2018 Ekim Anneleri

E elaelif123 ben yaptim
Fakat bence irmiksiz bir tarifle bi dene. Cunku benim yaptigimda da irmik vardi bunlar bebegin bogazinda kaliyor ve sonrasinda semsert oluyor her kasiktan sonra su vermek durumunda kaldim. Benim dr hipp veya hunnap harici kullanmicaksin dedi hipp organik aldik onda da bu sorun nuksetti bilgin olsun :) ama irmiksiz bi tarif bulursam denicem

Ust damaklarda pek belirti yok dr da bakti ama bir sey demedi
Bende onu merak ediyorum alt 2 tam cikinca mi cikar acaba ustlerde
Oglum alttakileri 5,5 aylikken cikardi usttekiler de cok az patlamis elleyince tikir tikir geliyor. 8gun sonra 7. Dolacak. Bence disler ne kadar gec okadar iyi.. alt dislerle bile memeyi isiriyordu, simdi ustler de tamamen cikarsa vay benim halime:)

ben de merak ediyorum evde yapilinca nasil olur.henuz hic bebe biskuvisi yemedi.bu arada eylul guzel yiyor ya kilo durumu ne olmus. bizim son iki aydir 500-500 aldi.ama gunduz sık sık memede.ek gida cok az.

İnşallah açık olunca fazla pişik yapmaz şimdilik pantolonun içinde pembelik oluyor bazen boğumlarda
Pişik olduğunu hissettiğiniz anda kremleyin. Ben yapmadım sonra baya uğraştırdı, dersimi aldım. Şimdi hametansız hiçbir yere gitmiyorum.

Bebek irmik alın .. Ruşeymli bebek irmiğide var ..

Ben köyden alyrdm ekmek veriyrz biz karşılık olarak:)))) ama şimdi anca markette vardır. Çıkınca bakaym bende. Avokado iyi olur.

Kizlar hastaneden geldik.
Cigerlerini dinledi.kulaklarina bakti.bogazina bakti.
Geniz akintisi var dedi.birinizden grip bulasmis dedi.ilac yaziyorum 1 hafta kullanacaksiniz dedi gonderdi.
Metehanin atesi var.simdi uyudu.üzerindr bi yarim kollu zibin ve esofman ustu var.altinda da 2 pijama ve 1 corap var.
Uzerini nail örteyim.nasil giydireyim

gecmis olsun cok, atesi varsa cok ortmeyin, ince bi ortu yeterli..

Hava orda kac derece canim atesi kac cok giydirmissin sanki atesliyken ben yarim kollu atlet bide ince bi altla dolastirdim evde tabi istanbulda o kadar kotu degil ama evde sıcak tir

gecmis olsun cok, atesi varsa cok ortmeyin, ince bi ortu yeterli..
Saol canim.evimiz soguk ama.ondan da hasta oldu biraz.
Hava orda kac derece canim atesi kac cok giydirmissin sanki atesliyken ben yarim kollu atlet bide ince bi altla dolastirdim evde tabi istanbulda o kadar kotu degil ama evde sıcak tir
Evimiz soguk canim.yattigi yer de zaten günes gormuyor.biz bitlisteyiz.hava 13 derece filan.

Pişik olduğunu hissettiğiniz anda kremleyin. Ben yapmadım sonra baya uğraştırdı, dersimi aldım. Şimdi hametansız hiçbir yere gitmiyorum.
Aynen ben de en ufak pembelikte kremliyorum. Yavaştan azalıyor gibi boğum derinliği. İnşallah yaza iyice kaybolur.. sizin bebiş ne kadarlık, kaç kilo?

Geçmiş olsun Metoş'a bol bol emzir, ateşini kontrol et. Çok giydirme, içine yarım kollu badi, alt-üst pijama giyse yeter sanırım. Ama üşütme de aynı zamanda. Senin ev büyük, en kolay hangi oda ısınıyorsa orda durmaya bak. O zaman ince bir örtü yeterli olur..

ben de merak ediyorum evde yapilinca nasil olur.henuz hic bebe biskuvisi yemedi.bu arada eylul guzel yiyor ya kilo durumu ne olmus. bizim son iki aydir 500-500 aldi.ama gunduz sık sık memede.ek gida cok az.

Canim eylul ogle ve aksam yiyor yalnizca kahvalti ve ikindi meyvesi 1-2 kasik anca bende zorlamiyorum 550 gr almis ve asiri hareketli yani 1 sn bile durmuyor bu kdr harekete iyi almis dedim yine

Canim eylul ogle ve aksam yiyor yalnizca kahvalti ve ikindi meyvesi 1-2 kasik anca bende zorlamiyorum 550 gr almis ve asiri hareketli yani 1 sn bile durmuyor bu kdr harekete iyi almis dedim yine

Oyyy durur mu anca baslamis cocuuuk
Kök söktürecekler artık
Mevsim ve bizimkilerin aylari itibariyle bu hareketliligi disarda gecirmekte bi nebze iyi olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…