2018 Ekim Anneleri

Olabilir doğru diyorsunuz. Üzerini incelteyim bu gece bakalım. Suyu şöyle güzelce içemedi. Devamlı elimde suyu var. Biberon, suluk, kaşık hepsi içi dolu hazır. Hiçbirini kabul etmiyor
Yemeğin üstüne veya aralarda biraz içebilse iyiydi. En güzeli tabi yatmadan önce içerse daha geç uyanabilir. Suyu başta anne sütü sıcaklığında verdim ben. Sonra yavaştan daha ılık, en son da direk kendi içme suyumuzdan vermeye başladım. Susamışsa içiyor, yoksa dişini kaşıyor, oynuyor

Biliyorum eşinin titiz olduğunu canım, Metoş için dedim sadece, beğenmezse yemez, patlatır bir tane diye

Ekmek arada ben de veriyorum, kendisi tutmaktan memnun, ısırmaya çalışıyor falan. Çiğnemeyi öğreniyor. Zaten çoğu geri çıkıyor. Günde en fazla parmak ucum kadar ekmek içi yiyordur, o da her gün değil. Armut ve sakatlık dilimleri veriyorum, hem diş kaşıyor hem suyunu emiyor. Parça koparsa geri itiyor çok şükür ❤ dikkatli bir bebiş ❤ eğer minik bir parça ise diliyle geveleyip damağıyla ezmeye çalışıyor (malum henüz diş yok), ezebildiğini yiyip gerisini itiyor diliyle. Ben de hayran hayran izliyorum oğlumun eline 8 dişi çıktığında anca cesaret edip verdim

Ben de 5 ay 1 hafta olunca 3 gün kuralıyla tadıma başladım. Yoğurt, labne, patates, bal kabağı, elma, muz, yumurta, mercimek, armut, salatalık verdim. Çoğunu severek yedi ama kaka koyulaşınca zorluk çekti ve 4-5 günde yapmaya başladı. Bu arada yemek istemedi, ben de zorlamadım. Öte yandan kızım topiğin tombulu, tam öğünlere geçerek daha çok kilo aldırmaktan korkuyorum. Her sofrada bir iki lokma tadıyor uygun ne varsa ama meyve hariç bir yemek düzeni oturtmadım
Sebzeleri de sevmedi, yemesi için nasıl pişirmek lazım acaba. Çok az kaya tuzu eklesem çorbasına, zararı olur mu tereddütte kaldım, çorbalar askıda.. 6 ay 4 günlük oldu kızım

Boy boy aslinda ortuler standart degil bildigim kadariyla.Senin kararin tabii ben cozumler sundum

Vesteli 5 senedir kullaniyorum kurulumdan sonra hic servis cagirmadik.
Beyaz esya sans galiba biraz.Birazda kullanim onemli sanirim.
Bana da cok garip gelmisti ilk,annemde herseyimiz Bekoydu :)
Diger beyaz esyalarimda Hotpoint.
Elektrik supurgesi Siemens.Kucukler karisik.
Hala soylerken bile garip geliyor

Kizlar ben bu hafta ameliyat olcam. Esime nilikoyu cok ozledim getir dedim. Insallah memeyi unutmamistir cocugum. Mudurum de cok gicik. Ben ameliyat diyorum o bir ay kalmis rapor almayin diyor.

Gecmis olsun tekrar tekrar.
Göğsün şişmesinde bu süre içinde inşallah.
Aslinda ne kadar cok hersey bizim ustumuzde gibi dusunuyoruz ama hayat bi o kadarda garip,bizsizde duruyorlar :)

Canim corbalara sakin tuz atma.cok tatsiz oluyor lezzetsiz oluyor ama yapacak bisey yok ben bal kabagi havuc yesil fasulye normal kabak tatli biber icine bir yemek oasigi bulgur reseym yarim saat kaynatiyirum bilendirdan geciriyorum

Kizlar ben bu hafta ameliyat olcam. Esime nilikoyu cok ozledim getir dedim. Insallah memeyi unutmamistir cocugum. Mudurum de cok gicik. Ben ameliyat diyorum o bir ay kalmis rapor almayin diyor.
Cok gecmis olsun canim.bende seni merak ettiydim.ne yaptin diye.ins tez zamanda toparlsin ameliyattan sonra.
Senin durumun ortada.keyfinden almiyorsun ya.müdürlerin hepsi ayni.
Niloşu da ne kadar özledigini tahmin edebiliyorum.evlat iste.kokularina kurban.
Esin getirsin hasteneye cocugu.artik cok kücük degil.arabaniz varsa 4 saatte bir getirebilir.aralarda ek gida alir.senin de göğsün sismez.tikanma olmasin dikkat et.

Maşallah metos herseye saldiriyor.versek yok demez:)
Ben baya eline ekmek veriyorum.ama hazir ekmek degil.katkisiz tandir ekmegi.
Veeiyorum yiyor bitirince yine geliyor rum 4 5 kere yiyor iste.eline peynir muz ne varsa veriyorum.galiba metehan blw bebegi.hic zorlamdam.agzina bisey verince eline alip kendi yemek istiyor cünkü.sadece yoğurdu ve püreleri kasikla veince elini atmiyor.6

Canim halilarin standart degil.yanlis anlattim.kesme hali.salona serilenler 7 metre kare.
Mutfaktaki bütün bi sekilde 10 metrkare.
Ankastrenin kodunu öğrenebilir miyim canim?
Benimkiler de beko.süpürgem arcelik.kücuk aletler ütü blendir saç kurutma filan fakir.tarti ile tansiyon aleti sinbo.(nefret ediyorum simbodan.esim almis)

Kizlar ben dün bi cilginlik yaptim.metosa yarim.limon verdim.yaladi durdu.bekledikki yüzünü burustursun bizde gülelim.ama olmadi.hic tepki yok.ben agzima sürsem azer bülbül gibi titrerim.
Esim diyorki tat alma duyusunda bi sıkınti mi var acaba?

Tekrar geçmiş olsun canım platinmi takacaklar ameliyat sebebi nedir acaba
Niliko hiç unuturmu canım üzme kendini lütfen müdürede diyecek söz bulamıyorum

Alçıyla mı gideceksin okula şaşırmış müdür.... Büyük geçmiş olsun ❤ inşallah bir an önce düzelir. Kızını da imkanın oldukça emzir, doktora danışarak (anestezi falan olacağı için)

Gecmis olsun tekrar tekrar.
Göğsün şişmesinde bu süre içinde inşallah.
Aslinda ne kadar cok hersey bizim ustumuzde gibi dusunuyoruz ama hayat bi o kadarda garip,bizsizde duruyorlar :)
Surekli sagiyorum. Sismesinden cok sut bitecek diye korkuyorum.

Evimiz hastaneye uzak canim. Istanbul cok buyuk ya. Kaza mahalline ve akrabalarima yakin hastaneye gittim. Bugun getirdiler nili. Yarin olmayacakmis ameliyat ama bu hafta.

Bizimki Bosch..setten memnunum ama şimdiki aklim olsa asla siyah almazdim..

1 minik patates 2 halka kabak, 1 tatli kasigi pirinc, 1-2 dal semizotu, ispanak, 2 tane t fasulye, az brokoli, az z yag ile yapiyorum. Sonra blendar ile ezip yediriyorum.
Ama hep ayni corba degisik tarifler denemem gerek..

Yiğenim 1.5 yasindayken limonu yalarken en ufak bi yüz burusturmasi olmazdi..endise etmeyin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…