2018 Ekim Anneleri

Canim arkadaşlarım merhaba
2 haftadir taşınma telâşımiz vardı. Geçen pazar taşındık ama eşyalar evde biz annemde zeynepi götüremedik onu burada bırakıp koli yerleştirip geliyoruz

Internetim taşınacağı için kapalıydı telefondan da zeynepe uyku müziği açmıştım açık unutmuşuz internetim bitmiş girip yazamadim uzun uzun

Geçmişe bakamadim oruç tutan var mi? Ben bi gun tutup bi gun ara veriyorum

Doktorumuz 7. 9. Ve 18.ayda bexaero 13.ayda nimenrix önerdi bize yaptırmayı düşünen var mı

Bu ara moralim de bozuk taşınma işlerinden çocuğumla ilgilenemedim. Dün gece uykusundan ağlayarak uyandı dişi kabarmış dedi annem calpol verdim birde nurse harveys dis jeli aldik onu sürdük sustu cocuk

Miniciğim bugün 5 yaşında❤
Nasıl gecti zaman.Ona abla diyen bide cekirdeği var
Bu sabah aklımdaydı, acaba ne zaman 5 oluyor minik kuş diye oğlumun geri sayımını yaparken, senin kuzu geldi aklıma ❤ iyi ki doğmuş tatlı kızçen nice güzellikler dolsun yaşantısına

Bizimde gece aglayarak uyanma oldu halada var bı tane dişi patladı azcık cıkmıs duruyo ele gelıyo ama gulerken fln gözükmüyor.Gözüken bişey yoksa bi haftaya görünür muhtemelen.Bem butun aşılarını yaptırmayı düşünüyorum

Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun sizin gibi güzel insanlarla birlikte geçireceği nice güzel yaşlara inş:)

Teşekkür ederiiiz,inşallah

Bu sabah aklımdaydı, acaba ne zaman 5 oluyor minik kuş diye oğlumun geri sayımını yaparken, senin kuzu geldi aklıma ❤ iyi ki doğmuş tatlı kızçen nice güzellikler dolsun yaşantısına

İyi kii❤Teşekkür ederim canım inşallah
Ramazan diye gectigimiz cumartesi kutladik bizde.Bugün aileceyiz :)
Nasıl gecti zaman...

Nice guzel seneleri olsun sezenin❤
Abla diyomu gercekten bizimki anca hoo diyo

Tesekkur ederiiz inşallah
Diyor canim hatta Sezen'i goremeyince bagirarak söylüyor.Bazen aba aba,bazen abla abla dolu dolu.Bikac sey daha soyluyor kolay ve duydugu.
Duydukca söyler.Sizin agiz hareketlerinizi takip eder.Yapmaya calisir.Yine de her cocuk farkli tabii❤

Dişbelirtisi dedi annem ama bilemedim
Gündüz genelde bisey yok ama gece birdenağlayarak uyandı çok agladi yavrum gözyaşları aktidurdu
Calpol ve helden sonra sustu
Muhtemelen disgibi dimi

Dişbelirtisi dedi annem ama bilemedim
Gündüz genelde bisey yok ama gece birdenağlayarak uyandı çok agladi yavrum gözyaşları aktidurdu
Calpol ve helden sonra sustu
Muhtemelen disgibi dimi
bizim de dun gece birkac kez aglayip bagirarak uyandi.ne yapsak susmadi.emzirdim de bikac saat uyudu.mama sandalyesini ve kasigi kemirdi bu sabah.bakalim dis mi gelecek acaba merak ediyorum

bizim de dun gece birkac kez aglayip bagirarak uyandi.ne yapsak susmadi.emzirdim de bikac saat uyudu.mama sandalyesini ve kasigi kemirdi bu sabah.bakalim dis mi gelecek acaba merak ediyorum
Benimki şu an elindeki kaşıyıcıyı evire çevire kemiriyor. Mama sandalyesini ısırmaya belki 10 gün önce başladı. Çok inatçı çıktı bu ilk dişler. Sinir ettiler kızımı.. sinirli bir şekilde bağırıp duruyor kendi kendine

merhaba kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar olsun hepimize :)
ne var ne yok aylardır yazamadım
çalışıyorum oğluşu sabah alıp 4 te anneme yada kaynanama kime uygunsa götürüyorum
öğlen araları bile çıkmıyorum süt sağıyorum
sosyal hayatım yok gibi bişey
,ya annemlerdeyim ya evde ya kayınvalide de
ya da işteyim
bu süreçte batu'yu sünnet ettirdik şükür kazasız belasız geçti,kontrole gidicez dikişler alınıyormu kendiliğinden mi eriyor bilemedim
diş sorunları başladı
dün gece hç uyumadı sürekli ağladı uykusunda bile ağladı dedim nazar mı değdi bişeyden mi korku acaba
ama meğer diş sancısıymış :)
sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl,inşallah herkes iyidir
oruç tutamıyorum bu arada,

Çalışan annelerin işi zor, yine de iyi ki anneanne/babaanneler var destek için.

Sünneti atlatmışsınız hayırlı olsun. Ben oğluma küçükken kıyamadım, şimdi 5 yaşına girecek, bakalım ne zaman yapılacak

Kızım henüz diş çıkarmadı, tam gaz kaşıma modunda. Her şeyi ısırıyor, salyaya buluyor hepimizi

bu aksamdan ıtıbaren atlasın odasını ayırmaya karar verdım odasına black out perde aldım.bizde alısıana kadar onun odasına taşınıcaz gıbı gozukuyor da gece emzırme ısını nasıl olucak cok merak edıyorum uyandırmadan besıgıne koymayı becerebılıcek mıyım acaba ?ayıranlarda durum ne ?

çok teşekkürler canım :) atlattık şükür evet bizimkide salyalar içinde bırakıyor bizi sürekli önlük değişiyoruz :)

Kızlar 4-5 çubuk patates kaynatıp koydum kızımın önüne. Patatesten önce tabağı gördü, alıp ısırmaya kalktı. Sıkıca tutup önüne sürdüm. Her şeyi ağzına götüren çocuk, bütün patatesleri mıncıkladı fırlattı. Bi ara ağzına atmayı akıl etti. Hepi topu iki sefer götürdü ağzına. Ooo bu yeniyormuş vay gibisinden konuşa konuşa yedi iki lokma. Öğürdü su verdim. Dikkati farklı yere yönelince önlüğü çıkarıp mama sandalyesinden kaldırdım.

Sizce iyi bir başlangıç mıdır

Nasıl örtersen ört ama bence tek dikkat etmen gereken terletme, terleyip üşütünce hasta oluyorlar zaten... çok geçmiş olsun...

Kızlar hepinizde diş çıktı mı? Bizim doktor yuvaya girmiş diyeli 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.. sanki hep çıkacakmış gibi bir çizgi var ama bisey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…