2018 Ekim Anneleri

Merhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Bashekim heyet raporlarini sadece cuma sabah imzaladigi icin 60 gun olan raporumu esim haftaya imzali halini getirecegiz diyerek mudurume goturdu. Yanit pazartesi goreve gelmedi diye hakkimda sorusturma baslatirmis. Moralim cok bozuk. Esim yalvararak cuma gunune kadar idare edin demis. Esim bir haftadir yanimda kaliyor. Muduru her gun arayip bir sey lazim mi diye soruyor. Bi de benim basima gelene bakin. Cok uzgunum.

İnsanlıktan nasibini alamamış bu müdür Allah bildiği gibi yapsın ayy ben bile buradan sinir oldum adama mübarek gün Allah sana kolaylık versin,sanada çok geçmiş olsun canım

erkek bebek geç konuşur deniyor, sanırım doğru, bizimkinde tik yok :))))

Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları Allah bilir uzun süreli yoksun diye böyle yokuşa sürüyordur

Canım bu arada çok geçmiş olsun düzelirsin umarım çabucak
Tesekkur ederim. Ilaclar cok tesirli. Hastanede kivraniyordum. Evde daha iyiyim. Yavrumu cok ozlemistim.
Bizde de dis yok. Konusma olarak da garip seyler soylemeye basladi. Feyilooo falan diyor. Biberonu da tutup agzina goturup iciyor ama super degil tabi. Hala duzgun oturmuyor. Asiri hareket ettigi icin yerlere atiyor kendini.

Sen ameliyat olmuşsun, evladının derdine düşmüşsün, adamın derdine bak.. Allah ıslah etsin insan olsa ekibi toplayıp geçmiş olsuna gelir..
Büyük geçmiş olsun ❤ inşallah son ayrılığın olsun Niliko'dan ❤

Nilsibel gelmis gecmis olsun sukur ki evine gelmissin kizina ailene kavusmussun Allah beterinden korusun, mudurunude Allah islah etsin bu mubarek gunde sıkma canini eden bulura inanirim ben sende inan. Niliko nasil ozlem olumsuz yönde etkilememis demi :)

E elaelif123 anneler gunu bu zmna kadar hep amaaann laf iste sanki 364 gun sevmiyoruz 1 gun mu annemiz oluyor der gecerdim ama yok ya anlamli gelmeye basladi hahha :))

plojovic canim kizlarini birbirinden sizden ayirmasin Allah 4 goz ustlerinizde olsun insallah nice guzel yaslari daha cookkk ablalik yapacagi yillar olsun :)

H hamis deme demeeee bayramdan sonra ise donuyorum (

VosVos35 ben hala blendir nasil haslayip koydun onune ya yanlislikla cekerse hepsini diye korkuyorum ben

Hepsi gayet normal şeyler canım bizimki oturuyor düzgün ama kendini sağa sola fırlatmalar var hereketlilikten bu sıra suya bum bum demeye başladı aba baba mama falan diyor dede demeye çalışıyor ama tam çıkaramadı. Kızım bu dönemlerinde baba diyordu sadece evde cır cır konuşan bir ablamızın olması etkili bizde. Merhaba diye elimi uzattığımda hemen elini uzatmaya başladı ve alkışlıyor.hepsi her şeyi zamanla yapacaklar her şey hazırbulunuşlukla ilgili

E exelanss ben salatalık, elma falan da veriyorum eline. Parça koparırsa ağzında geveliyor, damaklarıyla eziyor bıdık. Büyük parça kalırsa geri çıkarıyor. İyi ezebilirse yutuyor. Patates zaten yumuşak oldu iyice kaynadı suda. Eline alınca ezildi direk. Ağzına da çok az atabildi. Merak edip geveledi falan..

Ben de nimetle oyun olmaz, etraf battı anaammm triplerinden kurtulmak için çırpınıyorum. Kendimle mücadele ediyorum resmen. Her an ağzını, ellerini silmek geliyor içimden, tutuyorum kendimi..

oğlumu çok frenledim, şimdi nerdeyse 5 yaşında, yeni öğreniyor kaşık çatal tutmayı.. çocuğun yaptığı-yapamadığı şeyler hep bizim eserimiz.. biz de kendi anne babamızın mirası..

Uzun lafın kısası, kendini aşarsam kızım zaten gayretli bir bebik ❤ başaracağız ❤

Ben uyannca sesini duyuyorum gidip emzirip hmen geri yatiriyorum hiiic dikkat dagitmadan

Kızlar hepinizde diş çıktı mı? Bizim doktor yuvaya girmiş diyeli 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.. sanki hep çıkacakmış gibi bir çizgi var ama bisey yok..
Yokk cikmadi. Hatta soyle 2-3 ay daha cikmayabilir. Buyuk kizim 10 aylikken baslamsti. Bakalim kucuk de o yolda sankii

Nasıl örtersen ört ama bence tek dikkat etmen gereken terletme, terleyip üşütünce hasta oluyorlar zaten... çok geçmiş olsun...
Canim bu imkansiz.metehan dogdigundan beri cok terleyen bi bebek.babasina cekmis.gün icinde de uyanikken de terliyor.buz gibi oluyor.az giydirsem ev soguk.2 kat giydirsem terliyor.şaştim.iyice.
bizde de yok henuz 2 ekim dogumlu :)
Maşallah uykucu şirin'e.sonunda teşrif ettiler:)

Cok.gecmis olsun canim.cok sükür evine gelmissin.düsünme artik mudürü.bu tür insanlar ne kadar yalvarsan da bazen bildigini okur.hersey olacagina varir.Allah vicdan merhamet versin.belki bu tavrindan vazgecer.sen umut et üzme kendini.
Niloşla hasret giderin bolca.o sana yapişsin kokunu alsin.sen onu kucakla.birbirinize yapisin annesi:)

Ben uyannca sesini duyuyorum gidip emzirip hmen geri yatiriyorum hiiic dikkat dagitmadan
Ben bazen cok derine daliyorum.midye cikariyorum:)
Bi uyaniyorum ki esim kalkmis kalk kalk diye beni uyandirmaya calisiyor.benim bilinc hala kapali.sersemliyorum bazen.
Sanirim ben oda ayiramam.duymam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…