonra bunlara 3 aylik uç aldim. Avent daha iyi ama chicco cok akitiyor. Sonra 6 aylik uc aldim avente.. onu hiçten veremedim.. sanki bardak vermişim gibi şakır şakir akiyor.. benim icin problem degil tek delikliyi vereyim ama ya ileriki aşamalar için alişması gerekiyorsa.. birde tek delikte yoruluyor gözünden yaş geliyor hemen.. kipkirmizi oluyor bide içicem derken..Biberon olarak dr browns baslangic seti almistim. Icinden 0-3 ay ve 3-6 ay icin 1 ve 2 no olarak cikmisti...6 ay sonrasi icin de gectigimiz ay 3. aşamayı aldik..
Senin adına cok sevindim canim.ya keske bende hayırlısıyla 60 kilo olsam.istediklerimi giyemiyorum.bi yere giderken ne giyecem diye düsünmekten sıkıldım.Sefaniz olsun :)) ben tum kilolarimi verdim. Bana da nasil kilo verdin diyorlar (14 kg almıştım hamilelikte) , 6 ay tek basima bakarak diyorum :)) babanne geldi 15 gundur bizde ve bi sure bizimle yasayacak..sabah 4 de ben kalkiyorum 7 de babanneye teslim edip 1-2 saat uyuyorum. Desteksiz cok zor oluyo, bilmez miyimmmm
Öfff cok kötü ya.sanirim nilikoyla metehan da bize cekti:)Ben de oyleyim. Yemem dedigim cok nadir. Bi ara ne guzel dikkat ediyorum. Sonra her sey bozuluyor.
Canim ben pompanin biberonu ile veriyorum günde 1 kere.herhangi bir akitma yok.0-6 aylik.cok güzel.Kızlar biberonla besleyenler varsa bisey sorucam.. ben 6 aya uygun uç aldim ama hiç içemiyor çok akitiyor ağzından.. yarisi yere gidiyor.. mama zaten pahali yok yere ziyan oluyor.. bu durum normalmi yoksa benim kızmi icemiyor.. yada ben mi düzgün veremiyorum hala eski uçlarla veriyorum bu durumda..
Yerim o minik ağzını.metehan de de diyor.bugün de deh deh diyor yürütecinde.Bu aralar niliko surekli gun gun gun diyor. Cok komik.
Çok teşekkür ettim kendime getirdin yine :)) birde kayınpederinin yoğurt mayalama yöntemini yazar mısın canım zahmet olmazsa ss almıştım ama tel değişince gitti o da malesef bir hafta sonra deneme yapacağım inşallah heyecanlıyım :)
Canim seninki yine azmis.yaza tam fit girersin.ben ne yapayim.100 kiloyum.40 kilo fazlam var.4 senedir bu kilodsyim.üzerime yapisti kaldi.ne güzel önceden 55 kiloydum.175 boyunda manken gibiydim.hep o gerizekali kpss sinavi yuzünden.her sene 10 kilo aldimtabai dogumdan sonra da 7 kilo almisim.100 e ciktim ben bu yaz da şişkoyum
Ay çok kötü ya.benim gözlerimden artik yaslar akiyor gözüm acilmiyor.azcik ver de sen git uyu diyenim yok.
Abla mi diyor kurban oldugum.yerim o dilini.benimki de bi ara abla diyordu.simdi dede.bana hâlâ ungi diyor.ara sira anne gibi sesler cikariyor.en cok da babasina laf veriyor.
Gecen esim değil mi oğlum dedi.sordu.hayır dedi metehan.yada uyuyacagi zaman hadi hadi diyordu:)
plojovic canim ek gidaya nasil baslamistin. Blw dusunuyordum ama oyle baslamiycam. Kuru kuru geliyo sanki biraz.
Bir an once buyumek istiyor. Cok isi var.Acaba gecmiyor bu gunler mi demek istiyor kuzuu :)))
Ya cok sevindim. Insallah mutlu gecinirsiniz. Yavrular arkadasa doysun.Nilsibel ust komsumla tanismaya gittim bugun.3 aylik bir Niliko varmis.ogluma arkadas olur annesi de bana ins :)
Tsk ederim canim.ben karatay yaptim gecen sene 18 kilo verdim.ama iste bi tatile gittik.irade gitti.ben cok iradesizim.hic kararli olamiyorum.valla sana çok özeniyorum.ne güzel yemeyle icmeyle aran yok:)Kilo vermek isteyen arkadaşlar, bi arkadasim Karatay'ın diyet kitabini aldi ve birebir uyguladi. 2 ayda 10 kg verdi. Aklinizda bulunsun diye paylasmak istedim.
Evet normalde mayalıyorum poşeti hiç duymamıştım denemek için hemen görüntü almıştım :) ama nasip olmadı 1 hafta sonra inşallah teşekkür ederimNormalde mayaliyor muydun?
Sadece mayalama islemi sonrasi gida posetine koyuyor yani zeytin alinca fln konan seffaf hafif kalın posetler oluyor ya ondan.
Sutun gerekli sicaklikta olunca,kasede olan yogurda sutten koyup ilitarak tahta kasikla karistir iyice.Onu sutune yani kavanoza koy 1 kere cevirip cikar kasigi.
Kavanozu kapagini kapatmadan bu posetin icine koyuyorsun.Poseti iki uclarindan bagliyorsun.5-6 saat sonra (anlarsin) posetten cikarip yine kapagini kapatmadan dolaba koyuyorsun.Yarim saat sonra fln kapatirsin.
Denemedim ama kilitli gida posetleride olabilir diye dusundum suan yazarken :) Elimin altinda var bi sonrakini onunla deneyeyim bende bi kucuk kavanoz :)
Simay da bana humma, abiye hinne diyor epeydir. Hangi dil ola ki buBizde gayet bilincli ablaya yönelik ozellikle :)
Aynen kuzum ben de hem yemeklere direnemiyorum hem tatlıya.. ama özellikle de tatlıyaCanim 40 demissin de bence 25 kilo versen yeter sana. Yine de kolay degil. Bence cok zor. Yemekler cok guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?