2018 Ekim Anneleri

boyle zamanlarda hep etraftakiler dert olur bana da.cok gecmis olsun.en kisa zamanda iyilesirsin insallah.

Zaten kv ve kp köstekten baska bisey değiller.
Gereksiz gereksiz konuşmalar.
Cocuga da ozen göstermezler ama torun isterler.sinir oldum simdi.
Ins toparlarsin bian evvel canim.
Morelini yüksek tut iyilesmeye bak canim.nilikoya kavusacam de motive et kendini.
Ins ameliyatin da basarili gecer.zorlama sakin sonra.sen kendine iyi bak.yemeni icmeni ihmal etme.ameliyattan sonrada evdekilere kemik suyundan corba yaptir sürekli iç canim.Allah tez zamanda sifa versin.

Anladim canim ama hali ortuleride standart degil yabi metrekarene gore alabiliyorsun.Gerci hepsine alsan hali fiyatina denk gelir zaten ama en kirlenen yere belki dusunursun diye fikirdi.

Kodunu bulamadim kagitlarda yaziyordur :)

Şu sekilde.Sadece aspirator setteki gibi degil egimli cam olan.Digeri cok alcak kaldigi icin degistirmistik.
Aslinda yebiydi 2 senelik evliydim ben bu eve geldigimizde.Firinimi anneme verdim.Mutfagi yaptirinca ankastre taktik bunlari aldik.Iste 5 yil oldu.
Dogalgaz baglanmamismiydi sizin?Neden elektrikli istiyorsun ozellikle?

Ek gıda olarak, çorba, yoğurt, meyve ve muhallebi dışında neler yapıyorsunuz?

Ben yumurtanin sarisiyla muzla pankek gibi yapiyorum önüne koymaya.Cesitlendirilebilir havuc vs.Cok kati olmadan un cesidi size kalmis.
Kizima hurma kayisi fln toplar yapardim simdi Simay'a da veriyorum yine eline.
Yani aslinda herseyden icindeki malzemeyi dusunerek veriyorum ya da yapiyorum.Tuz katmadan sekerini koymadan ona da uyarliyorum malzemesine gore.Kıymaya flnda bicok seye gectik.Kolaylik oluyor tabii malzeme cesidi arttikca.Bide bu boyle olurdan ziyade farkli bi sekilde fln yapmakta cesit

Son düzenleme:

Biara oldu bizde gecti canim.Az önden gidiyor ya bnmki belki gecicidir sizde de.

Kucaga almadan duzgun sevemedim ki. Iceri sokmayalim dedik. Bahcede de kotu oldum biraz. Tansiyonum dustu. Bebek de yuzume bakmadi zaten. Bu sabah memelerim bombostu. Ancak 60 ml cikti. Cok uzgunum.

Yasarken zor ne desek.Hastane ortani ayrica insanin modunu dusuruyor.
Ama inan üzülme.Senin ordan evine dönebilmenden bu ufak kazayi bununla atlatmandan daha onemlisi yok❤Buna bin şükür.Sen sagmaya devam et.Nil emmeye devam ederse emdiginde yine degisebilir hersey.Degismezsede olan kadar sifa olsun canim :) Zaten artik icecek olacak süt yavas yavas aralarda :) Keyfini surer yine Niliko ❤

Benim ankastre de ikinci resimdeki üçlünün siyahı

ya sütüm sağarken hiç yok artık nerdeyse. moralimi bozmim etkilenmesin diyorum elde değil. ağlayasım var. neden boyle oldu ya daha oğlum 6bucuk aylık.
Ben ilk aylardan beri mama takviyesi veriyorum..hala sagiyorum ama gunde 30 ml anca cikiyo. Bence elinizden geleni yaptiktan sonda takviye ek gida vs vermekten bi sey olmaz. Bu anlar 1 daha gelmez, anin tadini cikarin...

Bu hafta kuzu eti haşlayıp suyunu sebze çorbasına katmayi düşünüyorum..nette kuzu etini iyice blenderla gecirip veren de varmis ama acikcasi sindirim sistemleri o kadar gelismis mi bilemiyorum..dr a bi soracagim..

Bende suya alıştırmaya çalışıyrm ek gıdanın getirisi kabızlık oldu sanki.
Kabız yapcak şeyleri değiştirsem de meyve yok ya demi yiyebilcekleri. Mevsim olarak bitek çilek var o da yasak.

VosVos35 bebege yiyecek hazirlayip yenmemesinden sıkıldım.kendi ogle yemegimden ona da böldüm verdim.firinda patatesli kofte kalmisti dunden.yemegin suyuna da ekmek batirdim.yedi bunlari.yutamadigi yerde yemek suyuyla beraber koftesini patatesini verdim.daha acaba yapmam dedigim neleri yapicam

Eklentiler

• 20190507_133415.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
Canim nie sagiyorsun?biriktirmek icin mi yoksa sen isteyken mi sagiyorsun?
işteyken sağıyorum canim iki kez ama hiç yok
Ben ilk aylardan beri mama takviyesi veriyorum..hala sagiyorum ama gunde 30 ml anca cikiyo. Bence elinizden geleni yaptiktan sonda takviye ek gida vs vermekten bi sey olmaz. Bu anlar 1 daha gelmez, anin tadini cikarin...
2 aydır nerdeyse mamayı ara ara alıyoruz zaten de hiç bu kadar azalmamisti
Benim hiç çıkmıyor elle denediğimde.. ama ben sağmadım tabi, çalışmıyorum.. sadece deniyorum elle hiç olmuyor. Canım acıyor bırakıyorum. Kızım emmeye başlayınca geliyor
aynen oğlan emince geliyor, evdeyken problem yok

Benim ankastre de ikinci resimdeki üçlünün siyahı

Zor oluyor mu siyah hep oyle diyorlar.
Biz evi alinca mutfak baskaydi aslinda.Esim girerken yaptiralim ömürlük olsun dedi.Tamamen beyaz istemistik öyle yaptirdik nasip oldu cok sukur,o yuzden firinda beyaz :)
Hatta ev bayaa beyaz cunku parkelerimizde beyaz :))))

Bu hafta kuzu eti haşlayıp suyunu sebze çorbasına katmayi düşünüyorum..nette kuzu etini iyice blenderla gecirip veren de varmis ama acikcasi sindirim sistemleri o kadar gelismis mi bilemiyorum..dr a bi soracagim..

Doktora danismakta fayda var.Ben mesela kiyma haliyle cok az tattirarak yine 3 gunle ilerleyerek vermistim basta.Bi reaksiyon icin daha masumdur kuzu,oğlak.Birde suyundan ziyade etini vermek daha iyidir sanirim doktorunuzda o sekilde önerir.

Bende suya alıştırmaya çalışıyrm ek gıdanın getirisi kabızlık oldu sanki.
Kabız yapcak şeyleri değiştirsem de meyve yok ya demi yiyebilcekleri. Mevsim olarak bitek çilek var o da yasak.

Yeni dunya var bu zamanlarda.Oda calistirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…