2018 Ekim Anneleri

Başkasınn evinde hiiç rahat edemiyrm ama kv mecbur tabi. Ben bayrama giderken en azndan 1 park yatk koycm arabaya hem otelde hem kvde de kullanmak için. Buyuk kızım bile o olmadan zor uyuyo. Ahhh mümkn olsa düzenimi taşırım her yere

Artik her onune gelen organik kelimesini kullaniyor iyi peki guzel nasil anlayacagim gercekten organik oldugunu diye dusunuyorum cunku tavuk isi ciddi sikintili kendimiz icin bile cok sık almamaya dikkat ediyorum cunku belli yani bi tat yok aslinda o yuzden ya guvendigim bildigim bir mandiradan alicam yada hic tavuk isine simdilik girismeyecegim zaten yarim kg kuzu kiyma aldim yemeklere 2 kasik koysam diye paketlemeye bi basladim rahat 1 ay gider baya bereketli oldu :) her seyinde organik olmamasina ozellikle dikkat ediyorum hem bagisikligi buna alismasin hemde bizler nasil buyuduysek oyle..

İlla oda gerekli oluyo eşyaları için. Bende cicili micili yapmadım hiç dolap yatak ve oyuncak sadece. Şimdi annemde bile bi oda şekli kurduk illaki. Park yatak en güzeliymiş hakket bekarken çok basit bulurdum:)))) ama şuan favorim. 4 yaşa kadar kullanan bile var.

U Umudumbitmedi_ Canim eline saglik ama umarim hasta olmazsin ya da zamanla diz agrisi olarak geri dönmez bunlar sana.Cunku orasi hem soguktur hemde usumussunde.
Lekeleri icin bi urun kullan cikarıp sonra gondersen yikamaya.Maşallah halıda fazlaymiş :)
Yünede alerjiniz yoksa ne mutlu.Benim büyük kızım öksürük krizine giriyor.

Hayirli olsun Allah hic pisman etmesin.

Esas tavugun eti bembeyaz olmaz.Aldikca ögrenirsin canim :) Orda taze taze parcalarlar.Butun almaktan baska sans olmaz pek.Ya buyuk parcalarla yemek ya da kaynatip corba yaparsin.Öyle kizartma vs cıkmaz.
Ben alinca kaynatip 3 e bölüp corbalik cikariyorum.Sadece corba olarak tüketiyoruz yani tavuğu.Bazen didiklenmis et ayirmayip tavuk köftesi yapiyorum az miktarda ciktigi kadariyla,malzemede girince azcik bisy cikiyor :) Ya da iri parcalanip kaynatilip suyuyla pilavi firinda pisirebilirsin iri parcalarida uzerine koyup :)
Anlatirken canim cekti yarinki menu belli oldu

Nilsibel Ah nasıl üzüldüm.Gecmis olsun
Insallah cok sıkıntılı degildir durum.

Nilsibel canım çok geçmiş olsun ya nasıl oldun şimdi daha iyi misin? Allah yardımcın olsun iyileşme sürecinde

Kizlar alintilayamadim. Tesekkurler. Dun sabahtan beri final destination filmi gibi evrendeki butun gucler kolumun kirilmasi icin bir araya geldi. Kosa kosa kolumu kirmaya gittim resmen. Havuz kenarinda kaydim. Kolumun ustune dustum. 3 tane ozel hastaneye gittik. Ortopedi yokmus. Eve geldim diger tarafimi cocugu emzirdim. Bakirkoy egitim arastirmaya geldik. Iki kere rontgen bir tomografi cekildim. Kolum cikmis once yerine oturttular. Kirik tomografide gorundu. Gece burda kaldim. Kuzenim yanimda kaldi. Esim gelse de sut sagma makinesini getirse diye bekliyorum. Cocugumu aksamdan beri gormedim ama getirmelerini istemiyorum da. Ev uzak. Esimin geri goturmesi gerekir. Yalniz kalirim vs. Bu gece de burdayim sanirim. Doktorlar gelir birazdan. Pzt asil konsey doktorlari karar verecekmis. Insallah ameliyat olmam. Cok agladim cocugumu hic sevemedim diye.

Çok çok geçmiş olsun canım

cok gecmis olsun tez zamanda atlatirsiniz insallah

kizlar gunaydin nasilsiniz.hava degisimlerinden sanirim kizim hasta oldu l.burun akintisi hapsirma az az oksurme.ilerlemeden neler yapabilirim?

Burdayıııım
Keşke hiç uzaklaşmasaydım bu konudan. Ek gıda dönemi çok zor geçti. Ne yedireceğim ne yapacağım kafam hep meşgul. Neyseki doktorum nazımı çok çekti, devamlı mesaj attım sordum, o da devamlı cevapladı. Kadıncağız akşamın köründe bile benim panikli sorularıma cevap veriyor. Anneme devamlı sordum, sağ olsun anlattı, kafasına takılanları gitti hastanede sordu. O da çocuk büyüttü, hem de sağlıkçı, ama bizim zamanımızda dediklerimizi yaptıklarımızı şimdi yapmıyorlar diyor. O da şaşırdı. Mesela yumurtayı, sebze ve tarhana çorbasını doktorun hala verdirmemesine şaşırıyor.

Biz 5.ay dolduğunda yoğurda başladık. 1 ay yoğurt yedirdim her gün yarım kase. Sonra 5 ay 27 günlükken kabızlık şikayeti ile doktora gittik ve çatlak olduğunu söyledi, ek gıdaya geçtik. Misal annem yoğurda başladığımızda çocuğa yavaştan zeytinyağlı havuç yedirmeye başla, az az su ver, yoksa kabız olur diyordu. Keşke onu dinleseydim. Şu an çatlağı hala devam ediyor, 2-3 aya geçer dedi doktor. Her gün sıcak suya oturtuyoruz, 3 tane kremini ikişer kere kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…