Pirinç döküntü ve popoda acayip kızarıklık yapmıştı canim, patates vardı amaIçinde patates ve pirinc var miydi ?
Herkesin ayrı bir sıkıntısı var canım bizimkide mamada ağzını kilitliyor suyu lıkır lıkır içiyor, içerken hemen mamayı veriyorum çaktırmadan kabul etmiyor anlıyor hemen :)Toplamda bir küçük kase yoğurt yiyor bir günde. Zeytinyağı sebzelerine ekliyorum ben de. Çok iyi geliyor. Kabızlığı geçti ama o çatlağın geçmesi vakit alıyormuşSuyu şöyle iştahlı içmedi hala zorla içiriyorum
Kizlar alintilayamadim. Tesekkurler. Dun sabahtan beri final destination filmi gibi evrendeki butun gucler kolumun kirilmasi icin bir araya geldi. Kosa kosa kolumu kirmaya gittim resmen. Havuz kenarinda kaydim. Kolumun ustune dustum. 3 tane ozel hastaneye gittik. Ortopedi yokmus. Eve geldim diger tarafimi cocugu emzirdim. Bakirkoy egitim arastirmaya geldik. Iki kere rontgen bir tomografi cekildim. Kolum cikmis once yerine oturttular. Kirik tomografide gorundu. Gece burda kaldim. Kuzenim yanimda kaldi. Esim gelse de sut sagma makinesini getirse diye bekliyorum. Cocugumu aksamdan beri gormedim ama getirmelerini istemiyorum da. Ev uzak. Esimin geri goturmesi gerekir. Yalniz kalirim vs. Bu gece de burdayim sanirim. Doktorlar gelir birazdan. Pzt asil konsey doktorlari karar verecekmis. Insallah ameliyat olmam. Cok agladim cocugumu hic sevemedim diye.
Biz 5.ay dolduğunda yoğurda başladık. 1 ay yoğurt yedirdim her gün yarım kase. Sonra 5 ay 27 günlükken kabızlık şikayeti ile doktora gittik ve çatlak olduğunu söyledi, ek gıdaya geçtik. Misal annem yoğurda başladığımızda çocuğa yavaştan zeytinyağlı havuç yedirmeye başla, az az su ver, yoksa kabız olur diyordu. Keşke onu dinleseydim. Şu an çatlağı hala devam ediyor, 2-3 aya geçer dedi doktor. Her gün sıcak suya oturtuyoruz, 3 tane kremini ikişer kere kullanıyoruz.
Sabah uyanınca anne sütü + d vitamini
Öğleden önce meyve + yoğurt + anne sütü + birinci uykusu
Öğlen demirini verip gezmeye çıkıyoruz
Öğleden sonra anne sütü + sebze + zeytinyağı + yoğurt + ikinci uykusu
Akşama doğru anne sütü + banyo + kitap ve oyun
Akşam ane sütü + uykusu gelene kadar kudurmaca, evin içinde at eşek olma
Uyku vakti emzirerek uyutuyorum maalesef uyku eğitimine başlamadım, memede uyuyor.
Bu düzeni oturttuk sayılır. Yalnız hatırlayanlar vardır belki bizim bebiş çok uyuyordu, hatta kilo alamıyordu. Şu an 6 ay 11 günlük ve iki haftadır gece uykusu tamamen değişti. Eskiden akşam 10 da yatar sabah 8 de kalkardı. Şimdi gecede dört kez kalkıp emiyor, sanırım doyuramıyorum çocuğuBir şeyler yanlış ama hala bulamadım.
Lütfen yazdıklarımı okuyup yaptıklarımı düzeltmek isteyen olursa fikirlerinize açıcığım
bizimki soframizda ne varsa ondan yiyor babasi evdeyken.disarda da salatalik et doner mercimek ezogelin yogurt peynir ayran ne varsa iste...yeme icme konusunda anlasamadik babasiyla.artik laf anlatmaktan sıkıldım dogrusu.disleri cikinca lahmacuna baslar heralde.muhtemelen buyudukce abur cubur konusunda cok tartisicaz.insallah buyudukce tv telefon playstation konusunda hemfikir oluruz.yoksa cok zor...
Saol canim beni düsünmussun.kalp kalp.
Halidaki lekeleri cikartinca zaten icine giriyorum.onun icin yıkıyim de bitsin diyorum.
Evet halim cok.cünkü ev büyük.185 metrekare.
Kücük odalara ve yatak odama 6 metrekare seriyorum.salona iki tane 7 metrekare.mutfagimda cok büyük.kapatmasa bior 10 metrekare seriyorum.hole de iki tane 2 uzun ve genis hali giriside kapatmiyor ama 4 metrkare.bide banyoya seriyroum 4 metrekare.
Yine de kapanmiyor.sermesem evim soğuk.isinmiyor.parkeler buz gibi.fayans olan yerleri hic sorma.iste bunlari da yikamazsam olmaz.
Kendime bi tane is cizmesi alicam.daha iyi olur diye dusünuyorum.
Yünden metehan etkikenmiyor.esimde ve bende alerji yok cok sükür.galiba metehana da sirayet etmis.
Cok gecmis olsun canim.eminim cok zordur.bi yandan caninin acisi bi yandan evlat hasreti.anne olduktan sinra hic bi yerde onsuz duramiyor insan.ins tez zamanda iyilesir kavusursun nilikona..
Kızlar yeri degil ama sizin de fikriniz alayim diyorum.
Ben ankastre set almayi dusünuyorum.vitroseramik istiyorum.
Belki sizin tecrübeleriniz sonucunda bilgi edinebilirim.
Hangi marka ve serisi güzel?hangi ürünlerden memnun değilsiniz?
Sormadan alip da pisman olmak istemiyorum.
Benim ailem hep beko kullaniyor.onun icin baska marka bilmiyorum
Valla evden uzaklasmak ilac gibi geliyor ek gida cok iyi masallah sabah kahvalti oglen corba ara ogun yogurt meyve aksam corba degisik corbalar yatarkende mama seklinde.senin bebiste artik baslar yemeye neler veriyorsun ben 5.5 ayda baslamistim ek gidaya ver herseyiOo ne mutlu anneanneye ❤ biz de temmuzda misafir edicez anneanneyi.. henüz görüşme fırsatı bulamadık, memleket uzak
Ek gıda serüveni nasıl gidiyor? Ben henüz öğün vermiyorum, tarımla ilerliyoruz. 6 ay 2 günlük kızım, yeni aşı oldu..
Canim mersine gittik ucakla 1.5 saat surdu cok kolaydi kanguruya koydum valizimide bagaja verdim kavanoz mamalari aldim yanima ama yemedi yolda 2 biberona mama koydum suyunu ucakta istedim b8r ucakta birde servise bindin 2 saate yakin surdu diger biberonuda serviste vetdim benim bebis arabaya binince hep uyur o yuzden cok keyifli ve iyi gecti.arabaya mecburen araba koltugu alacaz en korumali araba koltugu kucakta cok tehlikeli oluyorNe guzel. Neyle gittiniz? Kac saat yol? Benim de yazin 2 ay tatilim var. Cagiran cok da tek basima yoldan korkuyorum. Aglar durmaz diye. Aslinda toplu tasimaya cok bindik ama 15 20 dakika uzaga gittim en fazla. Otomobille de tek basima hic gitmedim. Cunku pusette oturmuyor. Bosuna arabada yer kaplasin diye almisiz. O kadar bagiriyor ki mecburen kucaga aliyoruz. 9 saat yol gittik. 6 saat boyunca emzirmistim arkada.
Canim 4 numara al bende kullaniyorum oglum tamda bu kolodayken minies e basladim su anda 7 600 olmustur hala 4 teyimKızlar minies bez alıp deneyeceğim kilomuz 7200 boy var kilo yok, Prima premium care 3 kullanıyorduk kenarları sıkıyor gibi artık, minies kaç numara alayim?
Ya prima cok pahali alamiyoruz artik guc yetmiyor minies iyi hic pisirmedi cok ta uygun fiyatiBüyük bir hevesle minies bez almak için gittim denemek için, her numara var 4 numara yok, prima alıp geldim yine olmayınca, bu bez parası bizi bitirecek
Ay gecmis olsunHaydeeee nasil oldu iyi misin suan? Niliko nasil?
Canim uykulari hep degisken oluyor tek duze gitmiyor.ama sanki bana gore yemek konusunda biraz az yediriyorsun aksam yatmadan bir kase corba icirsen daha guzel yatarSabah uyanınca anne sütü + d vitamini
Öğleden önce meyve + yoğurt + anne sütü + birinci uykusu
Öğlen demirini verip gezmeye çıkıyoruz
Öğleden sonra anne sütü + sebze + zeytinyağı + yoğurt + ikinci uykusu
Akşama doğru anne sütü + banyo + kitap ve oyun
Akşam ane sütü + uykusu gelene kadar kudurmaca, evin içinde at eşek olma
Uyku vakti emzirerek uyutuyorum maalesef uyku eğitimine başlamadım, memede uyuyor.
Bu düzeni oturttuk sayılır. Yalnız hatırlayanlar vardır belki bizim bebiş çok uyuyordu, hatta kilo alamıyordu. Şu an 6 ay 11 günlük ve iki haftadır gece uykusu tamamen değişti. Eskiden akşam 10 da yatar sabah 8 de kalkardı. Şimdi gecede dört kez kalkıp emiyor, sanırım doyuramıyorum çocuğuBir şeyler yanlış ama hala bulamadım.
Lütfen yazdıklarımı okuyup yaptıklarımı düzeltmek isteyen olursa fikirlerinize açıcığım
Bende yeni ev düzcm yakn zamanda bosch düşünyrm. Ama annem bekoyu da tavsye ediyor o yüzden bnmde aklım karışıkKızlar yeri degil ama sizin de fikriniz alayim diyorum.
Ben ankastre set almayi dusünuyorum.vitroseramik istiyorum.
Belki sizin tecrübeleriniz sonucunda bilgi edinebilirim.
Hangi marka ve serisi güzel?hangi ürünlerden memnun değilsiniz?
Sormadan alip da pisman olmak istemiyorum.
Benim ailem hep beko kullaniyor.onun icin baska marka bilmiyorum
Su konusunu bende icirmeyi beceremiyorum evde 3 cesit alistirma bardağı oldu. Kasik biberon onlarida denedim doktora sordum su ihtiyacı olsa o alir dediOlabilir doğru diyorsunuz. Üzerini incelteyim bu gece bakalım. Suyu şöyle güzelce içemedi. Devamlı elimde suyu var. Biberon, suluk, kaşık hepsi içi dolu hazır. Hiçbirini kabul etmiyor
Oturdugumuz yerdeki halilara örtü uymuyor.standart degil.zaten asil kirlenen mutfak.balkonum kalotiferin ustunde.simsiyah her yerEvet diger turlude isinmaz.Allah kolaylik versin.Bende kalp kalp :) saglik olsunda duzenler,sartlar farkli tabii.Gittiginden daha kirli gelecek senin icini rahat ettirmeyecek biseye bosuna para vermekte gereksiz olur.Acaba kısın halı örtüsü isini gorur mu en azindan sobali odada? Halilarin cok ve buyuk ya en azindan ortuleri makineye atarsin.
Vestel sanki cabuk bozulurmus gibi geliyor banaVitroseramik tercih etmedik ama ankastrem vestel,memnunum.(Beyaz,cam)
Aynen bende bosch dusünuyorum en cok.vitroseramikte iyi gibi.Bende yeni ev düzcm yakn zamanda bosch düşünyrm. Ama annem bekoyu da tavsye ediyor o yüzden bnmde aklım karışık
Kizlar ben bu hafta ameliyat olcam. Esime nilikoyu cok ozledim getir dedim. Insallah memeyi unutmamistir cocugum. Mudurum de cok gicik. Ben ameliyat diyorum o bir ay kalmis rapor almayin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?