Hayırlı olsunn:)Kızlar ilk dişimiz çıktı :)
Hmm hmmm saol canım anneme söylym ilk pazardan alsın . Büyük kızım boll bol çilek yiyo. Ona bile fazlası zarar:))Yeni dunya var bu zamanlarda.Oda calistirir.
Tsk ederim canim.Sağol canim sizde huzutla oturun evde neşe sağlık varsa hersey tmm❤ Allah tadinizi bozmasin.
Elektrikli dememden kastım vitroseramikler elektrikle calisir.Ates degil.Bildigim bu.Yani hem kullanim maliyeti hemde arizada parca vs degisimi fazla olabilir.Bizde bakmistik ordan aklimda ama 5 senede degisiklikler var midir bilmiyorum siz zaten arastirmissinizdir gerci :)
Bizim sadece mutfak bembeyaz,halim orda lacivert ince kaymayan yikanabilecek turden bisy.
Evde de yerler beyaz sadece esyalar degil onlari degistirmedik hic tasinirken zaten daha 2 yillik evliydik o zaman :) ahh zaman ne cabuk geciyor 7 yil doluyor.
Evet canim.bunu bi yerde okumustum.geride depolaniyirmus biz sismiyor zannediyoruz.lansinoh
bunu ilk defa duyuyorum. kesilmez yani öyle mi ? inan öğle arası koştur koştur geliyorum çıkışta hiçbiryere uğramadan eve gelirim, gece iki kez kalkar emziririm. zaten bi sabahları bi de bazen öğleden sonra bensiz idare etmek durumunda. 8 öğünseeğer 6si benimle zaten. ek gıda olarak da 3gun kuralıyla gittiğimiz için ne kadar ek gıda oldu bilemedim.bu ay da böyle olsun bakalım alerjiden korkuyorum
Ay cok istersim.o minnos disleri görmeyi.keske biriniz paylaşsaniz:)yerim o disleri.Hadi gözünüz aydın canım aslında çocuktan çocuğa değişiyor ama 1 hafta 10 gün içinde belirgin hale gelir sanırım. Bizim iki dişin arası 1 hafta kadar ilk çıkan diğerini bekledi birlikte uzadılar
Kizlar tam cikmamis ama atlasinda disi patlamis ucu çıkmış disin batiyor ne kadar zamana çıkar tamamen acaba
yaaa çok teşekkür ederim moral oldu bana. yorucu ama oğlumu görmek de iyi geliyor. haftaya 7aylik kontrolümüz var o zaman beslenme şeklimiz artarsa belki stresim azalır. bu arada benim oğlanın da iki dişi var ama fotoda çıkacak kadar net değil mihraklar ama çok tatlılarTsk ederim canim.
Bunu hic duymamistim.bende bilmiyordum hic onlarin elektrikle calistigini.esim hic arastirmaz.sadece asiri titiz oldugu icin vitroseramik istiyor.girinti olunca temiz olmuyor diyor.duz zemin olsun diyip duruyor.
Bende bi araştırim.olmazsa artik ocagimin davlumbazi ile firinini alirim.
Ben senin evinin havasini begeniyirum.cok aydınlik ve ferah duruyor.nasil basariyorsun:)
7 yıl.ooo epey olmus.Allah bi ömür mutlu mesut etsin canim.
Evet canim.bunu bi yerde okumustum.geride depolaniyirmus biz sismiyor zannediyoruz.
Bigun memem coķ civikti.cocugu emzirecem ama gogsume bakiyorum cımcıvık.bende mama yapayom dedim.cocuk durmadi.neyse aldim emzirdim ama ben bos memeyi emiyor zannettim.cocuk cikartti agzindan bi süre sonra.bende süt yok ondan cikardi diye düsünuyorm.bi baktim mememdrn süt akiyor.ama epey.hemde önsüt.yani sulu olan.hattaelimle tutim dedim fiskirdi.o an anlafim ki bebek cekince geliyor iniyor asagi.
Yoksa sütyenimin icine akmiyordu bile.sıkiyordum süt gelmiyordu.
Bu anlattigim 1 ay olmuyor.
Yani bebekler cekince geliyor.
Kendini strese sokma.bence 3 öğününu mama yada ek gida ver.5 e düsür emizrmeyi.koşa koşa geliyorsun.gün boyu is yerinde sütü dusünuyorsun.kendini germe bu kadar.rahatla biraz canim.stres herseyin düsmani.
Ay cok istersim.o minnos disleri görmeyi.keske biriniz paylaşsaniz:)yerim o disleri.
Bizimde sol alt baya uzun suruyomus ya sıkıntısı olmasinda ne surede uzarsa uzasin5 ay 3 gunlukken sol alt cikti suan 7 ay4 gunluk daha yarisinda :)
Digerinde ceyregi cikti diyeyim bende ustleri merak ediyorum
Bizimkiler yakın çıkardılar dişlerini sizin de tam uzamadı demek bizim de yarıya gelmedi nerdeyse kendini çabuk belli etti ama uzamadılar. Üstlerde belirti var mı sizin bizim pek gelecek gibi durmuyor yakın zamanda baya yumuşak damağı5 ay 3 gunlukken sol alt cikti suan 7 ay4 gunluk daha yarisinda :)
Digerinde ceyregi cikti diyeyim bende ustleri merak ediyorum
Sıkıntı genelde çıkana kadar oluyor canım ilk dişte değil ama ikincide biraz zorlandı oğlum tabi her bebek farklı oluyor umarım sorunsuz çıkar da geldiğini görüp şaşırırsınız umarım:)Bizimde sol alt baya uzun suruyomus ya sıkıntısı olmasinda ne surede uzarsa uzasin
Acaba diyorum kaslarimi agriyor cunku bu ara artik dizlerinin ustunde durup geri geri gidiyor yani gun icinde cok hareketli artik
Vallahi bebeler geldi felegim sasti kendime yeni yeni geliyorum 2 bebekle hayat hem cok guzel hem de cok zor
Aynı yıl evlenmişiz seninle canım temmuzda bizim de 7 doluyor:)
Hmm hmmm saol canım anneme söylym ilk pazardan alsın . Büyük kızım boll bol çilek yiyo. Ona bile fazlası zarar:))
Tsk ederim canim.
Bunu hic duymamistim.bende bilmiyordum hic onlarin elektrikle calistigini.esim hic arastirmaz.sadece asiri titiz oldugu icin vitroseramik istiyor.girinti olunca temiz olmuyor diyor.duz zemin olsun diyip duruyor.
Bende bi araştırim.olmazsa artik ocagimin davlumbazi ile firinini alirim.
Ben senin evinin havasini begeniyirum.cok aydınlik ve ferah duruyor.nasil basariyorsun:)
7 yıl.ooo epey olmus.Allah bi ömür mutlu mesut etsin canim.
Evet canim.bunu bi yerde okumustum.geride depolaniyirmus biz sismiyor zannediyoruz.
Bigun memem coķ civikti.cocugu emzirecem ama gogsume bakiyorum cımcıvık.bende mama yapayom dedim.cocuk durmadi.neyse aldim emzirdim ama ben bos memeyi emiyor zannettim.cocuk cikartti agzindan bi süre sonra.bende süt yok ondan cikardi diye düsünuyorm.bi baktim mememdrn süt akiyor.ama epey.hemde önsüt.yani sulu olan.hattaelimle tutim dedim fiskirdi.o an anlafim ki bebek cekince geliyor iniyor asagi.
Yoksa sütyenimin icine akmiyordu bile.sıkiyordum süt gelmiyordu.
Bu anlattigim 1 ay olmuyor.
Yani bebekler cekince geliyor.
Kendini strese sokma.bence 3 öğününu mama yada ek gida ver.5 e düsür emizrmeyi.koşa koşa geliyorsun.gün boyu is yerinde sütü dusünuyorsun.kendini germe bu kadar.rahatla biraz canim.stres herseyin düsmani.
Ay cok istersim.o minnos disleri görmeyi.keske biriniz paylaşsaniz:)yerim o disleri.
Vallahi bebeler geldi felegim sasti kendime yeni yeni geliyorum 2 bebekle hayat hem cok guzel hem de cok zor
Bizimkiler yakın çıkardılar dişlerini sizin de tam uzamadı demek bizim de yarıya gelmedi nerdeyse kendini çabuk belli etti ama uzamadılar. Üstlerde belirti var mı sizin bizim pek gelecek gibi durmuyor yakın zamanda baya yumuşak damağı
Bağlantılı mıdır bilemiyorum kızım dördünü birden çıkarmıştı çıkardığında o yüzden bir örneğim de yok alttan ne kadar sonra çıkacağına dairUst damaklarda pek belirti yok dr da bakti ama bir sey demedi
Bende onu merak ediyorum alt 2 tam cikinca mi cikar acaba ustlerde
Rica ederim canim.yaaa çok teşekkür ederim moral oldu bana. yorucu ama oğlumu görmek de iyi geliyor. haftaya 7aylik kontrolümüz var o zaman beslenme şeklimiz artarsa belki stresim azalır. bu arada benim oğlanın da iki dişi var ama fotoda çıkacak kadar net değil mihraklar ama çok tatlılar
Biz de atak dönemini oldukça stresli geçirdik. Grafikteki atak 27 hafta başlamadan bitiyordu ama bizim atak bitmedi sanırım. Çocuk sinirli sinirli bağırıyor bir yere oturtunca, kucakta gezmek istiyor sürekli. Emerken de bol bol tekmeliyor, bacaklarıyla germe hareketleri yapıyor.. hep bir çalışma halinde kuzucuk ❤ aşının üstünden 5 gün geçti, ağrısı yoktur değil mi hâlâ?İste aslinda tam bunun adı atak oluyor.Sinirler gelisiyor.Ardindan bisy ögreniyorlar.Gun icindeki hareketliliginde bi aliskanligi oluyor.Dikkatleri cok acik uyku aralarinada yansiyor.
Bol bol oyun oynamak,yatak öncesi banyo ya da masaj ya da duygusal anlamda doyum bayaa yatistirir.Gecicidir yine de.Ama bu sure icinde neler yapildigi aliskanligada cabuk dönebilir.
Oğluma pazardan aldığımız çilekleri 3 hafta boyunca sildi süpürdü, bu hafta aldık yarım tabak yedi, bir daha sormadı. Sanırım çilek detoksu sona erdiNasil tatli geliyordur amaCocuklar vucutlarina bizden daha cok kulak veriyor bence.Onlar biliyor işi yesin bol bol :)Zaten aytica bi guzeldir oralarda
Oğlum alttakileri 6 aylık, üstteki ikiliyi de 9 aylıkken çıkarmıştı. Değişebiliyor bu süreler E exelanssBağlantılı mıdır bilemiyorum kızım dördünü birden çıkarmıştı çıkardığında o yüzden bir örneğim de yok alttan ne kadar sonra çıkacağına dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?