2018 Ekim Anneleri

27nin hemen ardindan 29la beraber mesafe kavrami basliyor canim.Cidden tam kucak ve anne aşkı dönemi :)
Agrisi yoktur sanki artik.Hareketlenmeler tam gaz :)

Oğluma pazardan aldığımız çilekleri 3 hafta boyunca sildi süpürdü, bu hafta aldık yarım tabak yedi, bir daha sormadı. Sanırım çilek detoksu sona erdi
Olabilir :) cidden biz buyudukce öğütücüye donusuyoruz galiba
Onlar istedigini yiyor biz buldugumuzu yaptigimizi fln :)

Merhaba arkadaşlar diş huzursuzluğu başladı kızımın nasıl azaltabilirim ya pertim çıktı alerjiside bastırıyor ikisi karıştı yanlışlıkla tereyağ sürülmüş gözleme yemiştim mahvoldu çocuğım ne güzel geçip gitmişti herşey şimdi ikisi üst üste oldu

Bende suya alıştırmaya çalışıyrm ek gıdanın getirisi kabızlık oldu sanki.
Kabız yapcak şeyleri değiştirsem de meyve yok ya demi yiyebilcekleri. Mevsim olarak bitek çilek var o da yasak.
Ben her gun yarim avokado ceyrek muz, elma blendar yapip veriyorum..

Siyah ankastre ocak aldigima pismanim. Ucuz bi sey olsa hemen degistiririm.

Dün bi arkadasimla yolda karsilastik..disler ne alemde dedi. Henuz yok dedim. Onun 1.5 yasinda kizi var, benimki 1 yasinda cikardi ilk disi dedi...

En iyisi inox aslında ama çizmeden temizlersen.. tabi fiyatı da iyi..
Evdeki komple bozulmadan yenisi alınmaz bizde. Tamir olmazsa mecburiyetten alınır anca..

İnox icin dikkat edilsede zamanla toz zerrecikleri bile cizer demisti beyaz esyalari aldigimiz yerdeki tanidigimiz bi abimiz.
Hatta bizim evlendigimiz zaman inoxlar modaydi :) Esim goz gezdirmis secmisti birlikte gittigimizde degistirdim normal beyaz almistik.Abi sasirdim genelde gri aldirirlar demisti :))) esimede cok anlattim cikinca hevesle degistirdi ama simdi pisman demisti :)

Cam iyi bence silmek kolay.Buzdolabimida ömrü dolunca degistirmek gerekirse cam alirim sanirim.Dikkat edilmezse camda cizilir gerci

Evde bebe bisküvisi yapan oldu mu hiç? Nette video izledim ama yapsam mi yapmasam mi bilemedim..

Nasil tatli geliyordur ama Cocuklar vucutlarina bizden daha cok kulak veriyor bence.Onlar biliyor işi yesin bol bol :)Zaten aytica bi guzeldir oralard
Ben her gun yarim avokado ceyrek muz, elma blendar yapip veriyorum..
hmm elma iyi aslnda da mevsimi değilmişmiş:)))) ben hiç anlamam o işlerden avokado alayım bari ama bildiğim kadaryla onun da zamanı geçti:)
Ben sadece muzu suyla çatalla ezip veriyrum. Artık muzu iptal ettim.
Bakıcam dediklerine canım saol:)

Elma, muz ve avokado.blendardan gecmis halde veriyorum. Avokado marketten aliyorum ben tanesi 5 lira. Pahali gercekten.. yumusak olandan aliyorum, 2 tane de sert aliyorum 3 gune yumusuyor onlar da. ama arkadasim pazardan 3 unu 10 a almis. Saat 5 gibi meyve saati. Yediği kadar..

Eklentiler

• 20190508_165452.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar metahan galiva hasta oldu.öglenden beri burnundan ara ara su gibi sızınti var ve gun icinde hapsurup öksurdü.cok da ağliyor.atesi yok.
Babasi 1 haftadir grip.o kadar söyledim.kendine dikkat et.usütme soguk biseyekr icme diye.cocuga da bulasir dediysem de dinlemedi hic.
Okuldan gelir.teri uzerinde sogur.buz gibi bak der.kallkip guyinmez.eline alir bi sise.buz gibi su ve soda doldurur icer.sonrada hasta olur.
Sinir oluyorum artik...
Cocuk dogdu dogali bu ikinci grip olusu...

Çok geçmiş olsun metehana inşallah fazla ilerlemeden atlatırsınız biz daha tam olarak atlatamadık
bebişler hasta olmasın Allah’ım

Çok geçmiş olsun metehana inşallah fazla ilerlemeden atlatırsınız biz daha tam olarak atlatamadık
bebişler hasta olmasın Allah’ım
Saol canim amin.hasta olmasindan ziyade cok agladi.artik boğazi tahris oldu.catlicak zannettim.aşi olurda aglarlar ya öyle iste.
Ins senin minnoşun da atlatir.cok zor ya bebeklerin hasta olmasi.
Grip mi nezle mi nerden anlayabilirim?

Kizlar daha once de bahsetmistim oglum 12gundur gunde 7kere falan kaka yapiyordu, pzt doktora gitmistik sonuclar cikmis.laktoz intoleransi varmis. Doktor gelin konuslaim dedi bugun 16.00a randevu alabildim. Anne sutu laktoz acisindan cok zengin diye biliyorum, cozumu ne olacak acaba. aranizda yasayan yada bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…