Oglum alttakileri 5,5 aylikken cikardi usttekiler de cok az patlamis elleyince tikir tikir geliyor. 8gun sonra 7. Dolacak. Bence disler ne kadar gec okadar iyi.. alt dislerle bile memeyi isiriyordu, simdi ustler de tamamen cikarsa vay benim halime:)Ust damaklarda pek belirti yok dr da bakti ama bir sey demedi
Bende onu merak ediyorum alt 2 tam cikinca mi cikar acaba ustlerde
ben de merak ediyorum evde yapilinca nasil olur.henuz hic bebe biskuvisi yemedi.bu arada eylul guzel yiyor ya kilo durumu ne olmus. bizim son iki aydir 500-500 aldi.ama gunduz sık sık memede.ek gida cok az.E elaelif123 ben yaptim
Fakat bence irmiksiz bir tarifle bi dene. Cunku benim yaptigimda da irmik vardi bunlar bebegin bogazinda kaliyor ve sonrasinda semsert oluyor her kasiktan sonra su vermek durumunda kaldim. Benim dr hipp veya hunnap harici kullanmicaksin dedi hipp organik aldik onda da bu sorun nuksetti bilgin olsun :) ama irmiksiz bi tarif bulursam denicem
Pişik olduğunu hissettiğiniz anda kremleyin. Ben yapmadım sonra baya uğraştırdı, dersimi aldım. Şimdi hametansız hiçbir yere gitmiyorum.İnşallah açık olunca fazla pişik yapmazşimdilik pantolonun içinde pembelik oluyor bazen boğumlarda
Bebek irmik alın .. Ruşeymli bebek irmiğide var ..E elaelif123 ben yaptim
Fakat bence irmiksiz bir tarifle bi dene. Cunku benim yaptigimda da irmik vardi bunlar bebegin bogazinda kaliyor ve sonrasinda semsert oluyor her kasiktan sonra su vermek durumunda kaldim. Benim dr hipp veya hunnap harici kullanmicaksin dedi hipp organik aldik onda da bu sorun nuksetti bilgin olsun :) ama irmiksiz bi tarif bulursam denicem
Ben köyden alyrdm ekmek veriyrz biz karşılık olarak:)))) ama şimdi anca markette vardır. Çıkınca bakaym bende. Avokado iyi olur.Elma, muz ve avokado.blendardan gecmis halde veriyorum. Avokado marketten aliyorum ben tanesi 5 lira. Pahali gercekten.. yumusak olandan aliyorum, 2 tane de sert aliyorum 3 gune yumusuyor onlar da. ama arkadasim pazardan 3 unu 10 a almis. Saat 5 gibi meyve saati. Yediği kadar..
gecmis olsun cok, atesi varsa cok ortmeyin, ince bi ortu yeterli..Kizlar hastaneden geldik.
Cigerlerini dinledi.kulaklarina bakti.bogazina bakti.
Geniz akintisi var dedi.birinizden grip bulasmis dedi.ilac yaziyorum 1 hafta kullanacaksiniz dedi gonderdi.
Metehanin atesi var.simdi uyudu.üzerindr bi yarim kollu zibin ve esofman ustu var.altinda da 2 pijama ve 1 corap var.
Uzerini nail örteyim.nasil giydireyim
Hava orda kac derece canim atesi kac cok giydirmissin sanki atesliyken ben yarim kollu atlet bide ince bi altla dolastirdim evde tabi istanbulda o kadar kotu degil ama evde sıcak tirKizlar hastaneden geldik.
Geniz akintisi var dedi.birinizden grip bulasmis dedi.ilac yaziyorum 1 hafta kullanacaksiniz dedi gonderdi.
Metehanin atesi var.simdi uyudu.üzerindr bi yarim kollu zibin ve esofman ustu var.altinda da 2 pijama ve 1 corap var.
Saol canim.evimiz soguk ama.ondan da hasta oldu biraz.gecmis olsun cok, atesi varsa cok ortmeyin, ince bi ortu yeterli..
Evimiz soguk canim.yattigi yer de zaten günes gormuyor.biz bitlisteyiz.hava 13 derece filan.Hava orda kac derece canim atesi kac cok giydirmissin sanki atesliyken ben yarim kollu atlet bide ince bi altla dolastirdim evde tabi istanbulda o kadar kotu degil ama evde sıcak tir
Aynen ben de en ufak pembelikte kremliyorum. Yavaştan azalıyor gibi boğum derinliği. İnşallah yaza iyice kaybolur.. sizin bebiş ne kadarlık, kaç kilo?Pişik olduğunu hissettiğiniz anda kremleyin. Ben yapmadım sonra baya uğraştırdı, dersimi aldım. Şimdi hametansız hiçbir yere gitmiyorum.
Geçmiş olsun Metoş'aKizlar hastaneden geldik.
Pişik olduğunu hissettiğiniz anda kremleyin. Ben yapmadım sonra baya uğraştırdı, dersimi aldım. Şimdi hametansız hiçbir yere gitmiyorum.
Nerden aklina geldi bakmak gercektende 10 msjda hametan :)Hametan zaten doktorların sürekli yazdığı bir krem. Bu tarz reklama ihtiyacı var mı, her sayfaya yazmışsın
ben de merak ediyorum evde yapilinca nasil olur.henuz hic bebe biskuvisi yemedi.bu arada eylul guzel yiyor ya kilo durumu ne olmus. bizim son iki aydir 500-500 aldi.ama gunduz sık sık memede.ek gida cok az.
Üye yabancı geldi, kimdir nereye yazar diye mesajlara baktım, paso reklam. Uzaklaştırılmış zatenNerden aklina geldi bakmak gercektende 10 msjda hametan :)
Canim eylul ogle ve aksam yiyor yalnizca kahvalti ve ikindi meyvesi 1-2 kasik anca bende zorlamiyorum 550 gr almis ve asiri hareketli yani 1 sn bile durmuyor bu kdr harekete iyi almis dedim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?