boyle zamanlarda hep etraftakiler dert olur bana da.cok gecmis olsun.en kisa zamanda iyilesirsin insallah.Sagol canim. Saglam kolumda da damar yolu acik. O alcidan daha zor zaten. Ameliyatim buyuk ihtimal yarin olacak. Hemsireler de iceri sokmayin dediler. Ondan sokmadik. Belki yarin ameliyattan sonra getirirlerse yanimda tutarim. Aslinda burda odada da beraber kalabilirdik. Ama kp karisi her seye karisiyor zaten. Moralimi bozuyor. O kadar gosterdim cocugun peyniri yogurdu ayri diye. Dinlememis hic. Dun normal peynir yedirmis. Bi de bana diyor ki 'neden dustun, bilemedin mi kayacagini?' Bilemedim tabi ki ben manyak miyim dedim. Olsalar bi dert olmasalar ayri dert...
Zaten kv ve kp köstekten baska bisey değiller.Sagol canim. Saglam kolumda da damar yolu acik. O alcidan daha zor zaten. Ameliyatim buyuk ihtimal yarin olacak. Hemsireler de iceri sokmayin dediler. Ondan sokmadik. Belki yarin ameliyattan sonra getirirlerse yanimda tutarim. Aslinda burda odada da beraber kalabilirdik. Ama kp karisi her seye karisiyor zaten. Moralimi bozuyor. O kadar gosterdim cocugun peyniri yogurdu ayri diye. Dinlememis hic. Dun normal peynir yedirmis. Bi de bana diyor ki 'neden dustun, bilemedin mi kayacagini?' Bilemedim tabi ki ben manyak miyim dedim. Olsalar bi dert olmasalar ayri dert...
Cok gecmis olsun canim.bende seni merak ettiydim.ne yaptin diye.ins tez zamanda toparlsin ameliyattan sonra.
Senin durumun ortada.keyfinden almiyorsun ya.müdürlerin hepsi ayni.
Niloşu da ne kadar özledigini tahmin edebiliyorum.evlat iste.kokularina kurban.
Esin getirsin hasteneye cocugu.artik cok kücük degil.arabaniz varsa 4 saatte bir getirebilir.aralarda ek gida alir.senin de göğsün sismez.tikanma olmasin dikkat et.
Maşallah metos herseye saldiriyor.versek yok demez:)
Ben baya eline ekmek veriyorum.ama hazir ekmek degil.katkisiz tandir ekmegi.
Veeiyorum yiyor bitirince yine geliyor rum 4 5 kere yiyor iste.eline peynir muz ne varsa veriyorum.galiba metehan blw bebegi.hic zorlamdam.agzina bisey verince eline alip kendi yemek istiyor cünkü.sadece yoğurdu ve püreleri kasikla veince elini atmiyor.6
Canim halilarin standart degil.yanlis anlattim.kesme hali.salona serilenler 7 metre kare.
Mutfaktaki bütün bi sekilde 10 metrkare.
Ankastrenin kodunu öğrenebilir miyim canim?
Benimkiler de beko.süpürgem arcelik.kücuk aletler ütü blendir saç kurutma filan fakir.tarti ile tansiyon aleti sinbo.(nefret ediyorum simbodan.esim almis)
Canim nie sagiyorsun?biriktirmek icin mi yoksa sen isteyken mi sagiyorsun?20-30 ml anca çıkıyor
Ek gıda olarak, çorba, yoğurt, meyve ve muhallebi dışında neler yapıyorsunuz?
Bizde bu ara soyle bir sorun var ve sadece gece uykularinda oluyor. Rutini yaptik, ben emzirmeye aliyorum emerken uyuyor buraya kdr sorun yok cok sukur memeden cekerken uyanmalarda bitti. Gelgelelim tam yatagina birakiyorum hoop aciyor gozleri basliyor aglamaya ve eskiden babada sakinlesirdi simdi sadece bende. Hadiiii don basa sakinlestir su ver olmadi emzir uyut kucaginda 10 dk tut iyice dalsin tam koyuyorum hoopp bidaha. Es kaza koyduk uyanmadi diyelim fix her gece tam 11 de kipirdanma saga sola donme ve aglama. Bidaha uykuya cevir vs derken gece uykusuna tam anlamiyla gecmesi 11 bucugu buluyor
Kucaga almadan duzgun sevemedim ki. Iceri sokmayalim dedik. Bahcede de kotu oldum biraz. Tansiyonum dustu. Bebek de yuzume bakmadi zaten. Bu sabah memelerim bombostu. Ancak 60 ml cikti. Cok uzgunum.
Benim ankastre de ikinci resimdeki üçlünün siyahıAnladim canim ama hali ortuleride standart degil yabi metrekarene gore alabiliyorsun.Gerci hepsine alsan hali fiyatina denk gelir zaten ama en kirlenen yere belki dusunursun diye fikirdi.
Kodunu bulamadim kagitlarda yaziyordur :)
Eki Görüntüle 2266119 Eki Görüntüle 2266120
Şu sekilde.Sadece aspirator setteki gibi degil egimli cam olan.Digeri cok alcak kaldigi icin degistirmistik.
Aslinda yebiydi 2 senelik evliydim ben bu eve geldigimizde.Firinimi anneme verdim.Mutfagi yaptirinca ankastre taktik bunlari aldik.Iste 5 yil oldu.
Dogalgaz baglanmamismiydi sizin?Neden elektrikli istiyorsun ozellikle?
Ben ilk aylardan beri mama takviyesi veriyorum..hala sagiyorum ama gunde 30 ml anca cikiyo. Bence elinizden geleni yaptiktan sonda takviye ek gida vs vermekten bi sey olmaz. Bu anlar 1 daha gelmez, anin tadini cikarin...ya sütüm sağarken hiç yok artık nerdeyse. moralimi bozmim etkilenmesin diyorum elde değil. ağlayasım var. neden boyle oldu ya daha oğlum 6bucuk aylık.
Benim hiç çıkmıyor elle denediğimde.. ama ben sağmadım tabi, çalışmıyorum.. sadece deniyorum elle hiç olmuyor. Canım acıyor bırakıyorum. Kızım emmeye başlayınca geliyor20-30 ml anca çıkıyor
işteyken sağıyorum canim iki kez ama hiç yokCanim nie sagiyorsun?biriktirmek icin mi yoksa sen isteyken mi sagiyorsun?
2 aydır nerdeyse mamayı ara ara alıyoruz zaten de hiç bu kadar azalmamistiBen ilk aylardan beri mama takviyesi veriyorum..hala sagiyorum ama gunde 30 ml anca cikiyo. Bence elinizden geleni yaptiktan sonda takviye ek gida vs vermekten bi sey olmaz. Bu anlar 1 daha gelmez, anin tadini cikarin...
aynen oğlan emince geliyor, evdeyken problem yokBenim hiç çıkmıyor elle denediğimde.. ama ben sağmadım tabi, çalışmıyorum.. sadece deniyorum elle hiç olmuyor. Canım acıyor bırakıyorum. Kızım emmeye başlayınca geliyor
Benim ankastre de ikinci resimdeki üçlünün siyahı
Bu hafta kuzu eti haşlayıp suyunu sebze çorbasına katmayi düşünüyorum..nette kuzu etini iyice blenderla gecirip veren de varmis ama acikcasi sindirim sistemleri o kadar gelismis mi bilemiyorum..dr a bi soracagim..
Bende suya alıştırmaya çalışıyrm ek gıdanın getirisi kabızlık oldu sanki.
Kabız yapcak şeyleri değiştirsem de meyve yok ya demi yiyebilcekleri. Mevsim olarak bitek çilek var o da yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?