Biz de atak dönemini oldukça stresli geçirdik. Grafikteki atak 27 hafta başlamadan bitiyordu ama bizim atak bitmedi sanırım. Çocuk sinirli sinirli bağırıyor bir yere oturtunca, kucakta gezmek istiyor sürekli. Emerken de bol bol tekmeliyor, bacaklarıyla germe hareketleri yapıyor.. hep bir çalışma halinde kuzucuk ❤ aşının üstünden 5 gün geçti, ağrısı yoktur değil mi hâlâ?
Olabilir :) cidden biz buyudukce öğütücüye donusuyoruz galibaOğluma pazardan aldığımız çilekleri 3 hafta boyunca sildi süpürdü, bu hafta aldık yarım tabak yedi, bir daha sormadı. Sanırım çilek detoksu sona erdi
Ben her gun yarim avokado ceyrek muz, elma blendar yapip veriyorum..Bende suya alıştırmaya çalışıyrm ek gıdanın getirisi kabızlık oldu sanki.
Kabız yapcak şeyleri değiştirsem de meyve yok ya demi yiyebilcekleri. Mevsim olarak bitek çilek var o da yasak.
Siyah ankastre ocak aldigima pismanim. Ucuz bi sey olsa hemen degistiririm.Beyazın bakımı, temizliği zor olmuyor mubenim mutfak dolapları da kırık beyaz ama desenli ve parlak olunca kır göstermiyor siyah ankastre temizliği basit geldi bana ama tuz zerresi bile düşse kötü görünüyor. Tabi davlumbaz da tozu çok gösteriyor. Semtimizde de ne inşaat bitiyor ne altyapı çalışmaları.. cam açmadan da duramıyorum, tozlanıyor hemen
Ben de korkuyorum..hersey blendarAfiyet olsun yarasin :)) bu resimdeki her seyi yedi mi?? Birde ne kdr buyuklukte verdin? Ben blendir kullaniyorum korkumdan. Aslinda artik catalla ezmeye gecmeliyim ama tirsiyorum acikcasi
Eskiden yolda ikizleri görünce icimden "aa, ne tatlilar" diyordum...simdi yolda bi ikiz gorunce "Allah annelerine güç versin " diyorum....Vallahi bebeler geldi felegim sasti kendime yeni yeni geliyorum 2 bebekle hayat hem cok guzel hem de cok zor
Dün bi arkadasimla yolda karsilastik..disler ne alemde dedi. Henuz yok dedim. Onun 1.5 yasinda kizi var, benimki 1 yasinda cikardi ilk disi dedi...Oğlum alttakileri 6 aylık, üstteki ikiliyi de 9 aylıkken çıkarmıştı. Değişebiliyor bu süreler @exelanss
Kızım da henüz çıkarmadı.. o daha erken çıkarır diye beklerken, dişler ilerlemeye ara verdi galiba
En iyisi inox aslında ama çizmeden temizlersen.. tabi fiyatı da iyi..Siyah ankastre ocak aldigima pismanim. Ucuz bi sey olsa hemen degistiririm.
Bu arada bunları da ucuz diye almıştıkSiyah ankastre ocak aldigima pismanim. Ucuz bi sey olsa hemen degistiririm.
Korkma canım ben de çok korkarım normalde ama annemin teşviki ile hiç blender kullanmadık hep çatalla ezip verdik kendisi çiğneme hareketi yapıyor bildiğin, dün ilk kez içine bulgur eklediğim için blender yaptımBen de korkuyorum..hersey blendar
En iyisi inox aslında ama çizmeden temizlersen.. tabi fiyatı da iyi..
Evdeki komple bozulmadan yenisi alınmaz bizde. Tamir olmazsa mecburiyetten alınır anca..
Nasil tatli geliyordur amaCocuklar vucutlarina bizden daha cok kulak veriyor bence.Onlar biliyor işi yesin bol bol :)Zaten aytica bi guzeldir oralard
hmm elma iyi aslnda da mevsimi değilmişmiş:)))) ben hiç anlamam o işlerden avokado alayım bari ama bildiğim kadaryla onun da zamanı geçti:)Ben her gun yarim avokado ceyrek muz, elma blendar yapip veriyorum..
Yaa ben hiç gerek görmedim büyük kzıma geçen sene yapmadım. Şimdi de yapmayı düşünmüyorumEvde bebe bisküvisi yapan oldu mu hiç? Nette video izledim ama yapsam mi yapmasam mi bilemedim..
Elma, muz ve avokado.blendardan gecmis halde veriyorum. Avokado marketten aliyorum ben tanesi 5 lira. Pahali gercekten.. yumusak olandan aliyorum, 2 tane de sert aliyorum 3 gune yumusuyor onlar da. ama arkadasim pazardan 3 unu 10 a almis. Saat 5 gibi meyve saati. Yediği kadar..hmm elma iyi aslnda da mevsimi değilmişmiş:)))) ben hiç anlamam o işlerden avokado alayım bari ama bildiğim kadaryla onun da zamanı geçti:)
Ben sadece muzu suyla çatalla ezip veriyrum. Artık muzu iptal ettim.
Bakıcam dediklerine canım saol:)
Aslinda zararli bi sey pek yok. Tereyag (dr umiz öneriyor) pekmez, irmik ve tam bugday unu veya yulaf unu..Yaa ben hiç gerek görmedim büyük kzıma geçen sene yapmadım. Şimdi de yapmayı düşünmüyorum
Çok geçmiş olsun metehana inşallah fazla ilerlemeden atlatırsınız biz daha tam olarak atlatamadıkKizlar metahan galiva hasta oldu.öglenden beri burnundan ara ara su gibi sızınti var ve gun icinde hapsurup öksurdü.cok da ağliyor.atesi yok.
Babasi 1 haftadir grip.o kadar söyledim.kendine dikkat et.usütme soguk biseyekr icme diye.cocuga da bulasir dediysem de dinlemedi hic.
Okuldan gelir.teri uzerinde sogur.buz gibi bak der.kallkip guyinmez.eline alir bi sise.buz gibi su ve soda doldurur icer.sonrada hasta olur.
Sinir oluyorum artik...
Cocuk dogdu dogali bu ikinci grip olusu...
Saol canim amin.hasta olmasindan ziyade cok agladi.artik boğazi tahris oldu.catlicak zannettim.aşi olurda aglarlar ya öyle iste.Çok geçmiş olsun metehana inşallah fazla ilerlemeden atlatırsınız biz daha tam olarak atlatamadık
bebişler hasta olmasın Allah’ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?