2018 Ekim Anneleri

işteyken sağıyorum canim iki kez ama hiç yok

2 aydır nerdeyse mamayı ara ara alıyoruz zaten de hiç bu kadar azalmamisti

aynen oğlan emince geliyor, evdeyken problem yok
bende sağıyorum 60 cc anca cıkıyor bı kere sagdım 60 cc sonra damla damla sağmayı bıraktım emzırdım sut akıyodu agzından pompam da aventın kotu de degıl ama 6 aydır sağmaktan performansı mı dustu acaba dıyorum

Beyazın bakımı, temizliği zor olmuyor mu benim mutfak dolapları da kırık beyaz ama desenli ve parlak olunca kır göstermiyor siyah ankastre temizliği basit geldi bana ama tuz zerresi bile düşse kötü görünüyor. Tabi davlumbaz da tozu çok gösteriyor. Semtimizde de ne inşaat bitiyor ne altyapı çalışmaları.. cam açmadan da duramıyorum, tozlanıyor hemen

Canım damağı hafif şiş ve üstü beyazlamıştien belirgin olarak, ateş olmadı hiç, biraz daha fazla huysuzdu hep huysuz olduğu için fark edemedim gece uykusu bozulmuştu birde :)
gece bızımde aglayarak uyanmalar peydah oldu gun ıcındede cok huysuz cıksada kurtulsa yavrucak yada ben gercekten dişmiş başka sıkıntı yokmus desem

Ah kuzucuk alıştı tuzu, baharatı olan yiyeceklere, yemez bundan sonra öbür yemeklerden. Sen de en hafifinden, yararlı olan ne varsa verirsin. Hiç yememesinden iyidir. Besin alır hiç değilse. Yoğurt seviyor mu?

benimki de avent acaba performans mi düştü acaba dediğin gibi? Ya arkadaşım yanimda sağıyor 150 ml sabah akşam nazar degdirecemdiye de coo korkuyorum ama neden bizim ki de gelmez

Ah kuzucuk alıştı tuzu, baharatı olan yiyeceklere, yemez bundan sonra öbür yemeklerden. Sen de en hafifinden, yararlı olan ne varsa verirsin. Hiç yememesinden iyidir. Besin alır hiç değilse. Yoğurt seviyor mu?
evet yogurt ve meyve seviyor.sebzeler yumurta peynir cok nadir yiyor.oyle yaparim artik. E elaelif123 bugun doktora gittik artik kendi yediginiz sebze yemeklerinden tuzsuz olarak biraz ayirip ezerek yedirebilirsiniz.kofte de yiyebilir dedi.patlican ve bakla yasak.kahvaltida artik zeytine de baslayin.geceden suya koyun tuzu ciksin.sabah cekirdegini cikarip iyice soyarak yiyecegi buyukluge getirin dedi.kirmizi et ve tavuk baslayabilir.balik yok 9 aylik olana kadar dedi.bir daha 2 ay sonra icin cagirdi.500 gr almis bu ay.

Canim msj arada kaynamis görmedim.kusutuma bakma.guzelmis ankastren.bende aynen beyaz ve firini ankastreyi seninkinden alacam ama ocaği düz cam istiyorum.
Elektirikli bisey yazmadim sanki.benim sadece ocagim var.davlumbaz ve firinim yok.annemler bi davuk firin vermisti.ne kek pisirebiliyorum neden pasta icini hamur birakip disini yakiyor.
5 yildir bi misafir gelecegi zaman akla karayi seciyordum.ama artik yetti:)
Gozümü kararttim alacam.
U Umudumbitmedi_ ben kofte vs vermeye korkarim şahsen. Blw usulu benlik degil gibi..ben herseyi püre halde veriyorum iyice ezip.
Canim kofte verilmeli diye okumustum.minik ve ince bi sekilde az bi yağda ici iyice pismeli diye biliyorum.bence korkma.ver eline.ama yaninda dur.iyice alismasin püreye.degisik kivamdaki seyleri yemeli.
işteyken sağıyorum canim iki kez ama hiç yok

2 aydır nerdeyse mamayı ara ara alıyoruz zaten de hiç bu kadar azalmamisti

aynen oğlan emince geliyor, evdeyken problem yok
Canim memeler terbiye olduktan sonra süt daha geride depolaniyormus.onun icin sagmayla gelmiyor
Bebekler cektikce geliyor canim.sakin kötü düsunme.
Güle güle oturun canim.bende beyaz evleei cok severim.benim evimde bembeyaz.halilar esyalar mutfak dolaplari.bende onun icin beyaz esyayi beyaz aldim.inun icinde abkatreyi de beyaz almaliyim.tv de beyaz:)seviyorum çokca beyazi:)
Kızlar ilk dişimiz çıktı :)
Hadi gozun aydin canim.istahsizliginin sebebi belli oldu.ins hafif atlatir kuzucuk.

Parkeler icin diyorsan ekstra bi fark olmuyor yani sonucta temizligini yapiyorsun ev hali.Bisy duserse daha fazla gosteriyor tabii o da cocuklu evde kolaylik diyorum ben zaten gorunce aliyorsun.Koyu renk gibi tozu belli etmiyor hatta.

Ocak icin diyorsan onunda temizligi kolay oluyor.Toz leke cok belli etmiyor.Yani aspiratorde leke olur mesela hemen aslinda ama gorunmuyor :) Yine de iste ekstra yag va yoksa bile gece mutfak toplaninca en son bi siliyorum birikmesin toz vs diye.Aliskanlik :)

Sağol canim sizde huzutla oturun evde neşe sağlık varsa hersey tmm❤ Allah tadinizi bozmasin.
Elektrikli dememden kastım vitroseramikler elektrikle calisir.Ates degil.Bildigim bu.Yani hem kullanim maliyeti hemde arizada parca vs degisimi fazla olabilir.Bizde bakmistik ordan aklimda ama 5 senede degisiklikler var midir bilmiyorum siz zaten arastirmissinizdir gerci :)

Bizim sadece mutfak bembeyaz,halim orda lacivert ince kaymayan yikanabilecek turden bisy.
Evde de yerler beyaz sadece esyalar degil onlari degistirmedik hic tasinirken zaten daha 2 yillik evliydik o zaman :) ahh zaman ne cabuk geciyor 7 yil doluyor.

Arkadasin pompasi ne marka

lansinoh
Canim memeler terbiye olduktan sonra süt daha geride depolaniyormus.onun icin sagmayla gelmiyor
Bebekler cektikce geliyor canim.sakin kötü düsunme.
bunu ilk defa duyuyorum. kesilmez yani öyle mi ? inan öğle arası koştur koştur geliyorum çıkışta hiçbiryere uğramadan eve gelirim, gece iki kez kalkar emziririm. zaten bi sabahları bi de bazen öğleden sonra bensiz idare etmek durumunda. 8 öğünseeğer 6si benimle zaten. ek gıda olarak da 3gun kuralıyla gittiğimiz için ne kadar ek gıda oldu bilemedim.bu ay da böyle olsun bakalım alerjiden korkuyorum

Afiyet olsun yarasin :)) bu resimdeki her seyi yedi mi?? Birde ne kdr buyuklukte verdin? Ben blendir kullaniyorum korkumdan. Aslinda artik catalla ezmeye gecmeliyim ama tirsiyorum acikcasi

Afiyet olsun yarasin :)) bu resimdeki her seyi yedi mi?? Birde ne kdr buyuklukte verdin? Ben blendir kullaniyorum korkumdan. Aslinda artik catalla ezmeye gecmeliyim ama tirsiyorum acikcasi
orda toplasak 2 mama kasigi kadar vardir sanirim.o sekilde verdim.birkac kez ogurdu cikardi ama sonra yemek suyuyla verince yumusadi ezdi yedi.korkma bizde dis yok yediyse eylul daha rahat yer :)

Yumusak seylerle baslayabilirsin.Sehriye,pirinç vb.Pisince cok yumusak damagina gelince ezilebilenler fln.
Yani o hissi yasayip damaginda ezdikce hem ögürme hissi olmaz zamanla hemde alisir.
Sonra 2 parmagin arasinda eze eze verebilirsin herseyden.

Aynı yıl evlenmişiz seninle canım temmuzda bizim de 7 doluyor:)

Kizlar tam cikmamis ama atlasinda disi patlamis ucu çıkmış disin batiyor ne kadar zamana çıkar tamamen acaba
Hadi gözünüz aydın canım aslında çocuktan çocuğa değişiyor ama 1 hafta 10 gün içinde belirgin hale gelir sanırım. Bizim iki dişin arası 1 hafta kadar ilk çıkan diğerini bekledi birlikte uzadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…