2018 Ekim Anneleri

Herkesin ayrı bir sıkıntısı var canım bizimkide mamada ağzını kilitliyor suyu lıkır lıkır içiyor, içerken hemen mamayı veriyorum çaktırmadan kabul etmiyor anlıyor hemen :)

Kızlar yeri degil ama sizin de fikriniz alayim diyorum.
Ben ankastre set almayi dusünuyorum.vitroseramik istiyorum.
Belki sizin tecrübeleriniz sonucunda bilgi edinebilirim.
Hangi marka ve serisi güzel?hangi ürünlerden memnun değilsiniz?
Sormadan alip da pisman olmak istemiyorum.
Benim ailem hep beko kullaniyor.onun icin baska marka bilmiyorum

Ah canim ya.Allah beterinden korusun.Bununla atlatmişsın bin şükür.
Nilikoylada en kisa zamanda kavusursunuz insallah❤

Kıyamam...
Bence suanda dikkat edilmesi gerekenler ürünlerde kullanilanlar sadece.Paket gida fazla oldugundan.Onun disinda anneler yine püf noktalarda cözümcüler.Ciddiye almaktada fayda var.
Insallah daha kisa surede gecer kolaylikla.

Buara hepsi bi degisik galiba :) ama oturuyor yine eski duzenler.Acliktan diye dusunurken susuzluguda artik dusunmeliyiz.
Emerek uyumasi bence anne ve bebek icin degistirilmek istenen bisey mi diye dusunmek gerek.Emerek uyuyor ama uykusuna devam ediyorsa aslinda bu bi sorun degil.Her cocuk yalniz yataginda vs uyumak zorunda degil.Onemli olan uyku devaminda surekli memede mi kalmak istiyor bu.O zaman bence dusunulebilir ne yapilmali diye

Cidden zor.
Belki nedenleri konusunda bilinclenmesi icin bikac bilgi sunabilirsin.O kadar yesin istiyorsa madem kendi yapsin :)

Evet diger turlude isinmaz.Allah kolaylik versin.Bende kalp kalp :) saglik olsunda duzenler,sartlar farkli tabii.Gittiginden daha kirli gelecek senin icini rahat ettirmeyecek biseye bosuna para vermekte gereksiz olur.Acaba kısın halı örtüsü isini gorur mu en azindan sobali odada? Halilarin cok ve buyuk ya en azindan ortuleri makineye atarsin.

Vitroseramik tercih etmedik ama ankastrem vestel,memnunum.(Beyaz,cam)

Valla evden uzaklasmak ilac gibi geliyor ek gida cok iyi masallah sabah kahvalti oglen corba ara ogun yogurt meyve aksam corba degisik corbalar yatarkende mama seklinde.senin bebiste artik baslar yemeye neler veriyorsun ben 5.5 ayda baslamistim ek gidaya ver herseyi

Canim mersine gittik ucakla 1.5 saat surdu cok kolaydi kanguruya koydum valizimide bagaja verdim kavanoz mamalari aldim yanima ama yemedi yolda 2 biberona mama koydum suyunu ucakta istedim b8r ucakta birde servise bindin 2 saate yakin surdu diger biberonuda serviste vetdim benim bebis arabaya binince hep uyur o yuzden cok keyifli ve iyi gecti.arabaya mecburen araba koltugu alacaz en korumali araba koltugu kucakta cok tehlikeli oluyor

Canim uykulari hep degisken oluyor tek duze gitmiyor.ama sanki bana gore yemek konusunda biraz az yediriyorsun aksam yatmadan bir kase corba icirsen daha guzel yatar

Bende yeni ev düzcm yakn zamanda bosch düşünyrm. Ama annem bekoyu da tavsye ediyor o yüzden bnmde aklım karışık

Olabilir doğru diyorsunuz. Üzerini incelteyim bu gece bakalım. Suyu şöyle güzelce içemedi. Devamlı elimde suyu var. Biberon, suluk, kaşık hepsi içi dolu hazır. Hiçbirini kabul etmiyor
Su konusunu bende icirmeyi beceremiyorum evde 3 cesit alistirma bardağı oldu. Kasik biberon onlarida denedim doktora sordum su ihtiyacı olsa o alir dedi

Oturdugumuz yerdeki halilara örtü uymuyor.standart degil.zaten asil kirlenen mutfak.balkonum kalotiferin ustunde.simsiyah her yer
Artik tayin isteyip gitnek istiyorum.bu halilari da verecem oyle ahdettim.

Vitroseramik tercih etmedik ama ankastrem vestel,memnunum.(Beyaz,cam)
Vestel sanki cabuk bozulurmus gibi geliyor banaözellikle firini
Bende yeni ev düzcm yakn zamanda bosch düşünyrm. Ama annem bekoyu da tavsye ediyor o yüzden bnmde aklım karışık
Aynen bende bosch dusünuyorum en cok.vitroseramikte iyi gibi.
Bende tayinciyim bi esyam yok.
Simdi ufaktan basliyorum.
Ankastrem yok.bi davul firinim var.o da bozuldu.bide set ustu ocak.

Kizlar ben bu hafta ameliyat olcam. Esime nilikoyu cok ozledim getir dedim. Insallah memeyi unutmamistir cocugum. Mudurum de cok gicik. Ben ameliyat diyorum o bir ay kalmis rapor almayin diyor.

Kizlar ben bu hafta ameliyat olcam. Esime nilikoyu cok ozledim getir dedim. Insallah memeyi unutmamistir cocugum. Mudurum de cok gicik. Ben ameliyat diyorum o bir ay kalmis rapor almayin diyor.

Gelmis gecmis olsun tahmin edebiliyorum nasil bir zor durumda oldugunu ama bu da gececek biliyosun her şerde bi hayir oldugunu unutma emi.

Herkese hayirli ramazanlar arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…