İnsanlıktan nasibini alamamış bu müdür Allah bildiği gibi yapsın ayy ben bile buradan sinir oldum adama mübarek gün Allah sana kolaylık versin,sanada çok geçmiş olsun canımMerhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Bashekim heyet raporlarini sadece cuma sabah imzaladigi icin 60 gun olan raporumu esim haftaya imzali halini getirecegiz diyerek mudurume goturdu. Yanit pazartesi goreve gelmedi diye hakkimda sorusturma baslatirmis. Moralim cok bozuk. Esim yalvararak cuma gunune kadar idare edin demis. Esim bir haftadir yanimda kaliyor. Muduru her gun arayip bir sey lazim mi diye soruyor. Bi de benim basima gelene bakin. Cok uzgunum.
erkek bebek geç konuşur deniyor, sanırım doğru, bizimkinde tik yok :))))Teşekkür ederiiiz,inşallah
İyi kii❤Teşekkür ederim canım inşallah
Ramazan diye gectigimiz cumartesi kutladik bizde.Bugün aileceyiz :)
Nasıl gecti zaman...
Tesekkur ederiizinşallah
Diyor canim hatta Sezen'i goremeyince bagirarak söylüyor.Bazen aba aba,bazen abla abla dolu dolu.Bikac sey daha soyluyor kolay ve duydugu.
Duydukca söyler.Sizin agiz hareketlerinizi takip eder.Yapmaya calisir.Yine de her cocuk farkli tabii❤
bizde cikmadi henüzKızlar hepinizde diş çıktı mı? Bizim doktor yuvaya girmiş diyeli 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.. sanki hep çıkacakmış gibi bir çizgi var ama bisey yok..
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları Allah bilir uzun süreli yoksun diye böyle yokuşa sürüyordurMerhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Bashekim heyet raporlarini sadece cuma sabah imzaladigi icin 60 gun olan raporumu esim haftaya imzali halini getirecegiz diyerek mudurume goturdu. Yanit pazartesi goreve gelmedi diye hakkimda sorusturma baslatirmis. Moralim cok bozuk. Esim yalvararak cuma gunune kadar idare edin demis. Esim bir haftadir yanimda kaliyor. Muduru her gun arayip bir sey lazim mi diye soruyor. Bi de benim basima gelene bakin. Cok uzgunum.
Canım bu arada çok geçmiş olsun düzelirsin umarım çabucakAllah bildiği gibi yapsın böyle insanları Allah bilir uzun süreli yoksun diye böyle yokuşa sürüyordur
Tesekkur ederim. Ilaclar cok tesirli. Hastanede kivraniyordum. Evde daha iyiyim. Yavrumu cok ozlemistim.Canım bu arada çok geçmiş olsun düzelirsin umarım çabucak
Sen ameliyat olmuşsun, evladının derdine düşmüşsün, adamın derdine bak.. Allah ıslah etsinMerhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Hepsi gayet normal şeyler canım bizimki oturuyor düzgün ama kendini sağa sola fırlatmalar var hereketlilikten bu sıra suya bum bum demeye başladı aba baba mama falan diyor dede demeye çalışıyor ama tam çıkaramadı. Kızım bu dönemlerinde baba diyordu sadece evde cır cır konuşan bir ablamızın olması etkili bizde. Merhaba diye elimi uzattığımda hemen elini uzatmaya başladı ve alkışlıyor.hepsi her şeyi zamanla yapacaklar her şey hazırbulunuşlukla ilgiliTesekkur ederim. Ilaclar cok tesirli. Hastanede kivraniyordum. Evde daha iyiyim. Yavrumu cok ozlemistim.
Bizde de dis yok. Konusma olarak da garip seyler soylemeye basladi. Feyilooo falan diyor. Biberonu da tutup agzina goturup iciyor ama super degil tabi. Hala duzgun oturmuyor. Asiri hareket ettigi icin yerlere atiyor kendini.
Ben uyannca sesini duyuyorum gidip emzirip hmen geri yatiriyorum hiiic dikkat dagitmadanbu aksamdan ıtıbaren atlasın odasını ayırmaya karar verdım odasına black out perde aldım.bizde alısıana kadar onun odasına taşınıcaz gıbı gozukuyor da gece emzırme ısını nasıl olucak cok merak edıyorum uyandırmadan besıgıne koymayı becerebılıcek mıyım acaba ?ayıranlarda durum ne ?
Yokk cikmadi. Hatta soyle 2-3 ay daha cikmayabilir. Buyuk kizim 10 aylikken baslamsti. Bakalim kucuk de o yolda sankiiKızlar hepinizde diş çıktı mı? Bizim doktor yuvaya girmiş diyeli 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.. sanki hep çıkacakmış gibi bir çizgi var ama bisey yok..
Canim bu imkansiz.metehan dogdigundan beri cok terleyen bi bebek.babasina cekmis.gün icinde de uyanikken de terliyor.buz gibi oluyor.az giydirsem ev soguk.2 kat giydirsem terliyor.şaştim.iyice.Nasıl örtersen ört ama bence tek dikkat etmen gereken terletme, terleyip üşütünce hasta oluyorlar zaten... çok geçmiş olsun...
Maşallah uykucu şirin'e.sonunda teşrif ettiler:)bizde de yok henuz 2 ekim dogumlu :)
Cok.gecmis olsun canim.cok sükür evine gelmissin.düsünme artik mudürü.bu tür insanlar ne kadar yalvarsan da bazen bildigini okur.hersey olacagina varir.Allah vicdan merhamet versin.belki bu tavrindan vazgecer.sen umut et üzme kendini.Merhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Benimde duam 11.aydan evvel cikmasin:)simdilik gelen giden yok:)Yokk cikmadi. Hatta soyle 2-3 ay daha cikmayabilir. Buyuk kizim 10 aylikken baslamsti. Bakalim kucuk de o yolda sankii
Ben bazen cok derine daliyorum.midye cikariyorum:)Ben uyannca sesini duyuyorum gidip emzirip hmen geri yatiriyorum hiiic dikkat dagitmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?